Alba Martín Albariño - Rias Baixas

89,00 DKK

Alba Martín Albariño - Rias Baixas 2020

Albariño er synonymt med området Rías Baixas i det nordvestligste, atlanterhavsnære hjørne af Spanien. I det grønne, tempererede Galicien er klimaet særdeles velegnet til produktionen af hvidvin. For mange er Albariño ganske enkelt Spaniens bedste hvidvinsdrue og Albariño, leverer ranke og sprøde hvidvine med frisk syre – ikke ulig Riesling, som druen ofte sammenlignes med. Dog besidder Albariño et græsagtigt præg, som man snarere forbinder med Grüner Veltliner eller Sauvignon Blanc fra Loire.

Bodegas Martín Codax er albariño-specialist og med Alba Martín har man kreeret en vin med duft af citrus, pære, græs og friske mandler. Dette er en tør hvidvin uden større fylde, men ikke desto mindre rummer den masser af både aroma og velsmag. En enormt elegant vin, der er nem at holde af.

Vinen er dejlig på egen hånd, men viser så sandelig også sit værd som fremragende madvin. Den er som skabt til fisk og skaldyr men er desuden dejlig til lang række veganerretter eller retter med lyst kød. Nyd Alba Martín, ved en 8-10 grader, mens den stadig er ung og sprød.

1 kasse indholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk