Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Næstved Vinkompagni fører et udvalg af rød-, hvid- og rosévine i den populære bag-in-box-indpakning.

Der er flere fordele ved at købe bag-in-box. Vinen er oplagt, hvis du skal holde en større fest, da de fleste bag-in-box indeholder tre liter vin, svarende til fire flasker. Boksene er nemme at stable og opbevare samt praktiske at tappe fra, hvilket gør dem oplagte til et buffetbord. Bag-in-box-vine ilter langsommere end en vin i åbnet flaske. Dermed kan bag-in-box-vine ved korrekt opbevaring holde helt op til seks uger, og du kan nemt tage et glas vin til maden.

Du kan bestille din bag-in-box her på hjemmesiden eller komme ind i vores store butik i Næstved, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige vin til festen eller køleskabet.

Sorter resultater:

Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento er en fyldig og blød rødvin fra det solrige Sicilien, som her kommer i en praktisk Bag-in-Box med hele 3 liter herlig rødvin.

Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der hér præsenterer sig som en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor der er puslet om alle detaljer. I duft og smag er vinen domineret af skovbær med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. Appassimento-stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en fornemmelse af sødmefuld, tørret frugt.

Vinen kan med stort velbehag nydes nu ved ca. 16 grader til kraftigere stege- eller gryderetter, ligesom vildt ligger lige for. Eller lad vinen ligge yderligere et par år og server den bare en anelse varmere, i takt med at de tertiære aromaer fra lagringen dukker op. 

Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord mellem 350 og 500 meter over havet, hvor kontrasten mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. Druernes naturlige koncentration boostes ved, at en del af druerne får lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres både sukker- og aromastoffer i druerne og giver vinen et udtryk, der kan minde om forbilledet, Valpolicella Ripasso.

1 boks indeholder 3 Liter. - 13,5% Alkohol

189,00 DKK 289,00 DKK (spar 100,00 DKK)

VITO Chardonnay Bag in Box 3 ltr. er fremstillet af Chardonnay druer fra Belice-dalen på det vestlige Sicilien, hvor den erfarne Scipione Giuliani har fremtryllet en velskabt hvidvin med flot balance og stor umiddelbar drikkeglæde.

Vinen fremstår smukt strågylden, frisk og frugtig med duft- og smagsnoter af citrus, tropefrugt og en anelse fedme i smagen og med renhed, der er særdeles god for prisklassen.

Mens et bredt udvalg af fiskeretter er oplagte valg til at ledsage vinen, er det også værd at prøve VITO til en Ceasar salad, pizza, stegt kylling eller bare et glas i solen. VITO nydes bedst ved en serveringstemperatur på 8-11°.

 

En boks indeholder 3 Liter. -12% Alkohol

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

VEROSSO Primitivo Salento IGT Bag-In-Box 3 liter.

Er en rigtig saftig sag, vinen er flot medium rubinrød. I næsen findes tørrede solbær og kirsebær, som i munden ledsages af røde bær og lidt vanilje. En behagelig, medium fyldig vin med ganske blide tanniner og en dejlig blød eftersmag.

Velegnet til kylling, lyst kød, ikke for kraftigt oksekød, pizza- og pastaretter samt middel kraftige oste eller blot som et glas i utide. Serveres ved 16 grader.

 

En boks indeholder 3 Liter. - 13,5% Alkohol.

149,95 DKK 185,00 DKK (spar 35,05 DKK)

Jim's Creek Chardonnay - South Eastern Australia, Bag-In-Box, 3 liter

Jim's Creek Chardonnay er en klassisk, ukompliceret australsk vin med både friske aromaer af fersken og melon samt modne, tropiske frugter. Friske pærer og grønne æbler samt fersken og ananas fylder munden. Vinens moderate syreniveau balancerer den modne frugtkarakter. Den modne frugt bidrager til en afrundet mundfornemmelse og en frugtdrevet eftersmag.

Vinen er oplagt til lette fiskeretter, kylling eller som buffetvin og bør serveres ved en temperatur på 8-10 grader.

Jim's Creek Bag-In-Box findes også i en rødvins udgave fremstillet på Cabernet Sauvignon, klik her for at komme direkte til rødvinen: Klik her for at komme til rødvinen.

 

 

En boks indeholder 3 Liter. - 12,5% Alkohol.

 

149,95 DKK 159,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Vito Negroamaro/Zinfandel Bag in Box 3 ltr.

Vito Negroamaro/Zinfandel er en italiensk charmør med en saftspændt og således vinen, man kan nyde til en veltilsmagt kødret, men som også er aldeles glimrende 'just because’. VITO er laveti Puglia på velkendte Zinfandel og Negroamaro, der giver saft og fylde med moden, mørk frugt og en svesket, let-krydret helhed. Endnu en gang fremragende value fra det sydlige Italien.

Duft og smag byder på fuldmoden bærfrugt samt lidt sveske. Stilen er fyldig og imødekommende og med en eftersmagen, der udviser god harmoni og en anelse frugtsødme med en silkeblød, vedvarende finish.

Nyd vinen under stuetemperatur, ved 16-17° til et bredt spektrum af kødretter og således også til f.eks. tomatbaserede pastaretter.

Vinen holder sig frisk flere uger efter åbning – hvilket dog må siges at være en teoretisk betragtning, da den ofte er væk længe inden da!

En boks indeholder 3 liter. - 13,5% Alkohol

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler