Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

De fleste kender nok New Zealand for deres flotte natur, men der fremstilles også masser af god vin i landet primært på Sauvignon Blanc druen og i mindre grad på Pinot Noir og Chardonay druerne. Vinene fra New Zealand har ikke altid været så efterspurgte, det ændrede sig først i 1985, da en vingård i Marlborough fremstillede en fantastisk velsmagende Sauvignon Blanc, og siden har de generelt haft svært ved at følge med efterspørgslen.

Der er kommet en masse dygtige vinmagere til landet, som i dag fremstiller vine af høj kvalitet, nogle unikke vine, der afspejler de specielle dyrkningsforhold på New Zealand. Af new zealandske rødvine har vi udvalgt nogle få men gode vine fra Cloudy Bay, Clos Henri og Waipara Hills.

Sorter resultater:

Cloudy Bay Pinot Noir 2016 er en fremragende Pinot Noir fra New Zealand! Poleret og tæt med noter af modne mørke kirsebær, vilde jordbær og hindbær, friskkværnet peber, vild timian og krydderier fra fadlagringen. I munden er vinen saftig med god balance mellem syre og fine tanniner - det er stadig den tætte kirsebærfrugt, der har overtaget, men af både svampe og skovbund til at give ekstra kompleksitet. 

Til Cloudy Bay Pinot Noir 2016 er anvendt seks forskellige Pinot Noir kloner fra Mustang og Barracks vinmarkerne i Wairau Valley. Den lerede, grusede jordbund der giver god dræning og tillader en forholdsvis ensartet tilgængelighed af vand til vinstokkene henover sommeren, hvorved vandstress minimeres.

Vinen anbefales at nyde ved en temperatur på 14-16 grader til f.eks. røget andebryst, grillede Portobello svampe, til Prosciutto på ciabatta flûtes, fuglevildt og dyrekød.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler