Besserat de Bellefon Champagne er et champagnehus i top-kvalitet og man fremstiller fremragende champagner. Husets champagner serveres på et hav af Michelin-restauranter verden over.
Huset blev grundlagt for mere end 170 år siden, hvor Victor Besserat udviklede en champagne af druer, der var dyrket i hjertet af Champagne. Champagnerne kaldes Munkenes Cuvée (”Cuvée de Moines”) og navnet stammer tilbage fra 1930, hvor ejeren af den Parisiske restaurant ” La Samaritaine de Luxe” udfordrede Victor Besserat med ordene: "Lav mig en champagne der kan drikkes til alle måltider og jeg bestiller 1.000 flasker i stedet for 100”.
Målet var en alsidig, delikat og let sprudlende Champagne, der kan anvendes til enhver situation og det lykkedes til fulde. Besserat er i dag netop kendt for at skabe Champagner med små og delikate bobler, der langsomt stiger op i glasset og bliver til et meget fin skum. Hos Besserat undlader man den malolaktiske gæring for at skabe en Champagne, der fortsætter med at udvikle sig i kælderen.