Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

AIX Rosé Coteaux d´Aix en Provence 2022

* Rosé i topklasse og anmelderne står i kø for at AIX!

Måske den bedste årgang til dato!

En særdeles hyppigt prisvindende vin fra Domaine de la Grande Séouve i Provence. Smuk, medium dyb laksefarvet rosé. Røde bær, fersken og moden grapefrugt dominerer duft og smag. Frisk syre og mineralske noter som kridt giver en sprællevende sommervenlig rosé, der bare er et all-around fremragende valg og et perfekt match til f.eks. kanapéer, tapas, asiatisk mad, fisk og skaldyr. Kom bare an med et fad grillede kæmperejer!

Tidligere anmeldelser:
* GOLD MEDALJE - AWC 2020
* 91 point - Wine Spectator
* 91 point - "Falstaff"
* GOLD - "The global rosé masters"
* 90 point - Wine Enthusiast
* The Wine Advocate: 'Based mostly on grenache, AIX Rosé offers classy notes of watermelon, strawberries and flowers in a crisp, medium to light-bodied, lively, pure style. It's hard to resist and is a perfect, chuggable rosé to drink by the pool on a hot summer day.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

139,00 DKK 199,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Elysis Cabernet d'Anjou 2021

Dejlig rosé fremstillet på Cabernet Franc og bare en anelse Cabernet Sauvignon fra Anjou i Loire-dalen.

Når man sidder med et glas Cabernet d'Anjou i hånden, er man sikker på at få en rosé med en anelse sødme, idet der i appellationsregulativerne er indføjet et minimumsindhold på 10 gram restsukker pr. liter. Til gengæld er sødmen smukt balanceret af en forfriskende syre, der bidrager til en super dejlig og letdrikkelig rosé.

Såvel i duft og smag vil man støde på noter af jordbær og hindbær, rabarber, galiamelon og lidt citronverbena.

Nyd vinen afkølet til en 6-8 grader til f.eks. melon m/tørret skinke, kylling og til stærkt krydrede, asiatisk inspirerede retter med både fisk, rejer og kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 10,5% Alkohol 

89,95 DKK 119,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vignobles Berthier Sancerre Rosé 2021

Dejlig, tør men også ganske frugtig rosé med masser af finesse og friskhed. Duft karakteriseres af ribs, abrikos og fersken og i munden er der både den smidighed og forfriskende syre, man forbinder med vine på Pinot Noir.

Server Berthier Sancerre Rosé ved 8-10 °C nu eller i løbet af de næste 2-3 år - f.eks. til krydrede, indiskinspirerede retter, til grillet fisk og skaldyr eller bare som et glas i utide med gode venner...

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% alkohol

 

229,00 DKK 279,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Vignerons Dumnacus Rosé d'Anjou 2022

Måske den bedste Rosé d'Anjou vi har smagt!

Vinen er fremstillet overvejende på én af Anjou's klassiske druesorter, Grolleau, hvortil der er tilsat især lidt Gamay. Vinen har - lidt atypisk for Rosé d'Anjou - fået 3 måneder på fad. 

En rigtig dejlig, frugtig sommervin med masser af moden, rød bærfrugt. Her er en skøn balance mellem sødmen i vinen og en friskhed, som gør den super let at nyde i sommersolen.

Den er blevet revet væk denne sommer - og det er måske sommerens bedste allround rosé.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl. 10,5% Alkohol

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler