Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vin fra Golanhøjderne (israels bosættelse) har ændret sig tydeligt over de seneste årtier og det er i dag muligt at finde kvalitetsvine herfra på trestjernede Michelin restauranter og på hylderne hos velrenommerede vinhandlere verden over. Golanhøjderne (israelsk bosættelse) er måske nok ny på det danske vinmarkedn, men traditionerne er blandt de ældste, der er dokumenteret. Vores hvidvine fra området stammer fra vinhuset Golan Heights Winery der har stor succes med at producere flotte, flotte vine. 

Sorter resultater:

Mount Hermon - White Blend 2017

Et blend bestående af druerne 52% Sauvignon Blanc, 38% Chardonnay, 7% Muscat Canelli og 3% Viognier.

Her er en flot hvidvin, medium gul i glasset med frugtpræget duft af melon, citrusfrugter, blomster, guava og grønne æbler. Vinen er frisk og fyldig og i smagen træder især de tropiske frugter frem.

Mount Hermon White er særdeles velegnet til fisk og lyst fjerkræ samt diverse salater. Nyd den afkølet og bør drikkes, mens den stadig er ung og frisk.

Golan Heights blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golanhøjderne (israelsk bosættelse). Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de haft stor succes med at producere masser af medalje-vindende vine. 

Golan Heights Winery har opnået mange flotte hædringer:

 Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.
 Bedste israelske vineri i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
 Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.
 Wine Star Award i kategorien New World Winery 2012 af Enthusiast 

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13,5% alkohol.

109,00 DKK 135,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Golan Heights Winery - Yarden Chardonnay

Produceret af 100% Chardonnay-druer, der er lagret i 7 måneder på franske egetræsfade, heraf halvdelen nye.

Yarden Chardonnay er en elegant hvidvin. Flot medium gul med en delikat duft af lime, moden pære og fersken. Vinen er fyldig og frisk med noter af modne frugter, lime og noter af ristede nødder og vanilje fra fadlagringen.

Vi anbefaler at nyde vinen afkølet ved ca. 10 grader til fisk, lyst fjerkræ, lyst kød, fyldige suppe og salater.

Golan Heights blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golanhøjderne (israelsk bosættelse). Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de haft stor succes med at producere masser af medalje-vindende vine. 

Golan Heights Winery har opnået mange flotte anmeldelser:

* Verdens bedste vinproducent ved Vinitaly 2011 og modtog herfor det prestigefulde Grand Trophy.
* Bedste israelske winery i Wine Report 2008" af Tom Stevenson.
* Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin ved The International Wine and Spirit Competition 2004.

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 14% alkohol.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Golan Heights Winery - Gamla Sauvignon Blanc

Golan Heights Winery (israelsk bosat område), der blev grundlagt i 1983. Vinfirmaet ligger i den lille by Katzrin højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har de stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Vinen er produceret af 100 % Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket i Galilæa området. Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en elegant hvidvin med en flot lys farve og delikat duft af passionsfrugt, guava og citrusfrugter. Frisk og mellem fyldig frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og let drikkelige hvidvin er særdeles velegnet til fisk, fjerkræ, pastaretter, asparges samt salater. Den bør serveres afkølet og kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75cl. - 12,5% alkohol.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences