Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Australien er blandt verdens absolut største vineksporterende land og det endda selv om de ikke har været et vinland særlig længe sammenlignet med Europa. De første vinplanter kan spores tilbage til slutningen af 1700 tallet, men det er først fra 1950'erne, at kvaliteten har været på samme høje niveau, som vi kender australske vine for i dag. Australien har ingen egne druesorter.

De mest almindelige hvidvins druer i Australien er: Chardonnay, Semillon, Sauvignon Blanc og Riesling. De Australske kvalitetsvine findes i hele landet, men på grund af landets store variation i klima, jordbund og topografi, er vinenes udtryk meget forskellige. Under australske hvidvine finder du blandt andet vinene fra Vinaceous med de flotte og spændende vinetiketter.

Sorter resultater:

Yalumba Organic - Viognier 2021

Organics-serien fra Yalumba er en serie organisk dyrkede vine, og samtidig et klart udtryk for, at Yalumba tager sit miljøansvar meget alvorligt. Denne vin er tilmed veganervenlig.

Denne vin er produceret af Viognier-druer, der er organisk dyrket i South Australia i Australien.

Det er en organisk certificeret og veganervenlig hvidvin med eksotisk duft og kompleks frugtsmag.

Flot hvidvin med en strågul farve med et grønligt skær samt eksotisk duft med noter af kaprifolium, citrus, abrikos, fersken, cashewnødder og frisk ananas. Smagen er kompleks, lækker og fyldig med noter af krydderier, citrus og abrikos efterfulgt af en skøn og frisk eftersmag.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13,5% alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Jim's Creek Chardonnay - South Eastern Australia, Bag-In-Box, 3 liter

Jim's Creek Chardonnay er en klassisk, ukompliceret australsk vin med både friske aromaer af fersken og melon samt modne, tropiske frugter. Friske pærer og grønne æbler samt fersken og ananas fylder munden. Vinens moderate syreniveau balancerer den modne frugtkarakter. Den modne frugt bidrager til en afrundet mundfornemmelse og en frugtdrevet eftersmag.

Vinen er oplagt til lette fiskeretter, kylling eller som buffetvin og bør serveres ved en temperatur på 8-10 grader.

Jim's Creek Bag-In-Box findes også i en rødvins udgave fremstillet på Cabernet Sauvignon, klik her for at komme direkte til rødvinen: Klik her for at komme til rødvinen.

 

 

En boks indeholder 3 Liter. - 12,5% Alkohol.

 

149,95 DKK 159,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Yalumba The Y Series - Viognier 2020

The Y Series fra Yalumba er en serie ikoniske og klassiske vine med mange spændende varianter. De er alle autentiske, veganervenlige og produceret af druer fra South Australias mest berømte vinregioner.

Denne vin er produceret af 100% Viognier-druer, der er dyrket i South Australia i Australien.

Det er en medaljevindende Viognier – uden fadlagring – som ligger i den friske og lettere ende af Viognier-skalaen. En flot hvidvin med en korngul farve med et grønligt skær samt skøn duft af hvide blomster, kaprifolium, ingefær og krydderier. Smagen er cremet og silkeblød med god fylde og kompleksitet efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

Prøv The Y Series Viognier ved ca. 10 grader til eksempelvis retter på fjerkræ eller skaldyr. Prøv den ligeledes til krydrede retter som harissa kylling eller pandekager med fyld af kartofler og kikærter.

  • 90 point i Wine Spectator, 2020

 

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5% Alkohol

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Yalumba Organic - Chardonnay 2019

Organics-serien fra Yalumba er en serie organisk dyrkede vine, og samtidig et klart udtryk for, at Yalumba tager sit miljøansvar meget alvorligt. Denne vin er tilmed veganervenlig.

Denne vin er produceret af Chardonnay-druer, der er organisk dyrket i South Australia i Australien.

Vinen, der er fuldt ud organisk certificeret og lavet i en lidt fyldigere stil uden egetræ, byder på ægte smag af Chardonnay.

Det er en skøn hvidvin med en lys strågul farve med et grønligt skær samt frugtduft med noter af citrus, myrte og ananas samt et strejf af stenfrugter, fersken og melon. Smagen er fyldig og frugtig med noter af fersken og melon samt et strejf af karryblade og pesto efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13,5% alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler