Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

USA er verdens 4. største vinland (efter henholdsvis Frankrig, Spanien og Italien), og det er stort set alle stater, der producerer vin. Når det er sagt, så står Californien for omkring 95% af produktionen, mens Washington og New York står for 4%, der er altså ikke meget tilbage til resten af staterne.

Klimaet i Californien er varierer enormt og en tilsvarende klimamæssig alsidighed finder man næppe i andre oversøiske lande. Mange amerikanernes egen foretrukne drue er Zinfandel, der deler DNA med den Italienske Primitivo. Foruden Zinfandel fremstiller USA også rødvin på franske druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Prisniveauet er i den højere ende (svært at finde en flaske under 100 kr.), men kvaliteten er til gengæld matchende høj.

Zinfandel druen leverer mange flotte vine og den falder rigtig godt i danskernes smag. Der er tale om frugtrige, kraftfulde vine uden for mange tanniner og med en sødmefuld frugtsmag. To meget populære vine fra Californien er vores egne Zin Fan Del og Heavy Zin. Dertil kommer de efterspurgte Kendall-Jackson vine, "Volante" rødvinene fra McCoy Vineyards og "14 Hands" fra Washington State og "Boneshaker" fra Lodi.

Sorter resultater:

California Zin

* Smæk for hver en skilling!

Rigtig lækker californier med masser af fylde og sprængfyldt med moden frugt. California Red Blend giver virkelig smæk for hver en skilling.

California Zin er produceret af druer fra områder i det solrige Californien, der netop gennem deres varme, solrige klima giver topmodne druer. Pakket med frugtige brombær og rosin samt et strejf af chokolade. Fint afrundet med en blød tanninstruktur.

Nyd vinen ved ca. 16 grader til ikke mindst retter med oksekød - eller prøv California Zin til godt krydrede retter som f.eks. en Chili con Carne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

249,95 DKK 594,00 DKK (spar 344,05 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Pinot Noir Diamond Collection 2019

Elegant californisk Pinot Noir på 100% Pinot Noir druer fra marker øst for Santa Lucia Highlands, der er beliggende nær kysten i Californien. Kølige vinde fra havet giver mulighed for en længere vækstsæson for Pinot Noir, der har behov for en langsom og lang modning for at opnå koncentration i druen.

Lys rubinrød farve og duften præget af friske røde bær, jordbær og hindbær. Der er en god frugt i vinen, men på den friske måde. Smagen er til den elegante side og byder først på friske bærnoter, inden lidt tungere mørke frugter tager over sammen med et let fadpræg, fra de få måneder vinen lagrer franske fade, inden den frigives. 

Vi anbefaler at nyde vinen ved 12-14 grader og gerne til et stykke and, fjerkræ eller lam. 

En kasse indeholder 12 flasker - 14% Alkohol.

 

199,00 DKK

Hot to Trot Smooth Red Blend er et blend produceret af Merlot (36%), Syrah (33%), Cabernet Sauvignon (11%), Petit Sirah (6%) og Pinot Gris (5%) samt ganske små mængder af en række andre druer, der alle er dyrket i Columbia Valley i staten Washington.

Hot To Trot dufter af modne kirsebær, blommer og røde bær. I munden opleves vinen blød og rund med smag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier. Den modne, saftige frugt og blide tanniner giver en dejlig, harmonisk rødvin, hvor frugten bærer igennem til den lange eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til f.eks. grillede svinekoteletter, simreretter på oksekød eller hvad med en hjemmelavet lasagne. Server vinen ved ca. 16 grader.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, der engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, der var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje - deraf navnet på vinene (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er malet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, der har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 13,5% Alkohol

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

* KASSEKØB!!

Heaven Hill ZINFANDEL Lodi er Zinfandel fra californiske Lodi, hvor der er masser af skøn Zinfandel til prisen - og med 15% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Lodi området i Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

269,95 DKK 659,70 DKK (spar 389,75 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Pinot Noir 2019

* En rigtig flot og klassisk, californisk Pinot Noir

Vinen er flot granatrød med duft af mørke kirsebær, jordbær og hindbær, en let cola-note samt milde krydderier. En fyldig og intens Pinot Noir er fyldig og intens og som bevarer et friskt udtryk i den bløde og runde frugtsmag, som understøttes af et touch af krydderier og vanilje. Vinen har fløjlsbløde tanniner og en lang, blød eftersmag.
Der benyttes Pinot Noir fra to californiske områder, Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%), til fresmtillingen. Vinen har fået  7 måneder på fransk eg hvoraf 15% udgår nye fade.

Server denne vin ved 12 til 14 grader til fjervildt, ikke for kraftigt dyrevildt, kalv, krydrede pastaretter, f.eks. med kylling eller lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  13,5% alkohol

169,00 DKK 249,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Hahn SLH Estate Pinot Noir 2019

Hér har vi med en fyldig sag fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands at gøre.

Druerne til Hahn SLH Estate kommer fra hhv. Doctor’s (65%), Smith (22%) og Lone Oak Vineyard (13%).

Selvom vi er i den kølige ende af californisk vin, så tænker man ikke Bourgogne hér; men heldigvis skal man i dag ikke partout til Bourgogne for at finde stor Pinot Noir!

Stor frugtkoncentration balanceres af en livgivende syre, som giver vinen stor friskhed og giver én umiddelbar drikkeglæde. Fade høj kvalitet har givet meget fintkornede tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Lækker og læskende, som kun Pinot Noir kan være, er det fristende at drikke denne vin uden mad til, men den egner sig altså godt til både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter. Med alderen, når de tertiære skovbundsaromaer sætter ind, så prøv vinen med mørkt fuglevildt og efterårets svampe – det spiller!
Det anbefales at nyde vinen af gode bourgogneglas ved ca. 17 grader.

Hahn SLH Estate drikker smukt i sin ungdom, men kan også henlægges 8-10 år fra årgang.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

 

219,00 DKK 299,00 DKK (spar 80,00 DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut 2018
 
Director's Cut serien er et af de højere niveauer fra Coppola og winemaker, Corey Beck. Druerne høstes fra bedre beliggende marker, typisk højereliggende eller bedre eksponeret for solen. Director's Cut serien ser også mere fad.
 
Til denne vin er anvendt omtrent 90% Cabernet Sauvignon og de resterende procenter udgøres af Merlot og Cabernet Franc. Druerne kommer fra højtbeliggende marker i Alexander Valley og særligt Merlot høsterne man fra højderne. De små mængder Merlot bidrager med fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret eller urtet præg. Vinen har ligget 14 måneder på fransk eg, heraf 50% nye. 
 

Dyb rubinrød og klassisk Cabernet. Duften præges af solbær, skovbund og sød røg. Den intense smag lokker med mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der er med til at give vinen struktur. En virkelig fyldig vin, hvor den tætte frugt og robuste struktur giver en vin i flot harmoni. Stor vin, der kan sagtens kan sammenlignes med klassisk Napa Cabernet. 

Vi kan f.eks. anbefale til et stykke grillet oksekød eller til vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 15-17 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

The American Redwood Zinfandel

Her får Du 6 flasker af The American Redwood. Vinen fremstår flot. Fyldig og blød Zinfandel med dyb smag af modne kirsebær, blommer og lidt friske krydderier i finishen.

Vinen har meget bløde og modne tanniner og en lang, frugtdrevet eftersmag, som kalder på et stykke grillet oksekød.

Eller prøv vinen til f.eks. and, hårvildt, BBQ eller modne oste.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 14,5% Alkohol

399,00 DKK 774,00 DKK (spar 375,00 DKK)

HAHN Pinot Noir Nicky Hahn Monterey 2019

Her får Du virkelig meget Pinot Noir for pengene! Flot rubinrød farve med ungdommelige toner. Indsmigrende, flot og intens frugt præget af røde bær og let krydrede toner fylder næsen. På én gang intens og samtidig yderst elegant i munden. Indledningsvis noter af kirsebær, skovbær og hindbær, som følges op af julekrydderier, et hint af vanilje og ristede fadnoter. Fadet er særdeles fint integreret, syren frisk og sammen med frugtkoncentrationen skaber det en smuk balance i vinen.

Passer perfekt til stegt fjerkræ (Prøv den til juleanden!), kalv, grillet oksekød og alt, hvor man kan matche svampe til. Eller prøv den til skindstegt fisk eller endda til moderat krydrede asiatiske retter. Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

American Wings Zinfandel 2020 er en frisk og frugtrig Zinfandel, som er produceret på 80% Zinfandel, 5% Salvador, 2% Tempranillo og 13% andre røde druetyper, der alle er dyrket i Californien i USA. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

* GODT KØB!

Det er en meget charmerende vin med en delikat og tiltalende duft og smag af sorte kirsebær, brombær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids.

Zinfandel ér bare fremragende til BBQ - til burgers og pølser fra grillen og så vil American Wings også klæde både pastaretter og tapas - og naturligvis kan den nydes uden mad til.

Serveres ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Heaven Hill ZINFANDEL Lodi er Zinfandel fra californiske Lodi, hvor der er masser af skøn Zinfandel til prisen - og med 15% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Lodi området i Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel 2020 er fremstillet på 90% Zinfandel, som får følge af 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer - fra hovedsageligt (95%) Mendocino County i Californien.

Kendell-Jackson's Zinfandel står flot medium rubin rød i glasset og er en elegant og fyldig vin med en intens frugtig bouquet og smag af brombær, blommer og hindbær med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen er i perfekt balance mellem fad og frugt i den lange let krydrede eftersmag. 

Vinen er specielt velegnet til vildt, rødt kød, til BBQ og ost - og så til krydrede retter. Såvel pasta- som risbaserede. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

* En saftfuld, fyldig og blød Zinfandel.

Wollridge Zinfandel Reserve 2018 fra Lodi i Californien er en virkelig vellavet og meget dejlig rødvin med en bred smag, der fylder munden. Der er blød frugt, eukalyptus, laurbær og lavendel. I glasset finder du en kraftfuld og saftig vin, der har sin klassiske varme sødmefulde duft af kirsebær, brombær, jordbær og lidt røgede undertoner fra fadlagringen. Også i smagen er det en helt klassisk ”Old Zin”.

Regionen Lodi i Central Valley betragter sig selv som hovedstaden for zinfandel. Der produceres omkring 40% af Californiens Zinfandel i Lodi – heraf mange på ”old vines” - så noget er der måske om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. 

Wollridge Zinfandel Reserve har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr, og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollridge lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske. Oplevelsen er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmes toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær. Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med toner af vanilje. Det er ZIN med masser af ”value for money”

Serveringstemperaturen bør ligge mellem 16-18 grader og vinen er velegnet til retter med rødt oksekød, lam, andesteg og julens flæskesteg.

Tidligere anmeldelser:
*****  5 STJERNER ud af 5 I VINAVISEN (årgang 2012).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Boneshaker Zinfandel Lodi 2019

En nærmest bombastisk kraftig Zinfandel fra af den højt respekterede californiske producent, Hahn Winery.

Boneshaker Zinfandel er en meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner og et uhøjtideligt glimt i øjet. Duft og smag har tætpakkede elementer af sveske, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso.

Her er ingen fine fornemmelser eller meget komplekse nuancer, men derimod langt mere rock'n roll i denne vinens svar på AC/DC.

Prøv Boneshaker af et stort vinglas til en brutal stegeret eller til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært! Bør serveres ved en temperatur på ca. 16-18 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% alkohol.

 

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Director's Cut 2018.

Denne Zinfandel er en del af Director's Cut serien, som er er vigtig for huset Francis Ford Coppola og som fremstilles af druer fra nogle af husets bedst beliggende marker. Vinene er intense og komplekse.

Til deres Zinfandel Director's Cut er druerne høstet fra marker i det varme Dry Creek, hvor druerne opnår høj intensitet og vinene stor fylde. Winemarker Corey Beck udvælger Zinfandel druer fra de bedste parceller i Dry Creek og gærer vinen i åbne træfade, inden den efterfølgende får 13 måneder på fransk og amerikansk eg.

Medium dyb lilla farve og intens duft af moden brombær, solbær og blomme samt et markant aftryk af chokolade og ristede kaffebønner. Vinen er i flot balance mellem den fede, powerfulde frugt, tanniner og friskhed.. 

Vi anbefaler at servere denne vin til grillet rødt kød, hårvildt eller gryderetter. Zinfandel er oplagt til sommerens grillaftener, hvor den vil klæder BBQ-marinaden. Ligeledes er det også et stærkt bud til f.eks. Chili Con Carne. Nyd denne pragtfulde Zinfandel ved en temperatur på ca. 16 grader. 
 
En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol
249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Pinot Noir Director's Cut 2022

Her har vi med en fyldig californisk Pinot Noir at gøre. 100% Pinot Noir druer fra det historiske Pinot Noir-mekka, Russian River Valley i Sonoma County. Her eksponeres stokkene for kølige vinde og tåge, som trækkes ind fra havet. Dette er med til at give optimale betingelser for Pinot Noir, der har behov for en langsom og lang modning. I disse kølige omgivelser udvikler Pinot druerne sig fremragende og opnår stor intensitet. Vinen har ligget 11 måneder på fransk eg, heraf 40% nye fade.

Klassisk californisk Pinot Noir fremstår med en dyberere rubinrød farve end i f.eks. Bourgogne. Duften er præget af friske kirsebær, jordbær og hindbær. Der er en solid frugt i vinen, uden at den tipper over og bliver tung og de milde tanniner bidrager til at sikre struktur i vinen.

Vi anbefaler at nyde vinen ved 14-15 grader til et stykke f.eks. Bresse kylling eller and, til svinekød eller kalvekød. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

American Wings Pinot Noir 2020

Dejlig, let drikkelig Pinot Noir fra Californien med masser af modne røde bær som kirsebær og jordbær og en rigtig fin balance mellem frugtigheden og vinens strukturelle komponenter (en forfriskende syre og meget milde tanniner). Nyd et glas af American Wings Pinot Noir til f.eks. charcuterie, fjerkræ eller krydrede retter på f.eks. svin og and - eller prøv den til din pizza.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Diamond Collection 2018

Zinfandel druerne til denne Diamond Collection høstes i flere forskellige områder af Californien. De kølige zoner i Paso Robles giver friskhed og struktur til vinen, Monterey giver varme og fylde i vinen. Ved at kombinere disse områders frugt får Coppola en Zinfandel med god kompleksitet og dybde i både duft og smag. Ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og finsk lakrids. Smagen er fyldig og frugten fylder hvert hjørne af mundhulen med sorte bær og krydrede noter fra 12 måneder på fransk eg.

Den fyldige frugt balanceres smukt af en frisk syre og kombinationen gør vinen perfekt sammen med rødt kød – gerne grillet.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

159,00 DKK

Francis Ford Coppola Winery - 'Claret' Diamond Collection 2018

Claret er et gammelt engelsk udtryk, som blev brugt til at beskrive en rødvin fra Bordeaux. Dette er forbilledet og ganske som i Bordeaux blander man druerne efter årgangen. Her bruges Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, samt i nogle årgange Malbec. Druerne høstes primært fra Coppolas egne marker i Napa Valley, Sonoma og El Dorado. Vinen lagres i 11 måneder på fransk eg inden endelig sammenstikning og aftapning. 

Duften giver typisk solbær, blommer og så bidrager Cabernet Franc druen ofte med et let krydret element, ligesom fadlagringen giver noter af nelliker, kanel og tobak. Smagen er fyldig og de modne tanniner smyger sig rundt i munden. Der vælter en god portion mørk frugt, lakrids og tobak frem i smagen. Perfekt sammen med kraftfulde kødretter.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

219,00 DKK

Francis Ford Coppola Winery - Merlot Diamond Collection 2016

Merlot Diamond Collection er en vin i rigtig flot balance. Duften er intens med anis og blomme i førersædet. Smagen er fyldig med noter af moden sort frugt holdt oppe af en bagvedliggende frisk syre. Fadet tilfører en blød, krydret vaniljekarakter til eftersmagen. En god ledsager til kalve- eller oksekød.

Som drue er Merlot naturligt meget blød og cremet i sin struktur. Ekstra farve, syre og koncentration får Coppola ved at iblande mindre mængder af Petite Sirah og samtidig høster man druerne i de køligere egne af Californien. Efter 12 måneder på fransk eg kommer vinen på flaske.

“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.” - Francis Ford Coppola

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

199,00 DKK

Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Diamond Collection 2018

Super flot og imødekommende Cabernet Sauvignon, der smukt viser Californiens kæmpe potential med denne drue.

Druerne høstes fra marker i både det nordlige Californien og fra marker længere sydpå. De forskellige mesoklimaer tilfører vinen forskellige karakterer og resultatet er en kompleks Cabernet med både stor dybde og personlighed. Vinen får 11 måneder på en kombination af fransk og amerikansk eg.

Typisk for Cabernet Sauvignon oser vinen af solbær, kirsebær og tydeligt krydret element fra fadlagringen. I munden opleves en dejlig kombination mellem den store frugtfylde, bløde og modne tanniner samt livgivende syre. Perfekt sammen med oksekød.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

199,00 DKK

The American Redwood Zinfandel

The American Redwood fremstår flot. Fyldig og blød Zinfandel med dyb smag af modne kirsebær, blommer og lidt friske krydderier i finishen.

Vinen har meget bløde og modne tanniner og en lang, frugtdrevet eftersmag, som kalder på et stykke grillet oksekød.

Eller prøv vinen til f.eks. and, råvildt, BBQ eller modne oste.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 14,5% Alkohol

79,00 DKK 129,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Light Horse Pinot Noir 2021

En herligt frisk og elegant Pinot Noir fra Jamieson Ranch Vineyard - og så er den samtidig umiskendeligt amerikansk. Duften byder på noter af modne kirsebær, jordbær, hindbær og lidt nellike, røg og vanilje fra den kortvarige lagring på fransk eg. Det er noter, der går igen i smagen, hvor eftersmagen byder på et strejf af friskkværnet sort peber. Vinen er tør og forfriskende hele vejen igennem, men vil tilmed være et rigtig godt valg til dem, der ønsker den modne, let sødmefulde bærfrugt i vinen.

På ejendommen bor en lille flok miniheste, som hestetræner Brandy Lipsey passer og navnet Light Horse refererer til, at en del af salget af Light Horse vinene går en velgørenhedsfond, der hjælper børn med autisme.

Nyd gerne Light Horse Pinot Noir ved en temperatur på ca. 14 grader - og meget gerne til lette retter med fjerkræ eller svinekød.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,1% Alkohol

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

La Jota Vineyard Co. Cabernet Sauvignon 2014 Howell Mountain

Napa Valley

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 14,8% Alkohol

1.499,00 DKK 1.699,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler