Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Milestone White Zinfandel Rosé California 2021

* Perfekt rosé til sommerhygge på terrassen!

Milestone fremstilles på druer fra det solrige Californien i USA, hvor druerne får masser af solskin og varme, hvilket giver både fylde og sødme til vinen.

Vinen er en frisk og frugtrig version af White Zinfandel med en flot laksefarvet kulør. I næsen møder man masser af jordbær, lidt blåbær, lime og lidt roser. I smagen er den blød og cremet, frisk og med en mærkbar men aldrig påtrængende sødme. Dejlig eftersmag af jordbær, friske skovbær, lidt lime toner. 

Her er en rosé, der er som skabt til de dejlige grillaftener med gode venner på terrassen eller båden med salater, kylling, lys fisk, krydrede retter, eller blot til ren hygge. Nyd Milestone ved en temperatur på 8–10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 11% Alkohol.

49,95 DKK 75,00 DKK (spar 25,05 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Rosé of Pinot Noir Diamond Collection 2019

Her er udelukkende anvendt Pinot Noir druer, som Coppola høster fra kølige vinmarker rundt om i Californien. Duften byder på en buket af friske jordbær, rosenblade og tørret tranebær. Smagen er frisk, båret af den rene frugt og en fin og præcis stil.

Det hér er perfekt til et glas i solen, eller som ledsager til stykke laks eller måske en salat med kylling. Druerne til denne vin høstes tidligt for at bevare mest mulig af den friske druekarakter i vinen og samtidig gærer man på ståltank ved lave temperaturer for ad den vej at lade den Pinot Noir's naturlige markante syre skabe finessen og friskheden i vinen.

“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.” - Francis Ford Coppola

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol

179,00 DKK

Hahn Winery Rosé 2019

Pinot Noir-specialisten Hahn har fremstillet en læskende, velskabt californisk kvalitetsrosé på Pinot Noir. En rosé med tårnhøjt charmetal.

Roséen er at betragte som værende næsten tør, og Pinot Noir's naturligt lave indhold af tannin muliggør en smuk farve i vinen uden samtidig at udtrække for højt indhold af tannin.

Den kystnære del af Salinas-dalen har gunstige klimatiske betingelser i forhold til at bevare den syre i druerne, der er så vigtig for at lave god rosé. En lang vækstsæson bidrager dels hertil, men giver også forøget intensitet i den færdige vin. Kombinationen af et modereret klima og mange solskinstimer giver optimale forhold til dyrkning af ikke mindst sorter som Pinot Noir.

Modsat husets røde Pinot Noir vine, så både gæres og lagres denne rosé udelukkende på rustfri ståltanke efter den kortvarige maceration, så vinen beholder maksimal friskhed.

I såvel duft som smag finder man hér klassiske Pinot Noir-noter med hindbær og kirsebær samt lidt vandmelon og et fint strejf af hybenrosenblade.

Nydes tempereret ved ca. 8-10° enten som aperitif, til salaten eller til f.eks. kylling, laks eller sushi.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14% Alkohol

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler