Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rosévin bliver ofte foretrukket til de lune sommeraftener på terrassen, men den kan sagtens drikkes året rundt, og i de seneste år har danskerne fået smag for rosé.

Rosé kan fremstilles på flere forskellige måder, hvoraf én er kun at lade drueskallerne fra de blå druer gære kortvarigt sammen med mosten, hvorefter de tages fra. Herved dannes den lyserøde farve og lette smag, som vi kender fra rosévinen.

Italien er et kæmpe vinland, og her bliver produceret utrolig mange spændende vine. Dette gælder også rosé, og hos Næstved Vinkompagni har vi fundet nogle rigtig interessante.

Køb din næste italienske rosé hos Næstved Vinkompagni – online eller i vores flotte butik på Merkurvej i Næstved.

Sorter resultater:

VEROSSO Primitivo Rosé 2020

Dejlig frisk og ukompliceret rosé, som langt de fleste vil kunne lide.

Både smag og duft er friske, modne røde bær: Jordbær, hindbær og ribs - og så er der i næsen en note af smuttede mandler. Vinen har medium fylde og et moderat syreniveau, der understøtter den friske frugtprofil.

Vi anbefaler at servere Verosso rosé ved ca. 8-10 grader til især fisk og lyst fjerkræ men passer også fint til antipasti og ost og som et glas i godt selskab i sommersolen på terrassen.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 12% Alkohol.

44,95 DKK 86,00 DKK (spar 41,05 DKK)

VITO Rosato Salento - Bag in Box 3 Ltr.

Den friske og frugtige Vito Rosato tager sit udgangspunkt i den lokale Negroamaro drue. Den kvindelige, franskfødte winemaker, Gaetane Carron, har tilstræbt at beholde så meget friskhed og elegance som muligt i den færdige vin, som da også er en imødekommende, frisk rosévin med en flot laksefarvet farve og duft af hindbær og jordbær. Smagen er medium fyldig, frugtig og med god balance imellem frugt og syre.

Vi anbefaler at nyde VITO Rosato ved ca. 8-10 grader som aperitif, til fisk, skaldyrsbaseret pasta, lyst fjerkræ eller bare udendørs i sommersolen.

En kolli indeholder 4 boxe á 300 cl - Bemærk: 3 liter svarer til 4 flasker vin. - 12% Alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pirosso Rosé Puglia IGP 2019 er en frisk og let rosé, der passer rigtig godt til sommerens udendørs sammenkomster. Duft og smag er præget af modne røde sommerbær som jordbær og hindbær samt et touch af granatæble.

Vinen anbefales til de helt lette fiskeretter, skaldyr, kylling, sommersalater eller blot som et glas til ren hygge. Vinen serveres bedst ved 8-10 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

29,95 DKK 79,00 DKK (spar 49,05 DKK)

ZENI FZ Rosé Bardolino Chiaretto Classico DOC 2020

Super dejlig, frugtig rosé, som er fremstillet af 50% Corvina, 40% Rondinella og 10% Molinara. Duft og smag byder på friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og med et strejf af hindbær i eftersmagen. Vinen har en lækker friskhed og udtalt finesse i smagen, som giver den et næsten sofistikeret udtryk.

Serveret ved 8-10 grader er FZ Rosé perfekt som et lille glas i utide, til frokosten, fisk og skaldyr, til lyst fjerkræ eller kalv, til risotto og ikke for heftige pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 12% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

ZENI Chiaretto InANFORA Rosé 2018

* 12 måneder på amfora!

En super spændende og enormt elegant rosé, som er fremstillet på 70% Corvina og 30% Rondinella, som efter nænsom høst i små 15 kg. kasser gennemgår 24 timers maceration ved lav temperatur forud for gæringen. Efter gæring har vinen fået lov at lagre 12 måneder sammen på de fine gærrester på ler amfora.

Duften er charmerende med især fersken og hyldeblomst og så en note af lavasten. I munden opleves vinen krydret og med intense mineralske noter, der giver et behageligt friskt udtryk.

Vi anbefaler at servere vine som aperitif, til fisk, lyst fjerkræ eller blot til ren hygge i godt selskab. 

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 13% Alkohol.

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Santa Sofia Bardolino Chiaretto Chiaretto MAGNUM

159,00 DKK 219,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler