Populær
-20%

Karlsmühle Riesling Feinherb

79,95 DKK 99,95 DKK (spar 20,00 DKK)
Model/varenr.: 140 0100

Karlsmühle Riesling Feinherb 2021 er absolut favorit blandt vores hvidvinselskende kunder - og man får rigtig høj kvalitet til små penge, hér!

* GODT KØB!

"Feinherb" er helt lavpraktisk et andet ord for "Halbtrocken", eller halvtør. En Riesling, der byder på en anelse restsukker i den færdige vin. Restsukker, der holdes fornemt i skak af en frisk syre.

Duft og smag i denne Riesling har elementer af lime, citron, gule blommer, grønne æbler og med en lækker mineralitet fra den skifferholdige undergrund. Her er præcis den unikke kombination af intensitet og lethed, som kun Riesling fra Mosel-distriktet besidder - en egenskab, der ofte resulterer i, at flasken tømmes i en rasende fart!

Vinen er ekstremt alsidig. Super som aperitif til sommerens havesammenkomster, dejlig til røget laks, råmarineret fisk og sushi, til lette retter med kylling og lyst kød eller som et fantastisk match til et stærkt chilikrydret, asiatisk inspireret måltid og bedst serveret ved en temperatur omkring 6 til 8 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  11,5% alkohol.

Weingut Karlsmühle er beliggende i Ruwer, hvorfra vinene er mindre blomstrede i stilen end i Mittelmosel med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget.
Trods områdeangivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk