Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du hvidvin fra det meste af verden - både når det kommer til geografi, druer, smag og pris.

Fra Chardonnay over Riesling og Sauvignon Blanc til Furmint og Solaris...! Her er helt sikkert noget for din smag. Direkte import af vin fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig uden fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på rødvine både her og under TILBUD. Køb i vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret lige til din dør. Herunder finder du vores store udvalg. Ønsker du en mere detaljeret søgning kan du gå direkte til den udvidede søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Sartori - Marani Bianco Veronese IGT er produceret på 100% Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt.
Druerne tørres derefter i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone (bare kortere tid) og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone".

Satori Bianco Veronese er elegant, harmonisk vin i flot balance med en intens gul/gylden farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Vinen er specielt velegnet til smagfulde pasta- og fiskeretter samt lagrede oste.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl - 13,5% alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Kendall-Jackson Vintner´s Reserve Chardonnay 2020 er produceret af Chardonnay-druer fra forskellige steder i Californien: Monterey, Santa Barbara, Mendocino og Sonoma. For at bevare optimal friskhed i frugten presser man hele klaser og afstilker således ikke druerne. Vinen har været ligget ”sur lie” på fransk og amerikansk eg, hvoraf kun en beskeden del er nye fade.

Resultatet er en harmonisk og frisk hvidvin med en flot medium gul farve og en intens duft af mango, papaya og ananas, citron og lime og så et røget strejf. Vinen er fyldig med en cremet tekstur. Aromaerne går igen i smagen, som nok er tør men med udtalt frugtighed og et strejf af vanilje og smørkaramel i den lange eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til fede fisk, til hummer eller hummerbisque, til fjerkræ samt til kalv. Vi anbefaler at nyde denne vin, mens den er forholdsvis ung og stadig i besiddelse af sin friske karakter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5% Alkohol.


Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Domaine Horgelus Colombard-Sauvignon Blanc, Côtes de Gascogne er fremstillet på 75% Colombard og 25% Sauvignon Blanc.

Druerne besidder høj syre og stor friskhed. I næsen dominerer moden grapefrugt og nyslået græs. Tankerne ledes let hen på Sancerre, bare med 'blødere' frugt og mindre intens syre.

Vinen nydes bedst ved 8-10 grader  og er fantastisk til fisk og skaldyr, til sushi eller til salater med masser af friske krydderuter.

En kasse indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

August Kesseler Kiedricher Sandgrub Erste Lage Riesling 2021

Pragtfuld hvidvin fra den fremragende August Kesseler i Rheingau.

Som medlem af VDP har August Kesseler naturligt et stort fokus på sprøde, tørre hvidvine og hér får Du netop en super sprød vin med masser af mineralitet. Vinen fremstår klar og indbydende i glasset. Skøn Riesling med noter af æbler, modne pærer, strejf af grapefrugt og citrongræs og et mineralsk, saltet touch. En yderst elegant og finesserig Riesling og på alle måde super typisk for Rheingau.

Nydes ved ca. 8 grader til f.eks. milde thai-retter, skaldyr, salater eller lyst fjerkræ.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13% Alkohol

 

99,95 DKK 219,00 DKK (spar 119,05 DKK)

CLOUDY BAY Sauvignon Blanc 2019

* IKONISK MARLBOROUGH SAUVIGNON BLANC!

For rigtig mange mennesker er Cloudy Bay indbegrebet af vin fra New Zealand og Sauvignon Blanc fra Marlborough var da også uomtvisteligt, hvad der satte New Zealandsk vin på verdenskortet. Og den dag i dag er Marlborough uden sammenligning New Zealands vigtigste vinregion.

Cloudy Bay er et koryfæ i moderne vinøs historie. Det krævede blot, som så mange gange før, at de klassiske franske, fyrtårne fik kam til deres hår i blindsmagninger. Først var det Cloudy Bay's Sauvignon Blanc, som satte nye grænser for, hvordan Sauvignon Blanc udtrykker sig og siden gav deres Chardonnay mere end et løftet øjenbryn hos de stolte burgundiske producenter.

Noter af hyldeblomst, lime, grapefrugt og fersken. Fornemmelsen af syre er relativt moderat hér og komplementerer noter af moden grapefrugt, passionsfrugt, guava og hvid fersken samt de allestedsnærværende hyldeblomster. Flot balance mellem den struttende frugt og den sprøde forfriskende syre.

* Klassisk vin fra en fremragende årgang! * 93 point - Wine Spectator

Vi anbefaler at servere vinen afkølet til fisk og skaldyr, lyst fjerkræ, lyse kødretter, ikke for heftigt krydrede asiastiske retter og grøntsagsbaserede retter, f.eks. grillede grøntsager..

Tidligere anmeldelser:

96 Points i Gourmet Traveller Wine, March 2013
Citat: “After all these years, Cloudy Bay has still got it. It’s encouraging to know that the brand is not merely resting on its laurels. Beautifully harmonious sauvignon blanc with a mix of grapefruit, gooseberry and capsicum contrasting with riper tropical and tree fruit characters while the acidity and sweetness are perfectly balanced. The net effect is of an elegant and moderately complex wine that delivers power with great subtlety.” - Bob Campbell MW.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol.

229,00 DKK 299,00 DKK (spar 70,00 DKK)

VEROSSO Chardonnay 2020 er hvidvin en dejlig frisk, let tilgængelig og let sødmefuld stil.

Vinen er flot strågul med duft og smag af modne stikkelsbær, melon, pomelo og modne, gule æbler.
Prøv Verosso til frokoster, lettere retter på kylling eller lyst kød eller til et bredt udvalg af fisk - og så er vinen dejlig også uden mad. Nydes bedst ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12% Alkohol.

 

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

VIEJO FEO Chardonnay Reserva Maule Valley 2020 er en dejlig, frisk Chardonnay til en super attraktiv pris!

Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni der tæller. Hvis du spørger spejlet "Hvem er den skønneste af alle?" så skal du ikke blive overrasket, hvis spejlet viser dig VIEJO FEO - den grimme gamle mand.

Det kræver ikke et magisk spejl for at vide, at det er Viejo Feos friske karakter, der gør den så attraktiv. Medium gulgrøn i glasset med både grønne æbler og citrus samt tropiske aromaer såsom ananas og bananer. Vinen frisk og intens uden fadpræg, med mineralske noter samt et moderat syreniveau.

Viejo Feo er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ (f.eks. en Ceasar salad) og oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% alkohol. 

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

CLEEBOURG Gewurztraminer Grande Réserve Alsace 2017

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue, intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er super ekspressiv med søde krydderier og blomster som jasmin og rose. Vi har med en ganske rank Gewurztraminer at gøre, med overvejende frugtige smagsindtryk og en subtil, næsten underspillet friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen til fisk og skaldyr og til asiatiske retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Morandé Pionero Reserva Chardonnay 2020

Vinen er lys gul. Aromaerne spænder over modne, gule æbler, pærer, hvid fersken, melon og limer. Smagen er frisk med masser af moden frugt som Golden Delicious æble, hvid fersken, lime og grapefrugt. Vin er medium fyldig med dejlig friskhed, der balancerer frugt og alkohol. Lang, frugtdrevet eftersmag.

Serveret ved ca. 8-10 grader egner vinen sig perfekt til grillet fisk, skaldyr og sushi, til kyllingeretter, pastaretter som f.eks. Carbonara og diverse supper.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Diamond Collection 2017 er fremstillet på druer fra to forskellige områder i Monterrey, der hver især bidrager og i fællesskab skaber en hvidvin i super flot balance. Chardonnay fra Arroyo Seco's kølighed giver vinen en sprød karakter, mens de sandede jorder i Gabilan bjergkæden bidrager med en federe struktur til vinen.

Vinen har fået dens cremede struktur fra den delvise lagring på franske fade med efterfølgende malolaktisk gæring. Den malolaktiske gæring blødgør vinen og reducerer fornemmelsen af syre. Den resterende del har lagret på ståltanke og bevarer derved sin friskhed. Kombinationen giver en en vin i balance med flot struktur og kompleksitet. 

Vinen har en flot gul farve, med duft af mango, moden melon og ristede noter fra fadet. I smagen kommer flere frugtige nuancer som appelsin og ananas til. 

Nyd denne vin til fede fisk - gerne skindstegt - lyst kød eller fuglevildt, ligesom den vil være glimrende til oste som Brie de Meaux. Vinen bør serveres ved ca. 10 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 13,5% Alkohol.

169,00 DKK

Michel Tissot Côtes du Jura Savagnin Naturé 2020

Til denne vin er anvendt 100% Savagnin druer fra det i Danmark ikke så kendte Jura i det østlige Frankrig.

Dejlig hvidvin med en yderst delikat frugtduft med noter af hvide blomster, som spiller smukt sammen med toast og nøddenoter. Smagen er utrolig elegant, frisk og lækker med masser af frugt samt en herlig mineralitet og frisk syre.

Modsat mange hvidvine bør denne nydes ved ca. 16 grader som aperitif, med Comté ost og valnødder eller skaldyr og mere eksotisk inspireret cuisine.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

149,00 DKK

Chablis Domaine Fourrey 2022

Domaine Fourrey er et lille, familieejet vinhus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. Druerne til denne vin kommer fra marker ved Milly og Fleys, hvor familien Fourrey ejer 12 hektar jord bestående af en lerholdig kalkstens jordbund. Vinifikationen foregår udelukkende på rustfrit stål, og vinen tappes i foråret efter høsten, efter vinen har gennemgået malolaktisk gæring.

Vinens duft og smag er klassisk Chablis med rank og slank citrusfrugt, grønne æbler og mere komplekse aromaer fra vinens samspil med fingæren. Kalkede, mineralske strejf, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let drikkelig vin.

Nyd Domaine Fourrey Chablis ved en serveringstemperatur på ca. 10 grader til en fiskeret med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også retter på lyst kød er velvalgte, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Chablis Domaine Fourrey 1er Cru - Côte de Lechet 2021

Domaine Fourrey er et lille, familieejet vinhus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. Druerne til denne 1er cru chablis kommer fra en håndfuld parceller på Côte de Lechet, hvor familien har 3½ hektar at gøre godt med på en jordbund bestående af lerholdig kalksten. Vinifikationen foregår på rustfrit stål, mens lagringen delvis foregår på fade i varierende alder for ikke at overdøve vinen.

* SUPER VALUE FOR MONEY!

Såvel duft som smag udviser en dejlig kombination af præcision og mineralitet. Som ung opleves Chablis ikke hverken voldsom eller fyldig, men mere som en fintslebet sag, der overbeviser med elegance og raffinement snarere end hestekræfter og rå power. Aromabilledet domineres af æble, citron og friske mandler med let cremede nuancer. Mineralske noter af kalk og flintesten samt en frisk syre giver en kompleks, men stadig super saftig og let drikkelig vin.

Nyd denne dejlige 1er Cru Chablis ved en serveringstemperatur på ca. 10-12 grader til en fiskeret - den matcher både torsk og pighvar! - med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også retter på lyst kød er velvalgte, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

219,00 DKK 249,00 DKK (spar 30,00 DKK)

LA Cetto - Chenin Blanc

Mexico er langt fra det mest oplagte sted at lede efter Chenin Blanc, men LA Cetto producerer en super charmerende Chenin. Chenin Blanc møder vi oftest i Loire-dalen i Frankrig, men klimaet i Baja California giver druen rigtig gode vækstbetingelser - lige så gode, som den ville have haft i Frankrig, hvis ikke bedre.

Vinen dufter skønt af modne æbler, pære og varme noter af citron og lime. I munden indleder vinen med en vis sødmefuldhed, inden den finder et mere tørt leje. En dejlig, let drikkelig vin, som skriger efter at blive nydt ved 10-12 grader i store slurke i solen - meget gerne til fisk (Sushi!), lyst fjerkræ, lyst kød, salater og supper.

* Chenin Blanc i mere søde udgaver end denne er sædvanligvis det helt rigtige valg at sætte sammen med æblebaserede desserter.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12,5% alkohol.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Castello Banfi San Angelo Pinot Grigio 2022

Den anerkendte producent, Banfi, producerer ikke kun flotte rødvine på deres marker i Montalcino.

Der fremstilles også flot Pinot Grigio som San Angelo. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtige karakter.

Ganske intens, floral og frugtig duft med noter af bl.a. pære, citrusfrugter, banan og fersken. Smagen er frisk med masser af moden frugtkoncentration.

Det hér kunne godt blive din nye sommerfavorit! Nyd den på terrassen, mens grillen er i gang eller til fisk og skaldyr.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Karlsmühle Molaris L - Riesling Trocken 2018

Tørre, tyske vine vinder virkelig frem i disse år - ikke mindst tør Riesling.

Vinen er klassificeret som QbA men har mostvægt omtrent som en Spätlese, gæret ud til en tør, elegant Riesling med duft og smag af bl.a. æble, grape og citron samt de skiferholdig jorders mineralske indspark. Vinen er knastør og moderat fyldig med en knivskarp renhed og præcision.

Vi anbefaler, at man nyder vinen i dens ungdom til ikke for kraftige fiskretter, lyse kødretter, rustikke salater, gris med kål eller bare som et køligt glas i solen på en varm sommerdag. 

5 ***** ud af 5 i VINAVISEN

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 12% alkohol.

 

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Karlsmühle Kaseler Nies'chen Riesling Kabinett 2020

Her er fantastisk, umiddelbar drikkeglæde. Liflige dråber, der har det med at forsvinde som dug for forårsolen, når først flasken åbnes!

* 5***** ud af 5 mulige i VINAVISEN - med nedenstående kommentar:
Kan man lide de lidt sødlige "lieblichen" tyske vine, så er denne vin et godt medlem af racen. En rigtig dejlig vin af god kvalitet.

Kabinett er for mange indbegrebet af tysk Riesling med mærkbart restsukker, der balanceres af frisk syre. Sukkerniveauet afspejler sig i et yderst moderat alkoholniveau i den færdige vin. Duft og smag har elementer af lime, gule blommer og æble med en lækker mineralitet fra den skiferholdige mark. Her finder man den unikke kombination af koncentration og lethed, som vel kun vinene fra Mosel besidder. Nyd din Kabinett til f.eks. røget laks eller som et fremragende match til et stærkt chilikrydret, asiatisk inspireret måltid.

Det kan være svært at holde fingrene fra unge Kabinett vine, men de er ganske lagringsegnede og kan udvikle sig fra en ung, frugtsyrefrisk stil til en fase, hvor syre- og især sødmefornemmelse viger en smule for udpræget mineralske aromaer. 

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 8% alkohol.

Weingut Karlsmühle er beliggende i Ruwer, hvorfra vinene er mindre blomstrede i stilen end i Mittelmosel med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget.
Trods områdeangivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer.

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Karlsmühle Kaseler Nies'chen Riesling Spätlese 2019

Spätlese er måske det niveau, der allerbedst afspejler den geniale kombination af sødme og syre, som kun de bedste tyske Riesling mestrer. En vin med sødme virker kun tung og ubalanceret, hvis syreniveauet ikke matcher. Denne balance mestrer Karlsmühle og man får her en meget alsidig vin. 

I duft og smag finder du en herlig, ren Riesling-aroma, der fungerer som katalysator for markens mineralske komponenter, der her består af gråskiffer. Grønne æbler og fersken med lidt røde bær og et krydret element i retning af kanel. Sødmen er præsent, men den er så absolut ikke anmassende og vinen har ekstrakt nok til et langt liv på langs.

Den er superb til f.eks. kammuslinger (evt. glacerede i en bisque), en kraftig chili-ret eller til sushi, hvor wasabien nemt tager magten fra selv den bedste tørre vin, ligesom den passer rigtig fint til en frugtbaseret dessert, hvor sødmen ikke er for intens.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 7,5% alkohol.

Der findes fortsat rigtig mange fordomme om tyske vine med sødme. Fordomme, der stammer fra markedets allerbilligste vine, som ingenlunde yder landets fornemme vintradition nogen retfærdighed. For når de halvtørre til søde vine er bedst, så hører de til blandt verdens største vine. Og når det så er sagt, ja så er det mere end svært at finde andre steder i verden, der kan levere tilsvarende kvalitet for pengene. 

Weingut Karlsmühle er beliggende i Ruwer, hvorfra vinene er mindre blomstrede i stilen end i Mittelmosel med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget.
Trods områdeangivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine du Bosc Muscat Sec 2016

Hos familien Bessinet arbejder man bl.a. meget med Muscat-druen, som her har resulteret i en dejlig, frisk hvidvin med umiskendeligt Muscat præg. Tør Muscat er perfekt i den varme sol til ikke for kraftige fiskeretter, hummerhaler, laks, kylling og ikke mindst til asparges.

En kasse indeholder 6 flasker  12,5% alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Domaine Du Bosc Viognier 2017

* GODT KØB!

Viognier er oprindeligt fra Rhône dalen i Sydfrankrig, hvor den er kendt for at give aromatiske, fedmefulde vine med moderat syre. Længere mod øst har familien Bessinet fremstillet en rigtig dejlig Viognier, som på én gang er frisk, fedmefuld og pakket med smag. Frisk, blomstret og spækket abrikos og ananas, honning og krydrede noter. Et lækkert glas hvidvin, der anbefales til grillede grøntsager, fisk og skaldyr (ikke mindst kammuslinger) eller blot til ren hygge. 

En kasse indeholder 6 flasker  13,5% alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

CLEEBOURG Pinot Gris Grande Reserve Alsace 2019

Pinot Gris druen giver i Alsace typisk robuste og magtfulde vine, som kan antage en næsten olieagtig konsistens. Kooperativet Cleebourgs Pinot Gris er smukt medium gul med gyldne reflekser med aromaer af modne, gule stenfrugter, skovbund og svampe, som i smagen komplementeres af citrusnoter og et strejf af Brioche. Citrusnoter, der bidrager til at give vinen friskhed og som går igennem hele vejen til eftersmagen. Vinen er medium fyldig og let at holde af - ikke mindst, hvis den serveres ved 8-10 grader  til lyst fjerkræ eller fisk i sauce, til risotto og svamperetter eller som en delikat aperitif.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

CLEEBOURG Brandhof Pinot Gris Alsace 2017

Druerne til denne dejlige Pinot Gris kommer fra lieu dit Brandhof ved byen Steinseltz, hvorfra man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Vinen smukt dyb, gul med gyldne reflekser. Meget aromatisk med stor kompleksitet. Frugtig, moden citrusfrugt møde røgede og ristede noter. Næsen udviser meget typisk blomster og røgede aromaer. Struktureret med masser af fylde og intensitet i smagen. Svampe møder kandiserede frugtnoter i et meget elegant udtryk.

Nyd vinen ved 8-10 grader til fiskeretter, til en hummerbisque, til svampebaserede retter og til asiatisk inspirerede retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Hannesacker Riesling Alsace 2016

Druerne til denne dejlige Riesling kommer fra lieu dit Hannesacker nær byen Rott, fra marker hvor man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Lys gul med let gyldne reflekser. Næsen byder på god aromatisk kompleksitet med grapefrugt, æbler, vanilje og let ristede toner. I munden finder vi typisk Riesling karakter med orange blomst og lime til at komplementere duftnuancerne. Vinen er både livlig, kraftfuld og insisterende og i eftersmagen fornemmes tydeligt den citronagtige syre, der er så kendetegnet for Hannesacker.

Prøv vinen til f.eks. østers, fisk og skaldyr eller egnsretter fra Alsace. Nyd gerne vinen afkølet til ca. 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Reifenberg Gewurztraminer Alsace 2016

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue og den er oftest yderst intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er på én gang elegant og samtidig super ekspressiv med krydrede, pebrede aromaer, der mixer ind med varme citrusnoter, litchi og noter af jasmin og rose. Vi har med en Gewurztraminer at gøre, hvor det über aromatiske og intense går smukt hånd i hånd med finesse og en fin friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen som aperitif eller til markante oste, til intense retter på svinekød, en heftig, indisk curry, foie gras eller kraftige fiske- og skaldyrsretter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alk.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Latium Campo Le Calle 2019 er dejlig blomstrende frisk duft af grønne eksotiske frugter, fulgt op af saftig, sprød og fyldig smag.

Druerne til denne Latium kommer fra husets egen vinmark, Campo Le Calle, i Illasi, der er beliggende i ca. 200 meters højde, hvor jorden er meget kridt og lerholdig.

Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Herefter tørres druerne let i bakker i ventilerede rum i 15 – 20 dage, inden de afstilkes og presses blidt. Mosten gæres derefter under temperaturkontrol ved 15 grader i ståltank i 20-25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu, inden den tappes på flaske og lagres endnu nogle måneder, inden den frigives.

Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Nyd gerne vinen i store glas ved 10-12 grader.

Passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød, til risotto - eller prøv den til paella, tapas samt ikke alt for stærke oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

American Wings Chardonnay 2019

American Wings Chardonnay er et flot eksempel på charmerende, californisk Chardonnay uden fadlagring, for hér lagres udelukkende på ståltanke.

Vinen byder på duft og smag af modne citrusfrugter, gule æbler, hvid fersken og af kiwi - og så blot et strejf af figen og vanilje. En yderst harmonisk hvidvin, der serveret ved 10-12 grader er særdeles velegnet som aperitif, til fiskeretter og lyst kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Natureo White - Muscat Alkoholfri - Miguel Torres  

Natureo-serien findes i både hvid, rød og rose. Vinene har fået frafiltreret alkoholen, uden at den autentiske vinsmag ødelægges. Resultatet er frugtige vine med en fin, svag sødme. Eminente valg til dem, der foretrækker et godt glas vin uden at få alkoholen med.

Hvidvinen er lavet på Muscat druer. Den har en flot lys gylden farve. Duften har toner af blomster, grønne æbler og ferskner. Smagen er ren og præcis med en flot lang eftersmag. Vinen anbefales som aperitif, til skaldyr, lyse fisk, grøntsagsretter samt desserter med frugt og nødder.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  0,0% alkohol.

80,00 DKK

Domaine Saint Gayan Sablet Blanc 2020 Sablet Blanc er fremstillet af en klassisk Sydrhône kvintet af druesorter: Viognier (40%), som bringer fylde og subtile fersken- og abrikos aromaer, Bourboulenc (28%) bringer friskhed, Clairette (13%) giver raffinement, Grenache Blanc (12%) tilføjer krop og vægt, og Roussanne (5%) bringer urter til duften og intense pære- og honning noter til smagen.

Domaine Saint Gayan Sablet udviser en dristig balance mellem livlighed, man normalt finder i vine fra et koldere nordligere klima, og rigdom, man typisk finder i vine fra det varmere syd. Vinen anbefales til fisk og skaldyr eller retter med lyst kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alkohol.

 
89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Banfi La Pettegola Vermentino 2020

Banfi La Pettegola Vermentino er produceret af 100% Vermentino druer fra vinmarker i Bolgheri på den toscanske kyst. Den har udelukkende været lagret på ståltanke, hvor gæringen er foregået ved lave temperaturer (13-15°C) for at bibeholde så megen frisk frugt som muligt i vinen.

Det er en elegant hvidvin med en flot lysegul farve og en delikat, frugtrig duft med noter af abrikos, grapefrugt, blomster og salvie. Den har en fyldig, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

Vinen anbefales som aperitif, til lyst kød, grillet fjerkræ og salater.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13% Alkohol.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

CIRCE Verdejo - Avelino Vegas 2019 er en super dejlig, frugtig hvidvin, der kan lidt det samme som vine på Sauvignon Blanc.

 GODT KØB!

Avelino Vegas SA kontrollerer mere end 475 hektar vinmarker, primært i Segovia, hvor vingården er placeret. Omkring 90 ha. af dem er næsten hundrede år gamle vinstokke plantet på små vinmarker på mellem 1 og 3 ha. Den mest dyrkede sort hér er Verdejo, og vinstokkenes høje alder bidrager til vin med komplekse aromaer god struktur.
 
Circe Verdejo er strågul med duft af eksotiske frugter og hvide blomster. I munden fornemmes den silkeagtig med masser af moden frugt, som holdes oppe af en fin syre, som giver vinen sin friskhedVinen bør serveres ved en temperatur på 8-10 grader til fisk og skaldyr - f.eks. paella, spansk tapas, eller lyst fjerkræ. 
 
Tidligere anmeldelser:
 
* Årgang 2017 har fået Guldmedalje af Berliner Wein Trophy 2018
* Årgang 2013 har vundet GREAT GOLD at Concourse Mondial de Bruxelles som den bedste hvidvin. 

En kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 13% alkohol.
99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Podere Ruggeri Corsini LANGHE BIANCO 2018 er fremstillet på den piemontesiske hvidvinsdrue, Arneis, tilsat Sauvignon Blanc og Chardonnay fra samlet 1,3 ha ler- og sandholdig vinmarker beliggende i ca. 420 meters højde.

Langhe DOC Bianco er Podere Ruggeri Corsini's take på den "ideele" hvidvin og forud er gået forsøg på forsøg. Det færdige resultat er en hvidvin rig på frugt og med en imponerende struktur.

Duften er intenst aromatisk med masser af tropisk frugt, lime og friske urter. Smagen er frisk, med en skøn mineralitet og en eftersmag, der afspejler duften.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på mellem 6 og 8 grader som aperitif eller til skaldyr, smagfulde fisk, italiensk inspirerede forretter, til risotto eller pastaretter med fisk/skaldyr samt til ren selvforkælelse.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Karlsmühle Riesling Feinherb 2021 er absolut favorit blandt vores hvidvinselskende kunder - og man får rigtig høj kvalitet til små penge, hér!

* GODT KØB!

"Feinherb" er helt lavpraktisk et andet ord for "Halbtrocken", eller halvtør. En Riesling, der byder på en anelse restsukker i den færdige vin. Restsukker, der holdes fornemt i skak af en frisk syre.

Duft og smag i denne Riesling har elementer af lime, citron, gule blommer, grønne æbler og med en lækker mineralitet fra den skifferholdige undergrund. Her er præcis den unikke kombination af intensitet og lethed, som kun Riesling fra Mosel-distriktet besidder - en egenskab, der ofte resulterer i, at flasken tømmes i en rasende fart!

Vinen er ekstremt alsidig. Super som aperitif til sommerens havesammenkomster, dejlig til røget laks, råmarineret fisk og sushi, til lette retter med kylling og lyst kød eller som et fantastisk match til et stærkt chilikrydret, asiatisk inspireret måltid og bedst serveret ved en temperatur omkring 6 til 8 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  11,5% alkohol.

Weingut Karlsmühle er beliggende i Ruwer, hvorfra vinene er mindre blomstrede i stilen end i Mittelmosel med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget.
Trods områdeangivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer.

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine du Bosc Chardonnay 2019 er en lækker frisk og frugtig Chardonnay med modne, gule æbler, hvid fersken og en anelse melon. Vinen er frisk med en let cremet tekstur.

* GODT KØB!

Vinen vil være en fremragende ledsager til f.eks. røget eller grillet laks, en Salade Nicoise, til fiskeretter i øvrigt eller til lyst fjerkræ med cremede saucer - eller bare til ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 14% Alkohol. (Skruelåg)

 

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine Piaugier Sablet Blanc 2018

* Kåret som den bedste hvide Rhône-vin på Rhône Festival i København i både 2016 og 2017 (årgang 2014 og 2015). 

Vinen er fremstillet på en klassisk Rhône kvintet af druer: Viognier, Roussanne, Grenache, Marsanne og Clairette. Vinen en friskt frugtig og samtidig fedmefuld hvidvin med smag af fersken og æble og med et floralt strejf. Denne hvidvin minder en del om en hvid Bourgogne blot til langt mere human pris. Sablet Blanc anbefales til kraftige og/eller smagfulde retter som f.eks. skindstegt fisk med en intens sauce.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

CLEEBOURG Riesling Grande Reserve Alsace 2018

Her får Du en Riesling med et særdeles attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Dette er en stilfuld og delikat vin. Medium aromatisk næse med noter af modne æbler og pærer, fersken, citron og lime samt hvide blomster. I munden er den frisk og livlig med citrus og pære med et let mineralsk greb i afslutningen. God intensitet med Rieslings typiske, lækre friskhed. 

En meget alsidig madvin - passer perfekt til eksempelvis sauerkraut og andre retter som baeckeoffe (en alsacisk egnsret med flere forskellige slags kød), fisk og skaldyr samt lyst fjerkræ og svinekød. Og så gør den sig godt "on it's own"! Bør serveres ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol.

89,95 DKK 99,95 DKK (spar 10,00 DKK)

De Courtil Chardonnay Colombard 2020 er lavet på druerne Chardonnay og Colombard og i duften fornemmes nærmest en eksplosion af hvide blomster og akacie kombineret med delikate lækre noter af honning.

De Courtil Chardonnay har en fyldighed, der spiller godt sammen med de friske citrus-noter. En virkelig flot hvidvin til prisen!

Den er perfekt til skaldyr, grillet fisk, kyllingeretter, aperitif eller ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

ZENI Soave Classico FZ Generazione DOC 2020 er en rigtig dejlig hvidvin fra hjertet af Soave i Veneto.

Hoveddruen i Soave hedder Garganega og den udgør i Zeni's Soave 90%, mens de sidste 10% er Trebbiano.

Vinen er smukt strågul med aromaer af hvide blomster, melon og mandel. Smagen er betagende frugtig og frisk med noter af hvide blomster, grapefrugt, melon, pære og mandler. Nyd Zeni Soave  ved en temperatur på 8-10 grader til fisk og skaldyr - f.eks. i en risotto, til salater, kylling, cremede oste samt et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker – 12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Pinot Blanc M - Weingut Von der Mark Baden 2017

Pinot Blanc druer fra de bedste marker er håndhøstet, gæret med naturgær og delvist fadlagret. Næsen fyldes af aromaer af Conference pære og honningmelon og et diskret fadpræg. Temmelig burgundisk i smagen, tør og fyldig med meget fin friskhed.

På alle måder en charmerende vin som står fint alene, men som også går hånd i hånd med f.eks. salater, rejecocktail, laks med spinat samt mildere oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.
 
Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 

 

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Barone Montalto Bianco Passivento "Collezione di Famiglia" 2020

Dejlig, siciliansk hvidvin på et blend af Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto samt en anelse Muscat, der til sammen giver en fornem balance mellem fylde og friskhed.

Koncentration og friskhed går ubesværet hånd i hånd hos sicilianske Barone Montalto, der har skabt en aromatisk hvidvin med god fylde af husets bedste druer. Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner. Smagen er fyldig, frisk og intens med stor vedholdenhed i eftersmagen. For at "booste" druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, hvorved sukker- og aromastoffer opkoncentreres i druerne.

Her er en dejlig vin til både forår og sommer som ledsager til en bred vifte af retter med fisk og skaldyr, ligesom lettere retter med gris, kalv og fjerkræ vil også stå flot til vinen. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8-11 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 12,5% Alkohol.

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Riesling M Alte Reben - Weingut Von der Mark Baden 2017

* Tysk Riesling af høj kvalitet.

Vinen er fuldstændig ren og klar. En elegant vin med en fin syrebalance – og et langt liv foran sig. Druerne stammer fra gamle Riesling beplantninger, og udelukkende fra særligt udvalgte marker. Vinifikationen er foregået i rustfri ståltanke. Det er på alle måder en vin, der på alle måder tager konkurrencen op mod vinene fra "den anden side af floden" med sin friske og ranke stil, og med udpræget ’Alte Reben’-karakter: Intens og krydret. Den meget modne frugt giver en fin sødme til vinen, der ellers er absolut tør analytisk set.

Rieslingen egner sig perfekt til fisk, skaldyr og lettere frokostanretninger.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.
 
Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 

 

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pinot Gris M - Weingut Von der Mark Baden 2016

Fin og velmodnet frugt, nøje udvalgt efter kvalitet. Vinifikation i rustfrit stål efter let maceration inden presning.

Duften byder på klassisk, krydret kvæde med fin kompleksitet. I munden opleves vinen bred, blød og ganske smagsintens; tør, forbavsende fyldig, og med den lille sødmefulde note, glycerolindholdet i Pinot Gris er garant for.

Vinen er dejlig for sig selv og fantastisk til svampebaserede retter, lyst fjerkræ, risotto, tarteletter og også til et mere moderne køkken.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol
 
Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 
119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Montespina Verdejo Rueda Avelino Vegas 2018

Rueda har længe af mange været anset som Spaniens bedste hvidvinsområde. Beliggende lidt syd for Ribera del Duero og øst for Toro er Rueda et hvidvinsområde i en sandwich mellem 2 af Spaniens store rødvinsområder.

Montespina Verdejo er fremstillet af 100% Verdejo fra op imod 100 går gamle vinstokke. I duft og smag er der intense tropiske noter, æble, fennikel og et strejf af nødder. Vinen er medium fyldig med livgivende syre og en dejlig, lang finish. Nyd vinen ved en temperatur på 8-10 grader til lyse fisk, skaldyr, spansk tapas, paella og ikke alt for kraftfulde retter. En elegant vin til elegant mad.

Tidligere anmeldelse:

* Guldmedalje af Berliner Wein Trophy 2018 (årgang 2017).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc 2020

Dejlig, frisk hvidvin på 100% Sauvignon Blanc, fremstillet af Thierry Delaunay i hans vineri i Touraine dybt inde i Loire-dalen.

Vinen har et befriende usnoppet, nutidigt udtryk med masser af citrus, stikkelsbær, fersken og mango aromaer uden nogen som helst fadpåvirkning og så har den Sauvignon Blancs friske, livgivende syre. Vinen går fantastisk godt til fisk og skaldyrs retter, gedeost (What grows together, goes together!) – men det er også en skøn hvidvin til lyst kød, krydrede retter, kylling eller blot til ren, uspoleret hygge. Vi anbefaler at servere den ved ca. 8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5% Alkohol  75 cl.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Ceptembre Sauvignon Blanc 2018 er virkelig flot value for money.

Winemaker Thierry Delaunay står bag denne dejlige Sauvignon Blanc med indbydende aromaer af hvide blomster, citrus/lime, kiwi, stikkelsbær og mineraler. I munden finder man citrus, kiwi, stikkelsbær og et mineralsk touch. Vinen er ren og frisk, drevet af en fin syre.

* GODT KØB!

En dejlig, let drikkelig Sauvignon Blanc, der - serveret ved ca. 8 grader - passer til de fleste fisk og skaldyr, salater med friske krydderurter, hvide asparges, paté, lyst fjerkræ - og som et glas "bare for hyggen".

En kasse indeholder 6 flasker  -  12% Alkohol  75 cl.

69,95 DKK 109,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Montespina Sauvignon Blanc Rueda - Avelino Vegas 2018 

* GODT KØB! 

Avelino Vegas SA kontrollerer 45 hektar vinmarker med Sauvignon Blanc druer, overvejende i La Seca, Villaverde de Medina og Rueda, alle i hjertet af DO Rueda. De afstilkede druer undergår en fermenteres ved lave temperaturer for at bibeholde vinens friske, primære frugtaromaer.

Vinen fremstår medium gul i glasset med intense, florale noter samt tropiske frugter og lime i såvel duft som smag og egner sig godt til fisk og skaldyr, sushi, pateer, spansk tapas og til en god paella. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 8-10 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Guldmedalje af Concours Mondial du Sauvignon 2018 (årgang 2017)
Årgang 2012 har opnået følgende præmier:
* Gold Medal Monde Selection (Belgium)
* Gold Medal BACO (Spain)

En kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 13% alkohol.

 

 

 

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Vignoble Ferret Colombard/Sauvignon Blanc Côtes de Gascogne

Fra kalksten- og lerholdige jorder i hjertet af Gascogne kommer denne frugtige, friske og sprøde hvidvin. Noter af grapefrugt og eksotisk frugt, hyld og friske krydderurter.

Server vinen afkølet til fisk og sushi, frokostretter eller som et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker á 75 cl - 11,5% alkohol

69,00 DKK 99,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Château Saint Florin Bordeaux Blanc 2020

Château Saint Florin står for ren og velsmagende hvid Bordeaux. Det er en på én gang læskende, frisk og fyldig mundfuld med god længde og struktur. Stilen kan næsten minde om Pessac med masser af Sauvignon Blanc noter.

Slottet ligger i hjertet af Bordeaux ved den lille landsby, Soussac, hvor vinstokkene står på det højeste punkt i området, skråningerne på ”Butte de Launay”.

Servér vinen ved 8-10 grader til fisk eller skaldyr, eller prøv den til vegetariske retter eller gode modne oste.

1 kasse indeholder 6 flasker á 75 cl.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Riesling 2018

Druerne til Vintner's Reserve Riesling kommer fra Monterey County, hvis vinmarker følger Salinas-floden (og for en del den betagende smukke Highway 101) syd for San Fransisco.

En herligt frisk hvidvin med livlig frugt og subtile, krydrede fadnoter. Utrolig frisk og frugtig duft og smag af abrikos, fersken, Anjou pære og mandarin og et aromatisk boost fra jasmin. Den lange, kølige vækstsæson i Monterey County bidrager til at fastholde friskheden i vinen og samtidig giver det større smags- og duftmæssig intensitet.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 12,5% Alkohol

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

American Wings Riesling 2019

Alene duften af America Wings Riesling har en opløftende effekt - det er umuligt ikke at blive i godt humør af den. I smagen  balanceres lækker sødmefuld melon, pære og saftig fersken smukt en frisk, citrusagtig syre. Ikke for lidt og ikke for meget. Rigtig dejlig Riesling, som nærmest tigger om at få lov at dele livets mange fantastiske øjeblikke med dig.

Prøv America Wings Riesling til kylling, krydrede retter (f.eks. chilibaserede), fisk og skaldyr eller til ost. Eller nyd et glas, bare fordi...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Hahn Winery Chardonnay Monterey 2019

Druerne til denne vin kommer langt overvejende fra Monterey County, hvor 'bourgogne-druen' chardonnay synes at passe fremragende til regionens maritime klima. Hahn's Chardonnay er ikke smørfed vin med fuldt blus på aromaerne, men en vin, der med sin elegante frugt og præcise syre spiller på facetter snarere end muskler.

Vinmager Paul Clifton går meget op i, at der skal være balance mellem frugt, syre og brugen af eg og han har valgt kun at bruge 20% ny eg til denne vin - og udelukkende fransk eg (fra 3 forskellige bødkere!), da amerikansk eg efter Clifton's mening ville være for aromatisk dominerende. Vinen har fået knapt 12 måneder på fad.
 
Vinen er drikkeklar nu og vil over de næste 3-5 år antage nøddeagtige aromaer, mens frugten vil blive mindre fremtrædende. I duft og smag dominerer frisk citrusfrugt med undertoner af tropefrugt, især mango og ananas. Vinen er medium til medium(+) fyldig og med dejlig friskhed og en lang, ren finish.
 
Vi anbefaler Hahn Winery Chardonnay som tilbehør til en rustik kyllingeret, gerne á la crème, til maskuline fiskeretter eller til de lyse kødretter med ditto saucer og servér den meget gerne ved i omegnen af 9-13°
 
1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol
159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler