Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Herhjemme var vodka tidligere udelukkende en spiritus, man brugte i drinks, men denne opfattelse er ved at ændre sig. Vodka kan bruges til et væld af lækre drinks, men en god vodka kan også drikkes rent. For at få den optimale smagsoplevelse ud af en vodka, skal den helst have en temperatur mellem 7-14 grader.

Så selvom det er nemt at lægge vodkaen i fryseren, så har den bedst af en plads i køleskabet, da den rette temperatur vil få vodkaens sarte noter og aromaer til at træde rigtig frem. Vodka er værd at prøve som et alternativ til snapsen, når der står smørrebrød eller julemad på menuen, og den er selvfølgelig også oplagt i en drink – prøv f.eks. en Headless Horseman, som består af vodka, lemon bitter, ginger ale og appelsinskiver. Enkelt og lækkert.

Hos Næstved Vinkompagni hjælper vi dig gerne på vej med købet af din næste vodka.

Sorter resultater:

Smagen af Vodka Bornholm er blød og elegant.

Vodkaen er lavet af økologisk hvede og lagres med 2 mia. år gammel granit fra Bornholm. Granitten udskiller mineraler, som giver vodka sin specielle bløde smag.

Med Vodka Bornholm vil vi gerne præsentere en vodka af økologisk kvalitet, der viser, at smagen af vodka kan være lige så behagelig og livlig som andre spiritus - alene og i cocktails.

239,00 DKK
Vodka Bornholm Rosé Edition er en økologisk kvalitets spiritus, som kombinerer noterne og den smukke rubinrøde farve fra den danske Barfod Cabernet Cantor 2021 med den glasklare Vodka Bornholm. Den er kun lavet i begrænset oplag.
 
Vodka Bornholm får sin afrundede smag fra lagring på mere end 2 milliarder år gammel bornholmsk granit. Den udsøgte rosé tilføjer en aroma af kirsebær, jordbær og hindbær samt en snert af sort peber og timian. En favorit til de varme sommeraftener, der kan nydes med tonic eller danskvand.
 
Smagen af Vodka Bornholm Rosé Edition er blød og elegant.
 
Med Vodka Bornholm Rosé Edition vil vi gerne præsentere en spiritus af høj kvalitet, der viser, at smagen af vodka kan være lige så behagelig og livlig som andre spiritus - alene og i cocktails.
 
 
Tilsammen har vi skabt en økologisk spiritus med masser af sommerlige bærnoter til hyggelige stunder.

Bemærk: Limited Edition -  begrænset antal. så længe lager haves.
299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler