Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Starward Left Field

Starward Left Field er en australsk single malt whisky, fremstillet på australsk byg og lagret på rødvinsfade af 100% fransk eg, som har indeholdt store, fyldige vine fra bl.a. Barossa. Og om den vinøse, røde frugt gør sig bemærket i whiskyen? Ja, mon ikke! Det hér er ultra aromatisk og frugtigt!

Navnet gemmer på en lille baseball-reference, for hvis noget er left field, er det uventet eller usædvanligt - præcis som Starward's whisky.

Duften er parfumeret med tropisk frugt, røde æbler og vaniljenoter, mens den delikate smag byder på æble, jordbær og brombær samt eksotisk frugt (papaya, mango), et strejf af vingummi og florale noter.

Fantastisk whisky at nyde rent, men lige netop denne whisky er også genial i drinks!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol.

399,00 DKK

Starward Nova

Starward's signatur-whisky, Nova, er en fænomenal australsk single malt, der udelukkende har ligget på rødvinsfade - både Pinot Noir, Cabernet Sauvignon og Shiraz. Fadene fyldes med new make, mens de stadig er våde, hvilket sætter et tydeligt præg på whiskyen, som stilmæssigt er enormt frugtig, sødmefuld og nærmest farligt letløbende…

Whiskyen har opnået flere guldmedaljer og præmieringer, end vi kan tælle.

Farven minder om rødligt rav og duften byder på vinøse toner af alle mulige former for bær, rosiner og krydrede noter fra fadet. Smagen er vinøs og nærmest kælen med sødmefuldhed, stor rød frugt og karamel.

Nyd den rent eller i cocktails.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41% Alkohol.

539,00 DKK

Starward Fortis

Starward Fortis er en australsk single malt whisky. Den er lagret på 100% amerikansk eg, hvoraf nogle af fadene tidligere har været brugt til lagring af vine på cabernet sauvignon og shiraz. For at understøtte den allerede fyldige krop i whiskyen, er Fortis ikke kølefiltreret og tappet ved en passende høj styrke: 50%.

1 flaske indeholder 70 cl. - 50% Alkohol.

649,00 DKK

Starward Solera

Solera var den allerførste whisky fra Starward, og i hver flaske Solera er der faktisk en brøkdel af whiskyen fra netop det første fad! En solera er en blandingsmetode, man kender fra sherry, hvor ung vin blandes med gammel, og det er også sådan, denne whisky bliver til. Fadene, den er lagret på, er såkaldte ”Apera”-fade, hvilket selvfølgelig er det australske svar på sherry.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% Alkohol.

649,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler