Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Næstved Vinkompagni fører et bredt udvalg af vine fra hele verden i almindelig størrelse vinflasker samt et lille udsnit af små flasker vin i størrelsen 37,5 cl. En lille flaske vin kan være en måde at prøve en vin af, inden man køber en fuld flaske, men de er også oplagte at tage med i picnickurven.

Vores små flasker vin fås både med rødvin, hvidvin og rosé, ligesom vi også fører Prosecco på de helt små 20 cl. flasker. Bestil online eller kig ind i vores butik i Næstved.

Sorter resultater:

Barone Montalto Pinot Grigio 2019 er en tør, frisk og let vin, hvor duft og smag bringer tankerne hen på moden pære og grønne æbler med et let blomstret tilsnit. Barone Montalto laver superfriske hvidvine med sprød syre uden den overmodne frugt, der traditionelt har tynget hvidvine fra Siciliens ry. Her er en vin med både charme og friskhed. En vin, der ubesværet ledsager langt de fleste hvidvinsretter. Montalto Pinot Grigio nydes bedst ung, mens friskheden og den sprudlende frugt har overtaget i vinen.

En kasse indeholder 12 flasker - 37,5 cl. 12% Alkohol.

39,95 DKK

Barone Montalto Nero d´Avola 2017 37,5 cl.

Massive investeringer i reetablering af gamle vinmarker har gjort Sicilien til en af Italiens mest dynamiske vinregioner, hvor et stabilt, tørt klima og gode modningsbetingelser passer perfekt til de stedbundne druetyper i hænderne på yngre vinmagere med blod på tanden og Barone Montalto har nu gennem fem generationer dyrket vin på sydvestkysten, nær Marsala, hvor milde briser fra Middelhavet tilfører markerne en smule fugt og holder sommertemperaturerne i skak.

Den lokale rødvinsdrue Nero d'Avola dyrkes på lavproduktive vinmarker og denne saftige rødvin har således hentet sin krydrede og varme karakter fra denne drue, som sagtens kan stå på egne ben.

Vinen fremtræder dybrød og duften er frugtig med toner af krydderier. I munden præsenterer den sig med god smagsfylde med en note af vanilje fra den partielle fadlagring og afslutter med pæn længde i eftersmag. Prøv vinen til traditionelle, italienske pastaretter, grillede retter eller som en blød og frugtig hyggevin. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på ca.16-17°.

En kasse indeholder 12 flasker - 37,5 cl. 13,5% Alkohol.

39,95 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler