Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den super populære Vina Cecilia Moscato rosé med masser af sødme til Vilarnau's tørre, frugtige Cava Brut. Hos Næstved Vinkompagni finder du altid delikate, mousserede vine fra Spanien.

Find dine foretrukne bobler fra Spanien nedenfor, og kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rosé Mousserende.

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rosé er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med et perlende touch på tungen. I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

Tidligere anmeldelser:

* 4,1 Point i Vivino
* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

* Super mousserende sommerrosé!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Ponte Vecchio Moscato Frizzante

* GODT KØB!

Ponte Vecchio Moscato Frizzante er en forfriskende lækker, sødmefuld mousserende vin med små, elegante bobler og intens duft af blomster og konfiteret citron. Det er en ungdommens vin, fuld af lidenskab. En moderne og sjov vinstil, der trender verden over.

Frizzante er en let mousserende vin med et tryk på cirka 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta og kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Viña Cecilia Moscato Blanco Mousserende

* En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Moscato druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia Blanco er så sprød og frisk som var druen nys plukket fra vinstokken og med en perlende kilden på tungen. Næsen byder på sødmefulde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Sødmen er i smagen balanceret af en friskhed i udtrykket.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd denne Moscato Blanco fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet.

Prøv den til velkomst, barbecue, let krydrede kyllingeretter, til frugtbaserede desserter eller måske en chokoladekage - eller bare et glas i solen...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau Cava Brut Reserva

Hér får Du en kvalitets Cava, lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10° som aperitif - eller til fisk og skaldyr, ost, cremede supper, et væld af retter med svin og fjerkræ og SELVFØLGELIG til tapas.

Tidligere anmeldelser:
* 'Best Cava' - The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019
Citat:
"This producer won best Cava and Best Spanish Sparkling Wine trophies in 2017, so it is obviously doing something right. Vilarnau's Brut Reserva Organic stands out for the finesse of the toasty-charred notes that provide a welcome complexity to the nose, followed by a fine richness of fruit on the palate, which is long and juicy, with a lovely freshness on the finish."
* 5 * (ud af 5) i vinavisen.
Citat:
Frisk og dejlig vin med livlige bobler og god frugt med toner af citrus og æbler. En oplagt velkomst-vin til fester, men også en glimrende ledsager til mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vilarnau Cava Rosado Reserva

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Vilarnau Cava Semi-Seco

Dette er kvalitets Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, hvilket dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Denne semi-seco ligger ikke i den rigtig søde ende af genren og får en fint balanceret udtryk med sin friske syre. Modsat sædvanen er denne semi-seco kun fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop semi-seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og understøtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

Tidligere anmeldelse:
5* ( ud af 5) i vinavisen.
Citat:
Ifølge Carlos Gonzáles-Gorden skulle dette være den tørreste demi-sec på markedet. Og det skal nok passe. I bobleland betyder Demi-sec jo ellers halv-sød. Med sin trods alt lille sødme vil den blandt andet være glimrende til indiske eller andre fjernøstlige retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

L'Encert Vino Espumoso Brut

Dejlig, forfriskende mousserende vin med en ganske let sødme. Vinen er fremstillet på 70% Malvasia og 30% Macabeo druer og produceret efter Método Charmat (tankmetoden). Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler.

L'Encert er velegnet som aperitif, men vil også være dejlig til fisk og skaldyr og nydes bedst godt afkølet ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler