Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Morandé Pionero Reserva Chardonnay 2020

Vinen er lys gul. Aromaerne spænder over modne, gule æbler, pærer, hvid fersken, melon og limer. Smagen er frisk med masser af moden frugt som Golden Delicious æble, hvid fersken, lime og grapefrugt. Vin er medium fyldig med dejlig friskhed, der balancerer frugt og alkohol. Lang, frugtdrevet eftersmag.

Serveret ved ca. 8-10 grader egner vinen sig perfekt til grillet fisk, skaldyr og sushi, til kyllingeretter, pastaretter som f.eks. Carbonara og diverse supper.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Morandé Pionero Carmenére Reserva Maule Valley

En rigtig saftig Carmenère, der fremstår flot purpurrød i glasset. I duften findes aromaer af mørke bær som brombær og solbær, friske urter og et krydret strejf af nellike. Vinen er frugtig med noter af mørk bærfrugt og fadnoter som nellike, vanilje og chokolade. Vinen spiller med fine tanniner og en frisk syre meget mere på sin spændstighed end på kraft og fylde. En meget venlig og anvendelig vin.

Vinen passer godt til både lyst og rødt kød i enkle tilberedninger, til pizza- og pastaretter - og så er den perfekt til frokostbuffeten. Vinen nydes bedst ved en temperatur på ca. 16°.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Pionero Cabernet Sauvignon Maule Valley

Value for money fra vores populære chilenske vinhus. Kig rigtig godt i glasset. Vækker farven ikke mindelser om det røde skær, når solen går ned? I duften finder man solbær og blåbær, men også kirsebær og hindbær samt krydret vanilje og og frisk tobak. Vinen er frugtig med god fylde og struktur med noter af kandiseret frugt, mørk chokolade og kaffe i den lange eftersmag. Det er en vin i fin balance.

Vinen egner sig perfekt til fuglevildt, grillet rødt kød, vildt, braiserede kødretter såvel som simreretter og ikke alt for kraftige pastaretter. Server gerne vinen ved 16-18 grader.

 

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. - 13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler