Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Milestone White Zinfandel Rosé

* Perfekt rosé til sommerhygge på terrassen!

Milestone fremstilles på druer fra det solrige Californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme, hvilket giver både fylde og sødme til vinen.

Vinen er en frisk og frugtrig version af White Zinfandel med en flot laksefarvet kulør. I næsen møder man masser af jordbær, lidt blåbær, lime og lidt roser. I smagen er den blød og cremet, frisk og med en mærkbar men aldrig påtrængende sødme. Dejlig eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner. 

Her er en rosé, der er som skabt til de dejlige grillaftener med gode venner på terrassen eller båden med salater, kylling, lys fisk, krydrede retter, eller blot til ren hygge. Nyd Milestone ved en temperatur på 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 11% Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Rosé of Pinot Noir Diamond Collection 2022

Her er udelukkende anvendt Pinot Noir druer, som Coppola høster fra kølige vinmarker rundt om i Californien. Duften byder på en buket af friske jordbær, rosenblade og tørret tranebær. Smagen er frisk, båret af den rene frugt og en fin og præcis stil.

Det hér er perfekt til et glas i solen, eller som ledsager til stykke laks eller måske en salat med kylling. Druerne til denne vin høstes tidligt for at bevare mest mulig af den friske druekarakter i vinen og samtidig gærer man på ståltank ved lave temperaturer for ad den vej at lade den Pinot Noir's naturlige markante syre skabe finessen og friskheden i vinen.

“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.” - Francis Ford Coppola

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

179,00 DKK

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Rosé 2022

Lækker rosé fra Kendall-Jackson, som har fremstillet vinen på 86% Pinot Noir tilsat 14% Syrah. Druerne kommer overvejende fra Santa Barbara (51%), mens resten kommer fra Monterey, Mendocino og Sonoma.

Især Santa Barbara og Sonoma County's kølige, kystnære vinmarker giver Pinot Noir med en lys, juicy og levende karakter, mens Syrah bidrager med ekstra farve og fylde til vinen. Gæring har fundet sted i temperaturstyrede rustfri ståltanke for at bevare vinens friske frugtkarakter.

Her er masser af frisk pink grapefrugt, jordbær, friskskåret vandmelon og abrikos samt et strejf af hibiscus.

Nyd vinen ved 8-10 grader - enten som et glas i solen på terrassen eller til forårets og sommerens lette retter som fisk, salater og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler