Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Næstved VinKompagni tilbyder altid vore kunder GRATIS smagning af udvalgte vine i butikken på Merkurvej 5A i Næstved. Desuden afholder vi gerne vinsmagninger såvel i butikken som hos virksomheder, private, vinklubber og foreninger. 

Vinsmagningerne afholdes ofte omkring et TEMA - det kan eksempelvis være vine fra en udvalgt område eller med den samme drue.
Sammen med dig sammensætter vi en inspirerende og spændende smagning, hvor vi præsenterer et udvalg af vore kvalitetsvine. Vinsmagningen giver dig mulighed for at udvide din viden om vin og smage vine, som du måske ikke umiddelbart selv ville købe.

Du er meget velkommen til at kontakt os på tlf. 23842019 eller mail@naestvedvinkompagni.dk, så vi i fællesskab får sammensat en vinsmagning, der passer til lige netop jeres ønsker og behov.

Prisen på vinsmagningen fastsættes ud fra arrangementets karakter, antal udvalgte vine og tidsmæssige omfang. 

Sorter resultater:

Portvinsmagning med Oscar Quevedo 29. marts 2023 kl. 18:30

Næstved Vinkompagni er glade og stolte over at kunne tilbyde vores kunder at komme til smagning med Oscar fra portvinshuset Quevedo. Oscar er draget hele den lange vej fra skønne Douro for at komme til Næstved og præsentere en stribe af husets fremragende portvine for Jer.

Smagningen foregår på engelsk, når Oscar guider os alle igennem vinmarkerne, vingården og produktionen af alle vinene, vi skal smage.

Det bliver med garanti en super hyggelig og lærerig aften - en aften, hvor alle kan være med. 

Vi tør godt love Jer at vi kommer til at smage en masse superdejlige portvine fra Quevedo og smageprogrammet ser således ud (Vi overlader det trygt i Oscars hænder at bestemme rækkefølgen):

Pink Port - dén serveres som velkomst
Lágrima Port
10YO White Port
30YO White Port
10YO Tawny
20YO Tawny
Colheita 1992 (Aftappet i 2022)
Late Bottled Vintage 2016

Til vinene vil vi servere lidt snacks.

299,00 DKK

Rosé og bobler - 16. juni 2023 kl. 18.30-21.30

Hvad skal vi nyde på terrassen henover sommeren?

Kom med til en super hyggelig og aldeles uformel aften, når vores butikschef, Peder Lehmann Larsen, kommer med en stribe af årets allerbedste bud på det - lige i rette tid til både Sankt Hans og sommerferien.

Vi skal smage på både en masse skøn rosé og bobler til både terrassen og til f.eks. skaldyrene eller fiskeretterne.

Vinene ledsages af en let sommeranretning.

Billetter til 299,- pr. person 

 

299,00 DKK

Ginsmagning med Copper in the Cloud fredag den 17. marts kl. 19-21

Første ginsmagning i 2023 bliver med Rasmus fra CRT Spirits, der 17. marts kommer og præsenterer os for de pragtfulde gin fra Copper in the Cloud.

Hvilken tonic hører til de forskellige gin? Og hvilken garnish? Det forklarer Rasmus alt om, samtidig med at han kommer med med lidt røverhistorier fra ginnens verden.

Pr. person KUN 299,- 

299,00 DKK

Ginfestival - Torsdag d. 4. maj 2023 kl. 14.00-18.00

Kom til en fantastisk torsdag eftermiddag i ginnens tegn, når vi får ginspecialisterne på besøg.

Tid & Sted:
Næstved Vinkompagni, Merkurvej 5A, 4700 Næstved kl. 14.00 - 18.00

En stribe af nøje udvalgte leverandører står klar ved standene fra kl. 14.00, klar til at give dig en unik indførelse i ginnens forunderlige verden - og der er garanti for masser af skønne smagsoplevelser. Der vil være masser af spændende gin fra både Danmark og resten af verden - og nogle varianter har vi end ikke fået på hylderne endnu...

Kom og find din nye favoritgin…

Der vil på dagen ydermere være ekstraordinært skarpe tilbud på en lang række af de smagte gin.

Smagningen er gratis
... men tilmelding er en god idé og kan ske i Næstved Vinkompagni.

Vi ses til et par fornøjelige timer.

0,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler