Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Dansk vin og frugtvin er tydeligvis inde i en opadstigende kvalitetskurve.

Mangfoldigheden er stor og der plantes stadig nye vinmarker til og eksperimenteres med sorter, frugt og forskellige blends. Vi samarbejder med Dyrehøj Vingård på Røsnæs og Andersen Winery, som er beliggende i Mols Bjerge.

Sortimentet af dansk vin hos Næstved Vinkompagni inkluderer spændende Solaris, rosé og mousserende vine på såvel druer som æble, rabarber, solbær og kirsebær. Køb dine vine online og få leveret til døren, eller besøg vores flotte butik i Næstved.

Sorter resultater:

RÔS Solaris 2021 fra Dyrehøj vingaard er et tydeligt eksempel på, hvorledes man i Danmark for alvor kan lave lækre, friske hvidvine.
Mineralitet, friskhed og frugt er nøgleordene i denne vin, hvor både ananas og hyldeblomst skinner stærkt igennem.

De udvalgte druer i denne vin er alle håndplukket fra Dyrehøjs forskellige marker for en mere kompleks Solaris. Druerne presses nænsomt og gærer ved lave temperaturer for at bevare den primære, umiddelbare frugt.

PIWI Awards 92 point

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% alkohol

195,00 DKK

Denne vin er unikt sat sammen af vinmageren af særligt udvalgte druer. Efter gæring på en blanding af fransk eg og rustfri stål har 80% af vinen lagret på fad og de sidste 20% på rustfri stål.

Vinen fremtræder både i næse og smag utrolig vellavet, med mange noter af bl.a. hyldeblomst og tørrede abrikoser, der sammen med livlig syre og et mineralsk greb giver smuk balance i vinen.

90 point - PIWI Awards

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol

295,00 DKK

Aromatisk, men kølig Muscatfrugt med ren friskhed, lækker autencitet med utrolig mange noter af hyld. En lækker nordeuropæisk udgave af de kendte Asti-vine.
Lækker mousse med masser af frugt, hvor balancen mellem sødme og syre virkelig sætter prikken over i'et. Mineraliteten giver en lækker fuldent fornemmelse, som man ikke tidligere har oplevet i denne slags vin.

Årgang 2016

12,5% alk. Flasken indeholder 75 CL.

295,00 DKK

Let duft af stikkelsbær og jordbær. I smagen røde kirsebær, krydderier, hvid peber og citrus. Lidt spinkel. Pæn syre og frugtig afslutning.

I duften træder både stikkelsbær og jordbær øjeblikkeligt frem og giver en cremet og blød aroma. Smagen byder på endnu flere bærnuancer som sammen med hvid peber og citrus giver en perfekt balance. En utrolig fuldendt dansk rosévin.

Årgang 2018

11,5% alk. Flasken indeholder 75 CL.

 

185,00 DKK

Dansk Dessertvin i topklasse.

Forfriskende dessertvin med en perfekt balance mellem friskhed og sødme. Leder tankerne hen på de lette udgaver af sauternes.

I Vinmarken har man udvalgt de mest modne solaris & Muscaris-druer og plukket dem. I vineriet har man efterfølgende presset druerne på meget forsigtig vis og blandet dem, så blandingsforholdet var 65% Solris og 35% Muscaris. Disse blev gæret ved lave temperaturer og gæringen blev stoppet ved 52 g/L Restsukker. 

Årgang 2018

9,5% alk. Flasken ineholder 37,5 CL.

195,00 DKK

Grevindens Kirsebærvin

Grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig's kirsebærvin kan nydes året rundt.

Den kan med største fornøjelse nydes en hyggeaften foran pejsen og i juletiden er den perfekt, ikke mindst til ris a la mande – og så i øvrigt når man gerne vil forkæles lidt.

For Grevinde Mette Ahlefeldt-Laurvig er livet på landet ikke nyt. Født komtesse Lerche-Lerchenborg og datter fra Lerchenborg Slot var hun allerede som barn involveret i godsets aktiviteter og tjente penge ved at hjælpe til i kirsebærplantagen med at plukke og sortere bær.

Kirsebærvinen stammer fra familiens gode gamle opskrift – men bliver produceret i topmoderne faciliteter for at højne sikkerheden og kvaliteten. Den rene råvare kommes i tanken og opskriften bliver nøje fulgt. Efter lagring foretages der analyser, som sikrer at smag, farve og kvalitet er et ensartet og af højeste kvalitet inden vi tapper vinen.

1 kasse indeholder 12 flasker 50 cl. 19% Alkohol 

169,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler