Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

CLEEBOURG Gewurztraminer Grande Réserve Alsace 2017

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue, intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er super ekspressiv med søde krydderier og blomster som jasmin og rose. Vi har med en ganske rank Gewurztraminer at gøre, med overvejende frugtige smagsindtryk og en subtil, næsten underspillet friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen til fisk og skaldyr og til asiatiske retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

CLEEBOURG Pinot Gris Grande Reserve Alsace 2019

Pinot Gris druen giver i Alsace typisk robuste og magtfulde vine, som kan antage en næsten olieagtig konsistens. Kooperativet Cleebourgs Pinot Gris er smukt medium gul med gyldne reflekser med aromaer af modne, gule stenfrugter, skovbund og svampe, som i smagen komplementeres af citrusnoter og et strejf af Brioche. Citrusnoter, der bidrager til at give vinen friskhed og som går igennem hele vejen til eftersmagen. Vinen er medium fyldig og let at holde af - ikke mindst, hvis den serveres ved 8-10 grader  til lyst fjerkræ eller fisk i sauce, til risotto og svamperetter eller som en delikat aperitif.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

89,95 DKK 109,00 DKK (spar 19,05 DKK)

CLEEBOURG Brandhof Pinot Gris Alsace 2017

Druerne til denne dejlige Pinot Gris kommer fra lieu dit Brandhof ved byen Steinseltz, hvorfra man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Vinen smukt dyb, gul med gyldne reflekser. Meget aromatisk med stor kompleksitet. Frugtig, moden citrusfrugt møde røgede og ristede noter. Næsen udviser meget typisk blomster og røgede aromaer. Struktureret med masser af fylde og intensitet i smagen. Svampe møder kandiserede frugtnoter i et meget elegant udtryk.

Nyd vinen ved 8-10 grader til fiskeretter, til en hummerbisque, til svampebaserede retter og til asiatisk inspirerede retter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Hannesacker Riesling Alsace 2016

Druerne til denne dejlige Riesling kommer fra lieu dit Hannesacker nær byen Rott, fra marker hvor man begrænser høstudbyttet til 68 hl/ha.

Lys gul med let gyldne reflekser. Næsen byder på god aromatisk kompleksitet med grapefrugt, æbler, vanilje og let ristede toner. I munden finder vi typisk Riesling karakter med orange blomst og lime til at komplementere duftnuancerne. Vinen er både livlig, kraftfuld og insisterende og i eftersmagen fornemmes tydeligt den citronagtige syre, der er så kendetegnet for Hannesacker.

Prøv vinen til f.eks. østers, fisk og skaldyr eller egnsretter fra Alsace. Nyd gerne vinen afkølet til ca. 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  12,5% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

CLEEBOURG Reifenberg Gewurztraminer Alsace 2016

Gewurztraminer er i dén grad Alsace's mest aromatiske drue og den er oftest yderst intenst parfumeret i sit udtryk.

Dyb gul i glasset med gyldne reflekser. Næsen er på én gang elegant og samtidig super ekspressiv med krydrede, pebrede aromaer, der mixer ind med varme citrusnoter, litchi og noter af jasmin og rose. Vi har med en Gewurztraminer at gøre, hvor det über aromatiske og intense går smukt hånd i hånd med finesse og en fin friskhed, der giver vinen en flot balance og gør den yderst madvenlig.

Prøv vinen som aperitif eller til markante oste, til intense retter på svinekød, en heftig, indisk curry, foie gras eller kraftige fiske- og skaldyrsretter.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% alk.

139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

CLEEBOURG Riesling Grande Reserve Alsace 2018

Her får Du en Riesling med et særdeles attraktivt forhold mellem pris og kvalitet. Dette er en stilfuld og delikat vin. Medium aromatisk næse med noter af modne æbler og pærer, fersken, citron og lime samt hvide blomster. I munden er den frisk og livlig med citrus og pære med et let mineralsk greb i afslutningen. God intensitet med Rieslings typiske, lækre friskhed. 

En meget alsidig madvin - passer perfekt til eksempelvis sauerkraut og andre retter som baeckeoffe (en alsacisk egnsret med flere forskellige slags kød), fisk og skaldyr samt lyst fjerkræ og svinekød. Og så gør den sig godt "on it's own"! Bør serveres ved 8-10 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% alkohol.

89,95 DKK 99,95 DKK (spar 10,00 DKK)

Les 2 Lunes Riesling Grand Cru Brand 2020

Vignoble des 2 lunes råder over ca. 14 hektar, og navnet på vingården (2 lunes =2 måner) kommer af, at vingården fra 2009 ikke kun dyrkes økologisk, men også biodynamisk, så alt foregår under hensyntagen til bl.a. månens rytme og den biodynamiske kalender og familien stræber efter at leve i harmoni med, hvad Moder Jord tilbyder og familiens vine er fulde af karakter - vine, som definerer vingårdens stil og signatur.

Denne vin er produceret af 100% Riesling fra den granitholdige, Riesling-venlige Grand Cru mark, Brand, som ligger nær Turckheim.

Det er en elegant hvidvin med duft præget af citrus, citrongræs og violer. Smagen er delikat, frisk og velafbalanceret med lækre citrus noter og et skønt mineralsk touch. Super velegnet vin til forretter, salater, sushi, fisk og skaldyr.

Nyd vinen afkølet til ca. 8 grader nu og i hvert fald det næste årti.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol

359,00 DKK 375,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Les 2 Lunes Pinot Gris Grand Cru Hengst 2017

Vignoble des 2 lunes råder over ca. 14 hektar, og navnet på vingården (2 lunes =2 måner) kommer af, at vingården fra 2009 ikke kun dyrkes økologisk, men også biodynamisk, så alt foregår under hensyntagen til bl.a. månens rytme og den biodynamiske kalender og familien stræber efter at leve i harmoni med, hvad Moder Jord tilbyder og familiens vine er fulde af karakter - vine, som definerer vingårdens stil og signatur.

Denne vin er produceret af 100% Pinot Gris fra den mergel- og kalkholdige Grand Cru mark, Hengst, som ligger nær Wintzenheim.

Pinot Gris gør sig rigtig godt på Hengst, hvor den her har givet en på én gang fyldig og blød og rund vin med duft af abrikos og ananas samt et let røget udtryk. Dens ganske høje alkohol til trods er det en fint balanceret hvidvin, som sagtens kan håndtere lyst kød og fjerkræ, f.eks. med cremet sauce til, retter med champignon og et rigt udvalg af oste.

Vi anbefaler at servere vinen afkølet til ca. 8 grader og at den nydes i løbet frem mod 2030.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol

299,00 DKK 325,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler