Populær
-17%

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Director's Cut

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Zinfandel Director's Cut 2018.

Denne Zinfandel er en del af Director's Cut serien, som er er vigtig for huset Francis Ford Coppola og som fremstilles af druer fra nogle af husets bedst beliggende marker. Vinene er intense og komplekse.

Til deres Zinfandel Director's Cut er druerne høstet fra marker i det varme Dry Creek, hvor druerne opnår høj intensitet og vinene stor fylde. Winemarker Corey Beck udvælger Zinfandel druer fra de bedste parceller i Dry Creek og gærer vinen i åbne træfade, inden den efterfølgende får 13 måneder på fransk og amerikansk eg.

Medium dyb lilla farve og intens duft af moden brombær, solbær og blomme samt et markant aftryk af chokolade og ristede kaffebønner. Vinen er i flot balance mellem den fede, powerfulde frugt, tanniner og friskhed.. 

Vi anbefaler at servere denne vin til grillet rødt kød, hårvildt eller gryderetter. Zinfandel er oplagt til sommerens grillaftener, hvor den vil klæder BBQ-marinaden. Ligeledes er det også et stærkt bud til f.eks. Chili Con Carne. Nyd denne pragtfulde Zinfandel ved en temperatur på ca. 16 grader. 
 
En kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk