Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag!

Gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter og frugter.

Bare på duften fornemmer man tydeligt de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin.

Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Næstved Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser, ligesom gin er en uundværlig ingrediens i en lang række af de skønne cocktails, du kan få serveret på barer rundt omkring i verden.

Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Citadelle Gin er en triple-destilleret gin, der gennem årene har vundet mere end 60 medaljer, blandt dem “Spirit of the Year” ved World Spirit Awards samt “World’s Best Gin” og “Gin Grand Master” i London. Flasken er ydermere blevet tildelt en guldmedalje på "Spirits Design Master" i 2017.

Citadelle er lavet af vores cognac-hus, Pierre Ferrand. 19 forskellige botanicals er brugt til at fremstille denne fremragende gin. Resultatet er en delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel.

Tidligere vundne priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000 - Citadelle Gin - Médaille d'Or
*San Francisco World Spirit Competition 2004 - Citadelle Gin - Double Médaille d'Or

En flaske indeholder 70 cl. - 44% Alkohol.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Barrister gin - Old Tom. ”Old Tom”-stilen spiller en væsentlig rolle i ginnens farverige historie. I det 18. og 19. århundrede fungerede det som en bro mellem hollandsk Genever gin-stil og den klassiske London Dry - tørrer end Dutch Genever Gin og sødere end London Dry Gin. Det var en gintype som opstod på baggrund af ginproducenternes grådighed. På dette tidspunkt var det ikke unormalt at tilsætte terpentin eller svovlsyre til sin gin for at øge indtjeningen, og for at skjule den ækle smag i destillatet tilsatte man derfor efterfølgende enten sukker eller lakrids – Old Tom-stilen var født.

Nu findes den originale Barrister Dry Gin også i en ”Old Tom”-version. Old Tom-gin er en speciel gintype, som er sødere og mindre botanisk end den legendariske London Dry gin, der findes på markedet i dag.

Barrister Old Tom Gin er produceret i små mængder for at fastholde den kompromisløse topkvalitet. Ginnen er destilleret i små kobber pot stills og indeholder ekstrakt fra blandt andet enebær, citronskal, sort peber, muskatnød, mandel, koriander og kardemomme. Dertil er ginnen naturligvis også tilsat lidt sukker, så den falder i tråd med ”Old Tom”-stilen.

Ginnen præsenteres i en flot formet, matsort flaske med hvid label. Russisk know-how møder britisk tradition.

Grundet sødmen i Barrister Old Tom Gin vil dette være en gin som de fleste vil nyde – også rent!

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

WILD Distillery ENE Økologisk Gin Elderflower Limited Edition

Ginnen har en lettere parfumeret aroma, ligesom når du dufter til hyldeblomster i fuld flor. Udover hyldeblomst, domineres den af enebær og elegante noter af citrus. 

ENE Elderflower er destilleret med håndplukkede, økologiske hyldeblomster fra Svaneke på Bornholm og Bornholms Mosteri's hyldeblomstsaft. Derefter er den igen tilsat hyldeblomstsaft fra Mosteriet, for at give den lidt mere smag af hyldeblomst. 

Wild Distillery har kun produceret 1000 flasker af denne Limited Edition, ENE Elderflower Gin.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Geranium Gin

* Geranium er en Premium London Dry Gin, der indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium.

I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store aktører på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, som var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige botanicals.

En kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44% Alkohol.

Uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

269,00 DKK 349,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Citadelle Réserve Gin

En fabelagtig gin som er lavet af vores cognac-hus Pierre Ferrand. Citadelle Reserve Gin er den fadlagrede udgave af Citadelle Gin, som er lagret på ege fade i hjertet af Cognac regionen i Frankrig. Dette giver den mere fylde og kraft, men ginnen beholder stadig sin friske stil.
Pierre Ferrand frigiver 12 små egefade af den gin om året, hvilket gør den til en de mest eksklusive Gin varianter.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44 % Alkohol.

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Extremes No Mistake Old Tom Gin 46 %

Citadel Extremes No1, No Mistake er en “Limited Release” Old Tom Gin på 46% alkohol, en unik Gin der samler inspiration fra gamle opskrifter. Destilleret i 2016 fra kobber Pot Stills i Frankrig, kommer i en gaveæske.

Duften er frisk og stærk, med noter af enebær, appelsinskal. Senere i blomster aroma af jasmin og kaprifolium. Smagen er fyldig og elegant med bittersøde profiler af kandiserede citronskal, anis og mandler. Senere krydrede noter af muskatnød. En meget lang finish, er blomster, krydret og træagtig samtidig.

Denne Gin er i gaveæske.

En kasse indeholder 1 flaske - 50 cl. 46 % Alkohol

359,00 DKK 399,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Old English Gin

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 44% Alkohol.

369,00 DKK

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl. * Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Citadelle Gin i gaveæske med et ginglas - 44 % alkohol * Flot gaveæske med en flaske Citadelle Gin - Triple Destilleret 44% alk. og et ginglas. En fabelagtig gin som er lavet af vores Cognac hus Pierre Ferrand. Hele 19 forskellige krydderier er blevet brugt til at fremstille denne super gin. En delikat duft af friske blomster, jasmin, honning og et hint af kanel. I smagen kommer urterne mere i karakter med strejf af anis, peber og kanel. Gitadelle gin har også vundet et hav af priser:

*The International Wine and spirit Competition 2000?
Citadelle Gin - Médaille d'or

*San Francisco World Spirit Competition 2004?
Citadelle Gin - Double médaille d'or

*Living in Gin - skrev i 2005:
A mellow texture from Citadelle nevertheless delivers an animated palate with juniper, aniseed, violet and supple coriander highlights, supported by subtler nuances. Culminates in a vivid, substained finish.?

Citadelle Gin har også modtaget guld til den årlige prisuddeling i magasinet Drinks International.

En kasse indeholder 3 flasker & glas - 70 cl. 44 % Alkohol.

275,00 DKK 329,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Rhubarb Triangle Gin 46 % Alkohol - 70 cl.

* Lækker gin med rabarber twist

Rhubarb Triangle Gin er produceret af That Boutique-Y Gin Company i England. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-Y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Cherry Gin, That Boutique - Y Gin Company 50 cl. har fået følgende anmeldelser: * Master of the spirits business * Gin Masters 2017 og Sølvmedalje af International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2017.

Kirsebærgin fra That Boutique - Y. Den er fremstillet på baggrund af en klassisk Gin, der er tilføjet en kombination af søde og sure "Marasca" kirsebær samt en god knivspids krydderier. Resultatet er en sjov og frugtagtig gin, der er lækker at nyde alene, men også eminent at blande - prøv den for eksempel med et stænk af cola og lidt lime for at få en særlig smagsoplevelse, sammen med tonic eller rent med en smule lime.

Smagen er saftig med frugtagtig sødme af kirsebær, et strejf krydderi og en let citrus smag. Afslutningen er vedvarende med en blanding af de syrlige kirsebær og enebær, som gør et godt indtryk.

En flaske indeholder 50 cl. 42,6 % Alkohol.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

THE GIN BOX med 10x5 cl. Premium Gin

* Perfekt gaveide

The GIN BOX er en rigtig spændende løsning som gaveide - som firmagave, til en ginbegejstret ven eller til dig selv, så du kan lave din egen lille ginsmagning med de spændende gin i æsken.

Du får følgende 10 forskellige gin fra 10 forskellige lande.

* Qahwa 1528 Gin
* Nuad Gin
* The Illusionist Gin
* Byt The Dutch Gin
* Pinkster Raspberry
* Mr. Toms Gin
* Ragnarök Gin
* Malfy Gin Con Limone
* Bareksten Gin
* Darnleys Gin

Alle flasker indeholder 5 cl. med alkohol fra 40 – 46%.

Julegave eller firmagave:

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

RÖS Gin - Dansk Gin 40 %. * Bronzemedalje ved “San Francisco Spirit Competition 2015”. RÖS Gin er skabt på alkohol fra Dyrehøj Vingaards eget destilleri. Efter 2 års arbejde er i alt 15 botanicals nøje udvalgt til denne gin. Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenroseblade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding. Til sammen giver den en lækker blød og intens oplevelse

RÖS Gin er lavet af danske æbler. Vinmageren har udvalgt en speciel gærstamme til æblevinen og vinificeringen af grundvinen giver en høj kvalitet med fokus på smag og alkohol niveau.
Æblevinen bliver destilleret under intens kvalitetskontrol, hvor spiritussen bliver delt i flere kvalitetsniveauer.

Dyrehøj Vingaards eget destilleri fra Müller Brannereianlagen, giver dem mulighed for at styre temperaturen i kogekarret og nedkølingen i svale kolonnen, hvilket giver mulighed for at få mest mulig frugtsmag med i alkoholen.

De 15 botanicals trækker cirka 2 dage i vinspiritussen, og herefter destilleres den for anden gang ved en moderat temperatur for at få alle smagsnoter og blødheden med. Ginen forskæres til 40 % vol, koldfiltreres og eftermodner på flasken i cirka 3 måneder, før den til sidst frigives til salg.

Flasken indeholder 50 cl. - 40% alkohol.

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Canaïma er fremstillet på botanicals fra Amazonas. Ingredienser, som er aldeles ukendte for folk herhjemme.

Når du smager Canaïma, mødes du først af frisk citrus og urtede noter fra seje. Merey kommer med frugtige og bitre toner og suppleres af aromatisk
og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, túpiro og acai.
Canaïma produceres på DUSA's destilleri ved foden af Andesbjergene, La Miel i den venezuelanske delstat, Lara. Det er også her, det internationalt anerkendte rombrand, Diplomático, produceres.

47% alk. - Flasken indeholder 70 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorgin (det baskiske ord for heks) er den første spiritus, der sælges af de kendte vinmagere Sabine Jaren og François Lurton. De er kendte for at producere vin og ejer vinmarker i flere lande, herunder også familiens ejendom Château Bonnet i Entre-Deux-Mers i Bordeaux, Frankrig. Sorgin er tænkt som et naturligt bindeled imellem vin og spiritus eftersom den er gæret og destilleret på Sauvignon Blanc-druen.

Druedestillatet, som Sorgin er baseret på, infunderes med bl.a. enebær, grapefrugt og citron, hvilket giver en kompleks gin, der fremhæver smagen af enebær og Sauvignon Blanc, med underliggende nuancer af frugt og urter. Den lange, smukke og elegante eftersmag har hints af blomster i perfekt harmoni med enebærsmagen.

Sorgin klassificeres som en klassisk London Dry Gin, og indeholder 43 % alkohol. Den kommer i en elegant og smukt dekoreret flaske, og smag og design går op i en højere enhed.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Geranium Gin 55 blev i 2014 introduceret i forbindelse med Geranium Gins 5 års jubilæum.

Som en hyldest til en af de mest populære gins i nyere tid, og vinder af "Bedste Gin&Tonic", er denne 55% Gin en fyldigere, mere krydret og potent udgave.

Perfekt til cocktails og drinks hvor man virkelig ønsker at forstærke alle smagstonerne som; enebær, citrus og selvfølgelig geranium!

Nok er denne udgave 11% stærkere i alkoholen, men blødheden og dybden er godt bevaret - resultatet er tæt på perfekt!

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 55% Alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Illusionist Dry Gin bliver destilleret i et hjemmebygget destillationsapparat lavet af kobber og laboratorieglas.
En blomst fra Fjernøsten bliver tilsat under destillationen og giver ginnen dens blå farve.
Både basisdestillat og botanicals er af høj kvalitet og ginnen er ufiltreret. Illusionist Dry Gin er velbalanceret og
multidimensional med en langvarig aroma.

Den dybe blå farve vil man opleve skifter til en flot lilla farve, når man topper med tonic. Den er et hit blandt gæster & smager rigtig friskt.

Smagsnoter:
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af
blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin.

399,00 DKK 429,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Chocolate Orange Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Chocolate Orange er en populær engelsk chokolade konfekt, hvor en kugle af mælkechokolade er smagt til med appelsin-olie og fremkommer i sølvpapirs indpakning. Udfordringen med dem er dog, at de smelter meget nemt, så hvad er løsningen? That Boutique-y Gin Company laver da bare en Chocolate Orange Gin. Et blend af klassiske Gin Botanicals og dertil noget appelsinskal og chokolade nips. Næse: frisk og indbydende af tør kakao og frisk appelsin citrus. Smag: god fedme og blød, som leder tankerne til denne Chokolate Orange konfekt med noter af chokolade og zesty appelsinskal. 46%. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Moonshot Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Ethvert gram af de botanicals i denne gin, har været en tur i rummet! Det betyder vel over 24 km og heroppe udsat for et lufttryk på min. 1/100 af lufttrykket ved havoverfladen. Moonshot Gin er lavet på enebær. koriander, kamille, frisk citronskal, kardemomme, tørret bitter appelsinskal, kanel, cubeberpeber. lakridsrod og rod af angelik. Hernede på jorden er de destilleret under vakuum, for at sikre en friskhed og elegance - dog kun ved 1/10 del, af den ved havoverfladen. Næse: Koriander. sød citron kage og let peber noter. Smag: Enebær,  oleo-saccharum citrus og balanceret krydret, som ender let bitter og mandarin.

Flaskestørrelse: 70 cl. - 46% alk.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Big Dipper Gin er udviklet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Big Dipper Gin en en hyldest til barndomsmindet om det omrejsende tivoli. Candyfloss maskinerne, popcorn, forlystelserne, det nedtrådte græs med bare jordpletter, larmen, varmen og lysene. Næse: floral, græs, olieret røg og kardemomme. Smag: blød, olieret, citrus. kakao og med en god sødme, som minder om toffee og smør popcorn. Big Dipper Gin ABV: 46%. Flaskestørrelse: 50 cl.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Neroli Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Det er de eftertragtede blomster fra bitter appelsintræet, som anvendes til fremstillingen af Neroli-olien. Og så fantastisk som den er, er den lige så dyr. Det kræver over et ton blomster at producere bare 1 kg af olien, så selvfølgelig ville That Boutique-y Gin Company lave en Neroli Gin på olien. Næse: aromatisk, floral som lilje, nænsom enebær og grapefrugt, som åbner op til balsa-træ og koriander. Smag: blød og delikat, et væld af friske appelsinblomster, vanilje og fin note af anis, kardemomme og nelliker samt fin note af koriander.

 

46% ABV. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Yuzu Gin er udviklet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Yuzu er en japansk citrusfrugt, der måske ikke er den kønneste i udseende, og den minder mest om en lille grapefrugt i smag, eller mere præcist en blanding af lime, citron og grapefrugt. Yuzu Gin er en fejring af denne lille mystiske frugt og for at vise dens store smagsprofil. Næse: afdæmpet citrus, Amalfi citron, sur grapefrugt, som åbner for vanilje, enebær samt fine florale noter. Smag: stor citrus med florale noter. Appelsin med citron sorbet og moden grapefrugt, god fedme samt fin note af enebær og aromatisk koriander. Yuzu Gin ABV: 46%. Flaskestørrelse: 70 cl.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Spit-roasted pineapple gin -- That Boutique-y Gin Company 

I 1920'erne var ananas-gin vældig populært og overtog store dele af markedet, da det var første gang man kunne få gin med andre smage. Med tiden døde disse dog ud. 
I hvert fald indtil nu, hvor  That Boutique-y Gin Company, har nyfortolket idéen og givet den nogle bløde let brændte nuancer.

Smagsnoter:

Duft:  Frisk  ananas med en anelse mørk karamel til slut.

Smag: Fantastisk kontrastfyldt smag, hvor friskheden fra ananassen og den cremede karamel komplimentere hinanden.

Serveringsforslag: Ginger beer & limeskal.

 

Flasken indeholder 70 cl. - 46% alk.

329,00 DKK 349,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Geranium Gin Gaveæske med 4x20 cl Fever Tree tonic

* Flot gaveæske med 1 flaske Geranium Gin 44 samt 4 spændende flasker tonic. Geranium er en Premium London Dry Gin, og den indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter.
I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

 

379,00 DKK 429,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Y-Gin Company's nye Pear pie gin er en fantastisk og unik gin, der er produceret eksklusivt til det danske marked.

Smagen er rund og blød med friske noter fra pærerne perfekt afstemt med sødmefulde noter af karamel, vanilje og en smule kanel. Den er blød, cremet og fed i konsistensen og det spiller igen perfekt sammen med de friske pærenoter. - Alt i alt en perfekt afstemt gin både i forhold til smag og tekstur.

 

 

329,00 DKK 369,00 DKK (spar 40,00 DKK)

HABITO Gin Lemon - 38 % alkohol, 70 cl. * Super lækker gin med skøn lemon smag fra det nordlige Spanien. Habito Gin er en ny og spændende gin på det danske marked. Den er håndfremstillet i Spanien, og har et fint twist af friske citroner. en let bitterhed samt en dejlig sødme. 

En flaske indeholder 70 cl. 38 % Alkohol.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Old English Gin Sloe Gin

Henrik Hammer har i mange år produceret knaldgod gin i form af Geranium og Old English Gin, som mange kender.

Denne nyere gin fra Henrik Hammer er baseret på den klassiske "Old English" gin og tilsat slåenbær fra området. Bærrene bliver plukket om efteråret, når de er tilpas modne og lige inden fuglene tager dem - og inden vinterkulden ankommer. Slåenbærrene trækker i ginnen i 6 måneder på Vintre Møller destilleriet i Kirke Såby. Ved at lade slåenbærrene trække i ginnen, får ginnen den flotte røde farve. Umiddelbart inden aftapning tilsættes sukker, hvilket gør det til en ginlikør.

Perfekt ledsager til sommerens lune aftener. Server den køligt og eventuelt sammen med en sjat Fever Tree Indian Tonic. 

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 30% Alkohol.

329,00 DKK 399,75 DKK (spar 70,75 DKK)

ENE Navy Strenght holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mere intens gin oplevelse. Navy Strength stammer fra gammel tid, hvor den engelske marine tjekkede kvaliteten på ginen ved at teste om den kunne antænde krudt. Kunne den det, holdt den over 57% og var godkendt.

ENE Navy Strength er økologisk og destilleret midt på Bornholm. Selvom den holder en højere alkoholprocent end den typiske gin, kan den godt drikkes rent med masser af is.

Smager fantastisk i en Dry Martini eller som en klassisk Gin Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic. Husk at røre ginnen godt rundt med is før du topper med tonicen.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 57% Alkohol

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Tomat gin. Ja vi ved, hvad du tænker - det kan man da ikke. Men bare rolig, trods navnet, har denne tomat gin en ren og klar smag. Det er ikke meningen at den skal smage af tomat, men dufter du til den, giver den et hint af urter og væksthus med tomater. Selv om den ikke smager af tomat, er den lavet til at give dig den bedst tænkelige version af klassikeren, Bloody Mary. Ginnens noter går nemlig fantastisk godt til den velsmagende cocktail. Er du mere til det klassiske og enkle, kan den også nydes med et frisk blad basilikum, en tørret skive tomat og en tonic.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Espresso er destilleret med hele, økologiske kaffebønner. Det giver en en gin med en varmere aroma og en snert af kaffe i duften. Som de andre varianter er det dog ikke meningen at den skal smage af kaffe, men give et hint af en frisklavet espresso. Ginnen er perfekt til kaffeelskeren der ikke kan undvære den behagelige duft af kaffebønner. 

Drikker du ENE Espresso G&T, kan du med fordel putte et 2-3 hele kaffebønner i. Det åbner op for ginnens aroma. Her er det vigtigt, at du rør ginnen godt rundt med is før du topper op med tonic. Det anbefales, at du bruger en lidt sødere tonic som fx Fever Tree Mediterranean.

 

Produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Hemp er destilleret med økologisk, bornholmsk hamp. Fra de smukke hamp marker i Østermarie, dyrker og høster Bornholmerhampen deres industrihamp til brug i blandt andet the, sæbe og vores gin. For god ordens skyld er det vigtigt at understrege, at det er industrihamp. Derfor er der intet farligt ved det.

Nyd en G&T, hvor du med fordel kan prøve den med Fever Tree Mediterranean og frisk grøn asparges.

Er produceret i Aakirkeby på solskinsøen Bornholm.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

 

 

 

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Botica London Dry Gin - Spanien

Botica London Dry gin er grundstenen i Boticas ginserie. Den er lavet i meget små portioner (small Batch gin) og man har benyttet følgende botanicals: enebær, koriander, kardemomme og humle. Familieopskriften, der kombinerer de fire botanicals, gør denne London Dry gin til en skøn, smukt balanceret gin med friskhed, der overrasker.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Botica Redberries Gin - Spanien

Botica Redberries er en lækker gin med udtalt duft og intens smag af ​​jordbær og hindbær. En farverig og smagfuld gin, som er fremstillet af følgende botanicals: Enebær, koriander, kardemomme, humle, jordbær og hindbær.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Botica Orange Gin - Spanien

Citrussmagen i Botica Orange Gin frembringer straks uforglemmelige minder om Middelhavet med dens umiskendelige duft af Valencia's skønne appelsiner. Udover appelsin er følgende botanicals benyttet: Enebær, kardemomme og humle.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket underbygger den høje kvalitet.

Denne gin er lavet af vildthøstede slåenbær der efterfølgende lægges i blød i 6 måneder på destilleriets gin reserver, som er fremstillet og destilleret til netop dette formål.

Der anvendes 420 gram slåenbær til at lave væsken i hver flaske, som forsigtigt sødes med bæredygtigt sukker. Disse naturlige frugtnoter bringer harmoni til ginens ånd.

Én af glæderne ved Boatyard Sloe Boat Gin er at nippe til den i de kolde vintermåneder, hvor du vil mærke dens dejlige varme. Hvis du ikke vil nyde den rent, kan du lave en Charlie Chaplin cocktail hele året.

Opskrift på Charlie Chaplin:

Dette er et remake af en glemt klassisk cocktail, som blev opfundet i New Yorks Waldorf Astoria Hotel i 1920.

Ingredienser:

 • 1 1/2 del Sloe Gin
 • 1 del frisk limejuice
 • 3/4 del abrikosbrandy
 • 1/4 del sukkersirup      

        Tilføj alle ingredienser i en cocktail shaker, og Shake igennem. Strain i et koldt cocktailglas.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 29,8% Alkohol

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Strawberry Gin er produceret af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company i England og i samarbejde med det danske spiritusfirma Sprit & Co.

Den er lavet eksklusivt til det danske marked. Utrolig fyldig og rund, både i smag og duft. Man bliver næsten hensat til de danske jordbær marker, hvor solen bager og de solmodne jordbær er helt sødmefulde.

Den perfekte gin til sommerdrinks, prøv den evt. med fløde.

 

1 flaske indeholder 50 cl. - 46% Alkohol

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Denis Charpentier Baron D Gin

* Selected Best French Classic Gin" World‎‎‎‎ Gin Awards 2020

Ny fransk luksus gin, som blandt andet baserer sig på japansk inspirerede botanicals som f.eks. yuzu, der giver en frisk citrussmag. Fokus har været på at skabe balance mellem de forskellige smagsnoter.

Udover yuzu har man bl.a. anvendt hindbær og pære som giver en lækker, frugtig stil samt macademia-nødder, som bidrager med en dejlig, fløjlsblød mundfølelse.
 
1 flaske indeholder 70 cl. - 40,4% Alkohol
299,00 DKK

Hayman's Exotic Citrus Gin

Hayman’s Exotic Citrus Gin er en elegant og lækker gin, lavet naturligt med friske eksotiske frugter som kumquat, lime, pomelo og mandarin. Ginnen byder på skønne, aromatiske noter af sødmefyldt citrussaft såvel som -skal og klassisk enebær. Ginnen er frisk og saftspændt - den giver næsten én lyst til en ekstra tår.

The Perfect Serve

 • Fyld et highball-glas med is
 • 50 ml Hayman’s Exotic Citrus Gin
 • Fever Tree Indian Tonic
 • Pynt med en appelsinskive
 
 

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,1% Alkohol

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Citadelle Jardin d'Été

’’Jardin d’été er inspireret af at vandre gennem den smukke sommerhave, som Debbie planter hvert år,” siger Alexandre Gabriel. ”Denne have sprænges med utrolige blomster, grøntsager og frugter, og duften er altid så berusende’’ og Alexandre Gabriel's nyeste gin, Citadelle Jardin d'Été, inviterer dig da også på det nærmeste med på en spadseretur gennem en duftende, sydfransk sommerhave: Haven på Château de Bonbonnet, dyrket af Debbie Gabriel - hans hustru.

Jardin d’été er lavet med Cantaloupe melon, citron, yuzu og appelsin ud over hele 19 yderligere botanicals og den utrolige citron-friskhed, der pirrer smagsløgene, er resultatet af Alexandre Gabriel's  beslutning om at destillere ikke kun citronskal, som er sædvanen, men hele citronen. Kød, juice og skal.

Nyd Jardin d’été i din Martini, i en mere elaboreret cocktail eller slet og ret i en vidunderlig G&T.

En flaske indeholder 70 cl. - 41,5% Alkohol

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Warner's London Dry Gin

I den idylliske landsby, Harrington, i Midtengland finder man Falls Farm. I en 200 år gammel lade finder du her et fantastisk lille gin-destilleri, hvor der fremstilles en perlerække af fantastisk aromatiske gin. Alle botanicals, som de kan dyrke på gården, dyrker de selv og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's klassiske London Dry Gin er destilleret med Fall Farm's eget kildevand og elleve botanicals: Naturligvis enebær og ellers korianderfrø, hyldeblomst, kardemomme, sort peber, muskatnød, kanel, angelica rod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens...
Warner's London Dry vandt Double Gold ved San Francisco World Spirits Competition før lanceringen i juni 2019.

Umiskendeligt London Dry men med en blid, let sødmefuld kant. 

The Perfect Negroni

Negroni daterer sig tilbage til Italien i 1919 og var en variation af den klassiske Americano cocktail (Campari, Martini Rosso og Soda). Grev Camillo Negroni bad sin bartender, Fosco Scarselli, om at gøre drikken stærkere, og han tilføjede derfor Gin. Den blev hurtigt kendt som Negroni. Det er en af vores foretrukne aperitiffer.

25ml Warners London Dry Gin
25 ml Campari
25 ml sød Vermouth
Appelsinskal

Hæld alt i et højt glas fyldt med is
Rør i 30 sekunder
Garnér med appelsinskal
Læn dig tilbage, slap af og nyd livet!

The Perfect Serve:

Et højt glas fyldes med is
5 cl Warner's London Dry Gin
Toppes med f.eks. Fever Tree Indian Tonic
Garnér med friske appelsinskiver 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

289,00 DKK 329,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Nikka Coffey Gin

På ganske kort tid har Nikka Coffey Gin sat et markant aftryk på det moderne ginmarked.

Den utroligt smagfulde gin bliver lavet på Nikkas berømte whiskydestilleri, Miyagikyo. Ved første øjekast kunne man forledes til at tro, at ginnen indeholder kaffe, men det er altså absolut ikke tilfældet. Navnet ”Coffey” kommer fra en speciel type destillationsapparat, en Coffey still, som er opkaldt efter den irske destiller Aeneas Coffey, og spiritussen er lavet på. Til gengæld er ginnen ekstraordinært citrusspækket, med både yuzu, amanatsu, kabosu og shikuwasa.

Duften er meget citruspræget med noter af både yuzu, citron og grapefrugt. En sprød enebærnote samt en smule peber bidrager til en god balance i, hvad der måske er én af ginverdenens mest interessante ”næser”! Smagen er intens, cremet og sprængfyldt med tropisk frugt, citrusolier og pebernoter.

Nikka Coffey Gin er én af de gin, man snildt kan nyde rent, eller se den løfte niveauet i en gin & tonic. Prøv den f.eks. med East Imperial Yuzu Tonic eller med Fever Tree Indian Tonic.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% Alkohol

399,00 DKK 419,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Warner's Rhubarb Gin

Siden 2016 har efterspørgslen efter Warner's Rhubarb Gin virkelig taget fart. Høj fart!

I en 200 år gammel lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker i videst mulig udstrækning selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's Rhubarb har noget af en historie. Lavet med ægte royale rabarber – samme rabarber, som oprindeligt blev dyrket i køkkenhaverne ved Buckingham Palace under dronning Victoria regeringstid. Rabarbersaften bliver udvundet ved hjælp af en traditionel frugtpresse og blandes herefter helt frisk med Warner's Dry Gin og hver flaske indholder omtrent en tredjedel rabarbersaft. Autentisk britisk håndværk når det er som bedst!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Her er et par serveringsforslag:

Rhubarb & Juliet

 • Isterninger i et glas
 • 1 del Warner's Rhurbarb Gin
 • 2 dele Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale
 • Garnér med f.eks. appelsin eller jordbær

The Loved One

 • 2 dele Warner's Rhurbarb Gin
 • 1 del citronsaft
 • 1/2 del sukkersirup
 • tilsæt bobler, f.eks. Prosecco, i passende mængde
 • Garnér med et rabarberbånd

Velbekomme!

329,00 DKK 399,00 DKK (spar 70,00 DKK)

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række fantastisk aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde. I produktionen af denne hyldeblomst gin, bruges kun friske hyldeblomst, som håndplukkes fra deres egen gård – disse høstes kun en gang årligt. Warner's Elderflower Gin fanger selve essensen af en britisk sommerdag, fra mark til flaske på kun få timer. Hyldeblomsten bliver tilføjet til deres Dry Gin og efterfølgende vandet ned med deres kildevand, samt lidt sukker. Resultatet er en afbalanceret gin, der er blød, sød og delikat duftende af hyldeblomst. Nydes over is.

289,00 DKK

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laves en række lækre aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde. Ginnen bygger på citronmelisse, og et destilleret en time indenfor at blive høstet for at bibeholde friskheden. When life gives you lemon balm, make gin.

379,00 DKK

Denne frugtgin fra Warner’s er lavet på hindbær og brombær – destilleriets egen begrundelse for at udelade sidstnævnte fra navnet er: ”Undskyld – mærkatet var ikke stort nok”.

En tredjedel af flaskens indhold er ren og skær saft fra friskpressede bær. Andre ingredienser inkluderer Warner’s klassiske botanicals: enebær, korianderfrø, håndplukkede hyldeblomster, kardemomme, sort peber, kanel, kvanrod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens…

På næsen sprudler den af modne, saftige hindbær og hjemmelavet marmelade. Man finder også et strejf af brombærbusk, som tilføjer dybde og krydder. Ved smagning mødes man af noter af sprudlende hindbærpuré, samt frisk brombærtærte og gins karakteristiske enebærsmag. I eftersmagen mødes noter af hyldeblomst og solbær i et blødt og langvarigt pift.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

329,00 DKK

Denne lækre 2020 vintage hylder det tidlige forår, når blomsterne begynder at blomstre på Warner farmen. Naturlige botanicals giver en sød og floral forårs gin.

Udformet med urter og planter, der fremkalder tidlige forårsfornemmelser.

Duft og Smag fejrer det tidlige forår med hyben, noter af frisk presset grapefrugt og silkeagtig hyldeblomst. Langvarig sød mandarin og varianter af bær.

Unik gin som kun findes i et begrænset antal.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

 

 

329,00 DKK

En kraftfuld æblegin med tydelige noter af enebær, citrus og en diskret lakridsnote fra fennikel. Ginen er destilleret med friske æbler og Radius egen cider, der tilfører både dybde og kompleksitet, og sikrer en uovertruffet eftersmag. Nydes bedst med en sødere tonic og en skive æble.
(0,5 liter, alc.vol. 43%)

349,00 DKK

Den helt klassiske London dry gin med solmodne enebær og tydelige noter af kardemomme, frisk citrus, koriander, og hvid peber til at bibringe lidt kant . Kan nydes med både tør og sød tonic, gerne med citronskal, og, selvfølgelig, med masser af is.
(0,5 liter, alc.vol. 43%)

249,00 DKK

Vores klassiske, prisvindende æblegin bygget op omkring Holsteiner Cox æbler fra Lolland. Tydelige enebær der, med fuld respekt for de blide, friske æblenoter, understøttes elegant af citrus, rose og en diskret lakridsnote fra fennikel. Træder bedst frem med en sød tonic, og gerne en skive frisk æble.
(0,5 liter, alc.vol. 43%)

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences