Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den super populære Vina Cecilia Moscato rosé med masser af sødme til Vilarnau's tørre, frugtige Cava Brut. Hos Næstved Vinkompagni finder du altid delikate, mousserede vine fra Spanien.

Find dine foretrukne bobler fra Spanien nedenfor, og kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rosé er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med et perlende touch på tungen. I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som vinen selv og så alsidig, at den kan frembringe fremragende vine, om det så er sød, medium, tør, mousserende vin eller hedvin. Fans af Moscato elsker druen for dens aromatiske, eksotiske parfume og det faktum, at det velsagtens er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer.

Nyd denne Moscato Rosé, en moderne, frugtig, frizzante (perlende) vin fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet - alene, med grillede rejer eller f.eks. en let frugtsalat med sommerens bær.

Tidligere anmeldelser:

* 4,1 Point i Vivino
* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Raventós Rosell Marien Cava Brut Reserva

Fin cremet mousse af små bobler. Duft af grønne æbler, pærer, citrus, hvide blomster og et lidt toastet præg fra fadlagringen. Vinen er tør, men den er på ingen måde snerpende. Der er faktisk en rigtig god fylde i vinen, som slutter med en herligt blød og behagelig eftersmag med toner af mandel, ristede fade og en fin afstemt syre.

Serveret afkølet ved ca. 8 grader går den fortrinligt som aperitif, til tapas, fisk og skaldyr - eller bare på en dag, hvor man har lyst til bobler…

Om Raventós Rosell

Reventós Rosell, ligger i Masquefa nær Barcelona ved den catalanske middelhavskyst i det nordøstlige Spanien. Katalonien er en af de mest spændende provinser i Spanien med spændende og meget forskelligartede vine. Fra den mousserende Cava over friske og frugtige hvid- og rødvine til store rødvine på både regionale og internationale sorter.
Cava med Reserva-betegnelsen skal i dag lagre minimum 15 måneder før frigivelse mod tidligere 12 måneder. I denne periode bliver flaskerne drejet og gradvist vendt på hovedet (automatisk), så bundfaldet samler sig i toppen af flaskehalsen. Toppen fryses og bundfaldet ”skydes” ud. I denne tørre udgave efterfyldes der med den samme vin og tilsættes kun ganske lidt sukker. 

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

79,95 DKK 149,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato Blanco Frizzante

* En sand "damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Moscato druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia Blanco er så sprød og frisk som var druen nys plukket fra vinstokken og med en perlende kilden på tungen. Næsen byder på sødmefulde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Sødmen er i smagen balanceret af en friskhed i udtrykket.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som vinen selv og så alsidig, at den kan frembringe fremragende vin, om det så er sød, medium, tør, mousserende vin eller som hedvin. Fans af druen elsker den for dens udtalte aromatiske karakter, dens eksotiske parfume og det faktum, at det velsagtens er den eneste vin, der faktisk dufter og smager af friske druer.

Nyd denne Moscato Blanco fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet - til velkomst, ganske letkrydrede kyllingeretter, til lette, frugtbaserede desserter - eller bare et glas i solen...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante 0,0

Sødlig og frisk. Moscato alkoholfri eller alcohol free i høj kvalitet. Vinen her har helt naturligt lavt 0,0% alkohol, da den er baseret på friske druer, der kun gennemgår en kort skind kontakt, og slet ingen alkohol gæring. Det vi sige at denne vin aldrig har haft indhold af alkohol. Helt typisk Moscato sødme.

Duften i vinen byder på søde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Nydes til velkomst, som et glas i utide - eller det alkoholfri alternativ til barbecue retter, lettere krydrede kyllingeretter, tapas, ost eller desserter. Serveres ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 0,0% Alkohol

49,95 DKK

Vilarnau Cava Brut Reserva

Hér får Du en kvalitets Cava, lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10° som aperitif - eller til fisk og skaldyr, ost, cremede supper, et væld af retter med svin og fjerkræ og SELVFØLGELIG til tapas.

Tidligere anmeldelser:
* 'Best Cava' - The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2019
Citat:
"This producer won best Cava and Best Spanish Sparkling Wine trophies in 2017, so it is obviously doing something right. Vilarnau's Brut Reserva Organic stands out for the finesse of the toasty-charred notes that provide a welcome complexity to the nose, followed by a fine richness of fruit on the palate, which is long and juicy, with a lovely freshness on the finish."
* 5 * (ud af 5) i vinavisen.
Citat:
Frisk og dejlig vin med livlige bobler og god frugt med toner af citrus og æbler. En oplagt velkomst-vin til fester, men også en glimrende ledsager til mad.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau Cava Rosado Reserva

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

129,00 DKK

Vilarnau Cava Semi-Seco Reserva

Dette er kvalitets Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, hvilket dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Denne semi-seco ligger ikke i den rigtig søde ende af genren og får en fint balanceret udtryk med sin friske syre. Modsat sædvanen er denne semi-seco kun fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop semi-seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og understøtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

Tidligere anmeldelse:
5* ( ud af 5) i vinavisen.
Citat:
Ifølge Carlos Gonzáles-Gorden skulle dette være den tørreste demi-sec på markedet. Og det skal nok passe. I bobleland betyder Demi-sec jo ellers halv-sød. Med sin trods alt lille sødme vil den blandt andet være glimrende til indiske eller andre fjernøstlige retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

L'Encert Vino Espumoso Brut

Dejlig, forfriskende mousserende vin med en ganske let sødme. Vinen er fremstillet på 70% Malvasia og 30% Macabeo druer og produceret efter Método Charmat (tankmetoden). Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler.

L'Encert er velegnet som aperitif, men vil også være dejlig til fisk og skaldyr og nydes bedst godt afkølet ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Ponte Vecchio Moscato Frizzante

* GODT KØB!

Ponte Vecchio Moscato Frizzante er en forfriskende lækker, sødmefuld mousserende vin med små, elegante bobler og intens duft af blomster og konfiteret citron. Det er en ungdommens vin, fuld af lidenskab. En moderne og sjov vinstil, der trender verden over.

Frizzante er en let mousserende vin med et tryk på cirka 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta og kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Vilarnau Cava Brut Nature Reserva 2019

Brut Nature er det nye sort! Dog er det nok næppe derfor, Vilarnau har designet en sort etiket til netop denne skønne Cava.

Drueblendet domineres af Macabeo, mens Parellada og Chardonnay har særdeles vigtige biroller at udfylde. Vinen har ligget 24 måneder på gærresterne og har ikke fået tilsat dosage. Det giver vinen en ekstra tør og sprød stil, hvor man formår at fastholde den vanskelige balance mellem en tør profil og en fysiologisk moden frugt.

Det hér er økologisk og tilmed veganer-venlig kvalitets-Cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der grundlagdes i 1948, men som siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. 

Aromatisk er der elementer af grønne æbler, moden pære og toastede lagringsaromaer i en stil, der har elegant fylde og fine, vedvarende bobler. Der er en luftig renhed over vinens udtryk, der giver lysten til det næste glas, hvilket ikke er en ubetalelig fornøjelse sammenholdt med mere prestigiøse franske udgaver. Her er ganske enkelt et forrygende fordelagtigt forhold mellem pris og kvalitet, der gør denne drik til andet end blot en festdrik.

Nydes af velvoksne champagneglas eller hvidvinsglas ved en temperatur på 7-10° i godt selskab til enkle, velsmagende retter med fisk, skal- og bløddyr, til sushi, sashimi, tapas eller til en fiskefrikadelle med remoulade og gulerodssalat.

Vilarnau er den første vingård i Penedès der har modtaget prisen WINERY FOR CLIMATE PROTECTION

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler