Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag!

Gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter og frugter.

Bare på duften fornemmer man tydeligt de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin.

Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Næstved Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser, ligesom gin er en uundværlig ingrediens i en lang række af de skønne cocktails, du kan få serveret på barer rundt omkring i verden.

Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Radius Distillery Batch No. 044 er en dansk, økologisk dry gin lanceret i sommeren 2022 som en del af destilleriets nye øko-serie. 

Batch 044 er en gin hvor det er friskheden, der er i fokus. Den dominerende smagsnote – udover enebær selvfølgelig – er agurk, men ginnen får også lækre, syrlige citrusnoter fra havtorn og humle.

Duft: Sitrende sprød duft af agurk, humle og enebær.
Smagsnoter: Læskende lækker gin der rammer plet med friske agurkenoter, som dog ikke drukner enebær eller det pikante strejf af havtorn.

Om Radius:

På Oremandsgaard ser vi muligheder i spild. For 3. år i træk har vi i år fået indleveret nedfalds- og overskudsæbler fra hele lokalområdet. Æblerne bruger blandt andet til at producere vores Æbletif men også i produktionen af vores Gin og Brandy.

Radius består i dag af den ene af vores to grundlæggere Kristian og et team af seje Radius folk – og så selvfølgelig hele Oremandsgaard familien.

1 flaske indeholder 50 cl. - 43% Alkohol

269,00 DKK

Citadelle Gin er en triple-destilleret gin, der gennem årene har vundet mere end 60 medaljer, blandt dem “Spirit of the Year” ved World Spirit Awards samt “World’s Best Gin” og “Gin Grand Master” i London. Flasken er ydermere blevet tildelt en guldmedalje på "Spirits Design Master" i 2017.

Citadelle er lavet af vores cognac-hus, Pierre Ferrand. 19 forskellige botanicals er brugt til at fremstille denne fremragende gin. Resultatet er en delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel.

Tidligere vundne priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000 - Citadelle Gin - Médaille d'Or
*San Francisco World Spirit Competition 2004 - Citadelle Gin - Double Médaille d'Or

En flaske indeholder 70 cl. - 44% Alkohol.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Geranium Gin

* Geranium er en Premium London Dry Gin, der indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium.

I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store aktører på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, som var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige botanicals.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44% Alkohol.

Uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Citadelle Réserve Gin

En fabelagtig gin som er lavet af vores cognac-hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft, men ginnen beholder stadig sin friske stil.
Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44 % Alkohol.

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Martin Miller’s Gin er en ren og blød gin i gammel London stil med et lille mål excentrisme. Otte botaniske ingredienser bliver møjsommeligt destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Vandet der bliver blandet i ginen kommer fra en islandsk gletsjer, da det menes at gletsjer vandet er op til ti gange renere, end grundvandet er i England.

Duften er præget af bløde citrus noter, hvilket sandsynligvis kan spores tilbage til de to dominerende botaniske smagsgivere: citron- og appelsinskal. Ginen føles utrolig blød i munden med nuancer af citrus, let agurk og Earl Grey the.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Extremes No Mistake Old Tom Gin 46 %

Citadel Extremes No1, No Mistake er en “Limited Release” Old Tom Gin på 46% alkohol, en unik Gin der samler inspiration fra gamle opskrifter. Destilleret i 2016 fra kobber Pot Stills i Frankrig, kommer i en gaveæske.

Duften er frisk og stærk, med noter af enebær, appelsinskal. Senere i blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af kandiserede citronskal, anis og mandler. Senere krydrede noter af muskatnød. En meget lang finish, er blomster, krydret og træagtig samtidig.

Denne Gin er i gaveæske.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 46 % Alkohol

359,00 DKK 399,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Old English Gin

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44% Alkohol.

369,00 DKK

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl. * Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

THE GIN BOX med 10x5 cl. Premium Gin

* Perfekt gaveide

The GIN BOX er en rigtig spændende løsning som gaveide - som firmagave, til en ginbegejstret ven eller til dig selv, så du kan lave din egen lille ginsmagning med de spændende gin i æsken.

Du får følgende 10 forskellige gin fra 10 forskellige lande.

* Qahwa 1528 Gin
* Nuad Gin
* The Illusionist Gin
* Byt The Dutch Gin
* Pinkster Raspberry
* Mr. Toms Gin
* Ragnarök Gin
* Malfy Gin Con Limone
* Bareksten Gin
* Darnleys Gin

Alle flasker indeholder 5 cl. med alkohol fra 40 – 46%.

Julegave eller firmagave:

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Canaïma er fremstillet på botanicals fra Amazonas. Ingredienser, som er aldeles ukendte for folk herhjemme.

Når du smager Canaïma, mødes du først af frisk citrus og urtede noter fra seje. Merey kommer med frugtige og bitre toner og suppleres af aromatisk
og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.
Canaïma produceres på DUSA's destilleri ved foden af Andesbjergene, La Miel i den venezuelanske delstat, Lara. Det er også her, det internationalt anerkendte rombrand, Diplomático, produceres.

47% alk. - Flasken indeholder 70 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande, herunder også familiens ejendom Château Bonnet i Entre-Deux-Mers i Bordeaux, Frankrig. Sorgin er tænkt som et naturligt bindeled imellem vin og spiritus eftersom den er gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druen.

Druedestillatet, som Sorgin er baseret på, infunderes med bl.a. enebær, grapefrugt og citron, hvilket giver en kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc, med underliggende nuancer af frugt og urter. Den lange, smukke og elegante eftersmag har hints af blomster i perfekt harmoni med enebærsmagen.

Sorgin klassificeres som en klassisk London Dry Gin, og indeholder 43 % alkohol. Den kommer i en elegant og smukt dekoreret flaske, og smag og design går op i en højere enhed.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Geranium Gin 55 blev i 2014 introduceret i forbindelse med Geranium Gins 5 års jubilæum.

Som en hyldest til en af de mest populære gins i nyere tid, og vinder af "Bedste Gin&Tonic", er denne 55% Gin en fyldigere, mere krydret og potent udgave.

Perfekt til cocktails og drinks hvor man virkelig ønsker at forstærke alle smagstonerne som; enebær, citrus og selvfølgelig geranium!

Nok er denne udgave 11% stærkere i alkoholen, men blødheden og dybden er godt bevaret - resultatet er tæt på perfekt!

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 55% Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Geranium Gin Gaveæske med 4x20 cl Fever Tree tonic

* Flot gaveæske med 1 flaske Geranium Gin 44 samt 4 spændende flasker tonic. Geranium er en Premium London Dry Gin, og den indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter.
I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

 

379,00 DKK 429,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Old English Gin Sloe Gin

Henrik Hammer har i mange år produceret knaldgod gin i form af Geranium og Old English Gin, som mange kender.

Denne nyere gin fra Henrik Hammer er baseret på den klassiske "Old English" gin og tilsat slåenbær fra området. Bærrene bliver plukket om efteråret, når de er tilpas modne og lige inden fuglene tager dem - og inden vinterkulden ankommer. Slåenbærrene trækker i ginnen i 6 måneder på Vintre Møller destilleriet i Kirke Såby. Ved at lade slåenbærrene trække i ginnen, får ginnen den flotte røde farve. Umiddelbart inden aftapning tilsættes sukker, hvilket gør det til en ginlikør.

Perfekt ledsager til sommerens lune aftener. Server den køligt og eventuelt sammen med en sjat Fever Tree Indian Tonic. 

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 30% Alkohol.

329,00 DKK 399,75 DKK (spar 70,75 DKK)

ENE Navy Strenght holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mere intens gin oplevelse. Navy Strength stammer fra gammel tid, hvor den engelske marine tjekkede kvaliteten på ginen ved at teste om den kunne antænde krudt. Kunne den det, holdt den over 57% og var godkendt.

ENE Navy Strength er økologisk og destilleret midt på Bornholm. Selvom den holder en højere alkoholprocent end den typiske gin, kan den godt drikkes rent med masser af is.

Smager fantastisk i en Dry Martini eller som en klassisk Gin Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic. Husk at røre ginnen godt rundt med is før du topper med tonicen.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 57% Alkohol

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Tomat gin. Ja vi ved, hvad du tænker - det kan man da ikke. Men bare rolig, trods navnet, har denne tomat gin en ren og klar smag. Det er ikke meningen at den skal smage af tomat, men dufter du til den, giver den et hint af urter og væksthus med tomater. Selv om den ikke smager af tomat, er den lavet til at give dig den bedst tænkelige version af klassikeren, Bloody Mary. Ginnens noter går nemlig fantastisk godt til den velsmagende cocktail. Er du mere til det klassiske og enkle, kan den også nydes med et frisk blad basilikum, en tørret skive tomat og en tonic.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Espresso er destilleret med hele, økologiske kaffebønner. Det giver en en gin med en varmere aroma og en snert af kaffe i duften. Som de andre varianter er det dog ikke meningen at den skal smage af kaffe, men give et hint af en frisklavet espresso. Ginnen er perfekt til kaffeelskeren der ikke kan undvære den behagelige duft af kaffebønner. 

Drikker du ENE Espresso G&T, kan du med fordel putte et 2-3 hele kaffebønner i. Det åbner op for ginnens aroma. Her er det vigtigt, at du rør ginnen godt rundt med is før du topper op med tonic. Det anbefales, at du bruger en lidt sødere tonic som fx Fever Tree Mediterranean.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Hemp er destilleret med økologisk, bornholmsk hamp. Fra de smukke hamp marker i Østermarie, dyrker og høster Bornholmerhampen deres industrihamp til brug i blandt andet the, sæbe og vores gin. For god ordens skyld er det vigtigt at understrege, at det er industrihamp. Derfor er der intet farligt ved det.

Nyd en G&T, hvor du med fordel kan prøve den med Fever Tree Mediterranean og frisk grøn asparges.

Er produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket underbygger den høje kvalitet.

Denne gin er lavet af vildthøstede slåenbær der efterfølgende lægges i blød i 6 måneder på destilleriets gin reserver, som er fremstillet og destilleret til netop dette formål.

Der anvendes 420 gram slåenbær til at lave væsken i hver flaske, som forsigtigt sødes med bæredygtigt sukker. Disse naturlige frugtnoter bringer harmoni til ginens ånd.

Én af glæderne ved Boatyard Sloe Boat Gin er at nippe til den i de kolde vintermåneder, hvor du vil mærke dens dejlige varme. Hvis du ikke vil nyde den rent, kan du lave en Charlie Chaplin cocktail hele året.

Opskrift på Charlie Chaplin:

Dette er et remake af en glemt klassisk cocktail, som blev opfundet i New Yorks Waldorf Astoria Hotel i 1920.

Ingredienser:

 • 1 1/2 del Sloe Gin
 • 1 del frisk limejuice
 • 3/4 del abrikosbrandy
 • 1/4 del sukkersirup      

        Tilføj alle ingredienser i en cocktail shaker, og Shake igennem. Strain i et koldt cocktailglas.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 29,8% Alkohol

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Citadelle Jardin d'Été

’’Jardin d’été er inspireret af at vandre gennem den smukke sommerhave, som Debbie planter hvert år,” siger Alexandre Gabriel. ”Denne have sprænges med utrolige blomster, grøntsager og frugter, og duften er altid så berusende’’ og Alexandre Gabriel's nyeste gin, Citadelle Jardin d'Été, inviterer dig da også på det nærmeste med på en spadseretur gennem en duftende, sydfransk sommerhave: Haven på Château de Bonbonnet, dyrket af Debbie Gabriel - hans hustru.

Jardin d’été er lavet med Cantaloupe melon, citron, yuzu og appelsin ud over hele 19 yderligere botanicals og den utrolige citron-friskhed, der pirrer smagsløgene, er resultatet af Alexandre Gabriel's  beslutning om at destillere ikke kun citronskal, som er sædvanen, men hele citronen. Kød, juice og skal.

Nyd Jardin d’été i din Martini, i en mere elaboreret cocktail eller slet og ret i en vidunderlig G&T.

En flaske indeholder 70 cl. - 41,5% Alkohol

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Warner's London Dry Gin

I den idylliske landsby, Harrington, i Midtengland finder man Falls Farm. I en 200 år gammel lade finder du her et fantastisk lille gin-destilleri, hvor der fremstilles en perlerække af fantastisk aromatiske gin. Alle botanicals, som de kan dyrke på gården, dyrker de selv og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's klassiske London Dry Gin er destilleret med Fall Farm's eget kildevand og elleve botanicals: Naturligvis enebær og ellers korianderfrø, hyldeblomst, kardemomme, sort peber, muskatnød, kanel, angelica rod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens...
Warner's London Dry vandt Double Gold ved San Francisco World Spirits Competition før lanceringen i juni 2019.

Umiskendeligt London Dry men med en blid, let sødmefuld kant. 

The Perfect Negroni

Negroni daterer sig tilbage til Italien i 1919 og var en variation af den klassiske Americano cocktail (Campari, Martini Rosso og Soda). Grev Camillo Negroni bad sin bartender, Fosco Scarselli, om at gøre drikken stærkere, og han tilføjede derfor Gin. Den blev hurtigt kendt som Negroni. Det er en af vores foretrukne aperitiffer.

25ml Warners London Dry Gin
25 ml Campari
25 ml sød Vermouth
Appelsinskal

Hæld alt i et højt glas fyldt med is
Rør i 30 sekunder
Garnér med appelsinskal
Læn dig tilbage, slap af og nyd livet!

The Perfect Serve:

Et højt glas fyldes med is
5 cl Warner's London Dry Gin
Toppes med f.eks. Fever Tree Indian Tonic
Garnér med friske appelsinskiver 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

289,00 DKK 329,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Warner's Rhubarb Gin

Siden 2016 har efterspørgslen efter Warner's Rhubarb Gin virkelig taget fart. Høj fart!

I en 200 år gammel lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker i videst mulig udstrækning selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's Rhubarb har noget af en historie. Lavet med ægte royale rabarber – samme rabarber, som oprindeligt blev dyrket i køkkenhaverne ved Buckingham Palace under dronning Victoria regeringstid. Rabarbersaften bliver udvundet ved hjælp af en traditionel frugtpresse og blandes herefter helt frisk med Warner's Dry Gin og hver flaske indholder omtrent en tredjedel rabarbersaft. Autentisk britisk håndværk når det er som bedst!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Her er et par serveringsforslag:

Rhubarb & Juliet

 • Isterninger i et glas
 • 1 del Warner's Rhurbarb Gin
 • 2 dele Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale
 • Garnér med f.eks. appelsin eller jordbær

The Loved One

 • 2 dele Warner's Rhurbarb Gin
 • 1 del citronsaft
 • 1/2 del sukkersirup
 • tilsæt bobler, f.eks. Prosecco, i passende mængde
 • Garnér med et rabarberbånd

Velbekomme!

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række fantastisk aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde. I produktionen af denne hyldeblomst gin, bruges kun friske hyldeblomst, som håndplukkes fra deres egen gård – disse høstes kun en gang årligt. Warner's Elderflower Gin fanger selve essensen af en britisk sommerdag, fra mark til flaske på kun få timer. Hyldeblomsten bliver tilføjet til deres Dry Gin og efterfølgende vandet ned med deres kildevand, samt lidt sukker. Resultatet er en afbalanceret gin, der er blød, sød og delikat duftende af hyldeblomst. Nydes over is.

289,00 DKK

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række lækre aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde. Ginnen bygger på citronmelisse, og et destilleret en time indenfor at blive høstet for at bibeholde friskheden. When life gives you lemon balm, make gin.

379,00 DKK

Denne frugtgin fra Warner’s er lavet på hindbær og brombær – destilleriets egen begrundelse for at udelade sidstnævnte fra navnet er: ”Undskyld – mærkatet var ikke stort nok”.

En tredjedel af flaskens indhold er ren og skær saft fra friskpressede bær. Andre ingredienser inkluderer Warner’s klassiske botanicals: enebær, korianderfrø, håndplukkede hyldeblomster, kardemomme, sort peber, kanel, kvanrod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens…

På næsen sprudler den af modne, saftige hindbær og hjemmelavet marmelade. Man finder også et strejf af brombærbusk, som tilføjer dybde og krydder. Ved smagning mødes man af noter af sprudlende hindbærpuré, samt frisk brombærtærte og gins karakteristiske enebærsmag. I eftersmagen mødes noter af hyldeblomst og solbær i et blødt og langvarigt pift.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

329,00 DKK

Denne lækre 2020 vintage hylder det tidlige forår, når blomsterne begynder at blomstre på Warner farmen. Naturlige botanicals giver en sød og floral forårs gin.

Udformet med urter og planter, der fremkalder tidlige forårsfornemmelser.

Duft og Smag fejrer det tidlige forår med hyben, noter af frisk presset grapefrugt og silkeagtig hyldeblomst. Langvarig sød mandarin og varianter af bær.

Unik gin som kun findes i et begrænset antal.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

329,00 DKK

Dette er ikke din klassiske søde rabarbar-gin. Vi har ladet rabarbar indtage den plads, som agurken gør i batch 22. Det giver en frisk, mild gin, hvor enebæren fylder mere end rabarbaren. Står godt til en tør tonic.

349,00 DKK

Fyldig enebærsmag med afbalanceret citrus. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt. Ved kun at nedvande denne gin til Navy Strenght (57,2%) bliver smagen mere intens og massiv. Du kan smage hvad du drikker og du forføres af- og henføres til en verden af rå natur og renhed.

449,00 DKK

Scapegrace Classic Dry Gin på 42% er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres ned i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene vand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is”.

 

Derudover består Scapegrace Classic Dry Gin af i alt 12 forskellige botanikker, bl.a. enebær, orris, angelika, kanel, kardemomme, nelikke, appelsin, og citrus, som balancerer fantastisk med hinanden. En fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af eksotiske nuancer af kanel og nelliker. Går godt til de fleste klassiske gin-basserede cocktails

Flasken er blevet udvalgt meget bevidst. Det er et moderne syn på de originale Geneverflasker fra 1400-1500-tallet. Flaske er en respektfuld anerkendelse af alt, hvad de første ginproducenter lærte fra sig kombineret med en bevidsthed om de moderne krav til kvalitet.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 42,2% Alkohol

359,00 DKK

Scapegrace Gold Premium Dry Gin på 57% er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres det i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene gletsjervand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is

Indeholder de samme 12 ”botanicals”, som Scapegrace Classic: Enebær, orris, angelika, kanel, kardemomme, nelikke, appelsin, og citrus), men indeholder en 13. ingrediens, skallen fra mandarin, som giver et unikt tvist til ginnen. Saftig ’Navy Strength gin’ med 3 lag citrus; appelsin, citron og mandarin, som giver en perfekt kompleksitet og balance. Den høje alkoholprocent kombineret med mandarinskal giver et unikt udtryk, som både er sødt og tørt på samme tid. Går godt til de fleste klassiske ginbaserede cocktails, men den passer exceptionelt i en Gin & Tonic! 

Flasken er blevet udvalgt meget bevidst. Det er et moderne syn på de originale Geneverflasker fra 1400-1500-tallet. Deres flaske er en respektfuld anerkendelse af alt, hvad de første ginproducenter lærte fra sig kombineret med en bevidsthed om de moderne krav til kvalitet.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 57% Alkohol

449,00 DKK

Denne Scapegrace Black Gin adskiller sig fra resten af Scapegrace familien ved sammensætningen af 5 bær og urter, som giver ginnen den naturlige sorte farve. Man kan derfor også fornemme smagsnoter fra både "jord", planter, blomster og bær i ginnen. De 5 bær og urter i Scapegrace Black Gin er: Surbær (rød) Sød-kartoffel (lilla) Clitoria terntea (blå) Ananas (gul) Safran (orange) Den har en floral smag - men med en masser af friskhed, nærmest menthol-frisk. Man kan også tydeligt fornemme citrus, og afbalancerede krydderier. Smagen afsluttes let sødligt, med noter af både ananas og sød kartoffel.   

Ginnen er udviklet af Daniel Mclaughlin, Mark Neal og Richard Bourkes, der står bag bag Rogue Society. Deres eventyr tog dog først rigtig fart da Master Distiller John Fitzpatrick kom ind i billedet. Johns destilleri har nemlig stor betydning, da det er placeret for foden af de sydlige bjerge i New Zealand. Dette er vigtigt, da destilleriet kan bruge smeltevandet fra de new zealandske gletsjere, der giver en eminent smag i ginnen.

Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,6% Alkohol

499,00 DKK

Tarquin’s ”The Seadog” er en navy strength dry gin fra Cornwall i det sydlige England. Den er lavet på 12 udvalgte botanicals, både lokale og de mere eksotiske – for nok er klimaet mildt i Sydengland, men kardemomme, kanel og bittermandel må dog hentes hjem ”udefra”. Enebærrene er italienske og violer fra Devon giver et delikat, floralt touch til denne fyldige, men friske gin, som er tappet ved de klassiske 57% alkohol.

Duft: Kraftige aromaer af enebær og citrus med lakridsrod og viol i baggrunden.
Smagsnoter: Fyldig, intens – næsten cremet – smag af enebær, citron, grape, korianderfrø og peber.

Serveringsforslag: Kan nydes rent, med tonic eller i cocktails.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 57% Alkohol

579,00 DKK

Frisk sommergin fra det prisvindende Southwestern Distillery i Cornwall, England. Som navnet afslører byder ginnen på en symfoni af bittersøde og aromatiske noter af grapefrugt og så hyldeblomstens unikke og sødmefulde friskhed.

349,00 DKK

Tarquin’s Strawberry and Lime Gin er en frugt-gin fra Cornwall i det sydlige England. Basen til frugtginnen er Tarquin’s egen Cornish Dry Gin, som er lavet på hvedespiritus og 12 udvalgte botanicals (blandt andet kardemomme og viol). Ginnen, som på dette tidspunkt i processen holder 76% alkohol, infuseres så med limeskal og engelske jordbær, og når Tarquin føler balancen er rigtig, bliver den vandet ned til 38%. Intet tilsat sukker!

Farve: Lys jordbærrød.
Duft: Flot duft af skovjordbær, enebær, sort peber og lime.
Smagsnoter: Super frugtig i smagen, med jordbærmarmelade, enebær og appelsin.

Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails – prøv den fx i en spritz med mousserende vin og et twist af citronskal.

399,00 DKK

Tarquin’s Rhubarb and Raspberry er en frugt-gin fra Cornwall i det sydlige England. Basen til frugtginnen er Tarquin’s egen Cornish Dry Gin, som er lavet på hvedespiritus og 12 udvalgte botanicals (blandt andet kardemomme og viol). Ginnen, som på dette tidspunkt i processen holder 76% alkohol, infuseres så med hindbær og rabarber (begge 100% britisk), og når Tarquin føler balancen er rigtig, bliver den vandet ned til 38%. Intet tilsat sukker!

Farve: Som næsten modne hindbær.
Duft: Enebærret går fint igennem de luksuriøse noter af hindbær, citronsorbet og kardemomme.
Smagsnoter: Flot balanceret i smagen, som ikke er for sød og præget af friske citrusnoter, rabarber og enebær.

Serveringsforslag: Nyd den rent eller i cocktails – prøv den fx i en spritz med mousserende vin og et twist af citronskal.

399,00 DKK

Tarquin’s Cornish Gin er et moderne take på den klassiske London dry gin. Den er lavet på 12 udvalgte botanicals, både lokale og de mere eksotiske – for nok er klimaet mildt i Sydengland, men kardemomme, kanel og bittermandel må dog hentes hjem ”udefra”. Enebærrene er italienske og violer fra Devon giver et delikat, floralt touch til denne fyldige, men friske gin.

Farve: Klar.
Duft: Masser af flot citrus, enebær og varme noter fra kardemomme og kanel.
Smagsnoter: Tæt og fyldig i smagen. Friske enebærnoter, koriander, appelsinskal og en let olieret sødme i eftersmagen.

Serveringsforslag: Kan nydes rent, 1:2 med tonic eller i cocktails.

349,00 DKK

Få en gin der emmer af historie med TRANQUEBAR COLONIAL GIN. Udover at have en fantastisk smag, indeholder den også et lille stykke danmarkshistorie. Ginnen er nemlig baseret på en privat opskrift, som Jan de Willum opfandt i 1616. Den er baseret på 9 botanicals fra den danske koloni Trankebar og er et lille stykke drikkeligt danmarkshistorie. Hver flaske er individuelt nummeret med årgang og batchnummer.

Jan de Willum, en hollandsk købmand, var en af stifterne af Dansk Ostindisk Kompagni og derved også en af årsagerne til at Danmark i 1619 erhvervede den indiske koloni Trankebar.

Jan de Willum var inspireret af de mange spændende og eksotiske krydderier som handelsskibene bragte hjem fra Trankebar. Det gav ham ideen til at kombinere de nye smage og krydderier med sit hjemlands klassiske gin. Resultatet blev TRANQUEBAR COLONIAL GIN, som dengang blev fremstillet i Amsterdam.

I dag har efterkommere af Jan de Willum genskabt forfaderens unikke gin. Den gamle opskrift var bevaret i et familiearkiv og derfor er dette en helt autentisk Colonial Gin.

Produktionen af TRANQUEBAR GIN foregår i Schiedam i Holland på Royal Dirkzwager Destilleriet, som blev grundlagt i 1879. Schiedam er den absolutte ginhovedstad i Holland og har været det lige siden Jan de Willums tid.

249,00 DKK

For 400 år siden købte Danmark en lille koloni på Indiens østkyst. Et sted, hvor den besøgende nu, som den gang, mødes af et væld af smag, lugte og lyde, som kun kan betragtes som eksotiske.

Tranquebar 400th Anniversary gin er skabt for at fejre dette jubilæum.

Vanilje, muskatnød, kardemomme, kanel, anis, koriander og vilde tropiske tranebær dominerer alt, hvad der serveres – også ginnen.

Duft: Mild vanilje, kardemomme og appelsinskal skaber en meget fin balance mellem østens varme krydderier og de bløde citrusolier.

Smag: Citron med kardemomme og vanilje i baggrunden, efterfulgt af koriander og umami fra muskatnød. En stærk og mildt afrundet smag, hvor de varme krydderier balancerer perfekt med de skarpe urter, alt imens der hele tiden ligger en note af vilde tranebær i baggrunden

Eftersmag: Her dominerer citrusolierne sammen med vaniljen. Med tiden begynder tranebærren og kanelen at melde sig

279,00 DKK

Tranquebar Royal Danish Navy Gin er i overensstemmelse med den ældgamle dyder, rig på både smag og alkohol. Denne lille batch Premium Gin leveres med 52% alkohol, helt i overensstemmelse med historien, som altid har dikteret et højt alkoholniveau for de søfarende. På trods af det høje indhold af alkohol, er Tranquebar Royal Danish Navy Gin en vidunderlig blød og mild én af slagsen, som godt kan nydes ren.

Alkoholstærk Gin er en robust og smagsgivende ingrediens i mange cocktails.

Tranquebar Royal Danish Navy Gin er en Premium Small Batch Gin, som kun produceres i et par tusinde flasker ad gangen. Det faktum at du kan smage små forskelle fra batch til batch er en del af charmen og gør denne gin genkendelig samtidig med at der tilføjes en ny vinkel til den velkendte smag.

Duft: Enebær og citrus blandet med et strejf honning

Smag: Først en intens sødme og varme, efterfulgt af enebær og citrusfrugter, muskat, kardemomme og koriander

Eftersmag: Dybe varme krydderier og en blød, aromatisk hint af citrusfrugter

279,00 DKK

Udtrykket poetic license, eller på dansk poetisk licens, dækker over den frihed en kunstner eller forfatter har til at ændre detaljer, fordreje fakta eller ignorere normer i forbindelse med skabelsen af deres værker - især hvis disse ændringer former et bedre eller mere helstøbt resultat. Dette er grundtanken bag produkterne fra Poetic License Distillery.

I den nordøstlige del af England, i udkanten af byen Sunderland, ligger Poetic License Distillery, som siden 2015 har produceret gin og forskellige spændende ginlikører. På destilleriet producerer man håndlavet spiritusprodukter på en base af gin, og folkene bag sætter en ære i at udfordre og ikke mindst gentænke den klassiske ginkategori. Fra Poetic License Distillery kan du forvente det uventet.

En sværm af kraftfulde enebær afbalanceret med grøn kardemomme giver denne gin fra Poetic License Distillery en varm og krydret smag. Med undertoner af citron og eukalyptus, og en kraftig følelse af persisk lime, vil denne gin bidrage med et lækker og parfumeret touch til din gin og tonic.  

En gin som bringer erindringer om mellemøstlige basarer og 1001 Nats Eventyr.

349,00 DKK

Etsu er et smukt eksempel på en liflig, floral og citruspræget gin fra Hokkaido i den nordlige del af Japan. Udover enebær, appelsinskal og lakridsrod, finder vi blandt ingredienserne ærkejapanske botanicals som te-blade og den æteriske citrusfrugt, yuzu. Efter destillationen vandes den ned til 43% med vand fra Taisetsu-bjergene.

Farve: Klar.
Duft: Duften er floral og citruspræget – særligt noter af mandarin og yuzu trænger igennem, men også grøn te og peber.
Smagsnoter: I smagen er der igen masser af friske citrusnoter, grape og elegant og underspillet enebær.

 

San Francisco World Spirits Competition 2018

Double Gold Medal - Kåret som Japans Bedste Gin!

329,00 DKK

Ud over enebær og appelsinskal er der også koriander, kanel, nelliker og kardemomme i. Det giver en let blomsteragtig gin, hvor Bathtub Gin & Fever Tree Tonic med f.eks. appelsinskal vil fungere som den perfekte ”after-work-GT”. Friske og fremtrædende enebær leder vejen over til en duft af citrus og kardemomme med noter af appelsinskal og kanel. I smagen viser enebær igen vejen, men der kommer meget mere til. Fornemmelsen i munden er tyk og cremet, mens nelliker, koriander og kardemomme giver dybde. I eftersmagen kommer kardemomme og appelsinskal virkelig til udtryk.

379,00 DKK 399,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Abild Gin er Gefjuns første ginvariant. Grundspiritussen er lavet på æbler fra Lilleø. Oprindeligt var det planen at lave en London Dry gin, men fordi høsten var så god, som den var, ændrede de kurs og lavede en almindelig gin i stedet for. Gefjun mente nemlig, at smagen fra den æblebaserede spiritus var så god og interessant, at de ville få et radikalt bedre produkt på denne måde.

 

”Vi vil meget gerne have, at vores produkt fremstår så dansk som muligt – og rigtig gerne med et sjællandsk islæt. Derfra gled vores tanker over på dansk sommer og æblerov. Store saftige danske æbler. Dem måtte vi kunne bruge. I dag bliver vores spiritus lavet på danske æbler fra Lilleø, hvor Hans Lund har en æbleplantage med Mutzu-sorten. Vi kalder Hans for vores æbleguru. Fra ham fik vi sidste år 14 tons æbler. Dem moster vi selv. Det tager fem dage, og bagefter så gider man altså ikke se på et æble i lang tid. 14 tons æbler bliver til omkring 800 liter råspiritus,” fortæller Alan, der er en af grundlæggerne af Gefjun.

399,00 DKK

Her har vi Navy Strength-versionen af Abild Gin. Navy Strenght betyder, at alkoholindholdet er højere. Altså at grundspiritussen ikke er nedvandet lige så meget. Det leder til en mere kraftfuld smag. Lige som med Abild Gin, så er grundspiritussen til Abild Navy Stregnth lavet på æbler fra Lilleø.

Når man laver en London Dry gin skal spiritussen destilleres til 96%. Det vil sige, at der kun ville være cirka 4% smag tilbage fra de originale ingredienser – i deres tilfælde æblerne fra Lilleø. De mener, at deres grundspiritus er så god, at den kan nydes som sin egen som en slags ”Dirty Calvados”.

Derudover så har de fintunet deres botanicals til at passe til denne forholdsvis komplekse grundspiritus. Efter at have prøvet forskellige blandinger af botanicals endte de op med en blanding af ni for at lave Abild Gin, der passer godt til en del forskellige tonics og drinks.

449,00 DKK

WILD Distillery ENE Økologisk Gin Elderflower Limited Edition

Ginnen har en lettere parfumeret aroma, ligesom når du dufter til hyldeblomster i fuld flor. Udover hyldeblomst, domineres den af enebær og elegante noter af citrus. 

ENE Elderflower er destilleret med håndplukkede, økologiske hyldeblomster fra Svaneke på Bornholm og Bornholms Mosteri's hyldeblomstsaft. Derefter er den igen tilsat hyldeblomstsaft fra Mosteriet, for at give den lidt mere smag af hyldeblomst. 

Wild Distillery har kun produceret 1000 flasker af denne Limited Edition, ENE Elderflower Gin.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Dejlig spansk gin som har en god, lang og blød eftersmag. Som navner antyder er der er tale om en klassisk gin, hvor enebæren får lov at fylde.

Suveræn til en Gin Tonic.

Habito Gin bliver importeret af MezClado, der selv producerer flere forskellige rom.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

299,00 DKK 319,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Her har portugisiske Quevedo virkelig gjort sig umage, og de har formået at få den smukke Douro dal på flaske med The Prime Edition Gin!  Ginnen en produceret og lagret i de solrige skove, beliggende i São João da Pesqueira i det nordøstlige Portugal. Inspirationen til at lave en gin er opstået ud fra de berusende, og overvældende dufte som den vilde vegetation i Douro dalen afgiver i solens lys og varme.

Den helt klare og rene gin er er beriget med skønne botanicals der er indsamlet i dalens flora, og heri indgår både den lokale enebær, citronverbena, mynte, rosmarin og citron. Alle disse urter har stået i solen i Douro dalen og suget varme til sig, og den styrkende botanical infusion er tilsat ginnen - og sådan er The Prime Edition blevet til.

En dejlig gin som kan nydes i sin rene form over is eller tilsat en enkelt tonic.

​​​​​​​Om Quevedo
​​​​​​​
Familien Quevedos vingård ligger i den lille by San João da Pesqueira som er midt i hjertet af den smukke Douro-dal. Vingården og markerne har eksisteret gennem flere generationer. Som de fleste små ejere af parceller i Douro, solgte man i starten druerne til de store afskibere. I Quevedos tilfælde solgte de i årtier deres druer til Taylor Port, hvilket jo tydeligt bevidner kvaliteten af druer fra Quevedo.

I den meget varme årgang 1975 ville Taylor i første omgang ikke købe druerne. Derfor måtte Oscar Sr., der stadig var advokat og boede i Viseu (Dão) selv i gang med produktionen. Det blev til 40 fade af port og 40 fade bordvin.
Senere på året kom Taylor igen og købte den færdige port. Men arbejdet med selv at producere vine tændte en gnist i Oscar Sr. Derfor flyttede familien fra Viseu og op til den lille landsby, San Jõao de Pesqueira, i Douro-dalen.

I 1983 købte de vingården, Quinta Vale D’Agodinho, som i dag er deres vigtigste mark. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte signatur, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien, Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester, sank. Historien fortæller, sand eller ej, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm pga. vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende.

Fra 1991 begyndte Quevedo så at producere vine under eget navn. Et nyt vineri blev bygget og siden er også kældre blevet udvidet i takt med at antallet af flere erhvervede hektar steg. Således høstes der nu fra mere end 100 hektar.

Da Oscar Sr.’s datter, Claudia, blev færdig som ønolog i 1999, overtog hun straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine.
Senere kom Oscar Jr. til familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil mht. marketing, rejser, besøg osv.
​​​​​​​
Succesen har været overvældende, og i dag eksporterer Quevedo til hele verden.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

279,00 DKK

Her har portugisiske Quevedo virkelig gjort sig umage, og de har formået at få den smukke Douro dal på flaske med Wild Herb & Orange Dry Gin! Ginnen en produceret og lagret i de solrige skove, beliggende i São João da Pesqueira i det nordøstlige Portugal. Inspirationen til at lave en gin er opstået ud fra de berusende, og overvældende dufte som den vilde vegetation i Douro dalen afgiver i solens lys og varme

Ginnen har en utrolig flot klar pink farve, der kommer fra vinhusets Pink Port som er tilsat til ginnen. Wild Herb & Orange er beriget med skønne botanicals der er indsamlet i dalens flora, og heri indgår både den lokale citronverbena, mynte, rosmarin, appelsin og enebær. Alle disse urter har stået i solen i Douro dalen og suget varme til sig, og den styrkende botanical infusion er tilsat ginnen - og sådan er Wild Herb& Orange blevet til.
En dejlig gin som kan nydes i sin rene form over is eller tilsat en enkelt tonic.

​​​​​​​Om Quevedo
​​​​​​​

Familien Quevedos vingård ligger i den lille by San João da Pesqueira som er midt i hjertet af den smukke Douro-dal. Vingården og markerne har eksisteret gennem flere generationer. Som de fleste små ejere af parceller i Douro, solgte man i starten druerne til de store afskibere. I Quevedos tilfælde solgte de i årtier deres druer til Taylor Port, hvilket jo tydeligt bevidner kvaliteten af druer fra Quevedo.

I den meget varme årgang 1975 ville Taylor i første omgang ikke købe druerne. Derfor måtte Oscar Sr., der stadig var advokat og boede i Viseu (Dão) selv i gang med produktionen. Det blev til 40 fade af port og 40 fade bordvin.
Senere på året kom Taylor igen og købte den færdige port. Men arbejdet med selv at producere vine tændte en gnist i Oscar Sr. Derfor flyttede familien fra Viseu og op til den lille landsby, San Jõao de Pesqueira, i Douro-dalen.

I 1983 købte de vingården, Quinta Vale D’Agodinho, som i dag er deres vigtigste mark. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte signatur, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien, Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester, sank. Historien fortæller, sand eller ej, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm pga. vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende.

Fra 1991 begyndte Quevedo så at producere vine under eget navn. Et nyt vineri blev bygget og siden er også kældre blevet udvidet i takt med at antallet af flere erhvervede hektar steg. Således høstes der nu fra mere end 100 hektar.

Da Oscar Sr.’s datter, Claudia, blev færdig som ønolog i 1999, overtog hun straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine.
Senere kom Oscar Jr. til familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil mht. marketing, rejser, besøg osv.
​​​​​​​
Succesen har været overvældende, og i dag eksporterer Quevedo til hele verden.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

279,00 DKK

Cask Matured er en gin lavet af infusion af de mest karakteristiske aromatiske urter fra vores marker i Douro-regionen. Efter en omhyggelig destillation, hvor vi har udvundet de reneste smags- og aromastoffer, blev gin'en lagret i 12 måneder på egetræsfade, som tidligere blev brugt til portvin, indtil den når sit optimale punkt.

I næsen er noterne af enebær og mynte for det meste til stede. Efter at have hvirvlet vil du få nogle søde lakridsnoter, masser af sort peber og appelsinskal dukker også op.

Intens, aromatisk og afbalanceret, denne tørre gin vil glæde dem, der ønsker at nyde den ren med, eller uden is.

Om Quevedo

Familien Quevedos vingård ligger i den lille by San João da Pesqueira som er midt i hjertet af den smukke Douro-dal. Vingården og markerne har eksisteret gennem flere generationer. Som de fleste små ejere af parceller i Douro, solgte man i starten druerne til de store afskibere. I Quevedos tilfælde solgte de i årtier deres druer til Taylor Port, hvilket jo tydeligt bevidner kvaliteten af druer fra Quevedo.

I den meget varme årgang 1975 ville Taylor i første omgang ikke købe druerne. Derfor måtte Oscar Sr., der stadig var advokat og boede i Viseu (Dão) selv i gang med produktionen. Det blev til 40 fade af port og 40 fade bordvin.
Senere på året kom Taylor igen og købte den færdige port. Men arbejdet med selv at producere vine tændte en gnist i Oscar Sr. Derfor flyttede familien fra Viseu og op til den lille landsby, San Jõao de Pesqueira, i Douro-dalen.

I 1983 købte de vingården, Quinta Vale D’Agodinho, som i dag er deres vigtigste mark. Marken er beliggende mellem Quinta da Vargellas og det berømte signatur, Cachão da Valeira. Det var her båden med nogle af portvinens største personligheder gennem historien, Dona Antónia Ferreira og Baron de Forrester, sank. Historien fortæller, sand eller ej, at Baron de Forrester druknede i den stærke strøm pga. vægten fra guldmønterne i hans lommer. Dona Antónia overlevede, da hendes store kjole holdt hende flydende.

Fra 1991 begyndte Quevedo så at producere vine under eget navn. Et nyt vineri blev bygget og siden er også kældre blevet udvidet i takt med at antallet af flere erhvervede hektar steg. Således høstes der nu fra mere end 100 hektar.

Da Oscar Sr.’s datter, Claudia, blev færdig som ønolog i 1999, overtog hun straks ansvaret for produktionen af Quevedos bord- og portvine.
Senere kom Oscar Jr. til familiefirmaet og han har siden været ansigtet udadtil mht. marketing, rejser, besøg osv.
​​​​​​​
Succesen har været overvældende, og i dag eksporterer Quevedo til hele verden.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

449,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler