-2%

A.H. Riise Non Plus Ultra "La Galante"

999,00 DKK 1.019,00 DKK (spar 20,00 DKK)

A.H. Riise Non Plus Ultra “La Galante” er i sandhed en sublim oplevelse for connoisseurers!

Non Plus Ultra La Galante er navngivet efter Columbus’ skib Santa Maria La Galante, som han sejlede på da han opdagede St. Croix og de Vestindiske Øer. Denne eksklusive Limited Edition blend er lavet af vores master distiller med de absolut bedste dråber fra gamle Vestindiske og Centralamerikanske romtønder. Hvert eneste fad udvælges nøje for at skabe en overlegen, modnet blend som fanger essensen af Vestindien og øernes flora. Alt, lige fra den facetterede karaffel til den mørkerøde mahognifarve og hele smagsoplevelsen efterlader intet til tilfældighederne.

Duften er enormt indbydende med appelsin, caramel, crème brulé og vanilje med noter af mahogni og de aromatiske laurbærtræer, der vokser vildt på de vestindiske øer. Smagen er kompleks og fyldig. Afrundet krydret med et strejf af appelsin, citron og cremet vanilje samt noter fra eg. Noterne bærer igennem i den lange, rige og cremede eftersmag.

 

1 flaske indholder 70 70 cl. - 43,4% Alkohol

A.H. Riise Non Plus Ultra “La Galante” er en del af Non Plus Ultra serien fra A.H. Riise, som de er meget stolte af. Førsteklasses rom med et navn, der forpligter:

Non Plus Ultra er latinsk for "Nothing Further Beyond", som henviser til Herkules stolper, der markerede enden på den kendte verden – der findes ikke noget bedre derude …

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk