Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Irland er ligesom Skotland kendt for at fremstille whiskey (en ægte irsk whiskey staves med –ey i stedet for kun med –y), men landet har dog meget få destillerier i forhold til landet mod nord, selvom det faktisk er Irland, whiskey oprindeligt stammer fra.

Irsk whiskey er kendt for at være brygget på umaltet byg samt at være triple destilled og har en helt anden smag end den skotske whisky.

Du skal købe en irsk whiskey, hvis du gerne vil have en whiskeysmag, som er mere ligetil og en whiskey, som er mere let end den skotske variant. Har du brug for råd og vejledning i forhold til, om du skal vælge en skotsk, irsk eller måske amerikansk whisky, så står Næstved Vinkompagnis professionelle medarbejdere klar i butikken til at hjælpe dig.

Whisky kan også være en god gaveidé til jul eller en rund fødselsdag.

Sorter resultater:

Teeling er Dublins fineste destilleri og laver whisky i et væld af stilarter, lige fra grain whisky til single pot still.

Teeling Small Batch er en irsk blended whiskey. Denne small batch-aftapning er sammensat af udvalgte ex-bourbonfade med op til 6 år gammel malt whisky og grain whisky, som får en finish på særlige tønder der har været brugt til lagring af rom fra Mellemamerika. Teeling Small Batch er tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering.

Farve: Gylden.
Duft: Tørret frugt, orangeblomst, vanilje og krydderier.
Smagsnoter: Krydret med noter af grønne urter, kanel og karamel.

Kan nydes rent eller i cocktails.

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% Alkohol

329,00 DKK

Teeling er Dublins fineste destilleri og laver whisky i et væld af stilarter, lige fra grain whisky til single pot still.

"This one is charming and feels very rounded. Bang on the nose golden syrup with a lovely vanilla sponge and jam core. Red fruits. Creamy. With time it’s a lot better too, baked apples, flashes of cinnamon, oatmeal, slightly cloying with a lovely velvety texture. Very pleasant indeed."
World Whiskies Awards 2019 - Best Irish Grain

Teeling Single Grain er en whisky fra en af de ”up-and-coming” stjerner på den internationale whiskeyscene. Denne Single Grain-whiskey er destilleret på 95% majs og er efterfølgende lagret udelukkende på rødvinsfade fra Napa Valley i Californien (mon ikke det er Cab?). Den er tappet ved 46% alkohol, selvfølgelig uden kølefiltrering.

Farve: Rav.
Duft: Smør, vanilje, druer og røde æbler.
Smagsnoter: Sødmefuld og charmerende med noter af brun farin, flødeskum og røde bær (tranebær, kirsebær).

Kan nydes rent eller i cocktails.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% Alkohol

369,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler