Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et bredt sortiment af rosé fra bl.a. Australien, Chile, USA, Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Danmark. Du finder hele rosé-sortimentet her. Der er alt fra lyse, sprøde rosévine med delikat balance til mørkere og kraftigere rosévine – både i den tørre og lidt sødmefulde ende. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Direkte import fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene til særdeles attraktive priser direkte til dig.

Du finder altid spændende tilbud på rosévine. Kom forbi vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg i rosé, ligesom du har mulighed for at lave en mere detaljeret søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Milestone White Zinfandel Rosé

* Perfekt rosé til sommerhygge på terrassen!

Milestone fremstilles på druer fra det solrige Californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme, hvilket giver både fylde og sødme til vinen.

Vinen er en frisk og frugtrig version af White Zinfandel med en flot laksefarvet kulør. I næsen møder man masser af jordbær, lidt blåbær, lime og lidt roser. I smagen er den blød og cremet, frisk og med en mærkbar men aldrig påtrængende sødme. Dejlig eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner. 

Her er en rosé, der er som skabt til de dejlige grillaftener med gode venner på terrassen eller båden med salater, kylling, lys fisk, krydrede retter, eller blot til ren hygge. Nyd Milestone ved en temperatur på 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 11% Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rosé er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med et perlende touch på tungen. I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som vinen selv og så alsidig, at den kan frembringe fremragende vine, om det så er sød, medium, tør, mousserende vin eller hedvin. Fans af Moscato elsker druen for dens aromatiske, eksotiske parfume og det faktum, at det velsagtens er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer.

Nyd denne Moscato Rosé, en moderne, frugtig, frizzante (perlende) vin fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet - alene, med grillede rejer eller f.eks. en let frugtsalat med sommerens bær.

Tidligere anmeldelser:

* 4,1 Point i Vivino
* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Rosé of Pinot Noir Diamond Collection 2022

Her er udelukkende anvendt Pinot Noir druer, som Coppola høster fra kølige vinmarker rundt om i Californien. Duften byder på en buket af friske jordbær, rosenblade og tørret tranebær. Smagen er frisk, båret af den rene frugt og en fin og præcis stil.

Det hér er perfekt til et glas i solen, eller som ledsager til stykke laks eller måske en salat med kylling. Druerne til denne vin høstes tidligt for at bevare mest mulig af den friske druekarakter i vinen og samtidig gærer man på ståltank ved lave temperaturer for ad den vej at lade den Pinot Noir's naturlige markante syre skabe finessen og friskheden i vinen.

“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.” - Francis Ford Coppola

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

179,00 DKK

Vignoble Ferret Rosé de Pressée Côtes de Gascogne

Vignoble Ferret Rosé de Pressée Côtes de Gascogne 2022 er en dejlig frisk rosé fra det solbeskinnede Sydfrankrig. De anvendte druer er Cabernet Sauvignon og lille del Merlot, og druerne presses direkte og har ingen yderligere skalkontakt. 

     Super Godt Køb!

Skønne rose har duft af moden rød frugt og et let citrus-strejf, der giver frisk balance i smagen.

Den direkte presning, "pressée" giver friskere og lidt lettere rosévine og Rosé de Pressée er da også en ideel rosé til varme forårs- og sommerdage. For mange vil den være den perfekte "Swimmingpool rosé", men den er også skøn til masser af fisk og skaldyr - eller til, hvis I vil have rosé til grillmaden!

 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12,5% Alkohol

 
69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

VEROSSO Primitivo Rosé 2020

Dejlig frisk og ukompliceret rosé, som langt de fleste vil kunne lide.

Både smag og duft er friske, modne røde bær: Jordbær, hindbær og ribs - og så er der i næsen en note af smuttede mandler. Vinen har medium fylde og et moderat syreniveau, der understøtter den friske frugtprofil.

Vi anbefaler at servere Verosso rosé ved ca. 8-10 grader til især fisk og lyst fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost og som et glas i godt selskab i sommersolen på terrassen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

Morandé Pionero Reserva Rosé 2019 er fremstillet på Pinot Noir druer fra det kølige Casablanca Valley, som er et af Chiles bedste områder til koldklimadruer.

Vinen er frisk med duft og smag af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt balance mellem syre og sødme i eftersmagen. En lækker rosé, som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, eller som aperitif eller bare et glas i utide i solen på terrassen. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Tidligere anmeldelse:

***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men også en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Banfi Cost'è 2022

Cost'è er en super dejlig, frisk og yderst elegant rosé i et meget moderne udtryk. Banfi holder jo til i Toscana, så "selvfølgelig" er Cost'è produceret af Sangiovese samt en meget lille procentdel Vermentino, der - modsat Sangiovese-druerne - er dyrket ude ved kysten.

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt og den yderst letdrikkelige rosé fremstår da også meget indbydende med sin flotte lyserød farve. Det er en forfriskende rosé med en delikat duft af røde bær og citrus, smagen frisk og skøn frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Perfekt ledsager til et rigt udvalg af fisk og skaldyr, eller nyd en som aperitif eller snup et glas i solen, "...just because"!

Banfi er kendt for vine af særdeles høj kvalitet og er ikke mindre en 12 gange kåret som "Best Italian Winery" ved Vinitaly.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

 

119,00 DKK 150,00 DKK (spar 31,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Rosé 2022

Lækker rosé fra Kendall-Jackson, som har fremstillet vinen på 86% Pinot Noir tilsat 14% Syrah. Druerne kommer overvejende fra Santa Barbara (51%), mens resten kommer fra Monterey, Mendocino og Sonoma.

Især Santa Barbara og Sonoma County's kølige, kystnære vinmarker giver Pinot Noir med en lys, juicy og levende karakter, mens Syrah bidrager med ekstra farve og fylde til vinen. Gæring har fundet sted i temperaturstyrede rustfri ståltanke for at bevare vinens friske frugtkarakter.

Her er masser af frisk pink grapefrugt, jordbær, friskskåret vandmelon og abrikos samt et strejf af hibiscus.

Nyd vinen ved 8-10 grader - enten som et glas i solen på terrassen eller til forårets og sommerens lette retter som fisk, salater og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Vilarnau Cava Rosado Reserva

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

129,00 DKK

Ponte Vecchio Pink Moscato Frizzante

* GODT KØB!

Denne Pink Moscato har en fin, lys farve a lá kirsebærblomster med sarte, delikate bobler. I næsen dufter den skønt af jasmin, kaprifolier, anis og appelsinblomst. Smagen er meget forfriskende med intens frugtsmag og en super fin balance mellem sødme og syre.

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og en anelse Tempranillo. Frizzante er en let mousserende vin med et moderat tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta og kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Coral Coast Shiraz rosé er en frisk, frugtig og let sødmefuld rosévin, som er fremstillet af druer fra den sydøstlige del af Australien. I såvel duft som smag finder man søde, røde bær som jordbær og kirsebær i en saftig, generøs stil.

Vinen passer rigtig godt sammen med lette retter med sommersalater, kylling, grillet fisk eller pastaretter. Og så er det det oplagte glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5% Alkohol.

 

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Pinot Noir Rosé M - Weingut Von der Mark Baden 2019 

En rosé af rang! Indsmigrende næse med skovjordbær og skovhindbær, frisk og super intens. Virkelig læskende i munden med fin syrebalance og skøn eftersmag. 

Enhver roséelsker bør ikke undlade at have den hér fast på køl i køleskabet, for den smager bare godt køleskabskold, hvornårsomhelst til sådan omtrent hvadsomhelst (bortset fra rødt kød) eller til ingenting – den klare begge med bravour!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 
119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Laderas de UNX Rosado Garnacha - Navarra 2021

* GODT KØB og et rigtig godt bud på sommerens rosé!

Den er fremstillet på 100% Garnacha druer fra San Martin de Unx i Navarra fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende og frisk rosé med frugtige aromaer af røde frugter og hvide blomster. Smagen er frisk med god intensitet og en fin balance mellem frugt og syre samt en generøs mineralitet.

UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, fisk og skaldyr, lyst kød og en skøn paella.

Server og nyd denne rosévin ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol.

Denne vin har skruelåg.

 

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ZENI FZ Rosé Bardolino Chiaretto Classico DOC 2020

Super dejlig, frugtig rosé, som er fremstillet af 50% Corvina, 40% Rondinella og 10% Molinara. Duft og smag byder på friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og med et strejf af hindbær i eftersmagen. Vinen har en lækker friskhed og udtalt finesse i smagen, som giver den et næsten sofistikeret udtryk.

Serveret ved 8-10 grader er FZ Rosé perfekt som et lille glas i utide, til frokosten, fisk og skaldyr, til lyst fjerkræ eller kalv, til risotto og ikke for heftige pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

ZENI Chiaretto InANFORA Rosé 2018

* 12 måneder på amfora!

En super spændende og enormt elegant rosé, som er fremstillet på 70% Corvina og 30% Rondinella, som efter nænsom høst i små 15 kg. kasser gennemgår 24 timers maceration ved lav temperatur forud for gæringen. Efter gæring har vinen fået lov at lagre 12 måneder sammen på de fine gærrester på ler amfora.

Duften er charmerende med især fersken og hyldeblomst og så en note af lavasten. I munden opleves vinen krydret og med intense mineralske noter, der giver et behageligt friskt udtryk.

Vi anbefaler at servere vine som aperitif, til fisk, lyst fjerkræ eller blot til ren hygge i godt selskab. 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Let duft af stikkelsbær og jordbær. I smagen røde kirsebær, krydderier, hvid peber og citrus. Lidt spinkel. Pæn syre og frugtig afslutning.

I duften træder både stikkelsbær og jordbær øjeblikkeligt frem og giver en cremet og blød aroma. Smagen byder på endnu flere bærnuancer som sammen med hvid peber og citrus giver en perfekt balance. En utrolig fuldendt dansk rosévin.

Årgang 2018

11,5% alk. Flasken indeholder 75 CL.

 

185,00 DKK

ARCO DE LA VEGA Rose - Terra de Castilla y Leon 2019 byder på intense aromaer af friske og saftige hindbær. Smagen er frisk med en let syre og et let sødmefuldt og forfriskende touch.

Vi anbefaler at nyde denne rose ved 6-8 grader til retter med lyst kød, fisk, skaldyr, ris- og pastaretter eller simpelthen bare en hyggeglas i sommervarmen.

Serverings temperatur skal anbefales til 6 til 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

AIX Rosé Coteaux d´Aix en Provence 2022

* Rosé i topklasse og anmelderne står i kø for at AIX!

Måske den bedste årgang til dato!

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
* GOLD MEDALJE - AWC 2020
* 91 point - Wine Spectator
* 91 point - "Falstaff"
* GOLD - "The global rosé masters"
* 90 point - Wine Enthusiast
* The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

139,00 DKK 199,00 DKK (spar 60,00 DKK)

AIX Rose Coteaux d´Aix en Provence 2022 - MAGNUM 150 cl.

Rosé er bare endnu federe fra magnumflasker!

 Rosé i topklasse og anmelderne står i kø for at AIX!

Måske den bedste årgang til dato!

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
 GOLD MEDALJE - AWC 2020
 91 point - Wine Spectator
 91 point - "Falstaff"
 GOLD - "The global rosé masters"
 90 point - Wine Enthusiast
 The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 150 cl. 13% Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

NICTE Rosa Pálido Castilla y León 2021

Populær rosévin, der er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en elegant, sart farve med laksefarvede skær. God aromatintensitet med noter af hvide stenfrugter og citrus. Smagsmæssigt er den på én gang frisk med et dejligt syrelift udtalt aromatisk sødmefuld.

* RIGTIG GODT KØB!

Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som et glas i solnedgangen. Vi anbefaler at nyde Rosa Pálido ved ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra mere end 25 år gamle Prieto Picudo vinstokke, der vokser i 800 meters højde. De små klaser af Prieto Picudo druer modner kun ganske langsomt i det ekstreme klima på Castilla's højslette med kølige nætter i den hede sommer. Vinen er fermenteret ved lav temperatur for at bevare og fremhæve den elegante, primære frugt i vinen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Cap de Coste Rosé Pays d`Oc 2021

Lækker og læskende sydfransk rosévin fremstillet udelukkende på Cinsault druer.

Cinsault har været dyrket i flere hundrede år i området, men Cinsault har mistet terræn til internationalt fashionable druer som Syrah/Shiraz og Cabernet Sauvignon, men Cinsault er imidlertid en nærmest perfekt drue til at fremstille rosé af. Når druerne tidligt om morgenen er høstet og hastet til vineriet, varer macerationen i ca. 24 timer og vinen gæres ved lave temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.

Vinen fremstår nærmest laksefarvet i glasset og lokker med en frisk bouquet af friskkværnet rød peber og ribs. Smagen er halvtør, frisk og med en behagelig smag af røde bær som ribs, jordbær og hindbær. 

Det hér kunne snildt blive sommerens rosé-hit, og er perfekt at nyde på lune sommeraftener på terrassen.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% Alkohol

79,95 DKK

IVATY Rosé Gris Mineral Pays d´Herault Magnum.

IVATY Rosé er lavet på klassiske, sydfranske druesorter fra 25 år gamle vinstokke i dette drueforhold: Grenache 60%, Cinsault 20% og Carignan 20%.

En rigtig skøn, frisk sommerrosé.     

Med sin sarte rosa fremtoning i glasset er IVATY en bedragerisk sag, for den herlige bouquet, med en intens duft af jasmin, hindbær, lime og krydderier har langt større intensitet, end den sarte farve antyder. Der er også fuld skrue på smagen af hindbær, ribs og grapefrugt, eksotiske frugter samt en meget blød og frisk eftersmag. Storslået balance med en præcist doseret syre.

IVATY er en eminent rosé, der anbefales et skaldyrsfad i strandkanten, som ledsager til sommerens frokoster, pastaretter, lyst fjerkræ eller ganske enkelt som et glas i utide.

Nyd vinen afkølet ved 6 - 8 grader.

1,5L - 13% Alkohol

199,00 DKK

Elysis Cabernet d'Anjou 2021

Dejlig rosé fremstillet på Cabernet Franc og bare en anelse Cabernet Sauvignon fra Anjou i Loire-dalen.

Når man sidder med et glas Cabernet d'Anjou i hånden, er man sikker på at få en rosé med en anelse sødme, idet der i appellationsregulativerne er indføjet et minimumsindhold på 10 gram restsukker pr. liter. Til gengæld er sødmen smukt balanceret af en forfriskende syre, der bidrager til en super dejlig og letdrikkelig rosé.

Såvel i duft og smag vil man støde på noter af jordbær og hindbær, rabarber, galiamelon og lidt citronverbena.

Nyd vinen afkølet til en 6-8 grader til f.eks. melon m/tørret skinke, kylling og til stærkt krydrede, asiatisk inspirerede retter med både fisk, rejer og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10,5% Alkohol 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Dominio de UNX 2021

Dominio de UNX Rosé er fremstillet på saignée-metoden, hvor drueskallerne får lov at trække med, hvorved man kan trække farve ud af skallerne, indtil man opnår den ønskede farve.

Vinen er lavet på Garnacha druer fra Navarra i det nordlinge Spanien og besidder intense men samtidig subtile og delikate aromaer af jordbær og hindbær samt hvide blomster og noter af anis.

***** GOLD MEDAL - Berliner Wine Trophy

Smagen er frisk og i rigtig fin balance. Frisk, rød frugt og en krydret finish og med en smukt afstemt syre.

Dominio de UNX er perfekt til fisk, asiatiske retter, grillede grøntsager, ris- og pastaretter - eller som et glas i det bedste selskab.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Domaine Horgelus Rosé, Côtes de Gascogne 2021

Til denne vin fra Côtes de Gascogne i det sydvestlige Frankrig er benyttet et klassisk, sydvestfransk blend bestående af Merlot, Tannat og Cabernet Sauvignon og resultatet er en intens, kompleks duft af vilde jordbær, citrusfrugt og friske solbær.

Vinen er blød og let at gå til og forstå - og så er den en glimrende ledsager til sommerens tapas og grillretter eller bare som et glas i utide, "just because..."

 1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vignobles Berthier Sancerre Rosé 2021

Dejlig, tør men også ganske frugtig rosé med masser af finesse og friskhed. Duft karakteriseres af ribs, abrikos og fersken og i munden er der både den smidighed og forfriskende syre, man forbinder med vine på Pinot Noir.

Server Berthier Sancerre Rosé ved 8-10 °C nu eller i løbet af de næste 2-3 år - f.eks. til krydrede, indiskinspirerede retter, til grillet fisk og skaldyr eller bare som et glas i utide med gode venner...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

 

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

The Secretary Bird - Rosé

Good value for the money fra Western Cape i Sydafrika. Vinmageren Robin Naylor, ved besigtigelse af vinmarkerne fandt en sekretærfugl vandrende rundt mellem vinstokkene og besluttede sig for at vinen fra disse saftspændte druer skulle kaldes ”Secretary Bird”. 

Druerne fra dette kystnære område, med positiv indflydelse og afkøling fra havet, høstes tidligt om morgenen og bringes umiddelbart efter til vineriet for presning og gæring i temperaturkontrollerede ståltanke.

Råmaterialet til denne friske rosé, stammer fra gamle cinsault ”bush vines” vinstokke, dvs. dyrket fritstående uden opbinding. Dette er en saftig og frugtig rosé på håndhøstede druer med en intens duftnote af hindbær, jordbær og en let blomstret krydring. Overvejende tør, men med en besnærende frugtsødme. Nyd den afkølet som aperitif eller som ledsager til lettere retter.  

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12% alkohol.

69,00 DKK

Mas de la Baronne 2022

Sprød, frisk og delikat rosé fra Coteaux d'Aix en Provence, som viser, at vin i super flot kvalitet sagtens kan være til at betale!

     90 Point WINE SPECTATOR (årgang 2021)

I denne vin udfoldes der et væld af aromaer som hindbær, jordbær samt fersken. Smagen er dejlig frisk med et opfriskende mineralsk pift i eftersmagen.

På kalkholdig og stenet jord i det solrige og ganske blæsende middelhavsklima dyrkes vinstokkene ud fra ønsket om bæredygtigt landbrug.

Til denne dejlige rosé er anvendt 70% Grenache Noir, 28% Syrah og 2% Vermentino.

Vinens friskhed gør Mas de la Baronne fortrinlig til fisk og skaldyr (og smid bare en hummer med på skaldyrsfadet!), forskellige asiatiske køkkener, lette salater, som frokost-rosé eller bare som ren nydelse i varmen...

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13,5% Alkohol

99,95 DKK 129,95 DKK (spar 30,00 DKK)
Foncalieu 'Le Versant' Grenache Rosé Pays d'Oc IGP 2022 er en dejlig forfriskende og sprød rosévin fremstillet på Grenache.

Duften er enormt indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk og sprød med røde bær touch samt en behagelig, forfriskende syre i vinen.

Prøv Le Versant rosé til f.eks. salater, kylling (gerne fra grillen), grillbuffeten eller som et glas i solen i godt selskab.

Le Versant er vegansk.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol

79,95 DKK 119,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Foncalieu 'La Rosaline' Rosé Pays d'Oc 2022

Charerende, sydfransk rosé i en ligefrem og frugtig stil. La Rosaline er fremstillet af Grenache og Syrah og smager dejligt med sine toner af jordbær, melon og et potpourri af blomster

Nyd denne vin som aperitif eller i solide slurke til sommerens lettere retter som kylling, salater (f.eks. en Ceasar), til frokosten - eller måske i solen - "just because..."

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Vignerons Dumnacus Rosé d'Anjou 2022

Måske den bedste Rosé d'Anjou vi har smagt!

Vinen er fremstillet overvejende på én af Anjou's klassiske druesorter, Grolleau, hvortil der er tilsat især lidt Gamay. Vinen har - lidt atypisk for Rosé d'Anjou - fået 3 måneder på fad. 

En rigtig dejlig, frugtig sommervin med masser af moden, rød bærfrugt. Her er en skøn balance mellem sødmen i vinen og en friskhed, som gør den super let at nyde i sommersolen.

Den er blevet revet væk denne sommer - og det er måske sommerens bedste allround rosé.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 10,5% Alkohol

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Vignoble Ferret Rosé de Pressée Côtes de Gascogne

Vignoble Ferret Rosé de Pressée Côtes de Gascogne 2022 er en dejlig frisk rosé fra det solbeskinnede Sydfrankrig. De anvendte druer er Cabernet Sauvignon og lille del Merlot, og druerne presses direkte og har ingen yderligere skalkontakt. 

         *****Super Godt Køb!

Skønne rose har duft af moden rød frugt og et let citrus-strejf, der giver frisk balance i smagen.

Den direkte presning, "pressée" giver friskere og lidt lettere rosévine og Rosé de Pressée er da også en ideel rosé til varme forårs- og sommerdage. For mange vil den være den perfekte "Swimmingpool rosé", men den er også skøn til masser af fisk og skaldyr - eller til, hvis I vil have rosé til grillmaden!

 

Kassekøbet her indeholder 6 flasker – 75 cl. 12,5% Alkohol
 

399,00 DKK 599,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Valdelacierva Rosado de Lágrima

Efter manuel høst transporteres druerne (100% Garnacha) til vingården i små kasser og holdes nedkølet for at bevare deres fulde aromatiske potentiale. Efter en kort periode med maceration med skallerne udvælges 60% af den fritløbende most (den første most opnået ved tyngdekraften alene uden presning) og fermenteres ved lav temperatur (mellem 12ºC og 14ºC) i en lille 5.000 kg kegleformet, rustfri ståltank. Når gæringen er overstået, ligger vinen sur lie i minimum 4 måneder under regelmæssig omrøring. Dette er med til at give vinen en naturlig beskyttelse, samtidig med at vinen får ekstra kompleksitet og en mere cremet tekstur.
Intens næse med aroma af jordbær, fersken, citrus og hvide blomster og smagen er frisk og med god syre, men også god vægt takket være både det markante alkoholniveau, som dog på ingen måde forstyrrer vinen, og de gentagne omrøringer under vinens tid på bærmen.

Anbefalet serverings temperatur 10-12 grader.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Sommerens smagekasse 2024

Sommerens uimodståelige smagekasse, hvor vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker gode og særdeles populære roséer.

Smagekassen er fyldt med seks af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

 • 1 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache.

  En skøn bouquet som er meget indbydende med friske noter af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bærnoter og samt en behagelig syre.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Valdelacierva Rosado Lágrima fra Bodegas Valdelacierva i Rioja i Spanien. Intens næse med aroma af jordbær, fersken, citrus og hvide blomster og smagen er frisk og med god syre, men også god vægt takket være både det markante alkoholniveau, som dog på ingen måde forstyrrer vinen, og de gentagne omrøringer under vinens tid på bærmen.
  En fremragende rosé, der passer perfekt til spanskinspirerede retter som f.eks. paella med fisk & skaldyr - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x UNX Rose Laderas de UNX Garnacha fra Navarra i Spanien. En super populær spansk rosé. Den er fremstillet på 100% Garnacha druer fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende og frisk rosé med frugtige aromaer af medium intensitet. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance. UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, en lækker paella, fisk og skaldyr.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Mas de la Baronne fra Provence i Sydfrankrig. Vinen byder på et væld af aromaer som hindbær, jordbær samt fersken. Smagen er dejlig frisk med et opfriskende mineralsk pift i eftersmagen. Som at sidde med fødderne i Middelhavet!
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Foncalieu 'La Rosaline' rosé fra Frankrig. Charmerende, sydfransk rosé i en ligefrem og frugtig stil. La Rosaline er fremstillet af Grenache og Syrah og smager dejligt med sine toner af jordbær, melon og et potpourri af blomster.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Viña Cecilia Moscato rosé Frizzante fra Spanien. Dette er sommerens og damernes ven hele året rundt. Denne Moscato er en delikat mousserende vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkoholindhold.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker

399,00 DKK 600,00 DKK (spar 201,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler