A. H. Riise Signature Rum

1.599,00 DKK

A. H. Riise Signature Rum

Intet forpligter mere end din underskrift, derfor Signature til A.H. Riises nye premium rom. Til et A.H. Riise produkt, bruges rom fra en lang række forskellige fade. Rom med forskellig alder og oprindelse. Det er dog ikke alle fade, der tømmes til sidste dråbe. Ofte er der lidt tilbage på fadet. En lille mængde fantastisk rom. Disse fade bruges til at skabe Signature.

A.H. Riise Signature er et unikt blend med alle de smagsegenskaber, du kender fra A.H. Riise og mere til. Sødmen, mildheden, den fløjlsbløde smag og aromaerne. Du finder noter af modne tropiske frugter, kokosnødder og karamel ledsaget af kølig mynte. Ganen forkæles af kandiseret citrus, abrikoser omsvøbt af ristet kokosnød med et strejf af eukalyptus. Kompleks og utrolig blød.

Hver udgave af A.H. Riise Signature er skabt af meget små partier og resulterer alle i mindre end 2000 flasker pr. batch. Hvert batch er nummereret, og hver flaske ligeså. Årsagen til de varierende batchstørrelser er, at vi aldrig ved, hvor mange flasker hvert batch kan give, hvilket er afhængigt af, hvor meget premium rom der er til rådighed. Resultatet af hvert batch er næsten det samme, men ikke identisk.

For samlere er dette en unik mulighed for at erhverve sig en hel række A.H. Riise Signature-mesterværker og hvis du vil have en komplet samling, bør du stræbe efter at have hver enkelt batch på hylden, så du kan smage disse små unikke forskelle.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43,9% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk