Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos Slagelse Vinkompagni har vi et bredt udvalg af både danske og udenlandske specialøl. Hvis du er på udkig efter en dansk øl, så finder du hovedsagligt Krenkerup Øl og Skagen Bryghus i vores sortiment, men vi har også andre danske øl, som kan findes her på siden. Hvis du godt kunne tænke dig at prøve en lidt anderledes øl, har vi f.eks. Chili Klaus’ Ghost øl. Chili Klaus blev kendt via videoer på nettet, hvor han smager på ekstremt stærke chilier, ofte sammen med kendte danskere. Siden har han udviklet sine egne chiliprodukter, heriblandt chokolade, lakrids og øl. Vi sælger desuden øl fra Harald Blåtands Laug, som er et lokalt laug stiftet med grundlag i Slagelses vikingehistorie. De har skabt en overgæret øl med en stærk smag, som skal leder tankerne hen på Harald Blåtand og vikingerne – bestil den her på hjemmesiden og bedøm selv, om den smager af langborde og vikingetogter!

Sorter resultater:

Klosterbryggeriet Forår

Forår er en fremragende forårsøl/påskebryg - absolut én af de bedste danskproducerede forårsøl på markedet.

Undergæret bock på 6,5%, karakteriseret ved sin fyldige og let krydrede smag. Velkendt duft af lagerøl samt fine noter af malt og en øl med en fint balanceret sødme og moderat smag af humle - som korn, ramt af forårets første solstrejf.

Forår er på mange måder et udtryk for den danske specialitet, som også kunne gå under navnet påskebryg på samme måde som juleøl er en sæsonting. Forårsøl er modsat juleøl en lysere og mere forfriskende øltype og Forår er således en hyldest til den gamle tradition med at brygge brødfyldte øl til fasten - en øl, som derved kunne gøre ud for et måltid.

1 kasse indeholder 15 flasker - 50 cl. 6,5% Alkohol

39,95 DKK 46,00 DKK (spar 6,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler