Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vi har et bredt sortiment af rosé fra bl.a. Australien, Chile, USA, Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Danmark. Du finder hele rosé-sortimentet her. Der er alt fra lyse, sprøde rosévine med delikat balance til mørkere og kraftigere rosévine – både i den tørre og lidt sødmefulde ende. Der er helt sikkert noget for enhver smag. Direkte import fra førende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden dyre mellemled, gør at vi kan sælge en stor del af vinene til særdeles attraktive priser direkte til dig.

Du finder altid spændende tilbud på rosévine. Kom forbi vores butik i Næstved eller bestil online og få vinen leveret direkte til din dør. Herunder finder du vores store udvalg i rosé, ligesom du har mulighed for at lave en mere detaljeret søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Viña Cecilia Moscato Rosé Mousserende.

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Vina Cecilia Moscato Rosé er lige så sprød og frisk som en drue plukket fra vinstokken og med et perlende touch på tungen. I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

Tidligere anmeldelser:

* 4,1 Point i Vivino
* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

* Super mousserende sommerrosé!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

ARCO DE LA VEGA Rose - Terra de Castilla y Leon 2019 byder på intense aromaer af friske og saftige hindbær. Smagen er frisk med en let syre og et let sødmefuldt og forfriskende touch.

Vi anbefaler at nyde denne rose ved 6-8 grader til retter med lyst kød, fisk, skaldyr, ris- og pastaretter eller simpelthen bare en hyggeglas i sommervarmen.

Serverings temperatur skal anbefales til 6 til 8 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Horgelus Rosé, Côtes de Gascogne 2021

Til denne vin fra Côtes de Gascogne i det sydvestlige Frankrig er benyttet et klassisk, sydvestfransk blend bestående af Merlot, Tannat og Cabernet Sauvignon og resultatet er en intens, kompleks duft af vilde jordbær, citrusfrugt og friske solbær.

Vinen er blød og let at gå til og forstå - og så er den en glimrende ledsager til sommerens tapas og grillretter eller bare som et glas i utide, "just because..."

 1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Milestone White Zinfandel Rosé California 2021

* Perfekt rosé til sommerhygge på terrassen!

Milestone fremstilles på druer fra det solrige Californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme, hvilket giver både fylde og sødme til vinen.

Vinen er en frisk og frugtrig version af White Zinfandel med en flot laksefarvet kulør. I næsen møder man masser af jordbær, lidt blåbær, lime og lidt roser. I smagen er den blød og cremet, frisk og med en mærkbar men aldrig påtrængende sødme. Dejlig eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner. 

Her er en rosé, der er som skabt til de dejlige grillaftener med gode venner på terrassen eller båden med salater, kylling, lys fisk, krydrede retter, eller blot til ren hygge. Nyd Milestone ved en temperatur på 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 11% Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

AIX Rosé Coteaux d´Aix en Provence 2020

* Rosé i topklasse og anmelderne står i kø for at AIX!

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
* GOLD MEDALJE - AWC 2020
* 91 point - Wine Spectator
* 91 point - "Falstaff"
* GOLD - "The global rosé masters"
* 90 point - Wine Enthusiast
* The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Morandé Pionero Reserva Rosé 2019 er fremstillet på Pinot Noir druer fra det kølige Casablanca Valley, som er et af Chiles bedste områder til koldklimadruer.

Vinen er frisk med duft og smag af jordbær, hindbær samt lidt noter af røde roser samt en perfekt balance mellem syre og sødme i eftersmagen. En lækker rosé, som egner sig perfekt til sommerens grillmad, paella, kylling, kalvekød, friske grøntsager, eller som aperitif eller bare et glas i utide i solen på terrassen. Vinen bør serveres køligt ved 8-10 grader.

Tidligere anmeldelse:

***** 5 Stjerner i VinAvisen uge 26-2015 (årgang 2014) - de skrev:
En liflig rosévin med en meget ren og klar Pinot-smag. Den har god tørhed, men også en lækker, lille sødme og dertil en frisk syre. Fin til mad. Flasken har skruelåg.  

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

VEROSSO Primitivo Rosé 2020

Dejlig frisk og ukompliceret rosé, som langt de fleste vil kunne lide.

Både smag og duft er friske, modne røde bær: Jordbær, hindbær og ribs - og så er der i næsen en note af smuttede mandler. Vinen har medium fylde og et moderat syreniveau, der understøtter den friske frugtprofil.

Vi anbefaler at servere Verosso rosé ved ca. 8-10 grader til især fisk og lyst fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost og som et glas i godt selskab i sommersolen på terrassen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

Vilarnau Cava Rosado Reserva

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

* Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.
 
5***** (ud af 5) i vinavisen. Test citat:
Blød og lækker mousserende rosé med en fin sødme - og bestemt ikke den smag af syltetøj, man finder i nogle roséer. Med sine krydrede toner er den fortræffelig til mad. Vinen er lavet på den lokale drue Trepat samt Pinot Noir.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Ponte Vecchio Pink Moscato Frizzante

* GODT KØB!

Denne Pink Moscato har en fin, lys farve a lá kirsebærblomster med sarte, delikate bobler. I næsen dufter den skønt af jasmin, kaprifolier, anis og appelsinblomst. Smagen er meget forfriskende med intens frugtsmag og en super fin balance mellem sødme og syre.

Ponte Vecchio er lavet på Moscato og en anelse Tempranillo. Frizzante er en let mousserende vin med et moderat tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta og kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Coral Coast Shiraz rosé er en frisk, frugtig og let sødmefuld rosévin, som er fremstillet af druer fra den sydøstlige del af Australien. I såvel duft som smag finder man søde, røde bær som jordbær og kirsebær i en saftig, generøs stil.

Vinen passer rigtig godt sammen med lette retter med sommersalater, kylling, grillet fisk eller pastaretter. Og så er det det oplagte glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker - 12,5% Alkohol.

 

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Pinot Noir Rosé M - Weingut Von der Mark Baden 2019 

En rosé af rang! Indsmigrende næse med skovjordbær og skovhindbær, frisk og super intens. Virkelig læskende i munden med fin syrebalance og skøn eftersmag. 

Enhver roséelsker bør ikke undlade at have den hér fast på køl i køleskabet, for den smager bare godt køleskabskold, hvornårsomhelst til sådan omtrent hvadsomhelst (bortset fra rødt kød) eller til ingenting – den klare begge med bravour!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

Markerne er beliggende i det nordlige Baden, i Rhindalen overfor Strassbourg på den franske side i Alsace. Her, i området Ortenau i bjergområdet omkring Schwarzwald, har jordbunden et højt indhold af granit og terrænet er stejlt, hvorfor både dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft. Derved behandles druerne ekstra nænsomt. Klimaet i dette område er absolut gunstigt med varme dage og kølige nætter, derved modnes druerne meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger. 
119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Laderas de UNX Rosado Garnacha - Navarra 2021

* GODT KØB og et rigtig godt bud på sommerens rosé!

Den er fremstillet på 100% Garnacha druer fra San Martin de Unx i Navarra fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende og frisk rosé med frugtige aromaer af røde frugter og hvide blomster. Smagen er frisk med god intensitet og en fin balance mellem frugt og syre samt en generøs mineralitet.

UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, fisk og skaldyr, lyst kød og en skøn paella.

Server og nyd denne rosévin ved 6-8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol.

Denne vin har skruelåg.

 

49,95 DKK 99,95 DKK (spar 50,00 DKK)

ZENI FZ Rosé Bardolino Chiaretto Classico DOC 2020

Super dejlig, frugtig rosé, som er fremstillet af 50% Corvina, 40% Rondinella og 10% Molinara. Duft og smag byder på friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og med et strejf af hindbær i eftersmagen. Vinen har en lækker friskhed og udtalt finesse i smagen, som giver den et næsten sofistikeret udtryk.

Serveret ved 8-10 grader er FZ Rosé perfekt som et lille glas i utide, til frokosten, fisk og skaldyr, til lyst fjerkræ eller kalv, til risotto og ikke for heftige pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

ZENI Chiaretto InANFORA Rosé 2018

* 12 måneder på amfora!

En super spændende og enormt elegant rosé, som er fremstillet på 70% Corvina og 30% Rondinella, som efter nænsom høst i små 15 kg. kasser gennemgår 24 timers maceration ved lav temperatur forud for gæringen. Efter gæring har vinen fået lov at lagre 12 måneder sammen på de fine gærrester på ler amfora.

Duften er charmerende med især fersken og hyldeblomst og så en note af lavasten. I munden opleves vinen krydret og med intense mineralske noter, der giver et behageligt friskt udtryk.

Vi anbefaler at servere vine som aperitif, til fisk, lyst fjerkræ eller blot til ren hygge i godt selskab. 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Let duft af stikkelsbær og jordbær. I smagen røde kirsebær, krydderier, hvid peber og citrus. Lidt spinkel. Pæn syre og frugtig afslutning.

I duften træder både stikkelsbær og jordbær øjeblikkeligt frem og giver en cremet og blød aroma. Smagen byder på endnu flere bærnuancer som sammen med hvid peber og citrus giver en perfekt balance. En utrolig fuldendt dansk rosévin.

Årgang 2018

11,5% alk. Flasken indeholder 75 CL.

 

185,00 DKK

NICTE Rosa Pálido Castilla y León 2021

Populær rosévin, der er lavet af winemaker Jose Manuel Corrales. Den har en elegant, sart farve med laksefarvede skær. God aromatintensitet med noter af hvide stenfrugter og citrus. Smagsmæssigt er den på én gang frisk med et dejligt syrelift udtalt aromatisk sødmefuld.

* RIGTIG GODT KØB!

Vinen anbefales til fisk og skaldyr, ris- eller pastaretter og som et glas i solnedgangen. Vi anbefaler at nyde Rosa Pálido ved ca. 7-10 grader.

Druerne stammer fra mere end 25 år gamle Prieto Picudo vinstokke, der vokser i 800 meters højde. De små klaser af Prieto Picudo druer modner kun ganske langsomt i det ekstreme klima på Castilla's højslette med kølige nætter i den hede sommer. Vinen er fermenteret ved lav temperatur for at bevare og fremhæve den elegante, primære frugt i vinen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Exquise Prestige Rosé 2020

Et rigtig godt bud på Sommerens rosé er Exquise Rosé Prestige med sin elegante og sarte rosa farve. Duften byder på let krydrede noter og modne, røde bær. Smagen har stor frugtkoncentration med god, dyb bærfrugt. Exquise er virkelig flot balanceret – med lige dele friskhed og moden frugt.

Perfekt som aperitif eller til fisk og skaldyr samt til lette retter af lyst kød. Bør nydes afkølet.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 12,5% Alkohol

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

IVATY Rosé Gris Mineral Pays d´Herault Magnum.

IVATY Rosé er lavet på klassiske, sydfranske druesorter fra 25 år gamle vinstokke i dette drueforhold: Grenache 60%, Cinsault 20% og Carignan 20%.

En rigtig skøn, frisk sommerrosé.     

Med sin sarte rosa fremtoning i glasset er IVATY en bedragerisk sag, for den herlige bouquet, med en intens duft af jasmin, hindbær, lime og krydderier har langt større intensitet, end den sarte farve antyder. Der er også fuld skrue på smagen af hindbær, ribs og grapefrugt, eksotiske frugter samt en meget blød og frisk eftersmag. Storslået balance med en præcist doseret syre.

IVATY er en eminent rosé, der anbefales et skaldyrsfad i strandkanten, som ledsager til sommerens frokoster, pastaretter, lyst fjerkræ eller ganske enkelt som et glas i utide.

Nyd vinen afkølet ved 6 - 8 grader.

1,5L - 13% Alkohol

199,00 DKK

Elysis Cabernet d'Anjou 2021

Dejlig rosé fremstillet på Cabernet Franc og bare en anelse Cabernet Sauvignon fra Anjou i Loire-dalen.

Når man sidder med et glas Cabernet d'Anjou i hånden, er man sikker på at få en rosé med en anelse sødme, idet der i appellationsregulativerne er indføjet et minimumsindhold på 10 gram restsukker pr. liter. Til gengæld er sødmen smukt balanceret af en forfriskende syre, der bidrager til en super dejlig og letdrikkelig rosé.

Såvel i duft og smag vil man støde på noter af jordbær og hindbær, rabarber, galiamelon og lidt citronverbena.

Nyd vinen afkølet til en 6-8 grader til f.eks. melon m/tørret skinke, kylling og til stærkt krydrede, asiatisk inspirerede retter med både fisk, rejer og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10,5% Alkohol 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Hahn Winery Rosé 2019

Pinot Noir-specialisten Hahn har fremstillet en læskende, velskabt californisk kvalitetsrosé på Pinot Noir. En rosé med tårnhøjt charmetal.

Roséen er at betragte som værende næsten tør, og Pinot Noir's naturligt lave indhold af tannin muliggør en smuk farve i vinen uden samtidig at udtrække for højt indhold af tannin.

Den kystnære del af Salinas-dalen har gunstige klimatiske betingelser i forhold til at bevare den syre i druerne, der er så vigtig for at lave god rosé. En lang vækstsæson bidrager dels hertil, men giver også forøget intensitet i den færdige vin. Kombinationen af et modereret klima og mange solskinstimer giver optimale forhold til dyrkning af ikke mindst sorter som Pinot Noir.

Modsat husets røde Pinot Noir vine, så både gæres og lagres denne rosé udelukkende på rustfri ståltanke efter den kortvarige maceration, så vinen beholder maksimal friskhed.

I såvel duft som smag finder man hér klassiske Pinot Noir-noter med hindbær og kirsebær samt lidt vandmelon og et fint strejf af hybenrosenblade.

Nydes tempereret ved ca. 8-10° enten som aperitif, til salaten eller til f.eks. kylling, laks eller sushi.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14% Alkohol

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Ca Chat Rosé Pink Cat 2019

Ca Chat er fremstillet 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Cinsault fra Roussilion området i et tørt og solrigt område af det allersydligste Frankrig.

Roséen står så flot i glasset og duften er tæt og kompakt. Fersken og jordbær og med et let krydret strejf karakteriserer både duft og den friske, sprøde smag. Ved ca. 8 grader er her en perfekt ledsager til lette asiatiske retter, en kraftig sommersalat eller til kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

79,95 DKK 149,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Dominio de UNX 2021

Dominio de UNX Rosé er fremstillet på saignée-metoden, hvor drueskallerne får lov at trække med, hvorved man kan trække farve ud af skallerne, indtil man opnår den ønskede farve.

Vinen er lavet på Garnacha druer fra Navarra i det nordlinge Spanien og besidder intense men samtidig subtile og delikate aromaer af jordbær og hindbær samt hvide blomster og noter af anis.

***** GOLD MEDAL - Berliner Wine Trophy

Smagen er frisk og i rigtig fin balance. Frisk, rød frugt og en krydret finish og med en smukt afstemt syre.

Dominio de UNX er perfekt til fisk, asiatiske retter, grillede grøntsager, ris- og pastaretter - eller som et glas i det bedste selskab.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Vignobles Berthier Sancerre Rosé 2021

Dejlig, tør men også ganske frugtig rosé med masser af finesse og friskhed. Duft karakteriseres af ribs, abrikos og fersken og i munden er der både den smidighed og forfriskende syre, man forbinder med vine på Pinot Noir.

Server Berthier Sancerre Rosé ved 8-10 °C nu eller i løbet af de næste 2-3 år - f.eks. til krydrede, indiskinspirerede retter, til grillet fisk og skaldyr eller bare som et glas i utide med gode venner...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

 

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler