Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

A.H. Riise Black Barrel Rum er smagsat af en hemmelig krydderiblanding, som er nøje udvalgt og baseret på grundlæggers ry og rygte, som en apoteker i verdens klasse.

Black Barrel rommen er yderligere lagret i længere tid på egetræsfade, som er brændt indvendigt, således at overfladen er forkullet, denne proces giver rommen sin sorte farve - Deraf navnet Black Barrel - Det Sorte Fad.

 

Duft: Mokka, valnødder og brændte figner, såvel som let brændte egetræsnoter

Smag: Julekrydderier og mørk chokolade forenes i en dyb, fed smag

Eftersmag: Mokkaen vender tilbage og toner langsomt du

En super rom til både den rene og sammen med andet i coacktails!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

329,00 DKK 359,00 DKK (spar 30,00 DKK)

A. H. RIISE Chrismas XO Reserve Rum 

* En skøn JULEROM fra Caribien, hvis udgangspunkt er A.H. Riise X.O. Reserve, som har fået en yderligere fad-finish lagring på gamle P.X. Sherry fade. Dette giver en fyldig og kraftfuld rom med toner af julens krydderier, såsom nellike, kanel og orange, afsluttende med en fløjlsagtig blød og delikat sødmefuld eftersmag.

Rommen dufter nærmest som en eksotisk dessert: Ananas, mango og moden honningmelon med vaniljecreme, ledsaget af mælkechokolade, orangeknas og kokos med dejlige og lette krydderier. I smagen er det som, hvis melonsalaten fra næsen flamberes, men der kommer også en dejlig let urtet note, der balancerer de søde frugtsmage

En rom til de kolde vinteraftener - eller en perfekt gave til én, Du virkelig holder af.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40% Alkohol.

 

449,00 DKK

A. H. RIISE Royal Danish Navy Rum - 40 % - er genskabt efter den originale recept på den "Royal Navy Rom" som Albert Heinrich Riise fremstillede for mange år siden og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk – Vestindien. Resultatet er en enestående rom, der er "blended" af flere forskellige rom, der er op til 20 år gamle destillater af "Vedderburn og Plummer" typen. Disse typer er melasse baseret rom, der er frembragt ved langsom gæring, som efterfølgende bliver kedel destilleret i den traditionelle "Pot Still", indtil man når en rom med en alkoholstyrke på 85 %.

Dette giver en fantastisk rom med en ekstrem mørk, næsten sort farve med komplekse toner af kaffe, Anis, lakrids, brændt karamel, melasse, krydderier og cedertræ. Smagen er eksotisk og elegant med hints af pomerans og bergamot-frugter og afslutter med en lang massiv, fed og sødmefuld eftersmag. Riise´s Royal Navy Rom er hånd blended i små partier og er ikke kold-filtreret eller tilsat karamel.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

449,00 DKK

A.H. Riise 175th Anniversary Rum 40 % Alkohol. A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. I 2013 fejrede man 175 års jubilæet for grundlæggelsen af A.H. Riise’s apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas, med lanceringen af denne særlige jubilæums rom. Rommen er en blended rom, og to af de rom, der indgår i blandingen, er blevet lagret på gamle P.X. og Oloroso sherryfade, som tilføjer en stor kompleksitet med et strejf af karamel, vanilje og skovbær til denne rom.

Rommen har appelsin-marmelade, toffee og vanilje i duften. Smagen er cremet og fyldig med alle noterne fra næsen sammen med mynte og en snert af brændt cedertræ. Den cremede fyldige smag fortsætter længe, hvorefter den tørrer langsomt ud med et lille tanninbid fra egetræet.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

529,00 DKK

A.H. RIISE Copenhagen Gold Medal Rum 40 % alkohol. A.H. Riise Rom er en hyldest til en af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Denne rom byder på en skøn duft af blød eg, gammelt læder og tørrede abrikoser. Som en tropisk frugtsalat med vanilje creme, og en antydning af krydderier fra enebær. Smagen giver hint af varme krydderier, julekage og appelsinskal, der slutter med en antydning af engelske vingummier.

Der var et internationalt format over København, da byen i 1888, var vært for den store Nordiske Industri, Landbrugs & Kunstudstilling, der blev afholdt på et areal, der dækkede den nuværende Rådhusplads, Tivoli og Industriforeningens bygning. A.H. Riise deltog også på den store Nordiske Udstilling - på den Vestindiske pavillon - med sin rom og blev belønnet med en guldmedalje for deres ”Ypperlige” produkt. Det er denne hæder og begivenhed, der fejres, når vi nyder denne specielle 1888 Gold Medal Edition Rum.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

399,00 DKK 425,00 DKK (spar 26,00 DKK)

A.H. Riise rom er en hyldest til én af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Denne Frogman rom er en koncentreret udgave af A.H Riises velkendte Navy rom serie. Den er blended af op til 20 år gamle rom destillater og er med sine 60 % alkohol en fortættet og unik smagsoplevelse.

På trods af den høje styrke, er duften ret mild med noter af julekage, læder og cigar. Der er der et ”bid” fra alkoholen, men det bringer en intens smag af henkogte kirsebær, brændt figen og cigarkasse og en citrusnote på toppen, der giver en god balance.

Det danske frømands korps blev oprettet i 1957 med forbillede fra og inspiration hentet i det britiske Special Boat Service (SBS), de Amerikanske Underwater Demolition Teams (UDT & U.S. Navy Seals) og det Norske Marinejæger. Efter endt tjeneste som Frømand har man mulighed for at træde ind i frømændenes forening Conventus Ranae, der har til formål at styrke fællesskabet mellem aktive og tidligere Frømænd. Medlemmerne er forpligtet til, uopfordret og indenfor rimelighedens grænser at hjælpe andre medlemmer af foreningen, som måtte have brug for økonomisk, social eller moralsk støtte.

A.H. Riise leverede oprindeligt rom til den danske flåde, der beskyttede dansk territorium, samt til handelsskibe som sejlede til og fra de Dansk Vestindiske øer imod pirateri. Ligeledes har Frømandskorpset flere gange været indsat i nogle af verdens brændpunkter for at bekæmpe blandt andet pirateri, i Middelhavet, Mellemøsten, Afrika og det indiske ocean. Frømændenes forening Conventus Ranae og A.H. Riise Rom støtter Anders Lassen fonden, der uddeler årlige legater til personer, der har ydet en særlig indsats for Danmark.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 60 % Alkohol.

549,00 DKK 589,00 DKK (spar 40,00 DKK)

A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare Rum - St. Thomas 40 % alkohol. A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise. Han drev med stor succes sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878. Begrebet ”Non Plus Ultra” stammer fra Herkules søjler, der ifølge den Romerske mytologi blev bygget nær Gibraltar strædet og markerede grænsen til den kendte verden. Søjlerne bar skriften ”Non Plus Ultra” (Lat. Nothing Further Beyond), som en advarsel til søfarende om ikke at fortsætte sejladsen ud i det ukendte.

Denne Rom lever fuldt op til sit navn ”Non Plus Ultra” som frit oversat betyder ”Den Bedste” eller ”Intet efter dette”. I duften er der krydderier og let kølende mint, moscavado sukker og appelsinskal. Derefter følger en fed krydret smag, hvor noterne fra næsen går igen sammen med fed karamel og vanilje.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

799,00 DKK 899,00 DKK (spar 100,00 DKK)

A. H. Riise XO Ambre dÓr Reserve er en eksklusiv spiritus blandet af nøje udvalgte Premium Rom fra Mellemamerika og Vestindien. De dyrebare dråber får deres karakteristiske sødme fra modningen i de specielt udvalgte fade, der tidligere er blevet brugt til dejlig sød hvidvin.

A.H. Riise XO “Ambre d’Or Reserve” er flirtende med sin gyldne farve og udfordrende med den komplekse smag, der lokker dig til endnu en tår. Duften byder på noter af: hø, vanilje, engens blomsterpragt og smør karamel. Smagen tilføjer: citrus, vanilje og duftende noter fra et fad med sød vin, der smelter sammen til en mindeværdig kombination. Dertil kommer en rig og cremet eftersmag med noter fra modne frugter, der gradvis aftager på tungen. Løft glaset mod lyset og oplev rommens livlige nuancer - med farve som en ægte ravklump og en historie at fortælle. Forførende med moden frugt, gammelt læder og en delikat aroma fra ædle druer.

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

En flaske indeholder 70 cl. - 42 % Alkohol.

449,00 DKK

A.H. Riise - Non Plus Ultra Black Edition 42% * Unik romoplevelse - utrolig fyldig og rig på smag. Begrebet ”Non Plus Ultra” stammer fra Herkules søjler, der ifølge den Romerske mytologi blev bygget nær Gibraltar strædet og markerede grænsen af den kendte verden. Søjlerne bar skriften ”Non Plus Ultra” (Lat. Nothing Further Beyond) som en advarsel til søfarende om ikke at fortsætte, sejladsen ud i det ukendte.

Grundbasen for rommen er A.H. Riise Non Plus Ultra Very Rare, der efterfølgende har ligget på diverse fade. DuftenDenne rom er en blend af over 50 af A.H. Riise´s mest eksklusive fade.  byder på noter af fersken, mælkechokolade, smør-karamel, efterfulgt af let brændte julekrydderier, melasse, egetræ, tobak og lakrids. Resultatet er en lækker smag af mælkechokolade med mandler og orange. Den er meget cremet og fyldig og byder på en snert af tannin, der minder om sort te samt en eftersmag af krydderkage med orange-glasur. Smagen af Non Plus Ultra Black edition er en unik smagsoplevelse, det bliver ikke meget bedre. Den er utrolig fyldig og rig - perfekt til enhver lejlighed!

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 40 % Alkohol.

 

Logbogen: Da far var dreng
Det er ingen nyhed, at ældre generationer ynder at belære børn og børnebørn om, hvor hårdt de havde det i deres opvækst og unge år. Efter sigende berettede A.H. Riise ved enhver given lejlighed om, hvor hårdt det var at være apotekerlærling, da han var ung. Hvordan han i bidende frost stod i apotekets gård og rensede glas med kraftige destillater, og hvordan han måtte møde længe før alle andre for at tænde kakkelovnen. A.H. Riises barske fortællinger afskrækkede dog ikke hans sønner, der blev både dygtige apotekere og ikke mindst rommagere i verdensklasse.

899,00 DKK 999,00 DKK (spar 100,00 DKK)

A. H. RIISE Danish Navy rum - FREGATTEN JYLLAND - 45% * Rommen Fregatten Jylland er en eksklusiv udgave af den populære Royal Danish Navy Rom. Den giver dig en mulighed for at smage på en rom, der holdt humøret højt for danske sømænd tilbage i 1800-tallet. A.H. Riise Fregatten Jylland Rum er blended af en lang række forskellige romdestillater, hvoraf nogle af dem er helt op til 20 år gamle. Resultatet er en prægtige rom med en alkoholprocent på 45 %.

Rommen har en flot farve a la valnød og en mørk, intens aroma af cigarkasser, karamel og chokolade, med et "grønnere" lag øverst på af græs og mynte. Den begyndende smag er mild, men den intensiveres efterfølgende af ananas, honningmelon, banan og en dejlig rig smag af mælkechokolade. Eftersmagen byder på et skud af appelsin efterfulgt af en let krydret finish.

Fregatten Jylland er skabt efter gamle apotekermetoder. Destillaterne blev dengang udviklet efter forsøg med de planter, A. H. Riise samlede rundt omkring på De Dansk Vestindiske Øer. På De Dansk Vestindiske Øer tog Riise også imod Fregatten Jylland, der i sin storhedstid var en central del af den stolte danske krigsflåde. Togterne til Vestindien og Skt. Thomas var en del af arbejdet med at håndhæve dansk suverænitet, og sømændene kunne hver dag glæde sig over at få udskænket et mål af A.H. Riises Navy Rum.

Selvom Fregatten Jylland nu ligger permanent ved kaj, bør du ikke snyde dig selv for at smage på en rom, der sætter sejl...

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 45% Alkohol.

499,00 DKK 509,00 DKK (spar 10,00 DKK)

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” står så at sige på skuldrene af Non Plus Ultra “Very Rare”, og er en mild, men alligevel ekstravagant fortolkning af denne.

Ambre d’Or Excellence skaber er modnet i specielt udvalgte fade og brugen af gamle fade kræver lang erfaring inden for romblending og Ambre d’Or Excellence er netop resultatet af ægte håndværk fra den betroede masterblender.

Brugen af de ældste og bedste fade, som tidligere er brugt til at modne søde dessertvine, giver en smagsmæssig bombe af moden frugt og varme krydderier. Her er virkelig tale om en sensorisk eksplosion.

Farven er som det fossile rav, der fik sit navn i slutningen af ​​det 19. århundrede og det franske “ambre” er valgt af respekt for franskmændene og deres evne udi at fremstille de vine, som Ambre d'Or Excellence ikke kunne være foruden.

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” er en del af Non Plus Ultra treenigheden fra A.H. Riise, som de er meget stolte af. Førsteklasses rom med et navn, der forpligter:

Non Plus Ultra er latinsk for "Nothing Further Beyond", som henviser til Herkules stolper, der markerede enden på den kendte verden – der findes ikke noget bedre derude …

849,00 DKK 999,00 DKK (spar 150,00 DKK)

A. H. Riise Signature Rum

Intet forpligter mere end din underskrift, derfor Signature til A.H. Riises nye premium rom. Til et A.H. Riise produkt, bruges rom fra en lang række forskellige fade. Rom med forskellig alder og oprindelse. Det er dog ikke alle fade, der tømmes til sidste dråbe. Ofte er der lidt tilbage på fadet. En lille mængde fantastisk rom. Disse fade bruges til at skabe Signature.

A.H. Riise Signature er et unikt blend med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mildheden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Du finder noter af modne tropiske frugter, kokosnødder og karamel ledsaget af kølig mynte. Ganen forkæles af kandiseret citrus, abrikoser omsvøbt af ristet kokosnød med et strejf af eukalyptus. Kompleks og utrolig blød.

Hver udgave af A.H. Riise Signature er skabt af meget små partier og resulterer alle i mindre end 2000 flasker pr. batch. Hvert batch er nummereret, og hver flaske ligeså. Årsagen til de varierende batchstørrelser er, at vi aldrig ved, hvor mange flasker hvert batch kan give, hvilket er afhængigt af, hvor meget premium rom der er til rådighed. Resultatet af hvert batch er næsten det samme, men ikke identisk.

For samlere er dette en unik mulighed for at erhverve sig en hel række A.H. Riise Signature-mesterværker og hvis du vil have en komplet samling, bør du stræbe efter at have hver enkelt batch på hylden, så du kan smage disse små unikke forskelle.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43,9% Alkohol

1.599,00 DKK

A.H. Riise Non Plus Ultra “La Galante” er i sandhed en sublim oplevelse for connoisseurers!

Non Plus Ultra La Galante er navngivet efter Columbus’ skib Santa Maria La Galante, som han sejlede på da han opdagede St. Croix og de Vestindiske Øer. Denne eksklusive Limited Edition blend er lavet af vores master distiller med de absolut bedste dråber fra gamle Vestindiske og Centralamerikanske romtønder. Hvert eneste fad udvælges nøje for at skabe en overlegen, modnet blend som fanger essensen af Vestindien og øernes flora. Alt, lige fra den facetterede karaffel til den mørkerøde mahognifarve og hele smagsoplevelsen efterlader intet til tilfældighederne.

Duften er enormt indbydende med appelsin, caramel, crème brulé og vanilje med noter af mahogni og de aromatiske laurbærtræer, der vokser vildt på de vestindiske øer. Smagen er kompleks og fyldig. Afrundet krydret med et strejf af appelsin, citron og cremet vanilje samt noter fra eg. Noterne bærer igennem i den lange, rige og cremede eftersmag.

 

1 flaske indholder 70 70 cl. - 43,4% Alkohol

A.H. Riise Non Plus Ultra “La Galante” er en del af Non Plus Ultra serien fra A.H. Riise, som de er meget stolte af. Førsteklasses rom med et navn, der forpligter:

Non Plus Ultra er latinsk for "Nothing Further Beyond", som henviser til Herkules stolper, der markerede enden på den kendte verden – der findes ikke noget bedre derude …

999,00 DKK 1.019,00 DKK (spar 20,00 DKK)

A.H. RIISE XO Founders Reserve 45,1%

De første 3 XO Founders Reserve blev nærmest udsolgt på rekordtid og nu tilføjes 3 nye Founders Reserve til samlingen, ligeledes med hver deres alkoholstyrke.

Hvis du er heldig og får fingrene i dette fjerde samlerobjekt og har du i forvejen de 3 forrige, så har du fortsat den fulde samling i Founders Reserve serien.

Den eneste synlige forskel er farven på batch-angivelsen samt alkoholstyrken. Hver udgave af A.H. Riise Founders Reserve findes kun i meget små partier. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer. Der findes kun 14.225 A.H. Riise XO Founders Reserve 45,1% flasker i hele Europa.

569,00 DKK

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Som en konge - sådan føles det, når du smager Kong Haakon XO Royal Reserve Rum. Denne rom siges at have været Kong Haakons absolutte favorit. Han startede livet som prins Carl of Denmark. Gjorde karriere i Den Kongelige Danske Flåde, og tjente på skibet, Fregatten Jylland. Det førte ham til de vestindiske øer. Mødet med Valdemar Riise førte til et nært venskab, hvor de sammen opdagede deres fælles passion for gode, velmodne vintage rom.

Duft: Først kommer der vanilje, kokos og smørkaramel. Senere er der en antydning af karameliseret æbletærte med en let brændt kant og en let og diskret note lavendel

Smag: De aromaer der er i duften, kan også føles i smagen, især kokosnoten kommer frem med en ekstremt rig og intens smag

Eftersmag: Vanilje- og smørkaramellerne lænkes sammen med en antydning af appelsinskal, der balancerer rommen flot

Kong Haakon XO Royal Reserve Rum er en hyldest til både venskabet og det afslappede møde over et godt serveret glas rum!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 42% Alkohol

499,00 DKK 545,00 DKK (spar 46,00 DKK)

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

En relancering ud fra den originale opskrift på ”Royal Navy Strength Rom”, en rom som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie på St. Thomas.

Rommen er ”blend” af flere, op til 20 år gamle rom af typen ”Vedderburn og Plummer” - Melassebaseret rom, der kendetegnes ved langsom gæring og Pot-still destilleret op til 85% alkohol styrke.

Det giver en fantastisk rom med en ekstremt mørk, næsten sort farve og stor kompleksitet. Riise Royal Navy Strength Rum er hånd blended i små partier og er ikke koldfiltreret eller tilsat karamel.

Duft: Henkogt mørk frugt, brændte figner, appelsinskal, kaffe, lakrids, melasse og cedertræ

Smag: Cremet, krydret og meget elegant smag af pomerans og bergamot frugter, samt fyldig med sherry-karamel, dadler, kardemomme og eukalyptus

Eftersmag: Lang, massiv, fed, cremet, sødmefuld og krydret med en dejlig myntet overtone.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 55% Alkohol

 

529,00 DKK 569,00 DKK (spar 40,00 DKK)

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Den Nye A.H. Riise Port Cask Finish Rom er sammensat af mere end 15 forskellige udsøgte Rom destillater med en gennemsnits alder på 20 år, som er alle specielt udvalgt af vor kælder mester.

Den færdige rom har efterfølgende fået en Fad Finish lagring i 6. måneder på et Port Vins fad ( Pibe ) fra det kendte hus Cálem.

Produktionen af denne Luksus Rom, er stærkt begrænset. Hvert Fad er specielt udvalgt og aftappet enkeltvis, i hånden af vor Master Distiller.

Alle flasker er mærket med et individuelt flaske nummer samt aftapnings år.

Duft: Vanilje og gule frugter, som ananas og banan kommer først, men nedenunder ligger der et lag af mere tørre røde frugter, og man fornemmer portvinens indflydelse

Smag: De gule og røde frugter fortsætter ind i smagen sammen med tobak og cedertræ

Eftersmag: Fed og lang med en harmonisk tør chokolade-agtig, let krydret smag med en god frugtagtig afslutning med komplekse toner af skovbær og Portvin.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 45% Alkohol

529,00 DKK 569,00 DKK (spar 40,00 DKK)

A.H. Riise Serien er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

A. H. Riise XO Reserve Superior Cask er en eksklusiv rombaseret spiritus, som alle elskere af bløde, søde og karakterfulde rom, vil straks glæde sig over denne aromatiske perle, når den rammer tungen, munden og halsen.
AH Riise XO er blandet af en række nøje udvalgte vestindiske rom.

Mesterblenderen ved A.H. Riise har med denne blanding af gamle og lidt yngre fade, sammensat en af de allerbedste af slagsen.

Duft: En kølet mynte duft, med karamell og læder, samt et citrusvink

Smag: Fyldig eukalyptus, blomme fyldt tærte og noter af hvid te med bergamot

Eftersmag: Læder og bergamot toner gradvist ud i en lang fin finish

Navnet ”superior cask” bærer visse forpligtigelser med sig, derfor består rommen kun af det allerbedste, hvilket også kan mærkes på smagen!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

429,00 DKK 469,00 DKK (spar 40,00 DKK)

A.H. Riise's FOUNDERS RESERVE COLLECTOR’S EDITION!

A.H. RIISE XO Founders Reserve 44,4%De foregående Founders Reserve blev er nærmest blevet udsolgt på rekordtid og nu tilføjes kommer altså den femte Founders Reserve til samlingen og igen med en anden alkoholstyrke end de tidligere udgaver.Hvis du er heldig og får fingrene i dette femte samlerobjekt og har du i forvejen de 4 forrige, så har du fortsat den fulde samling i Founders Reserve serien.Den eneste synlige forskel er farven på batch-angivelsen samt alkoholstyrken. Hver udgave af A.H. Riise Founders Reserve findes kun i meget små partier. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer. Der findes kun 13.995 A.H. Riise XO Founders Reserve 44,4% flasker i hele Europa.

FOUNDERS RESERVE er en meget kompleks blandingskunst. Master Blenderen vælger mellem en lang række fade, der indeholder gammel rom modnet til perfektion. Hvert fad med unikke aromaer og udtryk.

Sande connoiseurs vil bemærke en lille forskel mellem partierne og vil også kunne smage forskellene mellem de 3 FOUNDERS RESERVE - udgaver med deres egen unikke alkoholprocent.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44,4% Alkohol

569,00 DKK

A. H. Riise Founders Reserve 45,5%

A.H. Riise XO Founders Reserve er et blend af rom fra Mellemamerika og Caribien, som hylder grundlæggeren af ​​mærket: Albert Heinrich Riise - den danske apoteker, som i 1838 fik tilladelse til at destillere sin rom og bitter på øen St. Thomas. Hans kreationer blev efterfølgende anerkendt langt ud over den medicinske kontekst, da A. H. Riise rom vandt sin første medalje på Chicago World's Fair i 1893.

Hvis du er heldig og får fingrene i dette sjette samlerobjekt, og i forvejen har de 5 forrige, så har du fortsat den fulde samling i Founders Reserve serien. Den eneste synlige forskel er farven på batch-angivelsen samt alkoholstyrken. Hver udgave af A.H. Riise Founders XO findes kun i meget små partier. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer. Der findes kun 13.665 eksemplarer af A.H. Riise XO Founders Reserve 45,4% i hele Europa.

  • Den første (11.232 flasker worldwide) med en styrke på 44,5 % har RØD tekst på etiketten.
  • Den anden (11.280 flasker worldwide) med en styrke på 44,3%  har BLÅ tekst på etiketten.
  • Den tredje (8.976 flasker worldwide) med en styrke på 44,8%  har GRØN tekst på etiketten.
  • Den fjerde (14.225 flasker worldwide) med en styrke på 45,1% har MØRKERØD på etiketten.
  • Den femte (13.995 flasker worldwide) med en styrke på 44,4% har ORANGE på etiketten.
  • Den sjette (13.665 flasker worldwide) med en styrke på 45,5% har LYSEGRØN på etiketten.
569,00 DKK

Don Paco - Spirit of Hispaniola - Spirit Drink

Pas på! - dét her kunne godt gå hen og blive din nye favorit!

Don Paco er en premium spiritus, som er lavet af frisk sukkerrørssaft, der er høstet, destilleret og lagret idet tropiske klima nær byen San Pedro

de Macoris i Den Dominikanske Republik. Dette delikate og bløde blend er lagret i amerikanske egetræsfade, før det blandes og spiritussen i dette blend er mellem 3 og 12 år gammel.

Duften er varm og aromatisk med noter af tropisk frugt, vanilje og karamel. Smagen er mild og sødmefuld med noter af vanilje, kokos og med en lang og blød eftersmag.

Smag den ægte caribiske ånd – Spirit of Hispaniola.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

349,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler