-33%

Raventós Rosell Marien Cava Brut Reserva

99,95 DKK 149,00 DKK (spar 49,05 DKK)

Raventós Rosell Marien Cava Brut Reserva

Fin cremet mousse af små bobler. Duft af grønne æbler, pærer, citrus, hvide blomster og et lidt toastet præg fra fadlagringen. Vinen er tør, men den er på ingen måde snerpende. Der er faktisk en rigtig god fylde i vinen, som slutter med en herligt blød og behagelig eftersmag med toner af mandel, ristede fade og en fin afstemt syre.

Serveret afkølet ved ca. 8 grader går den fortrinligt som aperitif, til tapas, fisk og skaldyr - eller bare på en dag, hvor man har lyst til bobler…

Om Raventós Rosell

Reventós Rosell, ligger i Masquefa nær Barcelona ved den catalanske middelhavskyst i det nordøstlige Spanien. Katalonien er en af de mest spændende provinser i Spanien med spændende og meget forskelligartede vine. Fra den mousserende Cava over friske og frugtige hvid- og rødvine til store rødvine på både regionale og internationale sorter.
Cava med Reserva-betegnelsen skal i dag lagre minimum 15 måneder før frigivelse mod tidligere 12 måneder. I denne periode bliver flaskerne drejet og gradvist vendt på hovedet (automatisk), så bundfaldet samler sig i toppen af flaskehalsen. Toppen fryses og bundfaldet ”skydes” ud. I denne tørre udgave efterfyldes der med den samme vin og tilsættes kun ganske lidt sukker. 

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk