Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Næstved VinKompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Merkurvej 5A i Næstved. Desuden afholder vi gerne vinsmagninger såvel i butikken som hos virksomheder, private, vinklubber og foreninger. 

Vinsmagningerne afholdes ofte omkring et TEMA - det kan eksempelvis være vine fra en udvalgt område eller med den samme drue.
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin og smage vine, som du måske ikke umiddelbart selv ville købe.

Du er meget velkommen til at kontakt os på tlf. 23842019 eller mail@naestvedvinkompagni.dk, så vi i fællesskab får sammensat en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov.

Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. 

Sorter resultater:

Taylor's Portvinssmagning fredag 1/3-24 kl. 18.30

Taylor’s er et fantastisk portvinshus og vi har skruet et rigtig lækkert program fra Taylor's sortiment, når vi byder til luksus portvinssmagning fredag den 1. marts 2024 fra 18.30-21.00

André Hirschsprung guider os gennem hele 7 fantastiske portvine fra Taylor's sortiment og vi kommer omkring både Late Bottled Vintage, Single Quinta Vintage, Vintage Port og selvfølgelig Tawny med alder -  og vi slutter simpelthen af med Taylor's 'Golden Age' 50 Year Old Tawny Port!

Der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Din tilsendte faktura vil fungere som adgangsbillet på aftenen.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences