Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Køb rødvin fra det meste af verden. Du finder her et bredt sortiment af rødvine, både når det gælder geografi, druer, smag og pris. Her er helt sikkert noget for din smag. Direkte import af rødvine fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig uden fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på rødvine både her og under TILBUD. Køb i vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret lige til din dør. Herunder finder du vores store rødvinsudvalg. Ønsker du en mere detaljeret søgning kan du gå direkte til den udvidede søgning i venstre side.

Sorter resultater:

VEROSSO Negroamaro Primitivo Salento IGT 2020 er en rigtig saftig sag.  Vinen er flot medium rubinrød. I næsen findes tørrede solbær og kirsebær, som i munden ledsages af røde bær oig lidt vanilje. En behagelig, medium fyldig vin med ganske blide tanniner og en dejlig blød eftersmag.

Velegnet til kylling, lyst kød, ikke for kraftigt oksekød, pizza- og pastaretter samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

LA Cetto Private Reserve Cabernet Sauvignon 2016

De charmerende vine fra Mexico forbløffer de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. 100% på Cabernet Sauvignon, som har lagret 12-16 måneder på fad og 18 måneder på flaske. Flot, dyb granatrød og duft af vanilje, peber, modne sorte frugter og fad. Vinen er medium fyldig med smag af sorte frugter, svampe, krydderier. Vinen har tyngden til tungere og mere kraftige kødretter samt markante oste. Bør nydes ved ca. 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Heaven Hill ZINFANDEL Lodi 2018 er Zinfandel fra californiske Lodi, hvor der er masser af skøn Zinfandel til prisen - og med 15% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Lodi området i Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

59,95 DKK 109,95 DKK (spar 50,00 DKK)

MASSERIA BORGO DEI TRULLI MIREA PRIMITIVO DI MANDURIA DOP 2020 er en intens vin med masser af power! 

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra særdeles lavtydende (Kun 600 gram druer pr. stok!) vinstokke, fra Maruggio i Puglia. MIREA lagres på en blanding af nye og brugte franske barriques i 10 måneder.

Vinen har en dyb, intens blækrød farve og viser aromaer af modne, sorte kirsebær, tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade og sandeltræ. Mundfølelsen er stor og intens. Munden fyldes med komplekse lag af bløde, elegante tanniner, vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Finishen synes bare at blive ved og ved med et sødmefuldt touch fra fadlagringen.

MIREA er formidabel til de helt store bøffer fra slagteren, til vildt, modne oste eller som ren og skær meditationsvin. Serveres ved 15-16 grader.

MIREA kommer i en potent, tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en vin med stor fylde at gøre.

Anmeldelser:

* 97 point - Luca Maroni

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  17,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO SALENTO IGP 2019 leverer virkelig stor value for money.

Den innovative og lovende vinmager Alessandro Michelon fra vinhuset Masseria Borgo dei Trulli producerer Primitivo på højt niveau fra Salento i den syditalienske Puglia region. Hos Trulli har man fokus på produktion af oprindelige druesorter af højeste kvalitet.

* GODT KØB!

Primitivo Trulli er intenst rubinrød  og udviser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker, varme krydderier og hvid peber. Mundfølelsen er fyldig og koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men stadig faste tanniner samt en lang eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med tomatbaserede retter, oksekød, lam, vildt, krydret svinekød eller kylling samt medium faste oste. Vinen nydes bedst ved en temperatur på 15-16 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14% Alkohol.

Masseria Borgo dei Trulli dækker over i alt 45 ha jord, inklusive 25 ha vinmarker. Vinhuset producerer vine af mørke, tykskallede druesorter, hvor der er fokus på oprindelige druesorter og interessante produktionsmetoder. Der er 20 ha Primitivo, inklusive den 10 ha store 'Saracena' vingård, der er plantet i det gamle Albarello-system (med fritvoksende busktræer).

Masseria Borgo dei Trulli vingården henter sit navn fra det traditionelle Puglia med tørstenshytter med kegleformede tage. Tagene kaldes Trulli og hytterne blev hovedsageligt brugt som lagerrum af Saracen-befolkningen for hundreder af år siden.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,95 DKK 119,95 DKK (spar 40,00 DKK)

LA Cetto Nebbiolo Private Reserve 2014

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Denne Nebbiolo “Private Reserve” har ligget på franske fade i 16 måneder (60% nye fade) og tilbragt 2 år på flaske, før vinen frigives til salg. Denne Nebbiolo har en meget intens, rubinrød farve med granatrøde strejf samt en aroma af røde frugter, blommer og svesker, roser, vanilje og fad. Vinen er super intens men forbliver i fin balance med en lang, tør, rund, blød og vedvarende smag af røde og sorte frugter samt vanilje. Den er en perfekt ledsager til stegeretter, grillet kød samt stærke oste. Bør serveres ved 18 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Guldmedalje af Selections Mondiael Des Vins

* Sølvmedalje af Tasters Guild 2013
****** af Den Korte Avis.dk

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl.  13,5 % Alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

119,00 DKK 169,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto Private Reserve Petite Sirah 2013

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mange herhjemme. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. 100% Petite Sirah - ingen sammenhæng med Syrah! - har fået 18 måneder på amerikansk eg og yderligere 12 måneder på flaske. Private Reserve Petite Sirah er en virkelig charmerende vin. I glasset står den nærmest blæksort, og kombinationen af tunge, søde frugter samt et udtalt krydret udtryk giver en vin, der virkelig går lige i hjertet på mange vinelskere i Danmark. Perfekt til markante og intense kødretter og stærke oste. Bør nydes ved ca. 18 grader.

* Guldmedalje ved Taster´s Guild 2012
* Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2011
* Bronzemedalje ved Pacific Rim Int. Wine Challenge 2011

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl.  13,5% Alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Hacienda Monasterio Reserva 2017 Ribera del Duero er en aldeles fremragende rødvin fra danske Peter Sissecks hånd.

Ribera del Duero og således Hacienda Monasterio Reserva er ikke langt fra den vaniljekrydrede, bløde stil, man kender fra Rioja. Klimaet oppe på Mesetaen giver vinen fra Ribera del Duero en dybere farve, mere kraft og maskulinitet, større styrke og robusthed samt en tættere, mere dyb og magtfuld frugt. På Hacienda de Monasterio praktiseres 100% afstilkning og opholdet i gæringskaret (gæring og maceration) varer fra 21-27 dage. Vinen lagres i 18 måneder på franske barriques, hvoraf 33% er nye.

* Fra topårgang 2017
* Top vinhus i Ribera
* Økologisk dyrket

"Somehow I didn't taste the 2017 Hacienda Monasterio, but I did taste the 2017 Reserva, which is quite impressive for such a challenging year in Ribera del Duero. They suffered less from the frost on the property, which is quite warm and usually frost-free. The wine has a seductive nose that combines raspberries and cranberries with herbs and flowers. It's ripe at 15% alcohol, but it does not show heat or alcohol. This is 80% to 82% Tinto Fino and the rest Cabernet Sauvignon that matured in barrel for some 20 months. It's medium to full-bodied, juicy, rich and velvety, with fine, chalky tannins. The wine really transcends the challenges of the vintage and delivers more than I expected. 35,000 bottles produced." - Robert Parker 95 point

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

Der produceres årligt ca. 14.000 kasser på Monasterio, svarende til ca. 21 hl/ha. Der stilles meget store kvalitetskrav på Hacienda Monasterio, og det er almindelig praksis, at der udvælges kritisk ved den endelige blanding. Udbyttet før selektion ligger normalt på 26 hl/ha. Efter endt gæring forbliver en ikke ubetydelig del af vinen tilbage i presseresterne, hvoraf kun 5% anvendes i den færdige vin. Således er andelen af den vin, der løber fra gæringskarret af sig selv, helt oppe på 95%.
Når udbyttet er så ekstremt lavt, skyldes det, at jordbundens vandforsyning og næringsrighed er meget begrænset. På Monasterio står vinstokkene tæt for at hindre stor drueproduktion. Nye opbindings-systemer er under overvejelse, og visse steder i brug, men Tempranillo dyrkes ikke sjældent i den traditionelle buskform - et system, der ligeledes giver lavt udbytte pr. vinstok og dermed også pr. ha.

En af de mest betydningsfulde vinpersonligheder i Spanien har vi, der ser med danske øjne, god grund til at være særdeles stolte af. Det er nemlig her i Ribera Del Duero den danske vinmager Peter Sisseck tryller på Dominio de Pingus!

Peter Sissecks hjem midt i den spanske ”ørken” er vingården Hacienda Monasterio. Det var her han grundlagde succesen, og selv om hans Pingus er blevet en af verdens mest omtalte vine, banker hans hjerte stadig i lige høj grad for Hacienda Monasterio.
Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Området er egentlig ikke særligt gæstfrit for mennesker, ej heller specielt charmerende. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillodrue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine. Peter Sisseck trives dog tilsyneladende her i dette vineldorado. Han er for længst accepteret af de lokale i denne afsides del af Spanien. Nu ser man ikke længere skævt til den skøre viking fra nord, men derimod betragtes han som den store helt og frelser, der mere end de fleste kan tage æren for områdets verdensberømmelse.Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Området er egentlig ikke særligt gæstfrit for mennesker, ej heller specielt charmerende. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillodrue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine. Peter Sisseck trives dog tilsyneladende her i dette vineldorado. Han er for længst accepteret af de lokale i denne afsides del af Spanien. Nu ser man ikke længere skævt til den skøre viking fra nord, men derimod betragtes Peter som den store helt og frelser, der mere end nogen anden bærer sin del af ansvaret for områdets verdensberømmelse.

499,00 DKK

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel 2018 er fremstillet på 90% Zinfandel, som får følge af 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer - fra hovedsageligt (95%) Mendocino County i Californien.

Kendell-Jackson's Zinfandel står flot medium rubin rød i glasset og er en elegant og fyldig vin med en intens frugtig bouquet og smag af brombær, blommer og hindbær med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen er i perfekt balance mellem fad og frugt i den lange let krydrede eftersmag. 

Vinen er specielt velegnet til vildt, rødt kød, til BBQ og ost - og så til krydrede retter. Såvel pasta- som risbaserede. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

ZIN FAN DEL - Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. 2019 er en vellavet, californisk solskinsvin. En medium fyldig, frugtig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær, mørke kirsebær og ribs med en antydning af krydderi. I munden er der masser af saftige, sødmefulde bær og sort peber, som løfter vinen til det næste niveau.

* GODT KØB!
* MÅSKE DANMARKS BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN

Nyd denne vin ved en temperatur på 15-16 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter som f.eks. Chili Con Carne eller til ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

MASSERIA BORGO DEI TRULLI LIALA NEGROAMARO SALENTO IGP 2020

Super frugtig og intens Negroamaro, som Du ikke må snyde dig selv for at prøve! 

LIALA er fremstillet på 100% Negroamaro fra ca. 80 år gamle vinstokke fra Guagnano i Lecce-provinsen. Super lavtydende stokke, der kun leverer 7-800 gram frugt pr. vinstok! Dette bevirker, at vinen bliver enormt intens og sprængfyldt med frugt.

Dyb og intens purpurrød i glasset og med rig duft med aromaer af ribs og modne røde såvel som sorte kirsebær. I munden mødes frugten med krydrede noter af kanel, kaffe og vanilje, der gør, at vinen i ekstra grad fylder hele munden. Og så finder jeg en note a la kirsebærsten. Liala ér en meget fyldig vin, men den er harmonisk, fløjlsblød og bevarer sin elegance. Imponerende lang finish!

* HER FÅR DU SMÆK PÅ SMAGEN!

MIREA kommer i en potent, tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en vin med stor fylde at gøre.

Server denne vin ved 15-16 grader til vildt eller grillet oksekød.

Anmeldelser:

* 97 Point Luca Maroni

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  16,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

 MASSERIA BORGO DEI TRULLI PRIMITIVO DI MANDURIA DOP 2021 er en fuldblods Primitivo, som er produceret på druer fra særligt lavtydende vinstokke i Manduria og Avetrana kommunerne i det sydlige Puglia.

Vinen er dyb rubinrød med mørk duft af blommer og modne brombær med et svagt animalsk strejf og et touch af eg. I munden oplever man en eksplosiv, solmættet såvel som tørret frugt blandet med lette grønne urter. Finishen på denne vin er lang med noter af blomme og krydderier.

Server denne Primitivo ved 15-16 grader til f.eks. vildt, oksekød, kraftige pastaretter eller italienske kødboller med tomatsauce.

5 X STJERNER i Vinavisen uge 48/2021

Citat: "Til prisen et rent KUP! Her har vi at gøre med en ualmindelig aromatisk og indtagende rødvin, hvor tilbudsprisen er et rent kup. Duften har friske mørke bær - blandt andet aroniabær - og strejf af korender, mens smagen er åben, rund og blød, fuld af modne bær og med en lang eftersmag, der slutter behageligt tørt og med en tilpas syre. Tilbudsprisen er et kup."

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 14,5% Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

California Zin - * smæk for hver en skilling!

Rigtig lækker californier med masser af fylde og sprængfyldt med moden frugt. California Red Blend giver virkelig smæk for hver en skilling.

California Zin er produceret af druer fra områder i det solrige Californien, der netop gennem deres varme, solrige klima giver topmodne druer. Pakket med frugtige brombær og rosin samt et strejf af chokolade. Fint afrundet med en blød tanninstruktur.

Nyd vinen ved ca. 16 grader til ikke mindst retter med oksekød - eller prøv California Zin til godt krydrede retter som f.eks. en Chili con Carne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% alkohol.

249,95 DKK 594,00 DKK (spar 344,05 DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut 2018
 
Director's Cut serien er et af de højere niveauer fra Coppola og winemaker, Corey Beck. Druerne høstes fra bedre beliggende marker, typisk højereliggende eller bedre eksponeret for solen. Director's Cut serien ser også mere fad.
 
Til denne vin er anvendt omtrent 90% Cabernet Sauvignon og de resterende procenter udgøres af Merlot og Cabernet Franc. Druerne kommer fra højtbeliggende marker i Alexander Valley og særligt Merlot høsterne man fra højderne. De små mængder Merlot bidrager med fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret eller urtet præg. Vinen har ligget 14 måneder på fransk eg, heraf 50% nye. 
 

Dyb rubinrød og klassisk Cabernet. Duften præges af solbær, skovbund og sød røg. Den intense smag lokker med mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der er med til at give vinen struktur. En virkelig fyldig vin, hvor den tætte frugt og robuste struktur giver en vin i flot harmoni. Stor vin, der kan sagtens kan sammenlignes med klassisk Napa Cabernet. 

Vi kan f.eks. anbefale til et stykke grillet oksekød eller til vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 15-17 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

PSI Ribera del Duero 2019 Peter Sisseck – " This is marginally riper than the 2018, with a darker color, a little more ripeness and tannins with very tasty flavors, more immediate.", Luiz Guitérrez i The Wine Advocate.

* TOPVIN! 92-93 point - The Wine Advocate

PSI er vinen fra Danske Peter Sisseck er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet og er det seneste resultat af Peter Sisseck's dybe engagement i Ribera del Duero.

Vinen er skabt på langt overvejende Tempranillo (normalt tilsat en smule Garnacha), købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for at levere kvantitet, men som nu har indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet.

Projektet er markant forskelligt fra Pingus og Flor de Pingus, for med PSI handler det mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine, der slår benene væk under verdenspressen.

PSI er en charmerende oplevelse. Den er mørk i glasset og så byder den sig til med herlig, moden frugt i duften, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombærlikør. Vinen er intens med en underliggende, pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

Smuk vin fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende.

Denne vin må ikke gå forbi en dejlig lækker grillet bøf, lam, vildt, spansk tapas og serveres bedst i store glas og med store armbevægelser ved en temperatur på 15 til 17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  14% Alkohol

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LE PUPILLE Morellino di Scansano 2018 er en dejlig, super elegant rødvin fra Elisabetta Gepettis kyndige hånd. 

Medium rubinrød i glasset, byder Fattoria le Pupille Morellino di Scansano på intense aromaer af ikke mindst blåbær og friskplukkede kirsebær, violer og tørrede krydderurter. Vinen er silkeblød og frisk med presente men super velintegrerede tanniner. Typisk for området, har Morellino di Scansano en mere moden frugtprofil end i mere nordligt beliggende dele af Toscana. 

Vinen er perfekt til f.eks. oksekød og råvildt, men selvfølgelig også til typiske egnsretter fra Maremma som maiale ubriaco (langtidstilberedt svin i rødvin) eller acquacotta (en ganske fyldig grøntsagssuppe). Vinen nydes bedst ved 16-18 grader.

Anmeldelser:

* 93/100 POINT af JAMES SUCKLING..
****** GASTRO: 6/6 Stjerner
***** VINAVISEN 5 x Stjerner - Udtaler: Vinen er lidt af et fund til prisen!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)

Cortes de Cima Tinto 2015 Vinho Regional Alentejano Portugal  er produceret af 40% Aragonez (Tempranillo kaldes Aragonez i Portugal), 35% Syrah, 15% Touriga Nacional og 10% Petit Verdot druer fra Alentejano i det sydlige Portugal. Vinen har lagret 12 måneder på 70% fransk og 30% amerikansk eg. En flot, rubinrød vin med duft af modne frugter og krydret vanilje. Vinen er fyldig og blød med en intens frugtsmag, som varer ved. Cortes de Cima Tinto er harmonisk og velafbalanceret og er særdeles velegnet til vildt, oksekød, lam og svinekød.

Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejano region, hvor druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje bjerg, Serra do Mendro, og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme, tørre klima, der bliver modereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. Hos Cortes de Cima fokuserer man meget på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

En kasse indeholder 1 flaske - 75 cl. 14% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

GAMLA Cabernet Sauvignon Golan Heights Winery 2017 er fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon fra Golanhøjderne. Gæringen er foregået på ståltank og vinen har efterfølgende fået et år på fransk eg. Gamla Cabernet Sauvignon dufter af kirsebær, modne solbær og brombær med strejf af tobak, urter og fad. Vinen er fyldig med en harmonisk struktur.

Vinen er særdeles velegnet til braiseret eller grillet rødt kød og vildt, krydrede pastaretter og markante oste.

Golan Heights blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golanhøjderne (israelsk bosættelse). Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de haft stor succes med at producere masser af medalje-vindende vine. 

Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer:
* Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin".
* I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”.
* Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde Grand Trophy.
* Golan Heights Winery vandt Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien “New World Winery of the Year”.
Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 14,5% alkohol.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Amarone Classico DOCG La Tirela 2017 er rigtig vellavet Amarone til en meget fornuftig pris!

Amaronen er hentet hos Cantina Valpolicella Di Negrar, et kooperativ med ca. 220 tilknyttede vinavlere, som kontinuerligt henter topanmeldelser i Italiens vinguider.

Denne Amarone er fremstillet af Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella, der høstes ved håndkraft, hvorefter alle klaser sorteres og tørrer i godt 3 måneder i Cantina di Negrars tørrerum. Derved opkoncentreres sukker- og aromaindholdet. Efter endt gæring og maceration er vinen lagret 1½ år på barriques af fransk Allier-eg og store 3000 liters fade.

Vinen er dyb rubinrød. Den krydrede duft er præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt sødt krydrede aromaer. I munden er vinen særdeles fyldig og krydret med massiv længde, hvor den karakteristiske snert af bitterhed er present i finalen – her findes ikke det præg af kogt frugt, man finder i billig Amarone. Modne, blide tanniner holder vinens voldsomme fylde i skak og giver en harmonisk balance, så vinen fremstår særdeles drikkevenlig.

Vinen bør iltes i en rummelig karaffel et par timer inden serveringen og nyd den ved ca. 17 grader til de markante kødretter, rødt eller vildt, eller tørre, lagrede ostetyper.
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15,5% alkohol.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto Zinfandel 2016

De charmerende vine fra Mexico vil overraske de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Druerne til denne Zinfandel kommer fra El Escondido vingården i Tecate-provinsen. Vinen har fået 6 måneder på fad fulgt af 6 måneder på flaske. Dyb rubinrød med et næsten violet skær. Aromaer af søde frugter, ristede krydderier og læder - noter, der går igen i den lange, vedvarende smag. Medium niveauer af modne tanniner giver en tør men samtidig rund vin - karakteristisk for Zinfandel. Zinfandel er per definition yderst velegnet til grillvin (BBQ) og prøv ellers denne til vildt, pastaretter med smagsintens, kødbaseret sauce, til krydrede gryderetter (f.eks. Chili Con Carne) samt kraftige oste. Bør nydes ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 14% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

LA Cetto Petite Sirah 2015

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Petit Sirah - som ikke har noget tilfælles med Syrah! - har ligget 6 måneder på store egetræsfade og derefter 6 måneder på flaske. Vinen er smukt dyb rubinrød. Smagen er krydret med en snert af røde frugter under de primære blomme- og brombæraromaer. Den er velafbalanceret med moden tannin. Vinen ligger længe i munden, har en tør men alligevel meget rund og velafbalanceret afslutning. Perfekt til rødt kød, mexicansk mad, krydrede kraftige kødretter samt stærke oste. Bør nydes ved en temperatur på 15-16 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Guldmedalje ved Concours Mondial Bruxelles 2013
* Bronzemedalje ved Taster´s Guild 2013
* Rost (commended) af Intternational Wine Challenge 2013

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Chateauneuf-du Pape - Mas de Boislauzon 2016

En koncentreret sag med en afmålt kraftfuld profil og en elegant, blommeagtig frugtfylde, der også har elementer af rå lakrids, nelliker, sorte oliven, Provenceurter, og fine pebertoner med underliggende mineralske noter. Smagen er intens og fyldig med friske og modne frugtnuancer af både mørke og røde bærfrugter. Eftersmagen udviser kølig elegance og har den helt rette længde for vine i denne vægtklasse.

Chateauneuf du Pape er en saftig og kraftfuld terroirvin, der giver sublim value for money og allerede nu en vin, der byder på stor drikkeglæde, sin unge alder til trods.

Dette er en udpræget madvin, der med sine velproportionerede muskler vil passe godt til de kraftige stegeretter, til rustikke braisere og gryderetter og gerne med timian eller rosmarin i retten - et element som går igen i vinen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

 

349,00 DKK 375,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Châteauneuf-du Pape - Mas de Boislauzon "Cuvée du Quet" 2016 er i kategorien "referencevine", når talen falder på Châteauneuf-du-Pape!

Druerne kommer fra mere end 80 år gamle vinstokke fra 3 unikke lieu dits. Udvalgte stokke herfra giver nærmest hysterisk lave udbytter og følgelig super koncentreret vin til den helt lange bane. I 2016 udgøres blendet af 80% Grenache og 20% Mourvèdre. Druerne afstilkes, gæres ved hjælp af naturgær, gennemgår en lang maceration lagrer efterfølgende 1½ år på en blanding af beton og barriques.

* KONGEÅRGANG!

Cuvée d Quet er duftmæssigt tætpakket med dyb, mørk frugt med Mourvèdre's 'non-fruity' indspark fra 'the dark side'. Smagen har enorm intensitet og fylde med tydelige mørke kirsebær, blommer, garrigue og mineralske noter. Eftersmagen har enorm længde, men mangler endnu den modne vins dybe kompleksitet. Vinen virker således endnu meget ung, men kompositionen er aldeles fremragende med moden og supersund frugt, fast syre og præsente, men modne tanniner. Med ekstra år på bagen vil Grenache's sødmefuldhed dominere mere og Mourvèdre's strukturelle komponent vil opleves mindre fast.

Skal vinen nydes i dens ungdom, bør den iltes ekstremt godt. Ikke mindre end et par timer! Nydes sammen med et godt stykke oksekød eller lammekød, gerne grillet.

* 98 point - Jeb Dunnuck

Tidligere anmeldelser:

2012 96 point - Robert Parker
2010 100 point - Robert Parker  Outstanding!
2009 96 point - Robert  Parker
2007 100 point - Robert Parker  Outstanding!
2005 95 point - Robert Parker

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15,5% Alkohol.

795,00 DKK 999,00 DKK (spar 204,00 DKK)

LATIUM Morini Amarone Campo Leon DOCG 2015 er husets stolthed. Til vinen anvendes Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta, samme sammensætning som hos Romano Dal Forno, hvis marker ligger op til Latium's. Et meget lavt udbytte på 30 hl/ha bidrager til et fremragende druemateriale at arbejde videre med. Før vinifikation tørres druerne i 100-120 dage i små 5-6 kg. kurve. Da de samtidig bruger ny gærings teknik (zymes) som giver mere koncentrerede og aromatiske vine, virker de 16 % alkohol vinen har, ikke overvældende. Vinen har fået 30 måneder på en kombination af franske og amerikanske egefade på 220-500 liter. Efter fadlagringen får vinen 8-10 måneder på flaske før frigivelse til salg.

Campo Leon Amarone er levende rubinrød i glasse. I næsen er vinen intens og kompleks med æteriske hints og noter af modne røde bær og kirsebær med krydrede noter af muskat og strejf af kakao, vanilje og sort peber. Vinen er varmende med saft og kraft med mærkbare, elegante tanniner. Morini-familien har virkelig produceret en raffineret, fyldig vin!

Nyd Campo Leon serveret ved 16-18 grader til rødt kød, mørkt fuglevildt og hårvildt eller til oste.

Anmeldelser:

* 94 point Robert Parker
* Silver Medal by DECANTER MAGAZINE
* 2 glas i Gambero Rosso

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  16% Alkohol.

Morini familien er tilflyttere fra Lazio. De slog sig ned i det "nyere Valpolicella", nærmere betegnet i Mezzane-dalen. 

At man ikke behøver at bo i Valpolicella Classico området for at fremstille god Amarone, findes der flere eksempler på: Dal Forno, Roccolo Grassi, Corte Sant'Alda... Latiums vingård ligger mellem Roccolo Grassi og Corte Sant'Alda med vinmarker op til deres. Desuden har Latium vinmarker i Illasi, tæt på Dal Forno's vinmarker. Man benytter samme druesammensætning. Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Latiums vine har meget lavt udbytte (25 hl pr ha.), hvilket sikres dels gennem grøn høst og dels gennem at knække halvdelen af drueklasen midt over. De yderste druer bliver ikke brugt til vinproduktion. Kun den inderste halvdel, nærmest stilken, bliver brugt til vinproduktion.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

LATIUM Valpolicella Superiore "Campo Prognai" DOC 2015 er en usædvanlig god vin af denne type. Et meget lavt høstudbytte og sen høst er medvirkende til, at vinen med dens 15% alkohol fremstår flot og fyldig. Man bliver rent faktisk i tvivl om, hvorvidt det er Amarone, man har i glasset. En af de allerbedste Valpolicella Superiore, vi har smagt.

Nyd denne vin til kødretter som and, vildt, grillet oksekød, til intense pastaretter, risotto med svampe eller bare nydelse..

Tidligere anmeldelser:

*90 point i Veronelli
* 2 glas i Gambero Rosso
* 88 point - Robert Parker.
* Vinhulen.dk har givet årgang vinen 2 glas ud af tre og udnævnt den som "kanonvin til spotpris". De skriver: Rubinrød. Frisk og fyrig bærnæse med mørke kirsebær og brusende duft. Her kommer intet supplement, men det ville også være svært at komme forbi frugten, der er ekstremt frisk og intens. Smagen er blød med let sødme, friske kirsebær og knapt så voldsom som næsen med en god, fast frugtsyre og lette bittertoner. Renser godt i munden og går ikke på kompromis, når den lukker op for trænuancer og mørkt præg mod finalen, der indeholder en del tanniner. Vinhulen.dk den 15.12.2013.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

Morini familien er tilflyttere fra Lazio. De slog sig ned i det "nyere Valpolicella", nærmere betegnet i Mezzane-dalen. 

At man ikke behøver at bo i Valpolicella Classico området for at fremstille god Amarone, findes der flere eksempler på: Dal Forno, Roccolo Grassi, Corte Sant'Alda... Latiums vingård ligger mellem Roccolo Grassi og Corte Sant'Alda med vinmarker op til deres. Desuden har Latium vinmarker i Illasi, tæt på Dal Forno's vinmarker. Man benytter samme druesammensætning. Corvina, Rondinella, Croatina og Oseleta. Latiums vine har meget lavt udbytte (25 hl pr ha.), hvilket sikres dels gennem grøn høst og dels gennem at knække halvdelen af drueklasen midt over. De yderste druer bliver ikke brugt til vinproduktion. Kun den inderste halvdel, nærmest stilken, bliver brugt til vinproduktion.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Carmenére Reserva 2018 Maule Valley er en rigtig saftig Carmenère, der fremstår flot purpurrød i glasset. I duften findes aromaer af mørke bær som brombær og solbær, friske urter og et krydret strejf af nellike. Vinen er frugtig med noter af mørk bærfrugt og fadnoter som nellike, vanilje og chokolade. Vinen spiller med fine tanniner og en frisk syre meget mere på sin spændstighed end på kraft og fylde. En meget venlig og anvendelig vin.

Vinen passer godt til både lyst og rødt kød i enkle tilberedninger, til pizza- og pastaretter - og så er den perfekt til frokostbuffeten. Vinen nydes bedst ved en temperatur på ca. 16°.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Pinot Noir 2019 - Casablanca Valley er en yderst elegant og frisk Pinot Noir med nuancer af friske jordbær og hindbær, lidt urter og et let krydret strejf fra fadet.

Fremragende til kylling, lyst kød, lette pastaretter eller til asiatisk cuisine. Vi anbefaler at servere vinen let afkølet ved en temperatur på 12-14 grader.

En kasse indeholder 6 Flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Volante Malbec McCoy Vineyards Sonoma County 2013 er et  smukt lille mesterværk, utroligt blød og fyldig - og et bevis på, at andre end Argentina kan producere lækker Malbec.

Volante laver i sandhed klassevin i ganske små produktioner og har her produceret en rig og fed, klassisk Volante Malbec. Vinen er frugtmoden og struktureret med virkeligt bløde tanniner. Aromaer som knust hindbær, solbær, tranebær, mens kanel og timian er blender ind i en raffineret og  smukt balanceret finish.

Malbec er fremragende til rødt kød og vildt - og det må gerne komme fra grillen!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14.6% Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Morandé Gran Reserva Syrah /Cabernet Sauvignon 2016 er en kraftig og robust vin. Vinen er medium rubinrød. Intens og kraftig, og på én gang både fyldig og saftig. Næsen leder tankerne i retning af moden, rød bærfrugt, saftspændte, modne solbær, et Syrah-typisk pebret præg, ask, kanel og mørk chokolade. I smagen er vinen frisk og ungdommelig med fint afstemte tanniner og et højt ekstraktindhold, der giver vinen en fremragende struktur.

Vinen egner sig rigtig fint til alle former for fuglevildt, til vildsvin og hjortekød, lam, saftige bøffer, og rødt kød generelt og bør serveres ved en temperatur på 16-18 grader.

90 point/Best buy - Tim Atkin MW

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14 % Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Pascual Toso Estate Malbec Maipu Valley 2017 er et dejligt glas Malbec med kød på kroppen, en blød karakter, saftig, mørk frugt og et lille strejf af lakrids. Dyb rubinrød med violette nuancer. Vinen fremstår skarpt med duft af blommer, brombær og krydrede fadnoter fra den delvise lagring på amerikansk eg. I munden dominerer solbær og lakrids, smukt understøttet af et strejf af vanilje.
Hér er der virkelig tale om value for money!

Estate Malbec passer smukt til rødt kød (og det må gerne grilles), kalvekød med bacon, og pasta serveret med medium intense saucer. Server gerne vinen ved 16-17º C.

Pascual Toso er beliggende i Barrancas i Mendoza, hvor man finder både et unikt klima og premium jordbundsforhold.

Tidligere anmeldelser:

TOP 100 - Wine Spectator of 2014
91 point, Wine Enthusiast 2007.
90 Points og vinen på "Best Buy" - Wine Advocate - Robert Parker, dec 2007
VinAvisen: ***** ud af 5 mulige. Citat:"Flot rødvin med intens frugt, en lækker krydring og trods sin kraft ret elegant og 'slank'. Et godt køb til prisen"

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol.

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine Saint Pierre Vacqueyras 2015

Fremragende, lagringsegnet og -værdig Vacqueyras, der snildt måler sig med selv bedre Chateauneuf-du-Pape. Blendet er 60% Grenache og 40% Syrah fra godt 4 hektar vinmarker, med såvel lerholdig kalksten som fattigere, mere stenet jord. Dén forskellighed giver fremragende kompleksitet i den færdige vin. Vinifikationen er en blanding af traditionelt og moderne med 100% afstilkning af druerne, hydrauliske presser og en lang, kølig maceration og gæring samt lagring i 12 måneder på store egefade på 4-6.000 liter.

Dette er en dyb rubinrød vin, tætpakket og kraftig med masser af powerfrugt og mærkbare men modne tanniner. Duft og smag har elementer af oliventapenade, rosmarin, mørke bær og en anelse sort peber fra Syrah-druen. Vinen har fornem længde med et overvejende friskt frugtfokus.

Vinen er dejlig som ung, med giv den nogle timers iltning og ny den under stuetemperatur ved 16-17°. I sin ungdom vil gode Bordeaux-glas klæde vinen, mens en moden version sandsynligvis ville udtrykke sig bedre i et velvoksent Bourgogne-glas.

Vinen anbefales til retter med oksekød (f.eks. boeuf d'Aube), lam med masser af krydderurter og hvidløg samt hår- og fuglevildt, f.eks. and.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Côtes du Rhône Villages Mas de Boislauzon 2016 er en yderst seriøs Côtes du Rhône Villages og år efter år fremhæves den som "Godt Køb" af Robert Parker - og det med særdeles god grund!

Hvor tit har vi ikke hørt frasen "mini-Chateauneuf'? Hér er den undtagelsesvis helt på sin plads. Her høstes små mængder fra 50 år gamle vinmarker fra 26 forskellige parceller, nogle på Chateauneufs nordlige grænse, andre igen lidt længere nordpå, men alle med jordbunden som fællesnævner: lerholdig kalksten med et groft, stenet toplag.

Druesammensætningen er 65% Grenache, 20% Syrah, 10% Carignan og 5% Mourvèdre. Efter knapt en måneds maceration og gæring lagres vinen et år på fad og tank - helt i tråd med husets Chateuneuf tradition. Duft og smag viser en sund, saftig og tætpakket vin med et balanceret mix af rød og mørk frugt med sorte oliven, Provence urter og et lille medicinsk touch. Dette er 'rigtig' Syd-Rhône: Maskulin og stedtypisk - ikke sød og blød.

Vi anbefaler en serveringstemperatur omkring de 16-17 grader. Kan man holde fingrene fra vinen nu, vil man i en god kælder kunne henlægge den 6-10 år.

* Økologisk

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15% Alkohol.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

GRAN CONTI Rosso Riserva DOC 2014 Molise - Vin fra Molise ser vi ikke meget af herhjemme. Druerne til Gran Conti er Montepulciano og Aglianico, som har fået minimum 12 måneder på fad og 12 måneder på ståltank. Vinen både dufter og smager af kirsebær og solbær med let fadpræg og kun moderat syre.

Serveret ved 16 grader passer Gran Conti godt til kylling, grillede eller stegte kødretter.

Anmeldelser:

* Guldmedalje ved Berlin Wine Trophy.

En kasse indeholder 6 flasker. 75 cl. 13% Alkohol

59,95 DKK 98,00 DKK (spar 38,05 DKK)

HAHN Pinot Noir Nicky Hahn Monterey 2019

Her får Du virkelig meget Pinot Noir for pengene! Flot rubinrød farve med ungdommelige toner. Indsmigrende, flot og intens frugt præget af røde bær og let krydrede toner fylder næsen. På én gang intens og samtidig yderst elegant i munden. Indledningsvis noter af kirsebær, skovbær og hindbær, som følges op af julekrydderier, et hint af vanilje og ristede fadnoter. Fadet er særdeles fint integreret, syren frisk og sammen med frugtkoncentrationen skaber det en smuk balance i vinen.

Passer perfekt til stegt fjerkræ (Prøv den til juleanden!), kalv, grillet oksekød og alt, hvor man kan matche svampe til. Eller prøv den til skindstegt fisk eller endda til moderat krydrede asiatiske retter. Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Vinaceous Red Right Hand Shiraz/Grenache/Tempranillo - Margaret River 2014

Vinaceous Red Right Hand har en fantastisk dyb rubinrød farve. I næsen finder man en lækker blanding af modne bær, røde såvel som mørke, og krydrede aromaer. Herligt saftig og letdrikkelig vin, som også i smagen kombinerer den modne frugt med ganske subtilt og bevidst underspillet eg. Afslutning er silkeblød og frugtdrevet. 

Vinen egner sig godt sammen med alt grillet, rødt kød og diverse stegeretter.

Red Right Hand er resultatet af en kombination af tre af de store verdens sorter med hver deres individuelle egenskaber. Vi er alle bekendt med Australiens "helt", Shiraz, fyldt med farve, smag og struktur. Grenache med berusende parfume og søde frugt samt en lille smule af den intense, krydrede Tempranillo udgør resten af blendet. Hver sort fermenteres separat i åbne kar lagre på et blend af franske egetræsfade i 12 måneder før blanding.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Vinaceous' koncept er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous' mål var at genskabe dette på etiketterne ved hjælpe af sjove og provokerende billeder baseret på teater- og cirkusplakater fra 30'erne og 40'erne.
Vinaceous' vine er fremstillet af nogle af Australiens mest talentfulde nye, unge winemakers.

119,95 DKK 189,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Vinaceous Snake Charmer - Shiraz McLaren Vale 2015 er en rigtig dejlig Shiraz, som James Halliday har belønnet med 90 point - et rigtig flot glas til prisen!

Druerne kommer fra gamle Shiraz-stokke i McLaren Vale og resultatet er en dyb purpur rød vin med duft af frisk, parfumeret bærfrugt og krydderier i næsen. Intens, mørk frugt, mørk chokolade og mokka noter fylder munden. Rig og fyldig vin, facetteret og med en skøn tekstur. Lang eftersmag præget af ristede fadnoter fra de 12-14 måneder på fransk og amerikansk eg og silkebløde tanniner. 

Snake Charmer er skøn i sin ungdom, men lagrer smukt i op imod 10 år fra høsttidspunktet.

Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader til f.eks. grillet kød, vildt, lam, krydrede pølser og BBQ - the Aussie way!

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl - 14,5% Alkohol.

Vinaceous' koncept er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous' mål var at genskabe dette på etiketterne ved hjælpe af sjove og provokerende billeder baseret på teater- og cirkusplakater fra 30'erne og 40'erne.
Vinaceous' vine er fremstillet af nogle af Australiens mest talentfulde nye, unge winemakers.

119,95 DKK 189,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Vinaceous Raconteur Cabernet Sauvignon - Margaret River 2017 er en fremragende Cabernet fra et af Australiens mest spændende områder, Margaret River i Western Australia.

Raconteur er fremstillet på Cabernet Sauvignon druer fra Wilyabrup i Margaret River og udviser typisk Margaret River Cabernet-karakter: Frodig og rig. Brombær, violer og mokka aromaer nærmest springer op af glasset. På samme måde som med Rorschach's tegninger vil forskellige mennesker opleve forskellige smagsindtryk. Nogle finder modne, saftige solbær og cassis, mens andre igen vil notere sig friske, sprøde syrlige kirsebær - men begge bidrager til den samlede oplevelse med intensitet, vægt, struktur og tekstur.

Fremragende til f.eks. lammesteg, vildt eller grillet ribeye og nydes bedst ved en temperatur på ca. 16 grader. Raconteur kan nydes nu eller gemmes i op til 10 år.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5 % Alkohol.

Vinaceous' koncept er at producere markante vine, der repræsenterer personligheder - mænd, kvinder, engle, dæmoner, havfruer samt skabninger fra mytologien. Vinaceous' mål var at genskabe dette på etiketterne ved hjælpe af sjove og provokerende billeder baseret på teater- og cirkusplakater fra 30'erne og 40'erne.
Vinaceous' vine er fremstillet af nogle af Australiens mest talentfulde nye, unge winemakers.

119,95 DKK 189,95 DKK (spar 70,00 DKK)

SOL I TERRA - Vega Escal Priorat 2015 er kraftfuld og intens Priorat fremstillet på Garnacha, Cariñena, Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot, som har fået 6 måneder på amerikansk og fransk eg.

Vinen er dyb kirsebærrød med lilla toner. Duften er intens med modne røde frugter, brombærmarmelade, krydderier, ristet fad og et underliggende mineralsk touch. Vinen er kraftfuld og fyldig - intens, krydret og med betydelige mængder af modne tanniner, der bibringer vinen en fløjlsagtig tekstur. Vinen slutter i en lang og koncentreret eftersmag.

Vi anbefaler at nyde Sol i Terra serveret ved ca. 16 grader til f.eks. oksekød, vildt og modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14% alkohol.

149,00 DKK

Removed Cabernet Sauvignon - Alkoholfri rødvin 0,5% alkohol

Ved fremstillingen af Removed Cabernet Sauvignon har man meget blid og skånsom fjernet alkohol fra vinen for at efterlade vinens smag mest muligt uændret. Nyd Removed let afkølet.

Vinen er rubinrød, og har duft og smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste. Alkoholfri vine er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes unge. Alkoholprocenten er max 0,5%

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

39,00 DKK 44,00 DKK (spar 5,00 DKK)

Cloudy Bay Pinot Noir 2020 er en fremragende Pinot Noir fra New Zealand! Poleret og tæt med noter af rosenblade, modne mørke kirsebær og brombær sammen med krydderier fra fadlagringen. I munden er vinen på én gang koncentreret og elegeant med god balance mellem syre og fine tanniner - brombær og kirsebær får hér følgeskab af vilde skovjordbær. 

Til Cloudy Bay Pinot Noir 2020 er anvendt Pinot Noir kloner fra ikke mindst Mustang, Delta og Barracks vinmarkerne i Wairau Valley. Den lerede, grusede jordbund der giver god dræning og tillader en forholdsvis ensartet tilgængelighed af vand til vinstokkene henover sommeren, hvorved vandstress minimeres. I 2020 årgangen har man benyttet 7% hele klaser i presset, vinen har gennemgået fuld malolaktisk gæring og fået 11 måneder på fransk eg, heraf 30% nye fade.

Vinen anbefales at nyde ved en temperatur på 14-16 grader til f.eks. røget andebryst, grillede Portobello svampe, til Prosciutto på ciabatta flûtes, fuglevildt og dyrekød - og det må gerne have været en tur på grillen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,9% alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Barone Montalto Nero d´Avola 2017 37,5 cl.

Massive investeringer i reetablering af gamle vinmarker har gjort Sicilien til en af Italiens mest dynamiske vinregioner, hvor et stabilt, tørt klima og gode modningsbetingelser passer perfekt til de stedbundne druetyper i hænderne på yngre vinmagere med blod på tanden og Barone Montalto har nu gennem fem generationer dyrket vin på sydvestkysten, nær Marsala, hvor milde briser fra Middelhavet tilfører markerne en smule fugt og holder sommertemperaturerne i skak.

Den lokale rødvinsdrue Nero d'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue, som sagtens kan stå på egne ben.

Vinen fremtræder dybrød og duften er frugtig med toner af krydderier. I munden præsenterer den sig med god smagsfylde med en note af vanilje fra den partielle fadlagring og afslutter med pæn længde i eftersmag. Prøv vinen til traditionelle, italienske pastaretter, grillede retter eller som en blød og frugtig hyggevin. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på ca.16-17°.

En kasse indeholder 12 flasker - 37,5 cl. 13,5% Alkohol.

39,95 DKK

Hacienda Monasterio Cosecha 2019 Ribera del Duero er en ekstremt lækker vin og fænomneal value!

Hacienda Monasterio Cosecha fremstår prægtigt rubinrød i glasset og dufter skønt af brombær og kirsebær, mynte, kaffe, og lakrids med en grafitnote. Smagen er fyldig og krydret, med en elegant struktur og silkebløde tanniner.

I 1990 kom Peter Sisseck kom til Spanien - til Hacienda Monasterio, hvor han skulle forestå driften af vineriet og beplantning af vinmarkerne. Monasterio er i dag et suverænt hus med vidt berømmede vine. Høstudbyttet er enormt lavt (ca. det halve af Bordeaux's 1. cru’er), hvilket bidrager til større koncentration i den færdige vin - noget, mange vinelskere sætter pris på - men det resulterer også i et væsentligt mindre indtjeningsgrundlag for producenten pga. det mindre antal flasker. Vinen produceres med så stor grundighed, konsekvens og kyndighed, at vi danskere har al mulig grund til at kippe med flaget.

Hacienda Monasterio er i 2019 produceret af 78% Tempranillo, 12% Cabernet Sauvignon og 10% Merlot, men kan variere afhængig af årgangens beskaffenhed.

* Top vinhus i Ribera.
* Økologisk dyrket!

Tidligere anmeldelser:

* 95 Point RP (2015)
* 92 ud af 100 Point af Robert Parker (årgang 2011).
Citat fra Robert Parker: Peter Sisseck of Pingus fame makes the wines of Hacienda Monasterio. The 2007 Crianza, sourced from estate vineyards, is a blend of 75 % Tinto Fino and the balance Cabernet Sauvignon, Merlot, and Malbec aged for 17 months in 40 % new French oak.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

Der produceres årligt ca. 14.000 kasser på Monasterio, svarende til ca. 21 hl/ha. Der stilles meget store kvalitetskrav på Hacienda Monasterio, og det er almindelig praksis, at der udvælges kritisk ved den endelige blanding. Udbyttet før selektion ligger normalt på 26 hl/ha. Efter endt gæring forbliver en ikke ubetydelig del af vinen tilbage i presseresterne, hvoraf kun 5% anvendes i den færdige vin. Således er andelen af den vin, der løber fra gæringskarret af sig selv, helt oppe på 95%.
Når udbyttet er så ekstremt lavt, skyldes det, at jordbundens vandforsyning og næringsrighed er meget begrænset. På Monasteria står vinstokkene tæt for at hindre stor drueproduktion. Nye opbindings-systemer er under overvejelse, og visse steder i brug, men Tempranillo dyrkes ikke sjældent i den traditionelle buskform - et system, der ligeledes giver lavt udbytte pr. vinstok og dermed også pr. ha. 

Hacienda Monasterio ligger mellem Pesquera og Valbuena del Duero. Godset er primært beplantet med Tinto Fino (Tempranillo), men der produceres også Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Malbec. Ønolog/vinmager Peter Sisseck har formået at løfte kvaliteten, og vinproduktionen på Hacienda Monasterio siden 1990 til den absolutte top i Spanien.

En af de mest betydningsfulde vinpersonligheder i Spanien har vi, der ser med danske øjne, god grund til at være særdeles stolte af. Det er nemlig her i Ribera Del Duero den danske vinmager Peter Sisseck tryller på Dominio de Pingus!

Peter Sissecks hjem midt i den spanske ”ørken” er vingården Hacienda Monasterio. Det var her han grundlagde succesen, og selv om hans Pingus er blevet en af verdens mest omtalte vine, banker hans hjerte stadig i lige høj grad for Hacienda Monasterio.
Ribera del Duero ligger midt i Spanien på den gigantiske højslette Castilla Y Leon. Området er egentlig ikke særligt gæstfrit for mennesker, ej heller specielt charmerende. Der er brændende varmt midt på dagen om sommeren og isnende koldt om natten samt om vinteren. Dette barske klima er netop årsagen til, at den lokale Tempranillodrue kan frembringe så komplekse og karakterfulde vine. Peter Sisseck trives dog tilsyneladende her i dette vineldorado. Han er for længst accepteret af de lokale i denne afsides del af Spanien. Nu ser man ikke længere skævt til den skøre viking fra nord, men derimod betragtes han som den store helt og frelser, der mere end de fleste kan tage æren for områdets verdensberømmelse.

349,00 DKK 395,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Chateau Caronne Sainte Gemme Cru Bourgeois Haut Medoc 2017

Ærkeklassisk Haut-Médoc. Château Caronne Saint Gemme er beliggende i St. Laurent og er direkte nabo til de klassificerede slotte Château Gruaud Larose, Château Lagrange,Château Belgrave og Château Camensac.

Fra en rigtig flot årgang i Bordeaux kommer denne fine Cru Bourgeois. Som ung er den tæt og mørk i glasset med en koncentreret bouquet af solbær og noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig med tæt frugtkoncentration samt krydrede noter. En vin, hvor tanninen fremstår flot, blød og moden allerede på dette unge tidspunkt. En oplagt ledsager til det bedste stykke oksekød, dyrvildt, kalvekød samt fede modne oste.

TOP-anmeldelse af 2016-årgangen af den alt for tidligt afdøde vinjournalist, André Devald: "Jeg har sagt det før, men den gamle Bordeauxlærdom om at man skal købe store vine i små årgange og små vine i store årgange gælder mere end nogensinde i årgang 2016. Der er mange fremragende, mindre Bordeaux'er derude, der kommer tæt på de kostbare klassificerede vine til en helt anden pris. Caronne er en af dem. Årgang 2016 står i 200 kroner og er slottets bedste siden 2010, måske endnu bedre. En klassisk, Cabernet-dreven Haut-Médoc, der i 2016 indeholder rekordhøje 70% Cabernet Sauvignon og 10% Petit Verdot afrundet af blot 20 % Merlot. Alligevel er den allerede charmerende tilgængelig - uden at kompromittere husstilen, der altid er garant for +20 års potentiale".
 
En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

Caronne Sainte Gemme er beliggende i Haut Medoc området, og jorden er på 38 hektar. Vinmarken er beplantet med 65 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot og 5 % Petit Verdot. Marken er beplantet med 10.000 vinstokke per hektar, og der høstes 45 hl/ha fra de 30 år gamle vinstokke. Efter en temperaturstyret gæring over 15 dage bliver vinen lagret i 12 måneder på små egetræsfade, hvor af de 20 % er nye fade hvert år.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

LA Cetto Cabernet Sauvignon 2016

De charmerende vine fra Mexico har overrasket mangt en dansk vinelsker. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, der får 12 måneder på fad og 6-8 måneder på flaske inden frigivelsen. Cabernet Sauvignon er rubinrød med granatrøde strejf samt intense aromaer af peber, fad, vanilje, tørrede blommer og kanel. Det er en flot, ren rødvin. Smagen afslører masser af moden frugt, god struktur, fylde og længde. En harmonisk vin, der er perfekt som ledsager til rødt kød, kraftige og lagrede oste, pasta retter eller bare til at nyde. Server vinen ved ca. 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 13,5% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

75,00 DKK 99,00 DKK (spar 24,00 DKK)

Hahn SLH Estate Pinot Noir 2019

Hér har vi med en fyldig sag fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands at gøre.

Druerne til Hahn SLH Estate kommer fra hhv. Doctor’s (65%), Smith (22%) og Lone Oak Vineyard (13%).

Selvom vi er i den kølige ende af californisk vin, så tænker man ikke Bourgogne hér; men heldigvis skal man i dag ikke partout til Bourgogne for at finde stor Pinot Noir!

Stor frugtkoncentration balanceres af en livgivende syre, som giver vinen stor friskhed og giver én umiddelbar drikkeglæde. Fade høj kvalitet har givet meget fintkornede tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Lækker og læskende, som kun Pinot Noir kan være, er det fristende at drikke denne vin uden mad til, men den egner sig altså godt til både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter. Med alderen, når de tertiære skovbundsaromaer sætter ind, så prøv vinen med mørkt fuglevildt og efterårets svampe – det spiller!
Det anbefales at nyde vinen af gode bourgogneglas ved ca. 17 grader.

Hahn SLH Estate drikker smukt i sin ungdom, men kan også henlægges 8-10 år fra årgang.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

 

239,00 DKK 299,00 DKK (spar 60,00 DKK)

VEROSSO Primitivo Salento IGT Bag-In-Box 3 liter er en rigtig saftig sag.  Vinen er flot medium rubinrød. I næsen findes tørrede solbær og kirsebær, som i munden ledsages af røde bær oig lidt vanilje. En behagelig, medium fyldig vin med ganske blide tanniner og en dejlig blød eftersmag.

Velegnet til kylling, lyst kød, ikke for kraftigt oksekød, pizza- og pastaretter samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

EnBag-in-Box indeholder 300 cl. 13,5% Alkohol.

149,95 DKK 185,00 DKK (spar 35,05 DKK)

LE PUPILLE Pelofino Toscana Rosso IGT 2017 er ikke genert. Vinen åbner sig meget hurtigt i glasset med masser af ren kirsebær, mokka, milde krydderier, roser og en anelse chokolade. Giv vinen lidt tid og kirsebærfrugten tager i tiltagende grad over. Munden fyldes med masser af topmodne røde bær, friske urter og milde, krydrede noter. Rigtig dejligt glas, der med ægte italiensk charme matcher masser af modenhed med flot struktur.

Pelofino er et blend af Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Merlot og resultatet er en medium fyldig vin, der er et strålende match til f.eks. kødbaserede pastaretter, til kalvekød, lyst fjerkræ eller braiseret svinekød. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

Tidligere anmeldelser:

***** 5 stjerner ud af 5 i VinAvisen - Citat (årgang 2015 - uge 18/2017): En vellavet rødvin, der bare smager godt og er nem at drikke. Druerne er Sangiovese, Syrah og Cabernet Sauvignon, og i den gode, mellemfyldige smag fornemmede vi noter af kanel og nelliker. Rigeligt prisen værd.

 * Anbefalet af BT (årgang 2013).

En kasse indeholder 6 flasker - 14% Alkohol. 

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

 

 

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)

Castello Banfi Cum Laude 2017

Banfi Cum Laude er fremstillet på Cabernet Sauvignon, Merlot, Sangiovese og Syrah fra Montalcino i Toscana. Efter gæring har vinene fået en kortere tur på eg, Sangiovese på store 3-9000 liter tønder og de øvrige druesorter på mindre 350 liter fade.

Det er en vin med en intensduft af kirsebær, blommer og lakrids med et strejf af sorte oliven, peber og tobak. Det er en vin med stor kraft og fylde med markante, modne og sødmefulde tanniner. Her er virkelig tale om flot balance, helt ud i den lange eftersmag.

Cum Laude er særdeles velegnet til de fleste kraftige retter med såvel lyst som rødt kød og vildt samt til modne oste. Cum Laude er en nydelse allerede nu, men den har et stort henlæggelsespotentiale.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.



169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Castello Banfi Belnero 2017

Vinen er hovedsageligt produceret af Sangiovese tilsat en lille procentdel Cabernet Sauvignon og Merlot druer, der er dyrket på Castello Banfi's egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Gæringen har fundet sted i en kombination af temperaturkontrollerede egetræstanke og rustfri stå og denne flotte rødvin har efterfølgende lagret 14 måneder på fransk eg (350-9000 liter).

Det er en utrolig flot vin med en intens duft af blomme og brombærmarmelade og krydrede fadnoter som vanilje, tobak og kaffe. Vinen er på en gang kraftig og med en blød struktur med modne, sødmefulde og elegante tanniner og en lang, harmonisk eftersmag.

Vinen passer perfekt til bl.a. rødt kød og vildt, f.eks. som ragú til en pastaret, eller mellemlagrede oste. Denne velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig potentialet til yderligere henlægning.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.


Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

 



169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

LE PUPILLE POGGIO VALENTE 2013 Morellino Scansano Toscana er endnu en fremragende vin fra Elisabetta Gepettis kyndige hånd. Der findes utallige gode producenter i Toscana, men Elisabetta Geppetti har bare lige et ekstra gear i forhold til de fleste gode producenter.

Poggio Valente er sprængfyldt med personlighed og karakter. Duften er fyldt med violer og skovbær, solmættede brombær, saftige kirsebær samt et strejf af vanilje fra 15 måneder på fad. Smagen er intens med næsten overmoden bærfrugt, lakrids, krydderier, mokka og chokolade. Her er perfekt harmoni og vi taler Sangiovese på stor klinge.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler