-20%

Taylor's Golden Age 50 Year Old Tawny Port

1.999,00 DKK 2.500,00 DKK (spar 501,00 DKK)

Taylor's Golden Age 50 Year Old Tawny Port

Taylor's Golden Age 50 Year Old er en ganske ny kreation og fremstilles kun i ganske små kvantiteter. Udvalgte ports fra den østlige del af Douro-dalen er modnet i brugte egefade i Taylor's kældre i Vila Nova de Gaia, hvor det kølige og fugtige kystklima sikre en langsom og nænsom modningsproces, som resulterer i ekstra komplekse og finesserige aromaer.

Sublim portvin med stor alder, hvor Taylor's enorme lagre af årtier gammel Tawny virkelig kommer i spil og giver en helt utrolig kompleksitet.
Årtiers fordampning har fortættet og koncentreret denne ekstraordinære portvin til en exceptionel tæthed. Alene den kobberrøde farve med anstrøg af orange i kanterne vidner om det lange liv, Golden Age allerede har gennemgået.
Elegant og særdeles delikat duft med noter af rom, rosiner, kryddernelliker, muskatnød og sort peber. I den bløde, fyldige og intense smag møder man svesker, kvædetræ og abrikos sammen med et strejf af citrus.

Vinens alder taget i betragtning besidder den en yderst tiltalende friskhed og en eftersmag, der aldrig synes at ville ende.

Nyd denne skønne, modne Tawny Port ved ca. 12 grader til f.eks. nøddebaserede desserter, crème brûlée, desserter med jordbær, figner og mandler - og så er den bare skøn solo efter måltidet, eller måske med lidt valnødder eller tørrede frugter.

1 flaske indeholder 75 cl. - 20% Alkohol.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor's er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk