Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af hvidvine fra Sydafrika. I øjeblikket finder du udelukkende Kanoon, der har ry for en høj kvalitetsstandard til prisen. Kunne du tænke dig en hvidvin med en frisk eftersmag og med lidt sødme, så er denne lige sagen. Forkæl dig selv og dine gæster med en delikat flaske til en god pris. Har du spørgsmål i forbindelse med vinen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Klein Constantia - Sauvignon Blanc

Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård", og i Wine & Spirits har Klein Constantia været blandt "Top 25 vineyards" i verden. På Tim James’ www.grape.co.za blev Klein Constantia i 2014 udnævnt til at være blandt de 20 bedste vinerier.

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika – og måske endda en af de bedste i verden. Der er lagt stor vægt på at udtrykke Klein Constantia-stilen i denne vin, som består af druer fra forskellige vinmarker på ejendommen. De holdes hver især adskilt i hele vinfremstillingsprocessen for til sidst at blive forsigtigt blandet sammen for at opnå den helt perfekte præsentation af det unikke terroir på Klein Constantia. Hver portion druer bliver håndsorteret, og druerne bliver presset forsigtigt for optimalt at kunne bruge den most, der løber frit fra druerne. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer, og den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter .Man har simpelthen skabt en vin, der udtrykker vinmarkerne helt fantastisk, og som virkelig respekterer det helt specielle terroir på Klein Constantia.

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af flint, citrus og tropiske frugter, frisk og samtidig fyldig frugtsmag med noter af melon og citrusfrugt samt syre og mineralitet, som er helt speciel for Klein Constantias. Vinen afsluttes med en lang, behagelig og forfriskende eftersmag.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 13,5% alkohol.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Klein Constantia - Metis Sauvignon Blanc

Inspireret af Pascal Jolivet og hans holistiske tilgang til vinfremstilling i Sancerre. Ved hjælp af en unik og minimalistisk tilgang til vinfremstilling, var de i stand til at lave en vin, der viser det sande udtryk for Constantia terroir.

Navnet Metis refererer til samarbejde mellem de to lande for at producere denne vin. Denne sammensmeltning af filosofier afspejles i blomsten på etiketten, der er en hybrid af den sydafrikanske Protea og den franske iris.

Lys og let i udseende med friske citrusaromaer. Vinen har en rund og udtryksfuld smag, fyldig og med en frisk syre. Den afsluttes med en lang mineral- og limesmag.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 14% alkohol.

 

 

199,00 DKK

Klein Constantia - Riesling 2016

Høsten faldt tidligt hos Klein Constantia i 2016. Det resulterende i druer med modne smage, stor syre og fin pH-balance som er idéelt til at fremstille god riesling. Denne årgang markerer husets fjerde høst af Riesling fra denne blok, og det ses tydeligt, hvordan de begynder at forstå terroiret, de arbejder med.

Lys, grøn og gylden i udseende. I næsen finder man noter af ferskner, blomstrede aromaer og en fin mineralitet. Smagen er fyldig, men frisk og aromatisk med en god rygrad af syre. Citrus-noter varer længe i finishet og understøttes af den fyldige men elegante mundføle.

Denne riesling er lavet efter minimalistiske og lav-intervenerende forskrifter. Druernes gæring påbegyndes i før mosten, således at noget af skallerne struktur overføres til vinen. Vinen undergår koldgæring og lagres på lees i 6 måneder. Der tilsættes ingen enzymer i løbet af vinifikationen.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% alkohol.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

The Secretary Bird - Sauvignon Blanc 

En vin der er glimrende value for money. Den repræsenterer på bedste vis Sydafrikas vilde dyreliv, her måske dog i en mindre ”vild” udgave.

Winemaker Robin Naylor i Western Cape, fandt ved besigtigelse af vinmarkerne en sekretærfugl vandrende rundt mellem vinstokkene og besluttede sig for at vinen fra disse saftspændte druer skulle kaldes ”Secretary Bird”.

Druerne fra dette kystnære område, med positiv indflydelse og afkøling fra havet, høstes tidligt om morgenen og bringes umiddelbart efter til vineriet for presning og gæring i temperaturkontrollerede ståltanke. Lagrer efter fermentering ufiltreret indtil tapning, for optimal koncentration af aromastofferne. Forbløffende intens og super-aromatisk sauvignon blanc med stor duft af græs, hyldebær, citrus og eksotisk frugt. Er tør, sprød og frisk og nydes bedst ved ca. 8°.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13%alkohol.

69,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler