Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Køb rødvin fra det meste af verden. Du finder her et bredt sortiment af rødvine, både når det gælder geografi, druer, smag og pris. Her er helt sikkert noget for din smag. Direkte import af rødvine fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig uden fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på rødvine både her og under TILBUD. Køb i vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret lige til din dør. Herunder finder du vores store rødvinsudvalg. Ønsker du en mere detaljeret søgning kan du gå direkte til den udvidede søgning i venstre side.

Sorter resultater:

California Zin

* Smæk for hver en skilling!

Rigtig lækker californier med masser af fylde og sprængfyldt med moden frugt. California Red Blend giver virkelig smæk for hver en skilling.

California Zin er produceret af druer fra områder i det solrige Californien, der netop gennem deres varme, solrige klima giver topmodne druer. Pakket med frugtige brombær og rosin samt et strejf af chokolade. Fint afrundet med en blød tanninstruktur.

Nyd vinen ved ca. 16 grader til ikke mindst retter med oksekød - eller prøv California Zin til godt krydrede retter som f.eks. en Chili con Carne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

249,95 DKK 594,00 DKK (spar 344,05 DKK)

VEROSSO Negroamaro Primitivo Salento IGT 2020 er en rigtig saftig sag.  Vinen er flot medium rubinrød. I næsen findes tørrede solbær og kirsebær, som i munden ledsages af røde bær oig lidt vanilje. En behagelig, medium fyldig vin med ganske blide tanniner og en dejlig blød eftersmag.

Velegnet til kylling, lyst kød, ikke for kraftigt oksekød, pizza- og pastaretter samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento er en fyldig og blød rødvin fra det solrige Sicilien, som her kommer i en praktisk Bag-in-Box med hele 3 liter herlig rødvin.

Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der hér præsenterer sig som en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor der er puslet om alle detaljer. I duft og smag er vinen domineret af skovbær med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. Appassimento-stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en fornemmelse af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu ved ca. 16 grader til kraftigere stege- eller gryderetter, ligesom vildt ligger lige for. Eller lad vinen ligge yderligere et par år og server den bare en anelse varmere, i takt med at de tertiære aromaer fra lagringen dukker op. 

Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord mellem 350 og 500 meter over havet, hvor kontrasten mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. Druernes naturlige koncentration boostes ved, at en del af druerne får lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres både sukker- og aromastoffer i druerne og giver vinen et udtryk, der kan minde om forbilledet, Valpolicella Ripasso.

1 boks indeholder 3 Liter. - 13,5% Alkohol

189,00 DKK 289,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Hahn SLH Estate Pinot Noir 2019

Hér har vi med en fyldig sag fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands at gøre.

Druerne til Hahn SLH Estate kommer fra hhv. Doctor’s (65%), Smith (22%) og Lone Oak Vineyard (13%).

Selvom vi er i den kølige ende af californisk vin, så tænker man ikke Bourgogne hér; men heldigvis skal man i dag ikke partout til Bourgogne for at finde stor Pinot Noir!

Stor frugtkoncentration balanceres af en livgivende syre, som giver vinen stor friskhed og giver én umiddelbar drikkeglæde. Fade høj kvalitet har givet meget fintkornede tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Lækker og læskende, som kun Pinot Noir kan være, er det fristende at drikke denne vin uden mad til, men den egner sig altså godt til både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter. Med alderen, når de tertiære skovbundsaromaer sætter ind, så prøv vinen med mørkt fuglevildt og efterårets svampe – det spiller!
Det anbefales at nyde vinen af gode bourgogneglas ved ca. 17 grader.

Hahn SLH Estate drikker smukt i sin ungdom, men kan også henlægges 8-10 år fra årgang.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

 

219,00 DKK 299,00 DKK (spar 80,00 DKK)

MASSERIA BORGO DEI TRULLI LIALA NEGROAMARO SALENTO IGP 2021

Super frugtig og intens Negroamaro, som Du ikke må snyde dig selv for at prøve! 

LIALA er fremstillet på 100% Negroamaro fra ca. 80 år gamle vinstokke fra Guagnano i Lecce-provinsen. Super lavtydende stokke, der kun leverer 7-800 gram frugt pr. vinstok! Dette bevirker, at vinen bliver enormt intens og sprængfyldt med frugt.

Dyb og intens purpurrød i glasset og med rig duft med aromaer af ribs og modne røde såvel som sorte kirsebær. I munden mødes frugten med krydrede noter af kanel, kaffe og vanilje, der gør, at vinen i ekstra grad fylder hele munden. Og så finder jeg en note a la kirsebærsten. Liala ér en meget fyldig vin, men den er harmonisk, fløjlsblød og bevarer sin elegance. Imponerende lang finish!

* HER FÅR DU SMÆK PÅ SMAGEN!

MIREA kommer i en potent, tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en vin med stor fylde at gøre.

Server denne vin ved 15-16 grader til vildt eller grillet oksekød.

Anmeldelser:

* 97 Point Luca Maroni

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  16,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

LA Cetto Private Reserve - Cabernet Sauvignon 2016

De charmerende vine fra Mexico forbløffer de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. 100% på Cabernet Sauvignon, som har lagret 12-16 måneder på fad og 18 måneder på flaske. Flot, dyb granatrød og duft af vanilje, peber, modne sorte frugter og fad. Vinen er medium fyldig med smag af sorte frugter, svampe, krydderier. Vinen har tyngden til tungere og mere kraftige kødretter samt markante oste. Bør nydes ved ca. 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. - 14% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vinen har en flot intens rød farve, og duften er stor og kraftfuld med en kompleks palette af krydderier, ristede noter og hint af cedertræ. En elegant smag med modne røde frugter der komplementeres flot af syre der giver vinen karakter.

Balsion 18 meses er produceret på 100% håndhøstede Tempranillo druer som kommer fra 20 år gamle vinstokke der vokser i en kalk, ler, sandholdig og stenet jord. Forinden selve gæringsprocessen, ligger druerne til kold udblødning, hvor saften trækker en masse farve og smag ud af drueskallerne. Vinen gærer herefter på ståltanke ved temperaturer på max. 30ºC. Under gæringsprocessen bliver der gentagne gange rørt rundt i mosten for at integrere al smag og farve i vinen. Herefter får vinen 18 måneders lagring på henholdsvis 80% franske og 20% amerikanske egetræsfade.

Denne vin kræver retter der har noget kraft, såsom grillet kød, og grøntsager, eller krydret mad med svampe, rosmarin, salvie, og paprika.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Viejo Feo - Cabernet Sauvignon

Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af solbær, brombær, blommer, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med blid tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både oksekød, svinekød og kødbaserede pastaretter.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13,5% alkohol.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Amarone Brunelli "Campo del Titari" Classico Riserva DOCG 2017

* TOP AMARONE!

Titari fremstilles udelukkende i de bedste årgange og produktionen er yderst begrænset. Kun de allerbedste og sundeste druer (75% Corvina Veronese og Corvinone, 15% Rondinella og 10%, Oseleta) anvendes. Druerne anbringes efter høst på fade og tørrer ved kontrolleret temperatur og luftfugtighed indtil ind i det nye år. Herved taber druerne ca. 40% af deres oprindelige vægt! Vinen lagres efter gæring og maceration på nye Allier fade i 36 måneder.

Brunelli Campo "Titari" Amarone fremstår dyb rubinrød. Duften er intens og vækker mindelser om mørke kirsebær og blommer, hindbær og røde ribs, med lette strejf af vanilje. Smagen er kraftig og robust, med en elegant syreprofil. Eftersmagen synes bare at blive ved og ved...

Dekanter vinen et par timer før servering og nyd den ved ca. 18 grader som meditations- eller samtale vin - eller til hovedretter med stegt oksekød, vildt og ragouter eller til modne oste.

Anmeldelser:

* 95 point - James Sucking (årgang 2011)
* 93 point - Robert Parker i Wine Advocate 2013 (årgang 2008)
* 92 point - Wine Spectator (årgang 2000)

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 16,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

569,00 DKK 599,00 DKK (spar 30,00 DKK)

 MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO DI MANDURIA DOP 2021 er en fuldblods Primitivo, som er produceret på druer fra særligt lavtydende vinstokke i Manduria og Avetrana kommunerne i det sydlige Puglia.

Vinen er dyb rubinrød med mørk duft af blommer og modne brombær med et svagt animalsk strejf og et touch af eg. I munden oplever man en eksplosiv, solmættet såvel som tørret frugt blandet med lette grønne urter. Finishen på denne vin er lang med noter af blomme og krydderier.

Server denne Primitivo ved 15-16 grader til f.eks. vildt, oksekød, kraftige pastaretter eller italienske kødboller med tomatsauce.

5 X STJERNER i Vinavisen uge 48/2021

Citat: "Til prisen et rent KUP! Her har vi at gøre med en ualmindelig aromatisk og indtagende rødvin, hvor tilbudsprisen er et rent kup. Duften har friske mørke bær - blandt andet aroniabær - og strejf af korender, mens smagen er åben, rund og blød, fuld af modne bær og med en lang eftersmag, der slutter behageligt tørt og med en tilpas syre. Tilbudsprisen er et kup."

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5% Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

* KASSEKØB!!

Heaven Hill ZINFANDEL er californisk Zinfandel - skøn Zinfandel til prisen - og med 14,5% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 14,5% Alkohol

299,00 DKK 659,70 DKK (spar 360,70 DKK)

Borgo dei Trulli smagekasse m/6 flasker italiensk rødvin

Smagekassen indeholder:

3 flasker - MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO SALENTO IGP - Klik og læs mere her.

3 flasker - MASSERIA BORGO DEI TRULLI SALICE SALENTINO DOP - Klik og læs mere her.

Begge vine har struktur, intensitet og stor velsmag – og de giver smæk for hver en skilling! Med denne Trulli smagekasse får Du muligheden for at gå ombord tre flasker af hver af de to herlige vine.
Vinene har masser af fylde, smag og power. De er fremstillet af Masseria Borgo Dei Trulli fra Puglia i Italien, et hus, hvis vines kvalitet giver stor Value for money. Vinene er da også meget populære hos vores kunder som et "Virkelig Godt Køb!"

Med smagekassen får Du mulighed for at smage/teste to af vinene fra dette særdeles populære vinhus og vi tør næsten godt garantere en fantastisk smagsoplevelse til en fantastisk smagsprøvepris!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

399,00 DKK 686,85 DKK (spar 287,85 DKK)

The Undercover Full Blooded Fifteen er en rigtig fyldig frugtbombe fra Down Under. Den byder sig til med masser af moden og saftig, spændstig frugt. Både i duft og smag mødes man af blandt andet solbær, skovbær og brombær og krydderier fra egetræet. Vinen er dyb rubin i glasset og bære sine 15% alkohol med stor ynde.

Prøv The Undercover ved en temperatur på ca. 16 grader til fjerkræ, lam, grillet oksekød, saftige steaks eller gryderetter. Det kunne også være et rigtig godt bud på vinen til den store buffet.

The Undercover er produceret i en stil, som passer til danskernes smag.  Blendet er holdt "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper, som er høstet i forskellige regioner i Australien. Den procentuelle fordeling kender vi derfor ikke, men blendet består af Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet samt Petit Verdot.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 15% Alkohol.

299,00 DKK 659,70 DKK (spar 360,70 DKK)

Kendall-Jackson Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon 2019

Druerne til Hawkeye Mountain kommer fra højtliggende marker i helt op til 800 meters højde i Alexander Valley i Californien; næringsfattige, stejle og delvist terrasserede vinmarker. Markerne ligger over tågegrænsen, men morgenerne er stadig forholdsvis kølige og dagene varme, hvilket sikrer optimalt modne Cabernet Sauvignon druer.

Vinen har ligget minimum 18 måneder på overvejende fransk eg og den færdige vin dufter intenst af mørk bærfrugt som mørke kirsebær og cassis. Fadlagringen bidrager med tobak, kaffe og nelliker. Det er en fyldig og muskuløs vin med god ekstraktion og en flot frugtkoncentration, der balancerer fadnoterne og de presente men bløde tanniner. 

Prøv Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon til en stor steak! 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto Zinfandel 2018

De charmerende vine fra Mexico vil overraske de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Druerne til denne Zinfandel kommer fra El Escondido vingården i Tecate-provinsen. Vinen har fået 6 måneder på fad fulgt af 6 måneder på flaske. Dyb rubinrød med et næsten violet skær. Aromaer af søde frugter, ristede krydderier og læder - noter, der går igen i den lange, vedvarende smag. Medium niveauer af modne tanniner giver en tør men samtidig rund vin - karakteristisk for Zinfandel. Zinfandel er per definition yderst velegnet til grillvin (BBQ) og prøv ellers denne til vildt, pastaretter med smagsintens, kødbaseret sauce, til krydrede gryderetter (f.eks. Chili Con Carne) samt kraftige oste. Bør nydes ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 14% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

LA Cetto Private Reserve - Nebbiolo 2017

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Nebbiolo “Private Reserve” har ligget på franske fade i 16 måneder (60% nye fade) og tilbragt 2 år på flaske, før vinen frigives til salg. Denne Nebbiolo har en meget intens, rubinrød farve med granatrøde strejf samt en aroma af røde frugter, blommer og svesker, roser, vanilje og fad. Vinen er super intens men forbliver i fin balance med en lang, tør, rund, blød og vedvarende smag af røde og sorte frugter samt vanilje. Den er en perfekt ledsager til stegeretter, grillet kød samt stærke oste. Bør serveres ved 18 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Guldmedalje af Selections Mondiael Des Vins

* Sølvmedalje af Tasters Guild 2013
****** af Den Korte Avis.dk

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 14% Alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

LA Cetto - Petite Sirah

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Petit Sirah - som ikke har noget tilfælles med Syrah! - har ligget 6 måneder på store egetræsfade og derefter 6 måneder på flaske. Vinen er smukt dyb rubinrød. Smagen er krydret med en snert af røde frugter under de primære blomme- og brombæraromaer. Den er velafbalanceret med moden tannin. Vinen ligger længe i munden, har en tør men alligevel meget rund og velafbalanceret afslutning. Perfekt til rødt kød, mexicansk mad, krydrede kraftige kødretter samt stærke oste. Bør nydes ved en temperatur på 15-16 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2013
* Bronzemedalje ved Taster´s Guild 2013
* Rost (commended) af Intternational Wine Challenge 2013

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 14% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Chateauneuf-du Pape - Mas de Boislauzon 2019

En koncentreret sag med en afmålt kraftfuld profil og en elegant, blommeagtig frugtfylde, der også har elementer af rå lakrids, nelliker, sorte oliven, Provenceurter, og fine pebertoner med underliggende mineralske noter. Smagen er intens og fyldig med friske og modne frugtnuancer af både mørke og røde bærfrugter. Eftersmagen udviser kølig elegance og har den helt rette længde for vine i denne vægtklasse.

Chateauneuf du Pape er en saftig og kraftfuld terroirvin, der giver sublim value for money og allerede nu en vin, der byder på stor drikkeglæde, sin unge alder til trods.

Dette er en udpræget madvin, der med sine velproportionerede muskler vil passe godt til de kraftige stegeretter, til rustikke braisere og gryderetter og gerne med timian eller rosmarin i retten - et element som går igen i vinen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

 

349,00 DKK 375,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Châteauneuf-du Pape - Mas de Boislauzon "Cuvée du Quet" 2019 er i kategorien "referencevine", når talen falder på Châteauneuf-du-Pape!

Druerne kommer fra mere end 85 år gamle vinstokke fra de 3 lieu dits Bois Lauzon, la Gardiole og Cabrière. Udvalgte stokke herfra giver nærmest hysterisk lave udbytter og følgelig super koncentreret vin til den helt lange bane. I 2019 udgøres blendet af 80% Grenache og 20% Mourvèdre. Druerne afstilkes, gæres ved hjælp af naturgær, gennemgår en lang maceration og lagrer efterfølgende 1½ år på en blanding af 90% beton og 10% gamle fade.

* 2019 er en KONGEÅRGANG! 98 point hos Jeb Dunnuck!

Cuvée du Quet er duftmæssigt tætpakket med dyb, mørk frugt med Mourvèdre's 'non-fruity' indspark fra 'the dark side'. Smagen har enorm intensitet og fylde med tydelige mørke kirsebær, blommer, garrigue og mineralske noter. Eftersmagen har enorm længde, men mangler endnu den modne vins dybe kompleksitet. Vinen virker således endnu meget ung, men kompositionen er aldeles fremragende med moden og supersund frugt, fast syre og præsente, men modne tanniner. Med ekstra år på bagen vil Grenache's sødmefuldhed dominere mere og Mourvèdre's strukturelle komponent vil opleves mindre fast.

Skal vinen nydes i dens ungdom, bør den iltes ekstremt godt. Ikke mindre end et par timer! Nydes sammen med et godt stykke oksekød eller lammekød, gerne grillet.

* 98 point - Jeb Dunnuck

Tidligere anmeldelser:

2012 96 point - Robert Parker
2010 100 point - Robert Parker  Outstanding!
2009 96 point - Robert  Parker
2007 100 point - Robert Parker  Outstanding!
2005 95 point - Robert Parker

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15,5% Alkohol.

799,00 DKK 999,00 DKK (spar 200,00 DKK)

LATIUM Morini Amarone Campo Leon DOCG 2017

Husets stolthed. Til vinen anvendes Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta, samme sammensætning som hos Romano Dal Forno, hvis marker ligger op til Latium's. Et meget lavt udbytte på 30 hl/ha bidrager til et fremragende druemateriale at arbejde videre med. Før vinifikation tørres druerne i 100-120 dage i små 5-6 kg. kurve. Da de samtidig bruger ny gærings teknik (zymes) som giver mere koncentrerede og aromatiske vine, virker de 16 % alkohol, vinen har, ikke overvældende. Vinen har fået 30 måneder på en kombination af franske og amerikanske egefade på 220-500 liter. Efter fadlagringen får vinen 8-10 måneder på flaske før frigivelse til salg.

Campo Leon Amarone er levende rubinrød i glasset. I næsen er vinen intens og kompleks med modne røde bær og kirsebær sammen med et strejf af svesker og rosiner. Krydrede noter af muskat og strejf af kakao, vanilje og sort peber ledsager frugten. Vinen er varmende med saft og kraft med mærkbare, elegante tanniner. Morini-familien har virkelig produceret en raffineret, fyldig vin!

Nyd Campo Leon serveret ved 16-18 grader til rødt kød, mørkt fuglevildt og hårvildt eller til oste - og så er det for mange et klassisk valg til julemaden.

Tidligere anmeldelser:

94 point Robert Parker
Silver Medal by DECANTER MAGAZINE
2 glas i Gambero Rosso

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  16% Alkohol.

Morini familien er tilflyttere fra Lazio. De slog sig ned i det "nyere Valpolicella", nærmere betegnet i Mezzane-dalen. 

At man ikke behøver at bo i Valpolicella Classico området for at fremstille god Amarone, findes der flere eksempler på: Dal Forno, Roccolo Grassi, Corte Sant'Alda... Latiums vingård ligger mellem Roccolo Grassi og Corte Sant'Alda med vinmarker op til deres. Desuden har Latium vinmarker i Illasi, tæt på Dal Forno's vinmarker. Man benytter samme druesammensætning. Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Latiums vine har meget lavt udbytte (25 hl pr ha.), hvilket sikres dels gennem grøn høst og dels gennem at knække halvdelen af drueklasen midt over. De yderste druer bliver ikke brugt til vinproduktion. Kun den inderste halvdel, nærmest stilken, bliver brugt til vinproduktion.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

LATIUM Valpolicella Superiore "Campo Prognai" DOC 2016 er en usædvanlig god vin af denne type. Et meget lavt høstudbytte og sen høst er medvirkende til, at vinen med dens 15% alkohol fremstår flot og fyldig. Man bliver rent faktisk i tvivl om, hvorvidt det er Amarone, man har i glasset. En af de allerbedste Valpolicella Superiore, vi har smagt.

Nyd denne vin til kødretter som and, vildt, grillet oksekød, til intense pastaretter, risotto med svampe eller bare nydelse..

Tidligere anmeldelser:

*90 point i Veronelli
* 2 glas i Gambero Rosso
* 88 point - Robert Parker.
* Vinhulen.dk har givet årgang vinen 2 glas ud af tre og udnævnt den som "kanonvin til spotpris". De skriver: Rubinrød. Frisk og fyrig bærnæse med mørke kirsebær og brusende duft. Her kommer intet supplement, men det ville også være svært at komme forbi frugten, der er ekstremt frisk og intens. Smagen er blød med let sødme, friske kirsebær og knapt så voldsom som næsen med en god, fast frugtsyre og lette bittertoner. Renser godt i munden og går ikke på kompromis, når den lukker op for trænuancer og mørkt præg mod finalen, der indeholder en del tanniner. Vinhulen.dk den 15.12.2013.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

Morini familien er tilflyttere fra Lazio. De slog sig ned i det "nyere Valpolicella", nærmere betegnet i Mezzane-dalen. 

At man ikke behøver at bo i Valpolicella Classico området for at fremstille god Amarone, findes der flere eksempler på: Dal Forno, Roccolo Grassi, Corte Sant'Alda... Latiums vingård ligger mellem Roccolo Grassi og Corte Sant'Alda med vinmarker op til deres. Desuden har Latium vinmarker i Illasi, tæt på Dal Forno's vinmarker. Man benytter samme druesammensætning. Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Latiums vine har meget lavt udbytte (25 hl pr ha.), hvilket sikres dels gennem grøn høst og dels gennem at knække halvdelen af drueklasen midt over. De yderste druer bliver ikke brugt til vinproduktion. Kun den inderste halvdel, nærmest stilken, bliver brugt til vinproduktion.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Carmenére Reserva Maule Valley

En rigtig saftig Carmenère, der fremstår flot purpurrød i glasset. I duften findes aromaer af mørke bær som brombær og solbær, friske urter og et krydret strejf af nellike. Vinen er frugtig med noter af mørk bærfrugt og fadnoter som nellike, vanilje og chokolade. Vinen spiller med fine tanniner og en frisk syre meget mere på sin spændstighed end på kraft og fylde. En meget venlig og anvendelig vin.

Vinen passer godt til både lyst og rødt kød i enkle tilberedninger, til pizza- og pastaretter - og så er den perfekt til frokostbuffeten. Vinen nydes bedst ved en temperatur på ca. 16°.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Saint Pierre Vacqueyras 2019

Fremragende, lagringsegnet og -værdig Vacqueyras, der snildt måler sig med selv bedre Chateauneuf-du-Pape. Blendet er 60% Grenache og 40% Syrah fra godt 4 hektar vinmarker, med såvel lerholdig kalksten som fattigere, mere stenet jord. Dén forskellighed giver fremragende kompleksitet i den færdige vin. Vinifikationen er en blanding af traditionelt og moderne med 100% afstilkning af druerne, hydrauliske presser og en lang, kølig maceration og gæring samt lagring i 12 måneder på store egefade på 4-6.000 liter.

Dette er en dyb rubinrød vin, tætpakket og kraftig med masser af powerfrugt og mærkbare men modne tanniner. Duft og smag har elementer af oliventapenade, rosmarin, mørke bær og en anelse sort peber fra Syrah-druen. Vinen har fornem længde med et overvejende friskt frugtfokus.

Vinen er dejlig som ung, med giv den nogle timers iltning og ny den under stuetemperatur ved 16-17°. I sin ungdom vil gode Bordeaux-glas klæde vinen, mens en moden version sandsynligvis ville udtrykke sig bedre i et velvoksent Bourgogne-glas.

Vinen anbefales til retter med oksekød (f.eks. boeuf d'Aube), lam med masser af krydderurter og hvidløg samt hår- og fuglevildt, f.eks. and.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Côtes du Rhône Villages Mas de Boislauzon 2020 er en yderst seriøs Côtes du Rhône Villages og år efter år fremhæves den som "Godt Køb" af Robert Parker - og det med særdeles god grund!

Hvor tit har vi ikke hørt frasen "mini-Chateauneuf'? Hér er den undtagelsesvis helt på sin plads. Her høstes små mængder fra 55+ år gamle vinmarker fra en masse forskellige parceller, nogle på Chateauneufs nordlige grænse, andre igen lidt længere nordpå, men alle med jordbunden som fællesnævner: lerholdig kalksten med et groft, stenet toplag.

Druesammensætningen er godt 50% Grenache med resten fordelt mellem Syrah, Mourvèdre og en anelse Carignan. Efter knapt en måneds maceration og gæring lagres vinen et år på fad og bryon - helt i tråd med husets Chateuneuf tradition. Duft og smag viser en sund, saftig og tætpakket vin med et balanceret mix af rød og mørk frugt med sorte oliven, Provence urter og et lille medicinsk touch. Dette er 'rigtig' Syd-Rhône: Maskulin og stedtypisk - ikke sød og blød.

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 16-17 grader. Kan man holde fingrene fra vinen nu, vil man i en god kælder kunne henlægge den 5-10 år.

* Økologisk

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15% Alkohol.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Barbera d'Alba 'Priòra' Superiore Fratelli Alessandria 2018

 Årligt produceres kun ca. 6.000 flasker af Frattelli Alessandrias "ambitiøse" Barbera fra markerne Rocche dell'Olmo i Verduno og den feterede Gramolere i Monforte d'Alba. Vinen tilbringer ca. et år på egefade af varierende størrelse fra 225-1.500 liter for at blødgøre druernes lidt kontante syre og give vinen et cremet touch og fadenes toastede aromaer. Duft og smag har potente bæraromaer af mørk og rød frugt samt aromaer med toastede fadnoter. Man fornemmer i de ekstremt fine tanniner, at der er brugt fade i virkelig topkvalitet. I smagen er der god interaktion mellem syre/friskhed og en moden, sødmefuld frugt. En vin som denne er skabt til de retter, der i de italienske køkken omtales som "primi", dvs. den af måltidets retter, der er først til at udvise en smule vægt, hertil hører bl.a. pastaretterne, hvor især de tomatbaserede er uforlignelige til denne vin. Lidt kanin eller stegt fjerkræ er heller ikke helt af vejen. Vi anbefaler et godt Bordeaux glas til denne vin og en serveringstemperatur på ca. 16-18°. Vinen er drikkeklar nu men vil også kunne henlægges op til 5-7 år fra høstdato, i hvilket fald man opnår en tobakket kant og mindre frugtdrevne aromaer.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 15% alkohol.

Denne lille familievirksomhed fra 1870 er med 5. generation gået fra at lave virkeligt gode vine, til at tilhøre eliten, ikke bare i Verduno, men er et hus, som nu nævnes, når de bedste Barolo-producenter sammenfattes. Frat. Alessandria har bl.a. besiddelser på topmarkerne Monvigliero og San Lorenzo i Verduno, og sikrede sig fra 2001 årgangen også en bid af berømte Gramolere i Monforte d?Alba. Alessandria-familiens mission er ganske enkelt at producere elegant terroir-vin af bedste kvalitet.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Fratelli Alessandria Barolo Monvigliero 2017 er lavet på egne håndhøstede druer, der efter høsten modnes i knap 3 uger, hvorefter vinen lagres ca. tre år på fade. Først tilbringer den 8 måneder år på franske tonneaux (500 L), fulgt af 24 måneder på 30-40 hl. fade af slavonsk og fransk eg med efterfølgende lagring i flaske før frigivelse.

Her er der stor nydelse allerede ved frigivelse, men vinen vil virkelig folde sig ud aromatisk ved yderligere lagring og med et henlæggelsespotentiale på 12-20 år fra høståret, har man ikke travlt.

Duft og smag er klassisk Monvigliero: På samme tid intens og let-på-tå med æterisk, svævende rød frugt, en dybereliggende mørk frugt, røde roser, mentol, tobak og trøffel. Der er lækker saftighed i frugten, der går godt i spænd med vinens ikke-frugtige elementer. Her er imposant fylde og koncentration, men Barolo Monvigliero kombinerer disse indtryk med elegance og en påfuglehale af feminine elementer i eftersmagen.

Det er en formidabel "duftevin" i et Bourgogneglas, men den kommer særligt til sin ret som madledsager, hvor den går uforligneligt til langtidsbraiseret kød med rodfrugter, til oksefilet med svampetilbehør, til fjer- eller hårvildt med 'efterårstilbehør' eller til en vellavet svamperisotto.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14,5% alkohol.

Denne lille familievirksomhed fra 1870 er med 5. generation gået fra at lave virkeligt gode vine, til at tilhøre eliten, ikke bare i Verduno, men er et hus, som nu nævnes, når de bedste Barolo-producenter sammenfattes. Frat. Alessandria har bl.a. besiddelser på topmarkerne Monvigliero og San Lorenzo i Verduno, og sikrede sig fra 2001 årgangen også en bid af berømte Gramolere i Monforte d?Alba. Alessandria-familiens mission er ganske enkelt at producere elegant terroir-vin af bedste kvalitet.

599,00 DKK

HAHN Pinot Noir Nicky Hahn Monterey 2019

Her får Du virkelig meget Pinot Noir for pengene! Flot rubinrød farve med ungdommelige toner. Indsmigrende, flot og intens frugt præget af røde bær og let krydrede toner fylder næsen. På én gang intens og samtidig yderst elegant i munden. Indledningsvis noter af kirsebær, skovbær og hindbær, som følges op af julekrydderier, et hint af vanilje og ristede fadnoter. Fadet er særdeles fint integreret, syren frisk og sammen med frugtkoncentrationen skaber det en smuk balance i vinen.

Passer perfekt til stegt fjerkræ (Prøv den til juleanden!), kalv, grillet oksekød og alt, hvor man kan matche svampe til. Eller prøv den til skindstegt fisk eller endda til moderat krydrede asiatiske retter. Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

The Undercover Full Blooded Fifteen er en rigtig fyldig frugtbombe fra Down Under. Den byder sig til med masser af moden og saftig, spændstig frugt. Både i duft og smag mødes man af blandt andet solbær, skovbær og brombær og krydderier fra egetræet. Vinen er dyb rubin i glasset og bære sine 15% alkohol med stor ynde.

Prøv The Undercover ved en temperatur på ca. 16 grader til fjerkræ, lam, grillet oksekød, saftige steaks eller gryderetter. Det kunne også være et rigtig godt bud på vinen til den store buffet.

The Undercover er produceret i en stil, som passer til danskernes smag.  Blendet er holdt "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper, som er høstet i forskellige regioner i Australien. Den procentuelle fordeling kender vi derfor ikke, men blendet består af Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet samt Petit Verdot.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 15% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Cloudy Bay Pinot Noir 2020 er en fremragende Pinot Noir fra New Zealand! Poleret og tæt med noter af rosenblade, modne mørke kirsebær og brombær sammen med krydderier fra fadlagringen. I munden er vinen på én gang koncentreret og elegeant med god balance mellem syre og fine tanniner - brombær og kirsebær får hér følgeskab af vilde skovjordbær. 

Til Cloudy Bay Pinot Noir 2020 er anvendt Pinot Noir kloner fra ikke mindst Mustang, Delta og Barracks vinmarkerne i Wairau Valley. Den lerede, grusede jordbund der giver god dræning og tillader en forholdsvis ensartet tilgængelighed af vand til vinstokkene henover sommeren, hvorved vandstress minimeres. I 2020 årgangen har man benyttet 7% hele klaser i presset, vinen har gennemgået fuld malolaktisk gæring og fået 11 måneder på fransk eg, heraf 30% nye fade.

Vinen anbefales at nyde ved en temperatur på 14-16 grader til f.eks. røget andebryst, grillede Portobello svampe, til Prosciutto på ciabatta flûtes, fuglevildt og dyrekød - og det må gerne have været en tur på grillen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,9% alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

PSI Ribera del Duero 2021

PSI er vinen fra Danske Peter Sisseck er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet og er det seneste resultat af Peter Sisseck's dybe engagement i Ribera del Duero.

Vinen er skabt på langt overvejende Tempranillo (normalt tilsat en smule Garnacha), købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for at levere kvantitet, men som nu har indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet.

Projektet er markant forskelligt fra Pingus og Flor de Pingus, for med PSI handler det mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine, der slår benene væk under verdenspressen.

PSI er en charmerende oplevelse. Den er mørk i glasset og så byder den sig til med herlig, moden frugt i duften, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombærlikør. Vinen er intens med en underliggende, pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

Smuk vin fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende.

Denne vin må ikke gå forbi en dejlig lækker grillet bøf, lam, vildt, spansk tapas og serveres bedst i store glas og med store armbevægelser ved en temperatur på 15 til 17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  13,5% Alkohol

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Barone Montalto Nero D´Avola 2017 37,5 cl.

Massive investeringer i reetablering af gamle vinmarker har gjort Sicilien til en af Italiens mest dynamiske vinregioner, hvor et stabilt, tørt klima og gode modningsbetingelser passer perfekt til de stedbundne druetyper i hænderne på yngre vinmagere med blod på tanden og Barone Montalto har nu gennem fem generationer dyrket vin på sydvestkysten, nær Marsala, hvor milde briser fra Middelhavet tilfører markerne en smule fugt og holder sommertemperaturerne i skak.

Den lokale rødvinsdrue Nero D'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue, som sagtens kan stå på egne ben.

Vinen fremtræder dybrød og duften er frugtig med toner af krydderier. I munden præsenterer den sig med god smagsfylde med en note af vanilje fra den partielle fadlagring og afslutter med pæn længde i eftersmag. Prøv vinen til traditionelle, italienske pastaretter, grillede retter eller som en blød og frugtig hyggevin. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på ca.16-17°.

 

1 flaske indeholder 37,5 cl. - 13,5% Alkohol

39,95 DKK 49,00 DKK (spar 9,05 DKK)

LA Cetto Cabernet Sauvignon 2016

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der får 12 måneder på fad og 6-8 måneder på flaske inden frigivelsen. Cabernet Sauvignon er rubinrød med granatrøde strejf samt intense aromaer af peber, fad, vanilje, tørrede blommer og kanel. Det er en flot, ren rødvin. Smagen afslører masser af moden frugt, god struktur, fylde og længde. En harmonisk vin, der er perfekt som ledsager til rødt kød, kraftige og lagrede oste, pasta retter eller bare til at nyde. Server vinen ved ca. 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

LA Cetto Private Reserve - Petite Sirah

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mange herhjemme. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. 100% Petite Sirah - ingen sammenhæng med Syrah! - har fået 18 måneder på amerikansk eg og yderligere 12 måneder på flaske. Private Reserve Petite Sirah er en virkelig charmerende vin. I glasset står den nærmest blæksort, og kombinationen af tunge, søde frugter samt et udtalt krydret udtryk giver en vin, der virkelig går lige i hjertet på mange vinelskere i Danmark. Perfekt til markante og intense kødretter og stærke oste. Bør nydes ved ca. 18 grader.

* Guldmedalje ved Taster´s Guild 2012
* Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2011
* Bronzemedalje ved Pacific Rim Int. Wine Challenge 2011

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl.  13,5% Alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 189,00 DKK (spar 40,00 DKK)

VEROSSO Rosso Bag-in-Box 3 liter

Er en rigtig saftig sag, vinen er flot medium rubinrød. I næsen findes tørrede solbær og kirsebær, som i munden ledsages af røde bær og lidt vanilje. En behagelig, medium fyldig vin med ganske blide tanniner og en dejlig blød eftersmag.

Velegnet til kylling, lyst kød, ikke for kraftigt oksekød, pizza- og pastaretter samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

En boks indeholder 3 liter - svarende til 4 flasker - 13,5% Alkohol.

149,95 DKK 185,00 DKK (spar 35,05 DKK)

Castello Banfi Cum Laude 2017

Banfi Cum Laude er fremstillet på Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese og Syrah fra Montalcino i Toscana. Efter gæring har vinene fået en kortere tur på eg, Sangiovese på store 3-9000 liter tønder og de øvrige druesorter på mindre 350 liter fade.

Det er en vin med en intensduft af kirsebær, blommer og lakrids med et strejf af sorte oliven, peber og tobak. Det er en vin med stor kraft og fylde med markante, modne og sødmefulde tanniner. Her er virkelig tale om flot balance, helt ud i den lange eftersmag.

Cum Laude er særdeles velegnet til de fleste kraftige retter med såvel lyst som rødt kød og vildt samt til modne oste. Cum Laude er en nydelse allerede nu, men den har et stort henlæggelsespotentiale.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.



199,00 DKK 239,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Castello Banfi Belnero 2017

Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfi's egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Gæringen har fundet sted i en kombination af temperaturkontrollerede egetræstanke og rustfri stå og denne flotte rødvin har efterfølgende lagret 14 måneder på fransk eg (350-9000 liter).

Det er en utrolig flot vin med en intens duft af blomme og brombærmarmelade og krydrede fadnoter som vanilje, tobak og kaffe. Vinen er på en gang kraftig og med en blød struktur med modne, sødmefulde og elegante tanniner og en lang, harmonisk eftersmag.

Vinen passer perfekt til bl.a. rødt kød og vildt, f.eks. som ragú til en pastaret, eller mellemlagrede oste. Denne velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig potentialet til yderligere henlægning.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.


Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

 



199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

American Wings Zinfandel 2022

6 flasker KUN 399,-

Frisk og frugtrig Zinfandel, som er produceret på 80% Zinfandel, 5% Salvador, 2% Tempranillo og 13% andre røde druetyper, der alle er dyrket i Californien i USA. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

* GODT KØB!

Det er en meget charmerende vin med en delikat og tiltalende duft og smag af sorte kirsebær, brombær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids.

Zinfandel ér bare fremragende til BBQ - til burgers og pølser fra grillen og så vil American Wings også klæde både pastaretter og tapas - og naturligvis kan den nydes uden mad til.

Serveres ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Natureo Red - Syrah Alkoholfri - Miguel Torres AO er frugtrig og smagfuld med en fin, meget svag sødme. Den er eminent til dem, der foretrækker et godt glas vin uden at få alkoholen med.

Rødvinen er fremstillet på Syrah druer og står flot rubinrød med et svagt lilla skær i kanten. Duften har toner af ribs, granatæbler og vanilje. Smagen er ren og afbalanceret med en diskret syre samt modne, integrerede tanniner. Vinen anbefales ikke mindst til lyst kød, grøntsagsretter, fjerkræ og milde oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  0,0 % alkohol.

Natureo-serien, der findes i både hvid, rød og rose, er fremstillet efter en helt speciel teknik med omvendt osmose, der filtrerer alkoholen fra, uden at den autentiske vinsmag ødelægges.

89,95 DKK

Venta del Puerto No. 18 Selection Especial 2015 har høstet mange priser igennem tiden. Vinen er fremstillet af Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot og Syrah og har en næsten sort kerne med rubinrøde kanter.

Duften er kraftig og intens med sorte kirsebær og blomme, krydderier og lakrids og et tydeligt touch af ristet eg.

Vinen er rig med fløjlsbløde tanniner og er i flot balance. Eftersmagen er lang med masser af frugt og et strejf af ristet eg.

Vinen har ligget 18 måneder på nye amerikanske egefade.

Vinen passer perfekt til lam, oksekød, vildt - gerne grillet - samt kraftige oste. Lad meget gerne kødets karakter træde tydeligt frem, således at vinen kan fungere som et eksklusivt krydderi.

Skal dekanteres ikke mindre end 1 time før servering.

Tidligere medaljer:

* Guldmedalje af Mundus Vini 2015 ved det 17th Grand International Wine Award, Tyskland (2015, 2016) - årgang 2011
* Guldmedalje ved det 19. Berliner Wein Trophy, Tyskland (2015, 2017) - årgang 2011
* Great Gold Medal ved Champions Wine, Alamesa, Spanien (2015)
* Guldmedalje af Concours Mondial de Bruxelles, Belgien (2015)
* Guldmedalje ved AWC Vienna, Østrig (2014)
* Guldmedalje af International Wine Guide, Spanien (2013)
* Guldmedalje AWC Wien, Østrig (2010, 2011, 2012)
* Guldmedalje af Concours International de Vins Mundus, Slovakiet (2009)
* Guldmedalje af Vinos Cuidadosos con el Medio (2009)

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Zeni FZ GENERAZIONE Amarone della Valpolicella Classico 2021

***** Smagfuld, fløjlsagtig og smukt afrundet Amarone fra det populære vinhus Zeni.

Vinen står flot, dyb rubinrød i glasset med en frugtdrevet næse, der byder på såvel røde som mørke frugter og krydderier. Smagen er fløjlsagtig og perfekt afrundet. Vi anbefaler at servere vinen ved 16-18 grader og sammen med kraftige retter, så som vildt, grillet oksebøffer, lam, samt fede kraftige oste.

Vinen er fremstillet på druesorterne: 60% Corvina, 30% Rondinella og 10% Molinara fra hjertet af Valpolicella i det bakkede område nord for Verona. Efter den lange tørring af druerne og den efterfølgende gæring har vinen fået yderligere 3-4 ugers maceration og 2 års lagring på store 5000 liter egetræsfade.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol

299,00 DKK

AMARONE VILLA SPINOSA CLASSICO DELLA VALP. 2006 16.5 % Alk.

Villa Spinosa Amarone.. *HELT VILDT GLAS AMARONE PÅ DEN GAMLE STIL!   

Rubinrød, med en på én gang frisk og sødmefuld duft med både blommer, svesker og rosiner, jordbær og hindbær, parfume og bag frugten gemmer der også en del cedertræ. Utroligt forførende duft. Smagen er fed og cremet med frugt af hindbær, sveskeblomme og nuancer af cedertræ og lakrids. Vi har fat i en powervin med fast frugtsyre og saftighed - men med sødmen i behold fra start til slut. Kraft og harmoni på samme tid. Vinen er velegnet til de største vildtretter, til braiseret kød og til modne oste. Eller som et glas meditations- eller samtalevin. 

Anmeldelser:

* "VINDER" I DEN NYE AMARONE BOG - SOM NUMMER 2 - (Nummer 1: Romano Dal Forno 2003)
*** 3 Glas ud af 3 mulige i Vinhulen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  16,5% Alkohol.

Spinosa er beliggende i Classico-zonen og opererer med et hektarudbytte på ca. 35 hl. Spinosas lave hektarudbytte giver vine med stort indhold af aroma- og smagsstoffer. Vinene modnes langsomt og fortjener god tid i glasset for rigtig at udtrykke sig.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

395,00 DKK 450,00 DKK (spar 55,00 DKK)

Domaine Saint Gayan's Cotes du Rhone 2018 er et blend af Grenache, Syrah og Mourvèdre. Vinen har ligget på både traditionelle store fade og betontanke. Druerne kommer udelukkende fra Côtes du Rhône Villages vinmarker - især fra Sablet, der grænser op til Gigondas. Gamle vinstokke sikrer en fyldig og bred, dybfarvet vin. Man praktiserer i dag delvis afstilkning af druerne, hvilket giver mere underfundighed og finesse til vinen. 

Vi anbefaler at nyde vinen ved 15-16 grader til det sydfranske køkken, som ofte baseres på lam med masser af rosmarin og hvidløg, rødt kød og mørkt fjerkræ, stegte svampe.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Le Pupille Saffredi 2019 - IGT Maremma Toscana er en absolut IKONISK vin fra Elisabetta Geppetti! Saffredi er et blend af 70% Cabernet Sauvignon, 26% Merlot og 4% Petit Verdot, med et høstudbytte på bare 50 hl/ha. Saffredi har fået 18 måneder på barriques (70% nye).

Dyb rubinrød og stadig med violette reflekser. Her er tale om en enormt aromatisk vin med solbær, sorte kirsebær og blomme samt kløver, kanel og lakrids. Vinen har en generøs, fløjlsagtig tekstur med runde tanniner. Den lange eftersmag ser en tilbagekomst af den intense frugt.

Saffredi 2019 vil være fremragende til fuglevildt - f.eks. stegt vagtel med tranebær - til rødt kød som f.eks. oksefilet vendt i kakaopulver med appelsin sauce og helt oplagt til en chateaubriand med trøffelsauce... Eller nyd et glas som meditationsvin og lyt til alle de historier, vinen har at fortælle - og tag dig god tid!

Formidabel vin allerede fra nu (efter behørig dekantering) og hele vejen frem mod 2045!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

599,00 DKK

Dievole Chianti Superiore Le Due Arbie 2018

Chianti vin er indbegrebet af Toscana -  og Le Due Arbie, som er fremstillet på 80% Sangiovese og 20% Merlot og har ligget på fad i 12 måneder, er en blid hvirvelvind af modne røde frugter, violer og kirsebær. Livlig og med ungdommelige og samtidig harmoniske og afrundede tanniner.

Nyd vinen ved 14-16 grader til f.eks. kødfulde pastaretter eller grillet kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

99,00 DKK 149,95 DKK (spar 50,95 DKK)

Dievole Chianti Classico 2016

Dievole Chianti Classico DOCG 2016 er at betragte som vingårdens flagskib som dén vin, der bedst kommunikerer det unikke fra dette specifikke område og Dievole's respekt for det.

Vinene er fremstillet på 90% Sangiovese, 6% Canaiolo, 4% Colorino og fremstår lys rubinrød med  duft af violer modne, røde frugter - ikke mindst kirsebær. Smagen har en skøn mineralitet og forfriskende syre samt elegante og velintegrerede tanniner, som sammen med røde frugter og kirsebær fuldender smagsoplevelsen.

Vinen er ideel med pasta med traditionelle saucer, grillet kød, vildt og ost.

Tidligere anmeldelser:
 95 point - Doctor Wine by Daniele Cernilli. (årgang 2015)
 Tre Glas - Gambero Rosso 2018. (årgang 2015)
 91 point - James Suckling. (årgang 2015)
 Guldmedalje - The WineHunter på Merano WineFestival. (årgang 2015)
     i Vinavisen
 90 point - Wine Spectator (årgang 2014)
 Sølvmedalje - Los Angeles International Wine Competition 2016 (årgang 2014)
 Bronzemedalje - Decanter Asia Wine Awards 2016 (årgang 2014) 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dievole Novecento Chianti Classico RISERVA DOCG 2017 Dievole Novecento Chianti Classico Riserva repræsenterer 900 års historie. En historie, der begyndte tilbage i 1090 og Novecento blev skabt netop for at hylde den lange, lange historie.

****** TOP VIN !

Novecento er fremstillet på 95% Sangiovese, 3% Canaiolo og 2% Colorino fra syd/sydvest orienterede og økologisk dyrkede vinmarker med en beplantningstæthed på 5.000 stokke pr. ha., hvorfor det samlede hektarudbytte på 70 hl. dækker et lavt udbytte på 1,4 kg. pr. vinstok. Efter gæring på cementtanke har vinen fået 17 måneder på franske, uristede(!) 4.100 liter egefade.

Vinen er medium rubinrød med granatrøde reflekser. Duften er intens med modne kirsebær og morbær, friske laurbærblade og viol. Vinen er fyldig og velafbalanceret med udtalt mineralitet, elegante tanniner og Sangioveses karakteristiske syre. Vinen slutter i en lang, elegant eftersmag.

Vinen anbefales sammen med grillet eller braiseret kød, pasta med traditionelle saucer og ost.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14% Alkohol.

Anmeldelse:

* 5 x ***** Stjerner i Vinavisen - Saft og kraft, tørhed og fad - en fin lidt kantet Chianti, der åbner sig, hvis den bliver plasket over i en karaffel et par timer før måltidet.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

BRIZIO Rosso di Montalcino DOC 2019 er fremstillet 100% på Toscanas store drue, Sangiovese, som efter spontan gæring har fået 12 måneder på 5.400 liter uristet, fransk eg.

Næsen er intens og frugtig med modne, røde bær og frugter. Kirsebær og røde blommer, ikke mindst. Vinen er frisk, elegant og medium fyldig med noter af kirsebær, blommer og ribs. Vinens fine balance mellem moden frugt, syre og tanniner giver en vin, der giver lyst til et glas mere.

Vinen passer perfekt sammen med braiserede kødretter og til tomat- og kødbaserede pastaretter. 

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 13,5% Alkohol.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

BRIZIO BRUNELLO di Montalcino DOCG 2013 er, som Brunello skal være det, fremstillet 100% på Sangiovese fra marker, der fra og med 2016 er certificeret økologiske. Gæringen er sket uden tilsætning af kulturgæring og efter endt gæring har vinen fået godt og vel 36 måneder på 5.400 liter franske fade af uristet eg. Uristet eg ser man ikke ofte, men her er idéen, at fadet ikke må dominere frugten. Det gør Brizio Brunello til en elegant og forførende vin snarere end stor og volumniøs.

Vinen dufter skønt af moden rød og sort frugt, som ledsages af tydelige noter af viol og lakrids. I munden er der en flot balance mellem syre og moden frugt og vinen drikker fortrinligt nu, omend den vil udvikle yderligere komplekse, tertiære noter, som årene skrider frem.

Nyd Brizio Brunello med kalvekød, eller til såvel fjer- som hårvildt - og der må gerne følge en kraftig, fondbaseret sauce med.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14% Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini AUTENZIO Piemonte DOC Albarossa 2016

* Super unik Piemonte-specialitet!

Intens duft, hvor frugten understøttes af fine florale noter og et krydret indspark såvel som lidt tobak. Smagen byder på mørk frugt og et let krydret udtryk, fasthed fra tørekstrakt og frisk syre.

Vinen er har gennemgået 10 dages maceration og har fået 30 måneder på fransk eg af varierende alder.

Albarossa er en krydsning fra 1938 (Professor Dalmasso) mellem Barbera og Nebbiolo Dronero og Albarossa Autenzio er fremstillet på druer fra en lille 0,4 hektar vinmark, hvor stokkene er omkring 18 år gamle. Vinen har fået 30 måneder på franske fade af forskellige alder. Årgang 2016 gav vin til ca. 2000 flasker.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til braiserede eller grillede retter på svinekød eller oksekød, til mørkere fjerkræ og vildt, polenta og til modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

189,95 DKK 249,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BRICCO SAN PIETRO 2018

Medium dyb rubinrød med granatrøde kanter. Intens duft med med roser og violer, kirsebær orangeskal, tørrede urter samt kanel vanilje, tobak, lakrids og chokolade samt ristede hasselnødder.

Vinen er fadlagret 30 måneder på slovenske fade og man bemærker, hvordan andelen af både små fade og nye fade er markant mindre end i Corsini's Bussia, hvorfor fadpræget er noget mindre i Bricco San Pietro.

En elegant Bussia fra en super årgang, som vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til oksekød og vildt, braiserede kødretter, polenta, Risotto Milanese eller risotto tilberedt med svampe eller med godt med trøfler høvlet over eller til hårde oste som Parmiggiano-Reggiano.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14% Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler