Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Kunne du tænke dig lidt lækkert til aftenkaffen, eller leder du efter en delikat gave til en du holder af, kan vi hos Slagelse Vinkompagni varmt anbefale et kig på udvalget her.

Med Aalborg Chokoladen er der hverken sparet på lækre råvarer eller på flot design. Den elegante indpakning gemmer på en bred vifte af uforglemmelige smagsoplevelser, i form af lækker chokolade baseret på egne opskrifter. Med en historie der går helt tilbage til 1930’erne, har det anerkendte mærke igennem årene perfektioneret deres håndværk og resultatet er ikke til at tage fejl af. Deres lækkerier går storartet sammen med vores vine, men kan også sagtens stå på egne ben, når man får lyst til en delikat godbid. Se nærmere på vores sortiment her på siden og forkæl dig selv med de fineste smagsoplevelser. Kunne du tænke dig at høre mere om de enkelte produkter, eller har du spørgsmål angående vores mærker, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Black Sweet Liquorice - Sød Lakrids

Snack attack æske, der fungerer som fad, når du åbner den.

 

En æske indeholder 90 g

29,00 DKK

Black Salt Liquorice - Salt Lakrids

Snack attack æske, der fungerer som fad, når du åbner den.

 

En æske indeholder 90 g

29,00 DKK

Nyd uimodståelig cremet LINDOR chokolade fra Lindt! Chokoladepralinernes sarte skal af den fineste Lindt chokolade omslutter et glat og cremet fyld.

Indeholder en blanding af nøje udvalgte praliner i mælkechokolade, hvid chokolade, mørk chokolade og mælkechokolade med hasselnøddestykker. Lindts chokolademestre har kombineret deres ekspertise med de fineste ingredienser for at skabe den perfekte runde praline.

Forkæl dig selv og en du holder af med et skønt øjeblik med LINDOR eller giv chokoladen som en fin gave.

For den bedste smagsoplevelse bør chokoladen opbevares tørt og køligt.

 

En pose indeholder 137 g

45,00 DKK 49,00 DKK (spar 4,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences