Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

RÔS Solaris 2021 fra Dyrehøj vingaard er et tydeligt eksempel på, hvorledes man i Danmark for alvor kan lave lækre, friske hvidvine.
Mineralitet, friskhed og frugt er nøgleordene i denne vin, hvor både ananas og hyldeblomst skinner stærkt igennem.

De udvalgte druer i denne vin er alle håndplukket fra Dyrehøjs forskellige marker for en mere kompleks Solaris. Druerne presses nænsomt og gærer ved lave temperaturer for at bevare den primære, umiddelbare frugt.

PIWI Awards 92 point

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% alkohol

195,00 DKK

Denne vin er unikt sat sammen af vinmageren af særligt udvalgte druer. Efter gæring på en blanding af fransk eg og rustfri stål har 80% af vinen lagret på fad og de sidste 20% på rustfri stål.

Vinen fremtræder både i næse og smag utrolig vellavet, med mange noter af bl.a. hyldeblomst og tørrede abrikoser, der sammen med livlig syre og et mineralsk greb giver smuk balance i vinen.

90 point - PIWI Awards

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol

295,00 DKK

Dansk Dessertvin i topklasse.

Forfriskende dessertvin med en perfekt balance mellem friskhed og sødme. Leder tankerne hen på de lette udgaver af sauternes.

I Vinmarken har man udvalgt de mest modne solaris & Muscaris-druer og plukket dem. I vineriet har man efterfølgende presset druerne på meget forsigtig vis og blandet dem, så blandingsforholdet var 65% Solris og 35% Muscaris. Disse blev gæret ved lave temperaturer og gæringen blev stoppet ved 52 g/L Restsukker. 

Årgang 2018

9,5% alk. Flasken ineholder 37,5 CL.

195,00 DKK

RÖS Solaris Prestige 2021 er fremstillet på ædelråd-angrebne druer, som er gæret ved lav temperatur indtil det ønskede sødmeniveau på 99 gram sukker per liter.

Både duft og smag er eksotisk med masser af sød, moden frugt og undertoner af jasmin. Et strejf af botrysis giver vinen ekstra dybde og den fine syre efterlader dig med et frisk indtryk.

En flaske indeholder 37,5 cl. 9,5% alkohol

250,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler