Populær
-14%

Karlsmühle Kaseler Nies'chen Riesling Kabinett

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Model/varenr.: 140 0102

Karlsmühle Kaseler Nies'chen Riesling Kabinett 2020

Her er fantastisk, umiddelbar drikkeglæde. Liflige dråber, der har det med at forsvinde som dug for forårsolen, når først flasken åbnes!

* 5***** ud af 5 mulige i VINAVISEN - med nedenstående kommentar:
Kan man lide de lidt sødlige "lieblichen" tyske vine, så er denne vin et godt medlem af racen. En rigtig dejlig vin af god kvalitet.

Kabinett er for mange indbegrebet af tysk Riesling med mærkbart restsukker, der balanceres af frisk syre. Sukkerniveauet afspejler sig i et yderst moderat alkoholniveau i den færdige vin. Duft og smag har elementer af lime, gule blommer og æble med en lækker mineralitet fra den skiferholdige mark. Her finder man den unikke kombination af koncentration og lethed, som vel kun vinene fra Mosel besidder. Nyd din Kabinett til f.eks. røget laks eller som et fremragende match til et stærkt chilikrydret, asiatisk inspireret måltid.

Det kan være svært at holde fingrene fra unge Kabinett vine, men de er ganske lagringsegnede og kan udvikle sig fra en ung, frugtsyrefrisk stil til en fase, hvor syre- og især sødmefornemmelse viger en smule for udpræget mineralske aromaer. 

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. 8% alkohol.

Weingut Karlsmühle er beliggende i Ruwer, hvorfra vinene er mindre blomstrede i stilen end i Mittelmosel med en kraftigere frugt og tydelig mineralitet. Weingut Karlsmühle laver både tørre og søde vine fra godt 12 hektar marker, hvis undergrund består af et dybt lag skiffer med nedbrudt skiffer i toplaget.
Trods områdeangivelsen 'Mosel' på denne vin, så stammer al vinen fra egne marker i Ruwer.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer