Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Er du til bitter i særklasse så er du kommet til det rette sted. På denne side har vi samlet et bredt udvalg af bitre lækkerier og vi har næsten med garanti lige det, du er ude efter.

Kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter eller har du spørgsmål vedrørende udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

A.H. Riise Pharmacy - serien er skabt for at ære den stolte historie om A.H. Riise Apothecary Hall som blev grundlagt i 1838.

Dengang var bittere en integreret del af healing og udviklet af de gamle apotekere. Specielt mod mave og hovedpine, samt som en kur mod dårlig fordøjelse.

Med vores BITTER fra 1838 forlænger vi A.H. Riise Apotek linje med en velsmagende bitter. Den indeholder ekstrakter fra botanik, krydderier og krydderurter som f.eks galangalrod, ingefær, bitter appelsin, curacaoskal og kardemomme. Disse urter og krydderier giver en raffineret duft og smag, forstærket med den rigtige mængde alkohol, hvilket giver dig varmen når vædsken glider ned gennem din krop.

A. H. Riise 1838 BITTER er klar til at udfylde rollen som morgenbitter eller give dig den varme følelse i kroppen efter en udendørs aktivitet.

Hver lejlighed er en god lejlighed til at blive forkælet med denne lækre 1838 BITTER.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Molbo Bitter er fremstillet efter opskrifter fra 1700-tallet, som beboerne på Mols, de berømte Molboer, fik serveret, når de kom til Ebeltoft.

Vi ved fra Holbergs ”Jeppe på Bjerget, at det var skomagerne som stod for udskænkningen dengang. I Ebeltoft holdt skomageren til i huset, som i dag er Nørrebakke 10. I 2001 blev huset købt af en nordmand og under renoveringsarbejderne fandt han de gamle opskrifter på bl.a. bitter. Efter 3 års udvikling kom Molbo Bitter på markedet i 2004.

Det er en helt speciel bitter, som er fremragende og meget velsmagende. Den har en særlig smag af urter og krydderier. Hertil en mild sødme og en frisk smag af citrus. Det helt rigtige valg når der skal gives en ekstraordinær gave, eller til en hyggeaften, en tur på jagt, sejlads eller andre naturoplevelser, hvor Molbo Bitter nærmest går i ”et med naturen”.

179,00 DKK

En cocktail bitter som indgår i et udtal af drinks - og på sin egen måde sætter præg på hele verden!

Legenden begynder med Johann Gottliev Benjamin Siegert, men kendt som Dr. Siegert. Han kom oprindelig fra Tyskland med sin doktorgrad i 1820, men han havde mod til meget mere end lægegerningen. Han tog til Venezuela, og slog sig sammen med Simon Bolivar i hans kamp imod den Spanske trone. Efter den kamp var overstået, blev Dr. Siegert udnævnt til Surgeon-General of the Military Hospital i byen Angostura.

 

1 flaske indeholder 20 cl. 44,7% Alkohol

139,00 DKK

Angostura Orange Bitter er lavet på skaller fra solmodne caribiske appelsiner, som er vokset i frodige, grønne frugtplantager placeret i Trinidad. Disse appelsiner er håndplukket af valgte citron-avlere, og høstes kun i regnsæsonen, for at sikre ultimativ friskhed og smag. En klar bitter, der har en uovertruffen dybde i smagen.
Den er en eksotisk og alsidig bitter, og virker utrolig godt sammen med vodka, gin og whisky, desuden tilføjer den reel dybde af smag til rom cocktails. Dens kompleksitet og lag af smag gør den til en kulinarisk must-have ingrediens. Verdens mest berømte kokke har fundet ud af, at den virker særligt godt i krydrede saucer, supplerer fiske-og skaldyrsretter, og harmonere godt med chokolade. Fremtræder ikke bitter, når den føjes til mad eller drikke.

1 flaske indeholder 10 cl. 28% Alkohol

99,00 DKK

Del Professore-serien er resultatet af et unikt samarbejde mellem Carlos Quaglia, Federico Ricatto og den berømte Jerry Thomas Speakeasy bar i Rom, som en hyldest til ‘Professoren’, Jerry Thomas. Disse fantastiske og overkommelige vermouths bruges i øjeblikket i de mest prestigefyldte barer i Rom, Paris og NYC!

For at opnå den fine smag behandles ingredienserne i Del Professore Bitter med den største omhu. En frisk infusion af bitter appelsinskal, håndrenset vilde ensian, ekstraktionen af søde rabarber-hjerter er blot nogle få eksempler på det arbejde, der udføres med stor omhu og dedikation.

Det italienske destilleri er desuden beliggende i perfekte omgivelser i Piedmont-regionen og står selv for dyrkelsen af hovedparten af ingredienserne til deres produkter. De resterende ingredienser købes af små lokale leverandører, så kvaliteten altid er i top. Desuden foregår hele processen internt på destilleriet, så de selv kan kvalitetstjekke alt fra behandling af råvare til aftapning på flaske.

Del Professore Bitter er en skøn bitter, der vil løfte din cocktail til helt nye højder. Nogle mærkevarer er blevet synonym med en kategori – Campari og Aperol er to eksempler på dette. Men du har selvfølgeligt rig mulighed for at prøve kræfter med meget bedre alternativer til sommerens aperitivo, spritz og cocktails. 

Prøv at udskifte Camparien med en Del Professore Bitter næste gang du mixer en cocktail – du vil ikke fortryde det!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 25% Alkohol

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler