Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

USA er verdens 4. største vinland (efter henholdsvis Frankrig, Spanien og Italien), og det er stort set alle stater, der producerer vin. Når det er sagt, så står Californien for omkring 95% af produktionen, mens Washington og New York står for 4%, der er altså ikke meget tilbage til resten af staterne.

Klimaet i Californien er varierer enormt og en tilsvarende klimamæssig alsidighed finder man næppe i andre oversøiske lande. Mange amerikanernes egen foretrukne drue er Zinfandel, der deler DNA med den Italienske Primitivo. Foruden Zinfandel fremstiller USA også rødvin på franske druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Prisniveauet er i den højere ende (svært at finde en flaske under 100 kr.), men kvaliteten er til gengæld matchende høj.

Zinfandel druen leverer mange flotte vine og den falder rigtig godt i danskernes smag. Der er tale om frugtrige, kraftfulde vine uden for mange tanniner og med en sødmefuld frugtsmag. To meget populære vine fra Californien er vores egne Zin Fan Del og Heavy Zin. Dertil kommer de efterspurgte Kendall-Jackson vine, "Volante" rødvinene fra McCoy Vineyards og "14 Hands" fra Washington State og "Boneshaker" fra Lodi.

Sorter resultater:

Heaven Hill ZINFANDEL Lodi 2018 er Zinfandel fra californiske Lodi, hvor der er masser af skøn Zinfandel til prisen - og med 15% alkohol! Der er af frugtsødme, krydrede toner samt en cremet og blød eftersmag. 

 GODT KØB! 

Zinfandel, der er lavet på druer fra Lodi området i Californien. Den er fyldig, frugtrig og med masser af smag. Vinen har en flot, dybrød farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Smagen er rig på masser af saftige bær, sødme og sort peber, samt en lang lækker finish fra start til slut.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 16-17 grader sammen med rødt oksekød, kalvekød, svinekød, pastaretter, krydrede retter som f.eks. kinesisk eller thai, samt ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 15% Alkohol.

59,95 DKK 109,95 DKK (spar 50,00 DKK)

California Zin - * smæk for hver en skilling!

Rigtig lækker californier med masser af fylde og sprængfyldt med moden frugt. California Red Blend giver virkelig smæk for hver en skilling.

California Zin er produceret af druer fra områder i det solrige Californien, der netop gennem deres varme, solrige klima giver topmodne druer. Pakket med frugtige brombær og rosin samt et strejf af chokolade. Fint afrundet med en blød tanninstruktur.

Nyd vinen ved ca. 16 grader til ikke mindst retter med oksekød - eller prøv California Zin til godt krydrede retter som f.eks. en Chili con Carne.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% alkohol.

249,95 DKK 594,00 DKK (spar 344,05 DKK)

Volante Malbec McCoy Vineyards Sonoma County 2013 er et  smukt lille mesterværk, utroligt blød og fyldig - og et bevis på, at andre end Argentina kan producere lækker Malbec.

Volante laver i sandhed klassevin i ganske små produktioner og har her produceret en rig og fed, klassisk Volante Malbec. Vinen er frugtmoden og struktureret med virkeligt bløde tanniner. Aromaer som knust hindbær, solbær, tranebær, mens kanel og timian er blender ind i en raffineret og  smukt balanceret finish.

Malbec er fremragende til rødt kød og vildt - og det må gerne komme fra grillen!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14.6% Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)

HAHN Pinot Noir Nicky Hahn Monterey 2018 giver virkelig meget Pinot Noir for pengene! Flot rubinrød farve med ungdommelige toner. Indsmigrende, flot og intens frugt præget af røde bær og let krydrede toner fylder næsen. På én gang intens og samtidig yderst elegant i munden. Indledningsvis noter af kirsebær, skovbær og hindbær, som følges op af julekrydderier, et hint af vanilje og ristede fadnoter. Fadet er særdeles fint integreret, syren frisk og sammen med frugtkoncentrationen skaber det en smuk balance i vinen.

Passer perfekt til stegt fjerkræ (Prøv den til juleanden!), kalv, grillet oksekød og alt, hvor man kan matche svampe til. Eller prøv den til skindstegt fisk eller endda til moderat krydrede asiatiske retter. Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% alkohol.

149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Hahn SLH Estates Pinot Noir 2018 er en fyldig sag fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands. Her tænker man ikke Bourgogne, men heldigvis skal man i dag ikke partout til Bourgogne for at finde stor Pinot Noir! Stor frugtkoncentration balanceres af en livgivende syre, som giver vinen stor friskhed og giver én umiddelbar drikkeglæde. Fade høj kvalitet har givet meget fintkornede tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Lækker og læskende, som kun Pinot Noir kan være, er det fristende at drikke denne vin uden mad til, men den egner sig altså godt til både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter. Med alderen, når de tertiære skovbundsaromaer sætter ind, så prøv vinen med mørkt fuglevildt og efterårets svampe – det spiller!
Det anbefales at nyde vinen af gode Bourgogneglas ved ca. 17 grader.

Hahn SLH Estate drikker smukt i sin ungdom, men kan også henlægges 8-10 år fra årgang.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Pinot Noir vin er altid garant for elegance og frugtighed. Hahn er specialister i Pinot Noir, og de laver ubetinget nogle af de bedste vine til prisen på denne ekstremt skrøbelige drue, som flertallet af verdens vinmagere drømmer om at perfektionere. Druerne stammer fra kølige Pinot Noir-marker i Santa Lucia Highlands, der som navnet antyder, ligger tilpas højt og tempereret til, at druerne bevarer den syre, der er imperativ for at lave god Pinot Noir, og den lange vækstsæson giver druerne ekstra kompleksitet; hastværk er lastværk!

I forhold til Hahns "almindelige" Pinot Noir stammer druerne til denne cuvée udelukkende fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands, nemlig Doctor’s (65 %), Smith’s (22 %) og Lone Oak Vineyard (13 %), hvor en bred vifte af Pinot Noir-kloner giver en helhed, der er større end summen af de enkelte bestanddele. Her har vinmageren, Paul Clifton, foretaget en hård udvælgelse for at få de optimale druer i gæringstanken. Vinen lagres efter en lang maceration på en blanding af nye og gamle barriques.

Selv om denne vin er i den kølige ende af californisk vin, så smager denne Pinot Noir ikke af Bourgogne. Men befriende nok anvendes Bourgogne heller ikke længere i samme grad som målestok for god Pinot Noir som førhen. Californisk Pinot Noir står glimrende på egne ben og har i dén grad oparbejdet sin egen identitet og fanskare.

225,00 DKK 275,00 DKK (spar 50,00 DKK)

American Wings Zinfandel 2020 er en frisk og frugtrig Zinfandel, som er produceret på 80% Zinfandel, 5% Salvador, 2% Tempranillo og 13% andre røde druetyper, der alle er dyrket i Californien i USA. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.

* GODT KØB!

Det er en meget charmerende vin med en delikat og tiltalende duft og smag af sorte kirsebær, brombær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids.

Zinfandel ér bare fremragende til BBQ - til burgers og pølser fra grillen og så vil American Wings også klæde både pastaretter og tapas - og naturligvis kan den nydes uden mad til.

Serveres ved 15-16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

14 Hands Cabernet Sauvignon 2016 Washington State Columbia Valley Cabernet Sauvignon (Ca. 92%) udgør rygraden i denne vin og suppleres af ganske små mængder Syrah, Merlot og Petit Verdot. Vinen er elegant isvøbt sin smukke dybrøde robe. I duften finder man blåbær og modne solbær med et strejf af tørrede urter og krydderier. De saftspændte solbær og mørke kirsebær komplementeres i smagen af noter af kakao og silkebløde tanniner. Den modne, intense frugt er så typisk Washington! 

Server vinen ved en temperatur på 16-18 grader til kalv, grillet kød eller vildt samt lidt kraftigere, faste oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13,5% Alkohol.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er lavet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Volante Zinfandel Sonoma County 2015 McCoy Vineyards Fountaingrove District er en kraftig og fed version af Zinfandel.

Rig, fyldig og kraftig vin - lavet på topmodne druer. Smagen er utroligt fløjlsblød, med en intens og koncentreret kerne af smagfulde solbær, blåbær og sorte kirsebær, som hænger smukt sammen med strejf af vanilje, som ender op i en brombæragtig finish. Såvel syre som tanniner er smukt afstemt i forhold til den modne, saftige frugt.

Sørg for at give vinen noget luft,, før den serveres til grillet kød, bøffer, vildt, kraftige kødretter samt kraftigere oste.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 15,9% Alkohol.
 

 

189,00 DKK 249,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Volante Pinot Noir Sonoma County 2016 McCoy Vineyards er en fyldig og rig Pinot Noir, der udviser klassiske Pinot noter af røde og sorte kirsebær, muskatnød og lakridsrod. I munden mødes man af sødmefulde, røde kirsebær, der blender sammen med sød røg og ristede fadnoter.

Virkelig en lækker, der vil kunne drikkes til skindstegte fisk, kalvekød, småfuglevildt som fasan og vagtel, coq au vin og svampebaserede retter.

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.
 

 

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Zinfandel 2018 er fremstillet på 90% Zinfandel, som får følge af 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer - fra hovedsageligt (95%) Mendocino County i Californien.

Kendell-Jackson's Zinfandel står flot medium rubin rød i glasset og er en elegant og fyldig vin med en intens frugtig bouquet og smag af brombær, blommer og hindbær med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen er i perfekt balance mellem fad og frugt i den lange let krydrede eftersmag. 

Vinen er specielt velegnet til vildt, rødt kød, til BBQ og ost - og så til krydrede retter. Såvel pasta- som risbaserede. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

129,00 DKK 229,00 DKK (spar 100,00 DKK)

* En saftfuld, fyldig og blød Zinfandel.

Wollridge Zinfandel Reserve 2018 fra Lodi i Californien er en virkelig vellavet og meget dejlig rødvin med en bred smag, der fylder munden. Der er blød frugt, eukalyptus, laurbær og lavendel. I glasset finder du en kraftfuld og saftig vin, der har sin klassiske varme sødmefulde duft af kirsebær, brombær, jordbær og lidt røgede undertoner fra fadlagringen. Også i smagen er det en helt klassisk ”Old Zin”.

Regionen Lodi i Central Valley betragter sig selv som hovedstaden for zinfandel. Der produceres omkring 40% af Californiens Zinfandel i Lodi – heraf mange på ”old vines” - så noget er der måske om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. 

Wollridge Zinfandel Reserve har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr, og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollridge lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske. Oplevelsen er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmes toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær. Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med toner af vanilje. Det er ZIN med masser af ”value for money”

Serveringstemperaturen bør ligge mellem 16-18 grader og vinen er velegnet til retter med rødt oksekød, lam, andesteg og julens flæskesteg.

Tidligere anmeldelser:
*****  5 STJERNER ud af 5 I VINAVISEN (årgang 2012).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

ZIN FAN DEL - Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. 2018 er en vellavet, californisk solskinsvin. En medium fyldig, frugtig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær, mørke kirsebær og ribs med en antydning af krydderi. I munden er der masser af saftige, sødmefulde bær og sort peber, som løfter vinen til det næste niveau.

* GODT KØB!
* MÅSKE DANMARKS BEDSTE ZINFANDEL TIL PRISEN

Nyd denne vin ved en temperatur på 15-16 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter som f.eks. Chili Con Carne eller til ost.

En kasse indeholder 6 flasker - 14% Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Boneshaker Zinfandel Lodi 2019

En nærmest bombastisk kraftig Zinfandel fra af den højt respekterede californiske producent, Hahn Winery.

Boneshaker Zinfandel er en meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner og et uhøjtideligt glimt i øjet. Duft og smag har tætpakkede elementer af sveske, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso.

Her er ingen fine fornemmelser eller meget komplekse nuancer, men derimod langt mere rock'n roll i denne vinens svar på AC/DC.

Prøv Boneshaker af et stort vinglas til en brutal stegeret eller til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært! Bør serveres ved en temperatur på ca. 16-18 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% alkohol.

 

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

MIKE TRAMP - NOMAD Premium Lodi Old Vine Zinfandel 2018. Rock-nomaden MIKE TRAMP. En sanger i højeste gear, stadig med fuld fart på efter 43 år i rockens tjeneste. Ingen vin kunne vel være mere velegnet til en skål med Rockens Highway Man end Mike's egen vin.

En stærkt Zinfandel blend med 83% Zinfandel fra gamle Lodi-vinstokke, tilsat 7 forskellige Italienske drue typer. Vinen har en tiltalende blød og moden frugtkarakter med masser af saft og fylde. Sorte blommer, sorte kirsebær, brombær og krydrede noter.

Druerne til NOMAD OLD ZINFANDEL kommer fra Lange Twins vingården i Lodi i Californien. Vinens udstyr, der illustrerer hans nomadetilværelse igennem tiden i musikkens verden, er dansk designet i samarbejde med Mike!

NOMAD ledsages perfekt af Mike Tramps egen musik. Skål! Skal der mad til, så nyd NOMAD til grillbøf, vildt, svin og server den ved 16-18 grader

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol

Storytelling::

Lidt og meget om Mike Tramp og en fantastisk rejse i livet:

https://www.youtube.com/watch?v=NN2Z9QDp31k 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Pinot Noir Diamond Collection 2017 er en elegant californisk Pinot Noir på 100% Pinot Noir druer fra en mark øst for Santa Lucia Highlands, der er beliggende ud til kysten i Californien. Kølige vinde fra havet giver mulighed for en længere vækstsæson for Pinot Noir, der har behov for en langsom og lang modning for at opnå koncentration i druen.

Lys rubinrød farve og duften præget af friske røde bær, jordbær og hindbær. Der er en god frugt i vinen, men på den friske måde. Smagen er til den elegante side og byder først på friske bærnoter, inden lidt tungere mørke frugter tager over sammen med et let fadpræg, fra de få måneder vinen lagrer franske fade, inden den frigives. 

Vi anbefaler at nyde vinen ved 12-14 grader og gerne til et stykke and, fjerkræ eller lam. 

En kasse indeholder 6 flasker - 14% Alkohol.

I 1975 vælger filmhistoriens største instruktør, Francis Ford Coppola, at købe sit første stykke jord i Napa Valley, det som senere skulle blive til Inglenook Estate. Arbejdet med denne mark skabte den store interesse indenfor vin.

Francis Ford Coppola og winemaker Corey Beck sørger for konstant kvalitet i hver flaske, samt innovation. Mr. Coppola er traditionel og mener, at vinen hører hjemme på middagsbordet i godt selskab med familie og venner. 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Pinot Noir 2018

* En rigtig flot og klassisk, californisk Pinot Noir

Vinen er flot granatrød med duft af mørke kirsebær, jordbær og hindbær, en let cola-note samt milde krydderier. En fyldig og intens Pinot Noir er fyldig og intens og som bevarer et friskt udtryk i den bløde og runde frugtsmag, som understøttes af et touch af krydderier og vanilje. Vinen har fløjlsbløde tanniner og en lang, blød eftersmag.
100% Pinot Noir fra to californiske områder, Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%). Vinen har fået  7 måneder på fransk eg hvoraf 15% udgår nye fade.

Server denne vin ved 12 til 14 grader til fjervildt, ikke for kraftigt dyrevildt, kalv, krydrede pastaretter, f.eks. med kylling eller lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  13,5% alkohol

149,00 DKK 249,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Silver Palm Cabernet Sauvignon 2016

Dejlig, californisk Cabernet Sauvignon, hvor modne solbær, mørke kirsebær og tranebær spiller smukt sammen med et let strejf af røg fra fadet. Vinen er ganske fyldig med faste tanniner og en rigtig flot frugtkoncentration. Vinen er perfekt til den store, røde bøf.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl 13,5% Alkohol

149,00 DKK 249,00 DKK (spar 100,00 DKK)

American Wings Pinot Noir 2020

Dejlig, let drikkelig Pinot Noir fra Californien med masser af modne røde bær som kirsebær og jordbær og en rigtig fin balance mellem frugtigheden og vinens strukturelle komponenter (en forfriskende syre og meget milde tanniner). Nyd et glas af American Wings Pinot Noir til f.eks. charcuterie, fjerkræ eller krydrede retter på f.eks. svin og and - eller prøv den til din pizza.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler