Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sydafrika har en lang tradition for vinproduktion, som starter helt tilbage i 1685. På grund af apartheidstyret var al handel med landet dog lukket indtil 1991, hvor styret blev væltet og landet åbnede op igen. Siden har Sydafrika måtte genopfinde sig selv som vinland, hvilket i høj grad er lykkedes.

Sydafrika kigger i dag mod Europa og nærmere bestemt Frankrig og Italien, når de skal finde inspiration til vinproduktion, og det kan smages på vinene, som er i høj kvalitet. Så selvom vinproduktion ikke er det, man først tænker på, når snakken falder på Sydafrika, så er deres vine helt sikkert et besøg værd.

Hos Næstved Vinkompagni ved vores dygtige medarbejdere alt, hvad du behøver vide om vores vine fra hele verden, så hvis du vil høre mere om sydafrikansk rosé, er du velkommen til at komme ind i butikken i Næstved.

Sorter resultater:

The Secretary Bird - Rosé

Good value for the money fra Western Cape i Sydafrika. Vinmageren Robin Naylor, ved besigtigelse af vinmarkerne fandt en sekretærfugl vandrende rundt mellem vinstokkene og besluttede sig for at vinen fra disse saftspændte druer skulle kaldes ”Secretary Bird”. 

Druerne fra dette kystnære område, med positiv indflydelse og afkøling fra havet, høstes tidligt om morgenen og bringes umiddelbart efter til vineriet for presning og gæring i temperaturkontrollerede ståltanke.

Råmaterialet til denne friske rosé, stammer fra gamle cinsault ”bush vines” vinstokke, dvs. dyrket fritstående uden opbinding. Dette er en saftig og frugtig rosé på håndhøstede druer med en intens duftnote af hindbær, jordbær og en let blomstret krydring. Overvejende tør, men med en besnærende frugtsødme. Nyd den afkølet som aperitif eller som ledsager til lettere retter.  

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 12% alkohol.

69,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler