Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Frankrig er verdens største vinland og de leverer uden sammenligning flere fremragende vine, end noget andet land i verden. Det er Franskmændene, der har sat standarden for vindyrkning og kvalitet. De har et gunstigt klima og har dyrket vin de seneste 2600 år. Dermed har Franskmændene opnået masser af erfaring, knowhow og traditioner, og de har fundet de områder, der er bedst til vindyrkning. De primære Franske hvidvins druesorter er: Chardonnay og Sauvignon Blanc.

Frankrig er nok mest kendt for sine mange rødvine af høj kvalitet, men landet er også med i forreste række, når det kommer til hvidvin af høj kvalitet. Særligt populære franske hvidvine er: de mange Alsace vine fra Cave du Cleebourg, sydfranske vine fra Domaine du Bosc samt vores Biologiske Sancerre Vignoble Dauny.

Sorter resultater:

Domaine Horgelus Colombard-Sauvignon Blanc, Côtes de Gascogne er fremstillet på 75% Colombard og 25% Sauvignon Blanc.

Druerne besidder høj syre og stor friskhed. I næsen dominerer moden grapefrugt og nyslået græs. Tankerne ledes let hen på Sancerre, bare med 'blødere' frugt og mindre intens syre.

Vinen nydes bedst ved 8-10 grader  og er fantastisk til fisk og skaldyr, til sushi eller til salater med masser af friske krydderuter.

En kasse indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Michel Tissot Côtes du Jura Savagnin Naturé 2020

Til denne vin er anvendt 100% Savagnin druer fra det i Danmark ikke så kendte Jura i det østlige Frankrig.

Dejlig hvidvin med en yderst delikat frugtduft med noter af hvide blomster, som spiller smukt sammen med toast og nøddenoter. Smagen er utrolig elegant, frisk og lækker med masser af frugt samt en herlig mineralitet og frisk syre.

Modsat mange hvidvine bør denne nydes ved ca. 16 grader som aperitif, med Comté ost og valnødder eller skaldyr og mere eksotisk inspireret cuisine.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

149,00 DKK

CLEEBOURG Gewurztraminer Grande Réserve Alsace 2017

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue, intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er super ekspressiv med søde krydderier og blomster som jasmin og rose. Vi har med en ganske rank Gewurztraminer at gøre, med overvejende frugtige smagsindtryk og en subtil, næsten underspillet friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen til fisk og skaldyr og til asiatiske retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Domaine du Bosc Muscat Sec 2016

Hos familien Bessinet arbejder man bl.a. meget med Muscat-druen, som her har resulteret i en dejlig, frisk hvidvin med umiskendeligt Muscat præg. Tør Muscat er perfekt i den varme sol til ikke for kraftige fiskeretter, hummerhaler, laks, kylling og ikke mindst til asparges.

En kasse indeholder 6 flasker  12,5% alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Domaine Du Bosc Viognier 2017

* GODT KØB!

Viognier er oprindeligt fra Rhône dalen i Sydfrankrig, hvor den er kendt for at give aromatiske, fedmefulde vine med moderat syre. Længere mod øst har familien Bessinet fremstillet en rigtig dejlig Viognier, som på én gang er frisk, fedmefuld og pakket med smag. Frisk, blomstret og spækket abrikos og ananas, honning og krydrede noter. Et lækkert glas hvidvin, der anbefales til grillede grøntsager, fisk og skaldyr (ikke mindst kammuslinger) eller blot til ren hygge. 

En kasse indeholder 6 flasker  13,5% alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

CLEEBOURG Pinot Gris Grande Reserve Alsace 2019

Pinot Gris druen giver i Alsace typisk robuste og magtfulde vine, som kan antage en næsten olieagtig konsistens. Kooperativet Cleebourgs Pinot Gris er smukt medium gul med gyldne reflekser med aromaer af modne, gule stenfrugter, skovbund og svampe, som i smagen komplementeres af citrusnoter og et strejf af Brioche. Citrusnoter, der bidrager til at give vinen friskhed og som går igennem hele vejen til eftersmagen. Vinen er medium fyldig og let at holde af - ikke mindst, hvis den serveres ved 8-10 grader  til lyst fjerkræ eller fisk i sauce, til risotto og svamperetter eller som en delikat aperitif.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

CLEEBOURG Brandhof Pinot Gris Alsace 2017

Druerne til denne dejlige Pinot Gris kommer fra lieu dit Brandhof ved byen Steinseltz, hvorfra man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Vinen smukt dyb, gul med gyldne reflekser. Meget aromatisk med stor kompleksitet. Frugtig, moden citrusfrugt møde røgede og ristede noter. Næsen udviser meget typisk blomster og røgede aromaer. Struktureret med masser af fylde og intensitet i smagen. Svampe møder kandiserede frugtnoter i et meget elegant udtryk.

Nyd vinen ved 8-10 grader til fiskeretter, til en hummerbisque, til svampebaserede retter og til asiatisk inspirerede retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Hannesacker Riesling Alsace 2016

Druerne til denne dejlige Riesling kommer fra lieu dit Hannesacker nær byen Rott, fra marker hvor man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Lys gul med let gyldne reflekser. Næsen byder på god aromatisk kompleksitet med grapefrugt, æbler, vanilje og let ristede toner. I munden finder vi typisk Riesling karakter med orange blomst og lime til at komplementere duftnuancerne. Vinen er både livlig, kraftfuld og insisterende og i eftersmagen fornemmes tydeligt den citronagtige syre, der er så kendetegnet for Hannesacker.

Prøv vinen til f.eks. østers, fisk og skaldyr eller egnsretter fra Alsace. Nyd gerne vinen afkølet til ca. 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Reifenberg Gewurztraminer Alsace 2016

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue og den er oftest yderst intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er på én gang elegant og samtidig super ekspressiv med krydrede, pebrede aromaer, der mixer ind med varme citrusnoter, litchi og noter af jasmin og rose. Vi har med en Gewurztraminer at gøre, hvor det über aromatiske og intense går smukt hånd i hånd med finesse og en fin friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen som aperitif eller til markante oste, til intense retter på svinekød, en heftig, indisk curry, foie gras eller kraftige fiske- og skaldyrsretter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alk.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Saint Gayan Sablet Blanc 2020 Sablet Blanc er fremstillet af en klassisk Sydrhône kvintet af druesorter: Viognier (40%), som bringer fylde og subtile fersken- og abrikos aromaer, Bourboulenc (28%) bringer friskhed, Clairette (13%) giver raffinement, Grenache Blanc (12%) tilføjer krop og vægt, og Roussanne (5%) bringer urter til duften og intense pære- og honning noter til smagen.

Domaine Saint Gayan Sablet udviser en dristig balance mellem livlighed, man normalt finder i vine fra et koldere nordligere klima, og rigdom, man typisk finder i vine fra det varmere syd. Vinen anbefales til fisk og skaldyr eller retter med lyst kød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alkohol.

 
89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Chablis Domaine Fourrey 2022

Domaine Fourrey er et lille, familieejet vinhus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. Druerne til denne vin kommer fra marker ved Milly og Fleys, hvor familien Fourrey ejer 12 hektar jord bestående af en lerholdig kalkstens jordbund. Vinifikationen foregår udelukkende på rustfrit stål, og vinen tappes i foråret efter høsten, efter vinen har gennemgået malolaktisk gæring.

Vinens duft og smag er klassisk Chablis med rank og slank citrusfrugt, grønne æbler og mere komplekse aromaer fra vinens samspil med fingæren. Kalkede, mineralske strejf, flintesten og en frisk syre giver en kompleks, men let drikkelig vin.

Nyd Domaine Fourrey Chablis ved en serveringstemperatur på ca. 10 grader til en fiskeret med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også retter på lyst kød er velvalgte, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Chablis Domaine Fourrey 1er Cru - Côte de Lechet 2021

Domaine Fourrey er et lille, familieejet vinhus, hvor 4. generation i dag dyrker 18 hektar med Chardonnay. Druerne til denne 1er cru chablis kommer fra en håndfuld parceller på Côte de Lechet, hvor familien har 3½ hektar at gøre godt med på en jordbund bestående af lerholdig kalksten. Vinifikationen foregår på rustfrit stål, mens lagringen delvis foregår på fade i varierende alder for ikke at overdøve vinen.

* SUPER VALUE FOR MONEY!

Såvel duft som smag udviser en dejlig kombination af præcision og mineralitet. Som ung opleves Chablis ikke hverken voldsom eller fyldig, men mere som en fintslebet sag, der overbeviser med elegance og raffinement snarere end hestekræfter og rå power. Aromabilledet domineres af æble, citron og friske mandler med let cremede nuancer. Mineralske noter af kalk og flintesten samt en frisk syre giver en kompleks, men stadig super saftig og let drikkelig vin.

Nyd denne dejlige 1er Cru Chablis ved en serveringstemperatur på ca. 10-12 grader til en fiskeret - den matcher både torsk og pighvar! - med en simpel, velsmagende sauce som beurre blanc eller hollandaise. Også retter på lyst kød er velvalgte, blot skal der ikke være voldsom fedme i retterne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

219,00 DKK 249,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine du Bosc Chardonnay 2019 er en lækker frisk og frugtig Chardonnay med modne, gule æbler, hvid fersken og en anelse melon. Vinen er frisk med en let cremet tekstur.

* GODT KØB!

Vinen vil være en fremragende ledsager til f.eks. røget eller grillet laks, en Salade Nicoise, til fiskeretter i øvrigt eller til lyst fjerkræ med cremede saucer - eller bare til ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 14% Alkohol. (Skruelåg)

 

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Domaine Piaugier Sablet Blanc 2018

* Kåret som den bedste hvide Rhône-vin på Rhône Festival i København i både 2016 og 2017 (årgang 2014 og 2015). 

Vinen er fremstillet på en klassisk Rhône kvintet af druer: Viognier, Roussanne, Grenache, Marsanne og Clairette. Vinen en friskt frugtig og samtidig fedmefuld hvidvin med smag af fersken og æble og med et floralt strejf. Denne hvidvin minder en del om en hvid Bourgogne blot til langt mere human pris. Sablet Blanc anbefales til kraftige og/eller smagfulde retter som f.eks. skindstegt fisk med en intens sauce.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

CLEEBOURG Riesling Grande Reserve Alsace 2018

Her får Du en Riesling med et særdeles attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Dette er en stilfuld og delikat vin. Medium aromatisk næse med noter af modne æbler og pærer, fersken, citron og lime samt hvide blomster. I munden er den frisk og livlig med citrus og pære med et let mineralsk greb i afslutningen. God intensitet med Rieslings typiske, lækre friskhed. 

En meget alsidig madvin - passer perfekt til eksempelvis sauerkraut og andre retter som baeckeoffe (en alsacisk egnsret med flere forskellige slags kød), fisk og skaldyr samt lyst fjerkræ og svinekød. Og så gør den sig godt "on it's own"! Bør serveres ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol.

89,95 DKK 99,95 DKK (spar 10,00 DKK)

De Courtil Chardonnay Colombard 2020 er lavet på druerne Chardonnay og Colombard og i duften fornemmes nærmest en eksplosion af hvide blomster og akacie kombineret med delikate lækre noter af honning.

De Courtil Chardonnay har en fyldighed, der spiller godt sammen med de friske citrus-noter. En virkelig flot hvidvin til prisen!

Den er perfekt til skaldyr, grillet fisk, kyllingeretter, aperitif eller ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc 2020

Dejlig, frisk hvidvin på 100% Sauvignon Blanc, fremstillet af Thierry Delaunay i hans vineri i Touraine dybt inde i Loire-dalen.

Vinen har et befriende usnoppet, nutidigt udtryk med masser af citrus, stikkelsbær, fersken og mango aromaer uden nogen som helst fadpåvirkning og så har den Sauvignon Blancs friske, livgivende syre. Vinen går fantastisk godt til fisk og skaldyrs retter, gedeost (What grows together, goes together!) – men det er også en skøn hvidvin til lyst kød, krydrede retter, kylling eller blot til ren, uspoleret hygge. Vi anbefaler at servere den ved ca. 8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5% Alkohol  75 cl.

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Ceptembre Sauvignon Blanc 2018 er virkelig flot value for money.

Winemaker Thierry Delaunay står bag denne dejlige Sauvignon Blanc med indbydende aromaer af hvide blomster, citrus/lime, kiwi, stikkelsbær og mineraler. I munden finder man citrus, kiwi, stikkelsbær og et mineralsk touch. Vinen er ren og frisk, drevet af en fin syre.

* GODT KØB!

En dejlig, let drikkelig Sauvignon Blanc, der - serveret ved ca. 8 grader - passer til de fleste fisk og skaldyr, salater med friske krydderurter, hvide asparges, paté, lyst fjerkræ - og som et glas "bare for hyggen".

En kasse indeholder 6 flasker  -  12% Alkohol  75 cl.

69,95 DKK 109,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Sancerre Domaine Roger & Didier Raimbault 2021 Vinen har en lækker intens bouquet med citrus og grønne stikkelsbær, hyldeblomst og nyslået græs. Dette er Sauvignon Blanc præcision med fremragende renhed, sprød syre og aromatisk overskud uden voldsom fylde eller fedme.

* GODT KØB!

En virkelig håndlavet Sancerre fra en familieproducent, der mod en beskeden merpris, hæver sig betragteligt over volumenproducenternes kvaliteter.

Sancerre er en hyggelig by, der ligger ved Loire-flodens bred, og byen har samtidig givet navn til Loires mest kendte hvidvin. Her laves nogle af de mest saftige og sprøde hvidvine på Sauvignon Blanc.

Hos Domaine Roger et Didier Raimbault i Sancerre har vindyrkning været en del af familien i 400 år. Som resultat af en fader/søn-fusion i 1996 udgør domænet nu 17,5 hektar i kommunerne Verdigny, Sury og Vaux.

Denne cuvée er sammensat af marker fra tre forskellige terrois bestående af hhv. ler/kalk, småsten og flint. Ler/kalk bidrager med fedme og kraft, småsten og flint med mineralitet.

Bør nydes i store hvidvinsglas ved 8-10 grader

Nyd den gerne i selskab med lyst kød, mager fisk, pateer, hummersuppe, ikke for lagret gedeost, til sushi eller skaldyr.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5 % Alkohol

189,00 DKK 229,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Vignoble Ferret Colombard/Sauvignon Blanc Côtes de Gascogne

Fra kalksten- og lerholdige jorder i hjertet af Gascogne kommer denne frugtige, friske og sprøde hvidvin. Noter af grapefrugt og eksotisk frugt, hyld og friske krydderurter.

Server vinen afkølet til fisk og sushi, frokostretter eller som et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker á 75 cl - 11,5% alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Château Saint Florin Bordeaux Blanc 2020

Château Saint Florin står for ren og velsmagende hvid Bordeaux. Det er en på én gang læskende, frisk og fyldig mundfuld med god længde og struktur. Stilen kan næsten minde om Pessac med masser af Sauvignon Blanc noter.

Slottet ligger i hjertet af Bordeaux ved den lille landsby, Soussac, hvor vinstokkene står på det højeste punkt i området, skråningerne på ”Butte de Launay”.

Servér vinen ved 8-10 grader til fisk eller skaldyr, eller prøv den til vegetariske retter eller gode modne oste.

1 kasse indeholder 6 flasker á 75 cl.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rieflé Riesling Grand Cru Steinert 2016

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5%

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Domaine Patrick Hudelot - "Les Plancons" Hautes Cotes de Nuits 2020

Vinen er lavet på 100% Chardonnay fra skråninger vest for La Cote i Hautes Cotes de Nuits. Marken er placeret i 400 meters højde. Vinen lagrer ca. 8 måneder på fad, hvoraf 50% af disse er nye og under denne lagring gennemgår vinen malolaktisk gæring.

Domaine Patrick Hudelot blev ved navn først stiftet i 1980, hvor Patick overtog et domæne i Hautes Cotes de Nuits, som dengang lavede middelmådig vin og siden 1950'erne havde produceret vin under egen etikette, mens man tidligere havde solgt al druemateriale. Efter Patrick overtog domænet, investerede han i udvikling af marker og kælder, og i 2000 valgte han at gå 100% økologisk. Hele hans filosofi er enkel. Vinen skal der ikke manipuleres med, og de bedste vine laves på de sundeste druer. Derfor er hans jord et ømt punkt. Meget kærlighed bliver lagt netop dér. Domænet besidder udelukkende jord i Hautes Cotes de Nuits.

I marken er nærmest alt arbejde manuelt. Patrick benytter sig af en ret hård selektering, udelukkende de bedste druer bruges til hans vine og man gærer udelukkende ved brug af naturgær.

349,00 DKK

Domaine Patrick Hudelot - Aligoté 2020

Denne vin er lavet på Aligoté, som er høstet i Hautes Cotes de Nuits. På Al Patricks jord bliver der dyrket efter økologiske og biodynamiske principper stokke som er mellem 25-30 år gamle. Jorden har kalk og mergel i sig.   

Domaine Patrick Hudelot blev ved navn først stiftet i 1980, da Patick overtog et domæne i Hautes Cotes de Nuits, som hidtil havde lavet middelmådig vin og siden 1950'erne produceret vin med egen etikette. Tidligere havde man solgt al druemateriale. Efter Patrick overtog domænet, investerede han i udvikling af marker og kælder, og i 2000 valgte han at gå 100% økologi og bio. Hele hans filosofi er enkel. Vinen skal der ikke manipuleres med, og de bedste vine laves på de sundeste druer. Derfor er hans jord et ømt punkt. Meget kærlighed bliver lagt netop dér. Domænet besidder udelukkende jord i Hautes Cotes de Nuits.

I marken er nærmest alt arbejde manuelt. Patrick benytter sig af en ret hård selektering, udelukkende de bedste druer bruges til hans vine og gæringen foregår med naturgær.

Hans vine har lokalt fået kæmpe opmærksomhed. Vinene er alle dansende, og friske og mineralske vine;  en smule saltede, kalkede og frugtige vine, som er super læskende.

199,00 DKK

Vignobles Berthier Sancerre 2022

100% Sauvignon Blanc med sted- og sortstypisk duft af grapefrugt, hvide blomster og et flintet udtryk. Smagen er både fyldig og intens med en skøn underliggende friskhed fra både syre og vinens mineralske udtryk.

* 94 point - Robert Parker Wine Advocate

Server gerne vinen ved 8-10°C nu i dens vår, eller vent en 2-3 år. Lad den ledsage fisk og skaldyr - f.eks. laks i butterdej - foie gras eller Crottin de Chavignol gedeost. Eller nyd den som aperitif eller bare som et glas i godt selskab…

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vignobles Berthier Menetou-Salon 2021

Intens duft af citrus og eksotisk, tropisk frugt, som i smagen understøttes af en skøn friskhed. Eftersmagen bliver meget ekspressiv med noter af ananas.

Server vinen ved 8-10°C nu eller i løbet af en 2-3 år og meget gerne til f.eks. skaldyr eller tærter, gourmet salater og ost (meget gerne ged).

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vignobles Berthier Pouilly-Fumé 2021

Berthier's Pouilly-Fumé dufter af hvide blomster med vegetale noter kombineret med modne citrusfrugter og i munden er den super ekspressiv og livlig. På én gang delikat og med stor friskhed og skøn mineralitet.

* 93 point - Robert Parker Wine Advocate

Server gerne vinen ved 8-10°C nu eller over de næste 2-3 års tid.

Prøv Pouilly-Fumé fisk og skaldyr eller til ost (f.eks. gedeost). Det kunne være til stegt eller grillet saltvandsfisk, kammusling eller måske med rokke og krebs i gelé serveret med grønne æbler. Vinen er også herlig som aperitif eller bare et glas med vennerne...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Le Pacte Cévenol Blanc 2019

Cave Sant Maurice er et cooperativ, der blev grundlagt helt tilbage i 1924, da en gruppe vinbønder fra Gard blev enige om at gå sammen for at skabe bedst mulige vine og får at promovere vinene fra Gard. Man har i mere end 10 år været certificeret økologisk.

Le Pacte er på den måde balancen mellem det at levere et kvalitetsprodukt og samtidig tage hensyn til naturen og livet omkring vinstokkene.

100% Chardonnay fra 20-40 år gamle vinstokke på marker for foden af Cévennes-bjergene i det skønne Languedoc. 5% af vinen har fået 3 måneder på ny eg, mens resten udelukkende har ligget på rustfri stål, så fadet fornemmes mest som et kærligt strejf.
Duften byder på modent æble, melon og fersken samt et strejf af vanilje. Her er imponerende intensitet og serveret ved 10 – 12°C vil vinen være super til grillet fisk, skaldyr eller kyllingeretter – eller blot i godt selskab på terrassen.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

69,95 DKK 125,00 DKK (spar 55,05 DKK)

Maison Albert Sounit Montagny 1. Cru Les Chaniots 2022

NETOP ANKOMMET!

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13% Alkohol

459,00 DKK 489,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Maison Albert Sounit Bourgogne Blanc Les Vignes de la Roche 2022

Côte Chalonnaise

NETOP ANKOMMET!

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13% Alkohol

219,00 DKK 239,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Maison Albert Sounit Rully Blanc Les Saint-Jacques 2022

NETOP ANKOMMET!

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13% Alkohol

419,00 DKK 439,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Les 2 Lunes Riesling Grand Cru Brand 2020

Vignoble des 2 lunes råder over ca. 14 hektar, og navnet på vingården (2 lunes =2 måner) kommer af, at vingården fra 2009 ikke kun dyrkes økologisk, men også biodynamisk, så alt foregår under hensyntagen til bl.a. månens rytme og den biodynamiske kalender og familien stræber efter at leve i harmoni med, hvad Moder Jord tilbyder og familiens vine er fulde af karakter - vine, som definerer vingårdens stil og signatur.

Denne vin er produceret af 100% Riesling fra den granitholdige, Riesling-venlige Grand Cru mark, Brand, som ligger nær Turckheim.

Det er en elegant hvidvin med duft præget af citrus, citrongræs og violer. Smagen er delikat, frisk og velafbalanceret med lækre citrus noter og et skønt mineralsk touch. Super velegnet vin til forretter, salater, sushi, fisk og skaldyr.

Nyd vinen afkølet til ca. 8 grader nu og i hvert fald det næste årti.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

359,00 DKK 375,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Les 2 Lunes Pinot Gris Grand Cru Hengst 2017

Vignoble des 2 lunes råder over ca. 14 hektar, og navnet på vingården (2 lunes =2 måner) kommer af, at vingården fra 2009 ikke kun dyrkes økologisk, men også biodynamisk, så alt foregår under hensyntagen til bl.a. månens rytme og den biodynamiske kalender og familien stræber efter at leve i harmoni med, hvad Moder Jord tilbyder og familiens vine er fulde af karakter - vine, som definerer vingårdens stil og signatur.

Denne vin er produceret af 100% Pinot Gris fra den mergel- og kalkholdige Grand Cru mark, Hengst, som ligger nær Wintzenheim.

Pinot Gris gør sig rigtig godt på Hengst, hvor den her har givet en på én gang fyldig og blød og rund vin med duft af abrikos og ananas samt et let røget udtryk. Dens ganske høje alkohol til trods er det en fint balanceret hvidvin, som sagtens kan håndtere lyst kød og fjerkræ, f.eks. med cremet sauce til, retter med champignon og et rigt udvalg af oste.

Vi anbefaler at servere vinen afkølet til ca. 8 grader og at den nydes i løbet frem mod 2030.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Remy Pannier Sancerre

100% Sauvignon fra Sancerre i Loire-dalen. Duften har noter af hvide blomster og lime. Her er udtalt friskhed, men samtidig er vinen ganske frugtig med noter af grønne æbler, citrus og flintesten.

Server gerne vinen ved 8-10°C nu eller indenfor de nærmeste 2-3 år til f.eks. fisk og skaldyr eller ost. Sauvignon Blanc og gedeost er en klassiker.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% alkohol

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler