Poetic License Northern Dry Gin

349,00 DKK

Udtrykket poetic license, eller på dansk poetisk licens, dækker over den frihed en kunstner eller forfatter har til at ændre detaljer, fordreje fakta eller ignorere normer i forbindelse med skabelsen af deres værker - især hvis disse ændringer former et bedre eller mere helstøbt resultat. Dette er grundtanken bag produkterne fra Poetic License Distillery.

I den nordøstlige del af England, i udkanten af byen Sunderland, ligger Poetic License Distillery, som siden 2015 har produceret gin og forskellige spændende ginlikører. På destilleriet producerer man håndlavet spiritusprodukter på en base af gin, og folkene bag sætter en ære i at udfordre og ikke mindst gentænke den klassiske ginkategori. Fra Poetic License Distillery kan du forvente det uventet.

En sværm af kraftfulde enebær afbalanceret med grøn kardemomme giver denne gin fra Poetic License Distillery en varm og krydret smag. Med undertoner af citron og eukalyptus, og en kraftig følelse af persisk lime, vil denne gin bidrage med et lækker og parfumeret touch til din gin og tonic.  

En gin som bringer erindringer om mellemøstlige basarer og 1001 Nats Eventyr.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk