Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Frankrig har om nogen ry for at producere nogle af verdens absolut bedste rosévine og hos Næstved Vinkompagni kan du naturligvis finde et bredt sortiment.

Vi forhandler blandt andet rosévine fra fra Provence, Sydfrankrig og Loire.

Hvad enten du kunne tænke dig en rosé til at komplimentere en god fiskeret, eller bare vil nyde smagen af sol og sommer ved en festlig lejlighed, kan vi garanteret opfylde dine ønsker.

Se nærmere på sortimentet lige hér, eller kontakt vores kompetente personale, hvis du kunne tænke dig at høre mere om særlige produkter.

Sorter resultater:

Domaine Horgelus Rosé, Côtes de Gascogne 2021

Til denne vin fra Côtes de Gascogne i det sydvestlige Frankrig er benyttet et klassisk, sydvestfransk blend bestående af Merlot, Tannat og Cabernet Sauvignon og resultatet er en intens, kompleks duft af vilde jordbær, citrusfrugt og friske solbær.

Vinen er blød og let at gå til og forstå - og så er den en glimrende ledsager til sommerens tapas og grillretter eller bare som et glas i utide, "just because..."

 1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

AIX Rosé Coteaux d´Aix en Provence 2020

* Rosé i topklasse og anmelderne står i kø for at AIX!

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
* GOLD MEDALJE - AWC 2020
* 91 point - Wine Spectator
* 91 point - "Falstaff"
* GOLD - "The global rosé masters"
* 90 point - Wine Enthusiast
* The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Exquise Prestige Rosé 2020

Et rigtig godt bud på Sommerens rosé er Exquise Rosé Prestige med sin elegante og sarte rosa farve. Duften byder på let krydrede noter og modne, røde bær. Smagen har stor frugtkoncentration med god, dyb bærfrugt. Exquise er virkelig flot balanceret – med lige dele friskhed og moden frugt.

Perfekt som aperitif eller til fisk og skaldyr samt til lette retter af lyst kød. Bør nydes afkølet.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 12,5% Alkohol

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Elysis Cabernet d'Anjou 2021

Dejlig rosé fremstillet på Cabernet Franc og bare en anelse Cabernet Sauvignon fra Anjou i Loire-dalen.

Når man sidder med et glas Cabernet d'Anjou i hånden, er man sikker på at få en rosé med en anelse sødme, idet der i appellationsregulativerne er indføjet et minimumsindhold på 10 gram restsukker pr. liter. Til gengæld er sødmen smukt balanceret af en forfriskende syre, der bidrager til en super dejlig og letdrikkelig rosé.

Såvel i duft og smag vil man støde på noter af jordbær og hindbær, rabarber, galiamelon og lidt citronverbena.

Nyd vinen afkølet til en 6-8 grader til f.eks. melon m/tørret skinke, kylling og til stærkt krydrede, asiatisk inspirerede retter med både fisk, rejer og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10,5% Alkohol 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Ca Chat Rosé Pink Cat 2019

Ca Chat er fremstillet 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Cinsault fra Roussilion området i et tørt og solrigt område af det allersydligste Frankrig.

Roséen står så flot i glasset og duften er tæt og kompakt. Fersken og jordbær og med et let krydret strejf karakteriserer både duft og den friske, sprøde smag. Ved ca. 8 grader er her en perfekt ledsager til lette asiatiske retter, en kraftig sommersalat eller til kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

79,95 DKK 149,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Vignobles Berthier Sancerre Rosé 2021

Dejlig, tør men også ganske frugtig rosé med masser af finesse og friskhed. Duft karakteriseres af ribs, abrikos og fersken og i munden er der både den smidighed og forfriskende syre, man forbinder med vine på Pinot Noir.

Server Berthier Sancerre Rosé ved 8-10 °C nu eller i løbet af de næste 2-3 år - f.eks. til krydrede, indiskinspirerede retter, til grillet fisk og skaldyr eller bare som et glas i utide med gode venner...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

 

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler