Populær
-17%

Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Cabernet Sauvignon Director's Cut 2018
 
Director's Cut serien er et af de højere niveauer fra Coppola og winemaker, Corey Beck. Druerne høstes fra bedre beliggende marker, typisk højereliggende eller bedre eksponeret for solen. Director's Cut serien ser også mere fad.
 
Til denne vin er anvendt omtrent 90% Cabernet Sauvignon og de resterende procenter udgøres af Merlot og Cabernet Franc. Druerne kommer fra højtbeliggende marker i Alexander Valley og særligt Merlot høsterne man fra højderne. De små mængder Merlot bidrager med fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret eller urtet præg. Vinen har ligget 14 måneder på fransk eg, heraf 50% nye. 
 

Dyb rubinrød og klassisk Cabernet. Duften præges af solbær, skovbund og sød røg. Den intense smag lokker med mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der er med til at give vinen struktur. En virkelig fyldig vin, hvor den tætte frugt og robuste struktur giver en vin i flot harmoni. Stor vin, der kan sagtens kan sammenlignes med klassisk Napa Cabernet. 

Vi kan f.eks. anbefale til et stykke grillet oksekød eller til vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 15-17 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk