Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Økologisk Granatæble cider u/alkohol - En fantastisk frisk cider. Nyd den som aperitif, til festlige lejligheder, eller et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler. Det er cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop.

Æblesorter er Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - Alkoholfri

59,95 DKK

Cider Hindbær u/alkohol og er økologisk - Nyd denne dejlige hindbær cider som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot som et glas i utide. En biologisk dyrket æblejuice med smag - og bobler - en cider af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - Alkoholfri

59,95 DKK

En fantastisk dejlig cider med æblesmag. Den er af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop.

Val De France er en økologisk velsmagende cider, hvor der er kræset for kvaliteten. Cideren fremstilles i Nordfrankrig, og er på rekordtid blevet en storsælger i hele Europa. Den smager frisk af nypressede æbler, er let boblende og ikke tilsat sukker. 

Æblesorter:  Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Do.

 
Cideren er sødlig men samtidig frisk og med blide bobler. Nyd den som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot et glas i utide.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - Alkoholfri

59,95 DKK

Sir James 101 Pink Gin Tonic Flavour er en alkoholfri cocktail, som har en efterlignende smag af Pink Gin & Tonic. Farven er pink og smagen byder på masser af røde bær, såsom hindbær. Nyd den gerne afkølet, med isterninger.

 

1 flaske indeholder 25 cl. - 0,0% Alkohol

Prisen er inkl. pant

 

24,95 DKK

En fantastisk skøn cider med ferskensmag. Den er af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop

Fersken cideren er produceret af følgende æblesorter: Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Dol. Den er ikke tilsat sukker.

Organisk Sparkling Juice Peach, Val de France (Bretagne), Biologisk dyrket æblejuice m/ ferskensmag og bobler!
 
Cideren er sødlig men samtidig frisk og med blide bobler. Nyd den som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot et glas i utide.

 

1 flaske indeholder 75 cl. -  Uden alkohol.

59,95 DKK

Removed Cabernet Sauvignon - Alkoholfri rødvin 0,5% alkohol

Ved fremstillingen af Removed Cabernet Sauvignon har man meget blid og skånsom fjernet alkohol fra vinen for at efterlade vinens smag mest muligt uændret. Nyd Removed let afkølet.

Vinen er rubinrød, og har duft og smag af modne frugter. Den er velegnet til såvel kolde som varme kødretter, samt de fleste oste. Alkoholfri vine er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes unge. Alkoholprocenten er max 0,5%

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.

39,00 DKK 44,00 DKK (spar 5,00 DKK)

Donelli Sparkling Rose - alkoholfri

Den alkoholfri vins skæbne er at blive sammenholdt med konventionel vin - selvom det ret beset er to vidt forskellige ting.

Donelli er en eksklusiv mousserende druemost med meget bred appel. Her kan man med god samvittighed - og bilnøglerne i hånden - nyde et glas, der giver lige så stor nydelse som en alkoholholdig vin, og børnene kan også drikke med. Det er en festlig, intens og frisk mousserende drik, der med sin naturlige sødme leder tankerne hen på eksempelvis Asti.

Druerne er Malvasia og Lambrusco, taktfuldt parfumeret med udtræk af rosenblade. Kulsyren i mosten er helt naturlig og stammer fra produktionen af husets andre mousserende vine på Charmat-metoden, hvorfra man udvinder den del af kulsyren, der ikke er bundet til vinen.  

Duft og smag er både sødmefuld og frisk med lige dele druemost og hybenrose. Renheden i denne mousserende rosé er fremragende, og serveret iskold er dette en glimrende aperitif, men prøv den også til frisk frugt eller ditto i en sukkerlage. Anbefales at nyde køleskabskold af champagneglas.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl.  Ingen Alkohol.

79,95 DKK

Just O Rosévin - ALKOHOLFRI rosévin 0 % alk. Just 0 er en delikat og frugtrig rosévin uden alkohol. Vinen er omhyggeligt udvalgt og har gennemgået en meget blid, delikat metode til fjernelse af alkohol fra vinen. Det er en alkoholfri rosevin med lavere kalorier (ca 1/3 mindre kalorier) end sammenlignet med vine med alkohol.

Vinen har en flot rødlig farve. Smagen er frisk og frugtrig.

Den anbefales at drikke afkølet ved ca. 7-9 grader - til fisk , lettere retter, sommerens grillmad, kylling, kalvekød og friske grøntsager eller som en aperitif. Den er meget populær til grill- og sommerfester.

Alkoholfrie vine er ikke velegnet til henlægning, men bør drikkes, mens de er unge. Flasken har skrueprop.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. Alkohol 0 %

49,95 DKK 59,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Natureo Red - Syrah Alkoholfri - Miguel Torres AO er frugtrig og smagfuld med en fin, meget svag sødme. Den er eminent til dem, der foretrækker et godt glas vin uden at få alkoholen med.

Rødvinen er fremstillet på Syrah druer og står flot rubinrød med et svagt lilla skær i kanten. Duften har toner af ribs, granatæbler og vanilje. Smagen er ren og afbalanceret med en diskret syre samt modne, integrerede tanniner. Vinen anbefales ikke mindst til lyst kød, grøntsagsretter, fjerkræ og milde oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  0,0 % alkohol.

Natureo-serien, der findes i både hvid, rød og rose, er fremstillet efter en helt speciel teknik med omvendt osmose, der filtrerer alkoholen fra, uden at den autentiske vinsmag ødelægges.

89,95 DKK

Natureo White - Muscat Alkoholfri - Miguel Torres  

Natureo-serien findes i både hvid, rød og rose. Vinene har fået frafiltreret alkoholen, uden at den autentiske vinsmag ødelægges. Resultatet er frugtige vine med en fin, svag sødme. Eminente valg til dem, der foretrækker et godt glas vin uden at få alkoholen med.

Hvidvinen er lavet på Muscat druer. Den har en flot lys gylden farve. Duften har toner af blomster, grønne æbler og ferskner. Smagen er ren og præcis med en flot lang eftersmag. Vinen anbefales som aperitif, til skaldyr, lyse fisk, grøntsagsretter samt desserter med frugt og nødder.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  0,0% alkohol.

89,95 DKK

Leitz Ein Zwei Zero er en så sjælden ting som alkoholfri vin, der smager af rigtig vin. Riesling som de fleste kender fra Alsace og Tyskland er druen der er blevet brugt. Denne gennemgår en forsigtig de-alkoholisering gennem et enormt vakuumpres, Dette bibeholder så meget duft, farve og smag fra Riesling-druen som muligt. Selvom vine uden alkohol ofte ikke har den dybde og power, som man er vant til, fra vine med alkohol, er Ein Zwei Zero så ren, frisk og frugtrig, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Leitz Ein Zwei Zero Rosé er en så unik ting som en vin uden alkohol, der stadig smager fantastisk. Druerne der er brugt i denne vin er Merlot, Pinot Noir og Portugieserg, og disse går i gennem en forsigtig de-alkoholisering gennem et kraftigt vakuumpres. Dette bibeholder så meget duft og farve fra vinen som muligt. Fantastisk vin, hvis man vil prøve et godt glas uden alkohol.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Denne alkoholfri rødvin er lavet på en velkendt drueblanding.  Disse druer er nøje udvalgt, da de har de rette smagsnuancer til at blive de-alkoholiseret uden betydelig forringelse af smag, duft og farve. Det er en meget alsidig vin som passer rigtig godt til diverse slags kød samt gryde og pastaretter.

De-alkoholiseringen foregår på en yderst nænsom metode for netop at bevare så meget smag som muligt. Vinen udsættes for et forsigtigt vakuumpres, der "suger" alkoholen forsigtigt ud af vinen.

49,95 DKK 59,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Denne alkoholfri hvidvin er lavet på en blanding af flere forskellige grønne druer. Disse druer er udvalgt for at skabe den mest harmoniske vin, men også udvalgt på baggrund af deres evne til at beholde smag og fylde gennem de-alkoholiseringsprocessen. - Man kan derfor opleve en alkoholfri hvidvin som faktisk smager af "rigtig" vin og som smager godt. 

De-alkoholiseringen foregår på en yderst nænsom metode for netop at bevare så meget smag som muligt. Vinen udsættes for et forsigtigt vakuumpres, der "suger" alkoholen forsigtigt ud af vinen.

Vinen passer rigtig godt til diverse fiskeretter samt andre lette forretter. Den fungerer desuden super som et "hyggeglas" i utide.

49,95 DKK 59,00 DKK (spar 9,05 DKK)

En fantastisk dejlig cider med hyldeblomstsmag. Den er af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop

Val De France er en økologisk velsmagende cider, hvor der er kræset for kvaliteten. Cideren fremstilles i Nordfrankrig, og er på rekordtid blevet en storsælger i hele Europa. Den smager frisk af nypressede æbler og aromatisk hyldeblomst, er let boblende og ikke tilsat sukker. 

Æblesorter:  Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Do.

 
Cideren er sødlig men samtidig frisk og med blide bobler. Nyd den som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot et glas i utide.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - Alkoholfri

59,95 DKK

En fantastisk dejlig cider med æble-/pæresmag. Den er af høj kvalitet fra Nordfrankrig. Hvis I eller jeres børn er trætte af de søde parfumerede børnechampagner, eller du er gravid, er denne cider bare sagen. Den er sund, smager godt og har rigtig champagne prop

Val De France er en økologisk velsmagende cider, hvor der er kræset for kvaliteten. Cideren fremstilles i Nordfrankrig, og er på rekordtid blevet en storsælger i hele Europa. Den smager frisk af nypressede æbler, er let boblende, ikke tilsat sukker og uden alkohol

Æblesorter:  Kermerrien, Douce Coëtligné, Douce Moën, Marie Ménard, Rouget de Do.

 
Cideren er sødlig men samtidig frisk og med blide bobler. Nyd den som aperitif, ved festlige lejligheder, eller blot et glas i utide.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - Alkoholfri

59,95 DKK

Torres – Spaniens absolut største vinhus – er beliggende i regionen Catalonien sydvest for Barcelona. Det siges, at navnet "Torres" er det mest kendte vinudtryk i Spanien, som kun er overgået af ordene "rødvin" og "hvidvin". Om det er sandt, det ved vi ikke – men vi kan sige, at uanset hvilken restaurant i verden du er på, så kan du med sikkerhed vælge en vin fra Torres. Du ved, at den er pengene værd, og at du kan lide den.

Natureo-serien er udviklet via en helt speciel teknik med omvendt osmose, der frafiltrerer alkoholen uden at ødelægge den autentiske vinsmag.

Farven er flot lys kirsebærrød.

Duften er aromatisk af vilde bær og rød lakrids.

Smagen er frisk, livlig og frugtagtig med dominerende noter af røde frugter med en god lang eftersmag.

Anbefales nydt afkølet til lys fisk, kylling, spansk tapas, charcuteri, grøntsagsretter og pasta. Er også velegnet som aperitif.

Et oplagt valg for dem, der gerne vil nyde et godt glas vin uden at få alkoholen med - eller til frokostmøder, der kræver, at hovedet fortsat holdes klart.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - Alkoholfri

89,95 DKK 99,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Det her er formentlig den bedste alkoholfri mousserende vin! Leitz Eins Zwei Zero Sparkling er lavet på Riesling, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra Rieslingen som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Sparkling Eins Zwei Zero så frisk, sprød og læskende, støttet af en kanonflot syre, at man ikke savner noget i strukturen.

Farve: Sart gylden
Duft: Livlig og lækker duft med noter af grønne æbler, hyld og kiwi.
Smagsnoter: Flot mousse og behagelig syre. Hints af lime, æble og rabarber.

Nyd den som aperitif, til lette fiskeretter og skaldyr eller krydret, asiatisk mad.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 0,0% Alkohol

129,00 DKK

Leitz Sparkling Rosé Eins Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk smager som vin. Leitz Sparkling Rosé er lavet på Merlot, Portugieser og Pinot Noir, og gennemgår en nænsom de-alkoholisering via vakuumdestillation, hvilket bevarer så meget smag og karakter fra druerne som muligt. Selvom alkoholfrie alternativer ikke har den dybde og tyngde, som vi kender fra ”rigtig” vin, er Eins Zwei Zero både frisk, sprød og læskende, med en let sødme balanceret af en kanonflot syre – så her føles det ikke som om der mangler noget. Vinen har cirka 50 gram restsukker per liter.

"Det er lige før, man ikke kan smage, at det er en alkoholfri vin. Så tæt er vi på, at det smager som en vellaget mousserende rosé. Et vaskeægte gennembrud for kvaliteten af alkoholfrie vine. 5 store stjerner." - Winelab

Farve: Sart laksefarvet
Duft: Frugtig duft af hyben, citronskal og hindbær.
Smagsnoter: Frisk og let sødmefuld med noter af skovjordbær og hyben.

Perfekt som aperitif.

 

1 flaske indeholder 75 cl. - 0,0% Alkohol

129,00 DKK

Weingut Leitz Cabernet Sauvignon alkoholfri er det oplagte valg til dig, der ønsker vinens autentiske smag og kompleksitet i et alkoholfrit alternativ. Mens størstedelen af de alkoholfri vine mangler den karakter, vi forbinder med god vin, bruger Leitz en forsigtig dealkoholisering som bevarer vinens identitet. Resultatet er virkelig flot, med både smag, tannin og struktur intakt.

Farve: Dybrød.
Duft: Modne kirsebær, blommer og mørk chokolade.
Smagsnoter: Bløde tanniner ledsages af noter af rød frugt, kakao, peber og en behagelig, afstemt syre.

Nyd den let afkølet, fx til grillretter.

 

1 flaske indeholder 75 cl. -< 0,5% Alkohol

99,00 DKK

Naturligvis vil en alkoholfri vin aldrig have samme dybde, struktur og mundfølelse som en vin med alkohol, men den nye Zero Point Five fra Leitz, en alkoholfri rødvin på Pinot Noir-druen, kommer utrolig tæt på.

Farve: Rubin.
Duft: Frugtfulde noter af røde ribs og kirsebær.
Smag: En meget tiltalende, vinøs karakter med en pænt indlejret tanninstruktur og en næsten tør finish.

 

1 flaske indeholder 75 cl. -< 0,0% Alkohol

99,00 DKK

Alkoholfrie drikkevarer ser vi stadig stødt stigende i alle mulige former for spiritus. Derfor har Sir James 101 svaret med deres udvalg af ikke-alkoholiske Ready to Drink drikkevarer. Denne drink med Mojito-smag har naturlige ekstrakter af mynte og lime som giver den en autentisk smag. Smagen og aromaen rammer dig virkelig med begge smage, sammen med en delikat baggrundsnote af andre planteingredienser. Dette er meget forfriskende, hvor mynten klæber til smagsløgene.

Opbevar i køleskabet, når du har lyst til en drink, og server i et glas med is. Tilføj et mynteblad for at få det til at se endnu mere specielt ud.

 

1 flaske indeholder 25 cl. - 0,0% Alkohol

Prisen er inkl. pant

24,95 DKK

Juniper Double Dry er aromatisk og frisk. Krydret med kanel og kardemomme med frisk citronmalurt, citrontimian, myrra, malurt og røllike.

Indeholder 100% naturlige botaniske ingredienser, og er derfor det perfekte alkoholfrie alternativ til personer der har valgt ikke at drikke alkohol eller gerne vil drikke mindre. Den er pakket med smag, og 90% af ingredienserne er hentet direkte fra Warners Falls Farm; en enebæragtig smag af det engelske landskab, der bringer mennesker sammen …

Duft: Friske urte- og fyrretræsaromaer med strejf af rose, lavendel og pink peber

Smag: Blød og urteagtig med kardemomme og en lækker citrus der komplimenterer

Eftersmag: En mild, træagtig smag der giver plads til et strejf af kanel

 

1 flaske indeholder 50 cl. - 0,0% Alkohol

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pink Berry er duftende og syrlig, en kombination af hindbær og solbær, salvie med en lille smule chili, ingefær og Szechuan peber.

Er lavet af 100% naturlige botaniske ingredienser, og er et perfekt alternativ til personer, der ikke vil drikke alkohol eller gerne vil drikke mindre.

90% af ingredienserne hentet direkte fra Warner’s Falls Farm; en bæragtig smag af det engelske landskab, der bringer mennesker sammen ...

 

Duft: Bærnoter eksploderer i næsen, tæt fulgt af Szechuan peber og antydning af candyfloss, citrus og kamille

Smag: En fed frugtig, blomstret og sød profil med syrlig hindbær-, jordbær- og solbærsmag

Eftersmag: Slutter af med sødt krydderi og ingefær

 

1 flaske indeholder 50 cl. - 0,0% Alkohol

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Lys, frisk alkoholfri øl, som giver den fuldendte smag af en Pale Ale, uden at skulle bekymre sig om alkoholindholdet. Øllen har en behagelig bitterhed med noter og duft af citrus og frugt, som stammer fra den tilsatte tørhumle.

Signalflag: “Min maskine går bak”.

 

1 flaske indeholder 50 cl. - 0,5% Alkohol

Prisen er inkl. pant

44,95 DKK

Pallini Limonzero

Dette er den første Limoncello uden alkohol, så endelig kan vi også få vores Pallini Spritz i en alkoholfri version.

Perfekt til alle de stunder, hvor vi rigtig godt kunne tænke os en dejlig frisk citronbaseret drink, men hvor vi ikke vil have alkoholen i. 

Det kan være velkomstdrinken, som alle må smage på eller måske bare med en isterning i solen på terrassen eller altanen.

En flaske indeholder 50 cl. - 0% Alkohol.

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Viña Cecilia Moscato Rosé Frizzante 0,0

Sødlig og frisk. Moscato alkoholfri eller alcohol free i høj kvalitet. Vinen her har helt naturligt lavt 0,0% alkohol, da den er baseret på friske druer, der kun gennemgår en kort skind kontakt, og slet ingen alkohol gæring. Det vi sige at denne vin aldrig har haft indhold af alkohol. Helt typisk Moscato sødme.

Duften i vinen byder på søde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Nydes til velkomst, som et glas i utide - eller det alkoholfri alternativ til barbecue retter, lettere krydrede kyllingeretter, tapas, ost eller desserter. Serveres ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 0,0% Alkohol

49,95 DKK

Wildjac Natural Dry Giniper

199,00 DKK

Arensbak Red Non-Alcoholic

139,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler