Isle of Raasay - Hebridean Gin

499,00 DKK

Isle of Raasay Hebridean Gin er den første legale spiritus frigivet til salg fra øen Raasay, som har flere hundrede år lang tradition for ulovlig destillering. Det er en håndlavet skotske ø-gin som kombinerer ni nøje udvalgte botaniske ingredienser: Enebær fra Raasay sød appelsinskal, citronskal, rabarber, angelikarødder, korianderfrø, lakridsrod, orrisrødder (en florentinsk lilje) og peber.

Den lokale botaniker Dr. Stephen Bungard hjælper med at udvælge og håndplukke de fineste Raasay-enebær. Enebærrene destilleres sammen med få udvalgte botaniske ingredienser i destilleriets kobberkedler. De øvrige ingredienser gennemgår en damp-infusion i kurve for at bevare deres friske og ”levende” præg.

Master Destilleren bruger kun ”hjertet” fra destilleringen hvor kvaliteten er bedst og citrusfrugten duftes og smages bedst i ginnen.

Smagsnoter: Frisk og aromatisk duft med enebær, sød appelsin, citrusfrugt og strejf af rabarber. Smagen er tør med enebær, rabarber samt citrus og en tør og pikant afslutning.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk