Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et bredt sortiment af rosé fra bl.a. Australien, Chile, USA, Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Danmark. Du finder hele rosé-sortimentet her. Der er alt fra lyse, sprøde rosévine med delikat balance til mørkere og kraftigere rosévine – både i den tørre og lidt sødmefulde ende. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Direkte import fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene til særdeles attraktive priser direkte til dig.

Du finder altid spændende tilbud på rosévine. Kom forbi vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg i rosé, ligesom du har mulighed for at lave en mere detaljeret søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rosé Mousserende.

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rosé er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med et perlende touch på tungen. I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

Tidligere anmeldelser:

* 4,1 Point i Vivino
* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

* Super mousserende sommerrosé!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Milestone White Zinfandel Rosé California

* Perfekt rosé til sommerhygge på terrassen!

Milestone fremstilles på druer fra det solrige Californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme, hvilket giver både fylde og sødme til vinen.

Vinen er en frisk og frugtrig version af White Zinfandel med en flot laksefarvet kulør. I næsen møder man masser af jordbær, lidt blåbær, lime og lidt roser. I smagen er den blød og cremet, frisk og med en mærkbar men aldrig påtrængende sødme. Dejlig eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner. 

Her er en rosé, der er som skabt til de dejlige grillaftener med gode venner på terrassen eller båden med salater, kylling, lys fisk, krydrede retter, eller blot til ren hygge. Nyd Milestone ved en temperatur på 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 11% Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Vilarnau Cava Rosado Reserva

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

VITO Rosato Salento - Bag in Box 3 Ltr.

Den friske og frugtige Vito Rosato tager sit udgangspunkt i den lokale Negroamaro drue. Den kvindelige, franskfødte winemaker, Gaetane Carron, har tilstræbt at beholde så meget friskhed og elegance som muligt i den færdige vin, som da også er en imødekommende, frisk rosévin med en flot laksefarvet farve og duft af hindbær og jordbær. Smagen er medium fyldig, frugtig og med god balance imellem frugt og syre.

Vi anbefaler at nyde VITO Rosato ved ca. 8-10 grader som aperitif, til fisk, skaldyrsbaseret pasta, lyst fjerkræ eller bare udendørs i sommersolen.

En kolli indeholder 4 boxe á 300 cl - Bemærk: 3 liter svarer til 4 flasker vin. - 12% Alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Le Rosé du Cap - Petit Verdot Rosé 2017


Sydfransk rosé med masser af smag og charme.

 

Rosé på Petit Verdot ser man ikke hver dag, men Besinet-familien producerer denne unikke rosé, lavet på 100% Petit Verdot druer. Vinen er kraftfuld og intens vin, som vi anbefaler at servere ved en temperatur på 8-10 grader som aperitif eller sammen med kraftige forretter, smagfulde salater og grillet kylling. 

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

29,00 DKK 89,95 DKK (spar 60,95 DKK)

Coral Coast Shiraz rosé er en frisk, frugtig og let sødmefuld rosévin, som er fremstillet af druer fra den sydøstlige del af Australien. I såvel duft som smag finder man søde, røde bær som jordbær og kirsebær i en saftig, generøs stil.

Vinen passer rigtig godt sammen med lette retter med sommersalater, kylling, grillet fisk eller pastaretter. Og så er det det oplagte glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5% Alkohol.

 

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Pirosso Rosé Puglia IGP 2018 er en frisk og let rosé, der passer rigtig godt til sommerens udendørs sammenkomster. Duft og smag er præget af modne røde sommerbær som jordbær og hindbær samt et touch af granatæble.

Vinen anbefales til de helt lette fiskeretter, skaldyr, kylling, sommersalater eller blot som et glas til ren hygge. Vinen serveres bedst ved 8-10 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

VEROSSO Primitivo Rosé 2019

Dejlig frisk og ukompliceret rosé, som langt de fleste vil kunne lide.

Både smag og duft er friske, modne røde bær: Jordbær, hindbær og ribs - og så er der i næsen en note af smuttede mandler. Vinen har medium fylde og et moderat syreniveau, der understøtter den friske frugtprofil.

Vi anbefaler at servere Verosso rosé ved ca. 8-10 grader til især fisk og lyst fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost og som et glas i godt selskab i sommersolen på terrassen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

NICTE Petalos de Rose 2019 Castilla y Leon - 150 cl. MAGNUM

* POPULÆR SPANSK ROSÉ

Winemaker Jose Manuel Corrales har fremtryllet en rigtig dejlig rosévin. Flot, lys laksefarvet i glasset med intense aromaer af hvide frugter og citrus. Smagen er frisk med fint afstemt syre og med et forfriskende og sødmefuldt touch.

Nyd vinen til fisk, skaldyr, ris, pastaretter og som aperitif ved solnedgang.

Anbefales at servere ved en temperatur på ca. 6-80 grader.

Druerne stammer fra 25 år gamle vinstokke, der vokser i 800 meters højde. De små Prieto Picudo drueklasser modnes meget langsomt og overlever det ekstreme klima i den castilianske højslette, hvor der er kølige nætter om sommeren. Vinen er lavet af den første most, der fermenterer ved lav temperatur for at bevare de intense og elegante aromaer fra de hvide frugter, der karakteriserer den.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 13% Alkohol.

199,95 DKK 249,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Pinot Noir Rosé M - Weingut Von der Mark Baden 2019 

En rosé af rang! Indsmigrende næse med skovjordbær og skovhindbær, frisk og super intens. Virkelig læskende i munden med fin syrebalance og skøn eftersmag. 

Enhver roséelsker bør ikke undlade at have den hér fast på køl i køleskabet, for den smager bare godt køleskabskold, hvornårsomhelst til sådan omtrent hvadsomhelst (bortset fra rødt kød) eller til ingenting – den klare begge med bravour!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 
119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Reserva Rosé 2019 er fremstillet på Pinot Noir druer fra det kølige Casablanca Valley, som er et af Chiles bedste områder til koldklimadruer.

Vinen er frisk med duft og smag af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt balance mellem syre og sødme i eftersmagen. En lækker rosé, som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, eller som aperitif eller bare et glas i utide i solen på terrassen. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Tidligere anmeldelse:

***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men også en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Laderas de UNX Rosado Garnacha - Navarra 2020

* GODT KØB og et rigtig godt bud på sommerens rosé!

Den er fremstillet på 100% Garnacha druer fra San Martin de Unx i Navarra fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende og frisk rosé med frugtige aromaer af røde frugter og hvide blomster. Smagen er frisk med god intensitet og en fin balance mellem frugt og syre samt en generøs mineralitet.

UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, fisk og skaldyr, lyst kød og en skøn paella.

Server og nyd denne rosévin ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol.

Denne vin har skruelåg.

 

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ZENI FZ Rosé Bardolino Chiaretto Classico DOC 2019

Super dejlig, frugtig rosé, som er fremstillet af 50% Corvina, 40% Rondinella og 10% Molinara. Duft og smag byder på friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og med et strejf af hindbær i eftersmagen. Vinen har en lækker friskhed og udtalt finesse i smagen, som giver den et næsten sofistikeret udtryk.

Serveret ved 8-10 grader er FZ Rosé perfekt som et lille glas i utide, til frokosten, fisk og skaldyr, til lyst fjerkræ eller kalv, til risotto og ikke for heftige pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

ZENI Chiaretto InANFORA Rosé 2018

* 12 måneder på amfora!

En super spændende og enormt elegant rosé, som er fremstillet på 70% Corvina og 30% Rondinella, som efter nænsom høst i små 15 kg. kasser gennemgår 24 timers maceration ved lav temperatur forud for gæringen. Efter gæring har vinen fået lov at lagre 12 måneder sammen på de fine gærrester på ler amfora.

Duften er charmerende med især fersken og hyldeblomst og så en note af lavasten. I munden opleves vinen krydret og med intense mineralske noter, der giver et behageligt friskt udtryk.

Vi anbefaler at servere vine som aperitif, til fisk, lyst fjerkræ eller blot til ren hygge i godt selskab. 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

NICTE Prieto Picudo Rosé 2019 Castilla y Leon

*Fremragende rosé!

Avelino Vegas har fremstillet en helt unik rosé på en helt speciel drue, Prieto Picudo. De mere end 20 år gamle vinstokke står i ler- og kalkholdig jord, meget typisk for området. Klimaet er klassisk Castilla med varme dage og kolde nætter. De manuelt høstede druer har gennemgået en langsom, kølig gæring for at bevare de friske frugtaromaer i vinen.

Og dét er man lykkedes med! Farven får omgående tankerne i retning af hindbær og det er da også røde bær, der dominerer i næsen: Jordbær, hindbær og ribs samt rabarber. Smagen er frisk og sprød med en god balance mellem den modne frugt og den fint afstemte syre.

Vi anbefaler at servere NICTE ved en temperatur på mellem 6 og 8 grader som aperitif, til fisk, salater, ris- og pastaretter eller til tapas tallerkenen. Eller nyd et glas på terrassen i sommersolen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

ARCO DE LA VEGA Rose - Terra de Castilla y Leon 2019 byder på intense aromaer af friske og saftige hindbær. Smagen er frisk med en let syre og et let sødmefuldt og forfriskende touch.

Vi anbefaler at nyde denne rose ved 6-8 grader til retter med lyst kød, fisk, skaldyr, ris- og pastaretter eller simpelthen bare en hyggeglas i sommervarmen.

Serverings temperatur skal anbefales til 6 til 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

29,00 DKK 99,95 DKK (spar 70,95 DKK)

ROSE SMAGEKASSE SOMMER - Bosc / Beratxa / Vega - pris for 6 flasker ***SPAR 280,70 kr. i forhold til vejledende pris på sommerens rose smagekasse. Vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker populære rosévine - indeholdende 2 x 3 forskellige gode rosévine. Prøvekassen er fyldt med tre af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

  • 2 flasker x Domaine du Bosc Syrah Rosé fra Pierre Besinet i Frankrig. En ren, flot og smagfuld rosévin med en meget lys farve. Den er ikke så sødlig, men den har en flot fylde og en lang og elegant eftersmag. En fremragende Rosé der passer perfekt til sommerens traditionelle retter med alt fra grillet laks til kylling - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
    Klik her for at læse mere:

  • 2 flasker x TORRE BERATXA Garnacha Rosé fra Navarra i Spanien. En lækker frisk, frugtrig rosé til de lune sommeraftener. Den er fremstillet på 100 % Garnacha druer. En velafbalanceret vin med en elegant og frisk syre med en gourmetagtig finish. Torre Beratxa anbefales som et glas i utide / aperitif eller til pasta, pizza, risretter og krydrede retter.
    Klik her for at læse mere:

  • 2 flasker x ARCO DE LA VEGA Rosé fra Terra de Castilla y Leon i Spanien. Aromaerne har en god intensitet i næsen med noter af hindbær, og i ganen er den frisk med en let syre, og meget aromatisk med et lidt sødt og forfriskende touch. Anbefales til risretter, lyst kød, fisk, skaldyr, buffet, pastaretter eller ren nydelse i sommervarmen.
    Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker.

299,00 DKK 579,70 DKK (spar 280,70 DKK)

AIX Rosé Coteaux d´Aix en Provence 2019

* Rosé i topklasse
* Anmelderne står i kø for at rose AIX

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
* GOLD MEDALJE - AWC 2020
* 91 point - Wine Spectator
* 91 point - "Falstaff"
Citat: Medium to light salmon coloured, with silver reflexes. Elegant red berries-confit, peaches, a touch of orange zest, a pinch of baby-bananas. A nice acidity, with a mineral character.
* Guldmedalje af "The global rosé masters"
Citat: Pretty nose with touch of apple and redcurrant. Lovely palate with refreshing acidity, red currant, raspberry, strawberry and chalk. Delicate and long finish.
* Anbefalet af "Decanter World Wine Awards"
Citat: Plum and candy nose, crisp, medium-bodied, red fruit, pink grapefruit, green apple and some spice.
* GOLD - International Wine Challenge 2016. Citat: Soft, luscious wine with fresh raspberry fruits and delicate, balanced palate.
* GOLD - International Competition 2017 - "Gilbert & Gaillard"
Citat: Beautiful pale pink color. Fragrant nose combining red fruits and creamy notes. Subtle, delicate, pure on the mouth. Exquisite style. Well balanced. The perfect partner to grilled king prawns.
* 90 point - Wine Enthusiast
Citat: Almost the highest score ever given to a rosé wine - This score placed AIX again amongst the best rosé wines in the world!
* The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Mesta Tempranillo Rosé - Organic 2020 

Mesta Tempranillo Rosé er en skøn, frisk rosé fremstillet af økologisk dyrkede druer fra La Mancha syd for Madrid. Vinen byder på masser af rød bærfrugt i både duft og smag og besidder en charmerende frugtsødme, der er særdeles flot balanceret af vinens friske karakter.

Vi anbefaler Mesta Rosé nedkølet til 6-8 grader til f.eks. laks, lyst fjerkræ eller en paella - og den smager også skønt i gode venners lag i solen.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 12% Alkohol

 

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Santa Sofia Bardolino Chiaretto Chiaretto MAGNUM

159,00 DKK 219,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Exquise Prestige Rosé 2020

Et rigtig godt bud på Sommerens rosé er Exquise Rosé Prestige med sin elegante og sarte rosa farve. Duften byder på let krydrede noter og modne, røde bær. Smagen har stor frugtkoncentration med god, dyb bærfrugt. Exquise er virkelig flot balanceret – med lige dele friskhed og moden frugt.

Perfekt som aperitif eller til fisk og skaldyr samt til lette retter af lyst kød. Bør nydes afkølet.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 12,5% Alkohol

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Cap de Coste Rosé Pays d`Oc 2021

Lækker og læskende sydfransk rosévin fremstillet udelukkende på Cinsault druer.

Cinsault har været dyrket i flere hundrede år i området, men Cinsault har mistet terræn til internationalt fashionable druer som Syrah/Shiraz og Cabernet Sauvignon, men Cinsault er imidlertid en nærmest perfekt drue til at fremstille rosé af. Når druerne tidligt om morgenen er høstet og hastet til vineriet, varer macerationen i ca. 24 timer og vinen gæres ved lave temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.

Vinen fremstår nærmest laksefarvet i glasset og lokker med en frisk bouquet af friskkværnet rød peber og ribs. Smagen er halvtør, frisk og med en behagelig smag af røde bær som ribs, jordbær og hindbær. 

Det hér kunne snildt blive sommerens rosé-hit, og er perfekt at nyde på lune sommeraftener på terrassen.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% Alkohol

79,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler