Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Berto Bianco Vermouth

Berto Bianco Vermouth er en super dejlig vermouth fra Piemonte i det nordlige Italien. Dét her både dufter og smager af sol og sommer - og af fest!

Vi anbefaler at nyde denne dejlige vermouth på is med en skive citron eller en appelsinskal. 

 

179,00 DKK 229,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Berto Rosso Vermouth

Berto Rosso Vermouth er en skøn vermouth fra Piemonte-regionen i det nordlige Italien. Den på én gang både søde og bitre vermouth fungerer perfekt som iskold aperitivo, men den er også yderst lækker til chokolade- og hasselnøddedesserter. 

Rosso er en kombination af fine piemontesiske vine, aromatiske urter, eksotiske krydderier og krystalsukker, som blandes sammen med en neutral druesprit og lagres langsomt i tanke af rustfrit stål.

Modsat af, hvad mange nok tror, så stammer den mørke farve på Berto Rosso Vermouth ikke fra rødvin men derimod fra en kombination af de anvendte planter og det tilsatte karamelliserede sukker.

179,00 DKK 229,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ruby Rosé Vermouth

Ruby Rosé Vermouth er produceret ved foden af Dolomitterne. Den er baseret på frisk dejlig rosévin fra Bardolino. Vinen kombineres omhyggeligt med 21 krydderier og urter, primært fra det lokale område. Ruby rosé er meget tilgængelig, og den er perfekt til en vermouth/tonic eller bare på is med en skive pink grape.

1 flaske indeholder 75 cl. - 15% Alkohol

199,00 DKK

Ruby Red Vermouth

Ruby Red Organic Vermouth er fremstillet af økologisk rødvin af høj kvalitet fra Toscana. Den karakteristiske Sangiovese drue giver fylde til denne fremragende økologiske aperitif. Der anvendes 16 specielt udvalgte urter til at producere denne fyldige vermouth, der passer til enhver lejlighed. Server den direkte fra flasken med isterninger og en skive appelsin eller brug den som ingrediens i en klassisk Negroni.

* ØKOLOGISK

1 flaske indeholder 75 cl. - 15% Alkohol

199,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler