Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Chile er verdens 8. største vinland. Det er primært billige hverdagsvine, som vi kender fra Chile. Vinene er bløde og fyldige med smag af moden frugt. Vin fra Chile er dog langt mere end billige og modne vine, og man får da også generelt en god vinoplevelse med chilenske vine. Mange europæiske vinmagere har bidraget med konsultation for at opnå vine, der falder i Europæeres smag. Den bedste vinregion i Chile er Valle del Maipo. Der er primært tale om Bordeaux-sorter i de chilenske vine så som Cabernet, Syrah, Carmenere, Malbec og Pinot Noir.

Vores populære Chilenske vinhus Morandé er flere gange blevet udnævnt til ”Winery of the Year” af det prestigefyldte amerikanske Magasin, Wine & Spirits.

Sorter resultater:

Morandé Pionero Carmenére Reserva Maule Valley

En rigtig saftig Carmenère, der fremstår flot purpurrød i glasset. I duften findes aromaer af mørke bær som brombær og solbær, friske urter og et krydret strejf af nellike. Vinen er frugtig med noter af mørk bærfrugt og fadnoter som nellike, vanilje og chokolade. Vinen spiller med fine tanniner og en frisk syre meget mere på sin spændstighed end på kraft og fylde. En meget venlig og anvendelig vin.

Vinen passer godt til både lyst og rødt kød i enkle tilberedninger, til pizza- og pastaretter - og så er den perfekt til frokostbuffeten. Vinen nydes bedst ved en temperatur på ca. 16°.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Estate Reserve - Carmenère Maipo Valley

 

Er på én gang kraftig og elegant - og den bedste Carmenère, huset har fremstillet til dato. En dyb purpur rød vin med violette skær. Næsen byder på lidt ristet fad, et strejf af peber og kirsebær, vanilje samt krydderier. I munden opleves vinen som frisk og kraftig men samtidig silkeblød vin, der er rig på frugt, og et klassisk grøntkrydret Carmenère-strejf i eftersmagen.

 

Serveres gerne til and, vildt, oksekød, pasta, samt medium stærke oste - og gerne ved en temperatur på 16-18 grader.

 

Tidligere anmeldelser:


Guldmedalje ved 11th Wines of Chile Awards 2014 (Chile)

Bronzemedalje ved International Wine Challenge 2015
Bronzemedalje ved 12th Annual Wines of Chile Awards (Brasil)

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

Morandé Pionero Pinot Noir Casablanca Valley

En yderst elegant og frisk Pinot Noir med nuancer af friske jordbær og hindbær, lidt urter og et let krydret strejf fra fadet.

Fremragende til kylling, lyst kød, lette pastaretter eller til asiatisk cuisine. Der anbefales at servere vinen let afkølet ved en temperatur på 12-14 grader.

 

En kasse indeholder 6 Flasker 75 cl. - 13,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Gran Reserva Syrah /Cabernet Sauvignon

En kraftig og robust vin. Vinen er medium rubinrød. Intens og kraftig, og på én gang både fyldig og saftig. Næsen leder tankerne i retning af moden, rød bærfrugt, saftspændte, modne solbær, et Syrah-typisk pebret præg, ask, kanel og mørk chokolade. I smagen er frisk og ungdommelig med fint afstemte tanniner og et højt ekstrakt indhold, der giver vinen en fremragende struktur.

Vinen egner sig rigtig fint til alle former for fuglevildt, til vildsvin og hjortekød, lam, saftige bøffer, og rødt kød generelt og bør serveres ved en temperatur på 16-18 grader.

90 point/Best buy - Tim Atkin MW

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 14% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Viejo Feo - Cabernet Sauvignon

Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre nær Andesbjergene, hvor den signifikante temperaturforskel mellem dag og nat giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af solbær, brombær, blommer, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med blid tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både oksekød, svinekød og kødbaserede pastaretter.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13,5% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Cabernet Sauvignon Maule Valley

Value for money fra vores populære chilenske vinhus. Kig rigtig godt i glasset. Vækker farven ikke mindelser om det røde skær, når solen går ned? I duften finder man solbær og blåbær, men også kirsebær og hindbær samt krydret vanilje og og frisk tobak. Vinen er frugtig med god fylde og struktur med noter af kandiseret frugt, mørk chokolade og kaffe i den lange eftersmag. Det er en vin i fin balance.

Vinen egner sig perfekt til fuglevildt, grillet rødt kød, vildt, braiserede kødretter såvel som simreretter og ikke alt for kraftige pastaretter. Server gerne vinen ved 16-18 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences