-17%

Carlisle Zinfandel Piner-Olivet Ranches 2018

349,00 DKK 419,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Carlisle Zinfandel Piner-Olivet Ranches 2018

”Perhaps our best Piner-Olivet Ranches Zinfandel to date”

Fra Zinfandel-eksperten Carlisle kommer endnu en voluminøs og fyldig vin fra Russian River Valley.

Carlisle Winery har kontrakter på mange af de ældste og bedste Zinfandel-marker i Californien og de bedste af disse ligger ifølge Carlisle indenfor et snævert geografisk område i hjertet af Russian River Valley i Sonoma County.
Dette område er lettest beskrevet som Piner-Olivet Union School District omkring de to veje Piner Road og Olivet Road. Deraf navnet Piner-Olivet Ranches og denne vin er således en blanding af druer fra marker i dette område. De tre marker, som Carlisle kalder sine tre ”Grand Cru’s” er Papera Ranch, Montafi Ranch og Carlisle Vineyard og Piner-Olivet Ranches er i 2018 da også 70% Papera Ranch, 24% Carlisle Vineyard, og så er der tilsat 6% fra Mancini Ranch. Størstedelen er selvfølgelig Zinfandel, men den indeholder også en 7% ”mixed black varieties”. Altså andre druesorter, som står på Carlisles ældgamle marker: F.eks. Syrah, Petite Sirah, Valdiguié, Peloursin og Tempranillo, og det giver vinen kompleksitet og noget je ne sais quoi.

Vinen har ligget på 100% fransk eg og er tappet ufiltreret.

Ultra intens duft af kirsebær, granatæble, blodappelsin og bagekrydderier. Vinen er kraftig, men den forbliver i smuk balance mellem syre og tannin på den ene side og en solid frugtkoncentration på den anden side. Her er masser af både rød og mørk frugt, mynte og chokolade. Prøv den gerne let afkølet, fx til ratatouille eller pastaretter med tomat og krydderurter.

75 cl. - 15% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk