Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Hot to Trot Smooth Red Blend er et blend produceret af Merlot (36%), Syrah (33%), Cabernet Sauvignon (11%), Petit Sirah (6%) og Pinot Gris (5%) samt ganske små mængder af en række andre druer, der alle er dyrket i Columbia Valley i staten Washington.

Hot To Trot dufter af modne kirsebær, blommer og røde bær. I munden opleves vinen blød og rund med smag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier. Den modne, saftige frugt og blide tanniner giver en dejlig, harmonisk rødvin, hvor frugten bærer igennem til den lange eftersmag.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til f.eks. grillede svinekoteletter, simreretter på oksekød eller hvad med en hjemmelavet lasagne. Server vinen ved ca. 16 grader.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, der engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, der var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje - deraf navnet på vinene (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er malet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, der har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 13,5% Alkohol

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Cabernet Sauvignon (Ca. 92%) udgør rygraden i denne vin og suppleres af ganske små mængder Syrah, Merlot og Petit Verdot. Vinen er elegant isvøbt sin smukke dybrøde robe. I duften finder man blåbær og modne solbær med et strejf af tørrede urter og krydderier. De saftspændte solbær og mørke kirsebær komplementeres i smagen af noter af kakao og silkebløde tanniner. Den modne, intense frugt er så typisk Washington! 

Server vinen ved en temperatur på 16-18 grader til kalv, grillet kød eller vildt samt lidt kraftigere, faste oste.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er lavet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 13,5% Alkohol

129,00 DKK 185,00 DKK (spar 56,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences