-8%

A. H. Riise - XO Kong Haakon Royal Reserve

499,00 DKK 545,00 DKK (spar 46,00 DKK)

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Som en konge - sådan føles det, når du smager Kong Haakon XO Royal Reserve Rum. Denne rom siges at have været Kong Haakons absolutte favorit. Han startede livet som prins Carl of Denmark. Gjorde karriere i Den Kongelige Danske Flåde, og tjente på skibet, Fregatten Jylland. Det førte ham til de vestindiske øer. Mødet med Valdemar Riise førte til et nært venskab, hvor de sammen opdagede deres fælles passion for gode, velmodne vintage rom.

Duft: Først kommer der vanilje, kokos og smørkaramel. Senere er der en antydning af karameliseret æbletærte med en let brændt kant og en let og diskret note lavendel

Smag: De aromaer der er i duften, kan også føles i smagen, især kokosnoten kommer frem med en ekstremt rig og intens smag

Eftersmag: Vanilje- og smørkaramellerne lænkes sammen med en antydning af appelsinskal, der balancerer rommen flot

Kong Haakon XO Royal Reserve Rum er en hyldest til både venskabet og det afslappede møde over et godt serveret glas rum!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 42% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk