Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Portvinskalender Quevedo

Fra Quevedo kan vi i år tilbyde denne flotte julekalender, hvor der bag hver af de 24 låger gemmer sig en flaske med 5 cl. portvin af bl.a.: Rosé portvin, forskellige hvide portvine, Ruby og LBV, 10 og 20 YO Tawny samt Colheita fra den velrenommerede portvinsproducent, Quevedo.

En dejlig gave til en, der holder meget af portvin.

Indeholder 24 flasker á 5 cl.

Om Quevedo:
Midt i hjertet af den smukke Douro-dal ligger Familien Quevedos vingård i den lille by San João da Pesqueira. Vingården og markerne har eksisteret igennem flere generationer. Som de fleste andre små ejere af parceller i Douro, solgte de i starten druerne til de store portvinshuse. Quevedo solgte i årtier deres druer til Taylor's, hvilket meget tydeligt fortæller om kvaliteten af druerne.

1975 var en meget varm årgang og i første omgang ville Taylor's ikke købe druerne af Quevedo. Derfor måtte advokat Oscar Sr. selv i gang med produktionen. Det resulterede i 40 portvinsfade og 40 fade med bordvin. Senere på året kom Taylor's og ønskede at købe den færdige port. Oscar Sr. var imidlertid blev tændt af arbejdet med produktionen, så familien flyttede fra Viseu og op til San Jõao de Pesqueira. 

I 1983 købte de også vingården, Quinta Vale D’Agodinho, der er deres vigtigste mark i dag. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte varetegn, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien sank - Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester. Historien fortæller, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm på grund af vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende. Om historien er sand, vides ikke.

Fra 1991 begyndte Quevedo at producere vine under deres eget navn. De byggede et nyt vineri og kældrene er siden blevet udvidet i takt med at de fik større og større marker. I dag har de mere end 100 hektar vinmarker.

I 1999 blev Claudia, Oscar Sr.’s datter, færdig som ønolog og hun overtog straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine. Senere kom også Oscar Jr. ind i familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil med hensyn til marketing, rejser, besøg mm. Quevedos succes har været overvældende, og de eksporterer i dag til hele verden.

649,00 DKK

Mac Calender Ginkalender

649,00 DKK

A.H. Riise Julekalender

December er muligvis årets mest stressede måned - og en måned, der kalder på, hvad vi danskere gør bedre en noget andet folk: Hygge!

Julekalendere er ikke længere kun forbeholdt de yngste i familien. Du får her en julekalender, der vil give julelys i øjnene på enhver A..H. Riise fan. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar, svigerfar eller din indre sørøver. Dette er muligvis den ultimative count down til juleaften.

A.H. Riise Julekalender byder på 24 forskellige oplevelser fra A.H.Riise's univers af rom, lakrids- og cream likører, som præsenteres som en bog med et udvalg af avisklip fra Riise-universet.

649,00 DKK

Mac Calender Whiskykalender

 

649,00 DKK

Mac Calender Luxus Whiskykalender

1.149,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences