-28%

Klein Constantia - Sauvignon Blanc

129,00 DKK 179,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Klein Constantia - Sauvignon Blanc

Klein Constantia, som blev grundlagt i 1685 af Simon Van Der Stel, der var den første hollandske guvernør i Cape Town. Vingården blev i 1980 købt af familien Jooste, som i en årrække brugte mange penge og megen tid på igen at få Klein Constantias navn spredt over hele den store vinverden. Klein Constantia ligger få kilometer uden for Cape Town, hvor markerne med vinstokke bølger ned af bjergsiderne i et klima, der er perfekt til fremstilling af store vine. Klein Constantia bliver ofte kaldt "verdens smukkest beliggende vingård", og i Wine & Spirits har Klein Constantia været blandt "Top 25 vineyards" i verden. På Tim James’ www.grape.co.za blev Klein Constantia i 2014 udnævnt til at være blandt de 20 bedste vinerier.

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika – og måske endda en af de bedste i verden. Der er lagt stor vægt på at udtrykke Klein Constantia-stilen i denne vin, som består af druer fra forskellige vinmarker på ejendommen. De holdes hver især adskilt i hele vinfremstillingsprocessen for til sidst at blive forsigtigt blandet sammen for at opnå den helt perfekte præsentation af det unikke terroir på Klein Constantia. Hver portion druer bliver håndsorteret, og druerne bliver presset forsigtigt for optimalt at kunne bruge den most, der løber frit fra druerne. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer, og den er udelukkende lagret på ståltanke for at bibeholde sin friske og frugtagtige karakter .Man har simpelthen skabt en vin, der udtrykker vinmarkerne helt fantastisk, og som virkelig respekterer det helt specielle terroir på Klein Constantia.

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af flint, citrus og tropiske frugter, frisk og samtidig fyldig frugtsmag med noter af melon og citrusfrugt samt syre og mineralitet, som er helt speciel for Klein Constantias. Vinen afsluttes med en lang, behagelig og forfriskende eftersmag.

 

1 kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 13,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk